Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
ότι σε φόρουμ ποδοσφαιρικό θα διάβαζα το 2018 για λίμπερο με ξεπερνάει
φέρτε τον καιζερ να κάνει καμ μπακ στα 70 φεύγα να ευχαριστηθούν μερικοί
λίμπερο σοβαρά τώρα
φέρτε τον καιζερ να κάνει καμ μπακ στα 70 φεύγα να ευχαριστηθούν μερικοί
λίμπερο σοβαρά τώρα
- navigator11
Πάλι αεχαρτοαναφορές γίνονται εδώ μέσα; Πόσο ... πρωτότυπο όμως!
Ο Αλέξανδρος ο ... Πασχάλης σιγά μην πάει και στη Ρίο Αβε. Ας κάνουν όρεξη!

Ο Αλέξανδρος ο ... Πασχάλης σιγά μην πάει και στη Ρίο Αβε. Ας κάνουν όρεξη!
Αποστόλη, όχι δεν τον θεωρώ καλύτερο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θεωρείς τον Κιβρακίδη καλύτερο του Στέλιου; Γιατί; Είναι 5 εκατοστά πιο κοντός του Στέλιου, είναι ένα έτος και 2 μήνες μεγαλύτερος και στη σεζόν που πέρασε, έγραψε μεν δύο γκολ, αλλά ΚΑΜΙΑ ασίστ.seaman έγραψε:Προσωπικά τον βλέπω στον Ατρόμητο ως μέρος ανταλλαγμάτων για μεταγραφή του Κυβρακίδη. Έτσι τουλάχιστο μου κολλάει το σκηνικό ...
Είναι Πόντιος βέβαια...
Σέντρα δεν έχει, είναι όμως δυνατότερος, σκληροτράχηλος και πιο τακτικά προσηλωμένος. Ίσως έχει ρόλο σε παιχνίδια με ομάδες που θα σε πιέσουν
Οσο πηρε τον Πελκα η Μπεσικτας θα παρει τον Πασχαλακη η Σπορτιγκ.
Παντως καλο ειναι να κανουμε καινουριο συμβολαιο στον Ψηλο.
Μειναν πισω οι ανανεωσεις
Παντως καλο ειναι να κανουμε καινουριο συμβολαιο στον Ψηλο.
Μειναν πισω οι ανανεωσεις
Η Μπράγκα πάντως έδωσε 6 μύρια για τον Μπρανταριτς της Ριεκα που είχε γραφτεί για εμάς και είναι σαφώς μικρότερη ομάδα της Σπόρτινγκ. Μια χαρά μπορεί να δώσει αν θέλει λεφτά.
Υ.Γ Το ότι δεν μπορείτε κάποιοι να προσπεράσετε κάτι που γράφεται και δεν σας αρέσει και ψάχνεστε για "καυγα" δεν το καταλαβαίνω.
Υ.Γ Το ότι δεν μπορείτε κάποιοι να προσπεράσετε κάτι που γράφεται και δεν σας αρέσει και ψάχνεστε για "καυγα" δεν το καταλαβαίνω.
- navigator11
Τζος, χωρίς να ξέρω αν αφορά και σε εμένα το υγ σου, θα σου πω ότι είναι προκλητικό να μας καταδεικνύεται πώς πρέπει να κινηθεί μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ σε συνάρτηση με την πρόσληψη της μικρής ζουζου στους απατεώνες! Μέχρις ενός σημείου είχε μέχρι και κάποιου είδους πλάκα το πανηγύρι με μαζούτηδες, πυραυλάκατους κοκ. Οκ, νισάφι. Προφανώς, ο ΠΑΟΚ έχει εδώ και καιρό κάνει κάποια προεργασία σχετικά με το πώς μπορεί να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμα καλύτερη και ποιοτικότερη τη νέα σεζόν. Ανεξαρτήτως του αν στον πάγκο των κιτρινόγαυρων κάθεται ο χυμένος, ο ζουζούνος, ο λαγωνικάκης ή ο αντσελότι!
Ασε με ρε ναβι που τον μοντ που μιλησε για κομπλεξικους,υποπτους και στημενους,επειδη καποιοι τολμησαν να εκφραστουν αρνητικα για τον Χατσεριδη που αν κανεις γκαλοπ μεταξυ των οπαδων του ΠΑΟΚ,ζητημα αν θα βρει πανω απο 50% υποστηρικτων, προσβαλε την αισθητικη του η αναφορα του παλαιολογου στην προσληψη Ουζουνιδη...Δεν θελω να μπω σε στειρες αντιπαραθεσεις αλλα επιμενω καποιοι τρωγεστε χωρις ουσιαστικο λογο.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ποια επιχειρήματα ρε παλικάρι μου που μου γράφεις ότι δεν θα μπορεί να προωθείται ο χατσε γιατί δεν θα μπορεί να γυρίσει.Παλαιολόγος έγραψε:για μεταγραφες γινεται λογος και απαντω με επιχειρηματα γιατι και πως για να εχει νοημα γιατι πας σε αυτους τους παιχτες.τοσο απλα.
αμα δεν σου αρεσουν,δεν συμβαδιζουν στις σκεψεις που εχεις,να σβησεις ,αλλα μην αρκεστεις σε αυτο να με μπαναρεις κιολας(μην περιοριστεις στο τριημερο διοτι δεν προκειται να αλλαξει τιποτα)
Θεέ μου στρογγυλή είναι η πουταν@ όχι τριγωνη
Πολλές Πωκησεις ακούω
Αλλα δε βλεπω
300 χιλ για λεοβατς κ αν θα παρουμε απο κει
Να δουμε τους ακλους
Αλλα δε βλεπω
300 χιλ για λεοβατς κ αν θα παρουμε απο κει
Να δουμε τους ακλους
- ΑποστόληςΑ
Για να ανεβάζει stories ο Γιώργης με το 34 δε θα έχει συμφωνήσει;ΑποστόληςΑ έγραψε:Περιμένετε πρώτα να συμφωνήσει ο Luce για Χατσερ.
Δεν ανεβαζει μονο stories, ανεβαζει και σχολια του στυλ ερχεται η ποντιαρα, η ψυχαρα και αλλα τετοια.Ειπαμε ο παικτης ειναι καψουρα τους,ελπιζω να τους δικαιωσει και στο γηπεδο.
Χαμενος δεν θα παει.Αν ειναι τοσο βαρυς απλα θα παρει τη θεση του Κρουμπαλι.
Αυτοί πληρώνουν. Αν θέλουν να φέρουν και ένα πόντιο σώνει και καλά, εμείς θα χαλαστούμε;