Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Το είδα και εγω Δημήτρη...Ο Γιώργης μολις έκανε ποστ με τον αριθμό της φανέλας του...
Οποτε στοπερ τελος.
Εμπειρια σιγουρα σε τοπ επιπεδο φερνουμε, σε μια θεση που αν μου λεγατε δεν θα γινει και καμια μεταγραφη προσωπικα δεν θα ειχα και κανενα θεμα.
Να τον δουμε στο χορταρι.
Εμπειρια σιγουρα σε τοπ επιπεδο φερνουμε, σε μια θεση που αν μου λεγατε δεν θα γινει και καμια μεταγραφη προσωπικα δεν θα ειχα και κανενα θεμα.
Να τον δουμε στο χορταρι.
Αν όντως ισχύει, τότε όντως ισχύει και το ότι πρώτη προτεραιότητα για μεταγραφή ήταν ο στόπερ...
Για τον προπονητή μας φυσικά, όχι μόνο για μένα...
Για τον προπονητή μας φυσικά, όχι μόνο για μένα...
Αντε μακαρι να κλεισουν συντομα, να ειναι υγιεις και να παιξουν αντιστοιχα με τα λεφτα που θα παρουν.
Με αυτες τις 2 προσθηκες η ομαδα ειναι ετοιμη 90%. Λειπει ενας μεσο(επιθετικος) που θα ανεβασει ακομα ενα επιπεδο την ομαδα.
Με αυτες τις 2 προσθηκες η ομαδα ειναι ετοιμη 90%. Λειπει ενας μεσο(επιθετικος) που θα ανεβασει ακομα ενα επιπεδο την ομαδα.
-
mbison
Aντε ρε Μπλουμη υπεγραψε.
Πολλες καρτες θα μαζεψουμε φετος, αλλα δεν πειραζει. Μας ελειπαν οι ''βρωμικοι'' παικτες
Πολλες καρτες θα μαζεψουμε φετος, αλλα δεν πειραζει. Μας ελειπαν οι ''βρωμικοι'' παικτες
Για τον Σουηδό γουστάρω πολύ, είναι ακριβώς το στυλ π τόσο καιρό τσιριζω ότι θέλουμε.
και επιθετικο θελουμε γιατι χωρις κοτσιδα στις αρχες θα εχουμε θεμα.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Και πιο γκαφατζης επισης...mbison έγραψε:Eγω θελω εναν στοπερ εκτος του Βαρελα που να σβησει τον νεαρο φορ του Αγιαξ που μας εκανε ο,τι ηθελε τοτε.μΚαι τους επομονους φορ που θα αντιμετωπισουμε στα προκριματικα. Ο Χσαιας δεν μπορει. Ο Χατσερ δεν ξερω αλλα σιγουρα μπορει καλυτερα απο τον Χσαια, ειναι πιο δυνατος.
Μου λειπει ο Παπαγιανοπουλος
-
Dimg4
Τον Αντετοκουμπο πηραμεDimitrisS έγραψε:Μαλλον εκλεισε ο Χατσεριδης.
Ανεβασε ο Σαββιδης στο instagram ενα "34".
Ετοιμαστείτε να αγοράσετε την φανέλα με το νούμερο "4" της "θύρας μας". θα την πάρει ο Εβγένιος Χατσερίδης που έμεινε ελεύθερο(το είχε ο Leovac)έμεινε ορφανό! Τα αγαπημένα του νούμερα ήταν το "3"(το'χει ο Matos σε εμάς)και το "4"το είχαν πάντα πιασμένο στην Dinamo Kiev άρα ετοιμαστείτε από τώρα για τον "34".

επειδη δεν εχω δει τον χατσεριδη να παιζει αλλα διαβασα τα σχολια...εδω μεσα...τρομαξα ρε παιδια γιατι θα παρουμε εναν αμπαλο με συμβολαιο 1,8 το χρονο που δεν ξερει μπαλα ειναι αργος ειναι ετσι ειναι αλλιως...
μπορει καποιος να δωσει μια ψυχραιμη ποδοσφαιρκη αναλυση των χαρακτηριστικων του παικτη?
δεν πιστευω να ειναι τοσο χαλιας...παικτης με τοση εμπειρια, διεθνης και δεν κανει για τον ΠΑΟΚ..
εχω εμπιστοσυνη στον Λουτσε που αν δεν κανει θα βαζει τον κρεσπο βασικο..
μπορει καποιος να δωσει μια ψυχραιμη ποδοσφαιρκη αναλυση των χαρακτηριστικων του παικτη?
δεν πιστευω να ειναι τοσο χαλιας...παικτης με τοση εμπειρια, διεθνης και δεν κανει για τον ΠΑΟΚ..
- sourmenetes
- Moderator
Ολα αυτα ειναι ιστοριες...goran 64 έγραψε:+ 1...
Αναρωτήθηκα άλλωστε κι εγώ, αν όντως μας τιμάει που μπήκαμε σε διαπραγματεύσεις με έναν παίχτη που:
1...Έχει κλεισμένα τα 36 του χρόνια και περπατάει στα 37...
2...Με 9 μήνες απραξίας...
3...Τιμωρημένο επί 17 μήνες για ΝΤΟΠΑ...
4...Με ηγετικό χαρακτήρα, που θα προσδώσει στα αποδυτήρια και πολλή εμπειρία...
Και όλα αυτά για back up του Μάτος...
Δείτε το αν θέλετε, μερικές σελίδες πιο πίσω, στην Νο 98...
Αν ο παικτης ειναι επιπεδου και προσφερει δε με νοιαζει ποσο χρονων ειναι.
Αν δημιουργει προβλημα με το χρονο συμμετοχης,ναι εχω θεμα.
- sourmenetes
- Moderator
Τα νουμερα απο τα συμβολαια ποιος σας τα λεει ρε παιδια;;;Athens έγραψε:επειδη δεν εχω δει τον χατσεριδη να παιζει αλλα διαβασα τα σχολια...εδω μεσα...τρομαξα ρε παιδια γιατι θα παρουμε εναν αμπαλο με συμβολαιο 1,8 το χρονο που δεν ξερει μπαλα ειναι αργος ειναι ετσι ειναι αλλιως...