Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Κρίμα που φεύγει τώρα.
Ήθελα να φύγει τον Οκτώβριο.
Ήθελα να φύγει τον Οκτώβριο.
- Μπαρκαρούτσος
Έτσι γίνεται σε πρωταθλητές όταν είναι οργανωμένοι...
- sourmenetes
- Moderator
Δημητρη στην τελευταια προταση διαφωνω.δεν παιζει το σεναριο.Dimitris_L4 έγραψε:Ξεκιναμε οτι οταν πριν 3 μερες τα βρηκανε χυμενιος και γατουλης και τωρα βγαινει οτι καλα δν μιλησαν για το οικονομικο σημαινει οτι ειναι πιο προβατα και απο τα συμπαθη και νοστιμα τετραποδα...να μου πεις εδω πιατεψαν οτι πηραν δικαια το πρωταθλημα εκει θα κολλησουν?
Και οι 4 που εφυγαν το εκαναν γτ ξενερωσανε με τον τροπο που πηραν πρωταθλημα..αυτο δν μου το βγαζει κανενας απο το μυαλο...
Παιδιά έγινε το φυσιολογικό,η πρωταθλήτρια ομάδα κρατάει προπονητή και κορμό και οι υπόλοιποι τα αλλάζουν όλα.
Τελικά σε αυτή τη χώρα γυρίζουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα.
Ακριβως οτι γινοτανε στον γαβρο τοσα χρονια. Παιρνανε καλπικα πρωταθληματα, φευγανε ολοι και τα προβατα νομιζαν οτι βρεχει. Φυγαν οι γαβροι και ηρθαν οι νεογαβροι.
- sourmenetes
- Moderator
Απολυτα σωστος...ομαδα του προπονητη της,εκανε δουλεια,ειχε χημεια και κερδισε παρα πολλους ποντους με τη βλαχομαγκια τη δικη του,την οποια περασε και σε ολους τους παικτες.Mīngus έγραψε:Η κούλα φέτος ομάδα προπονητή ήταν και θα της στοιχίσει. Όσο καραγκιόζης κι αν είναι ο τύπος, έκανε δουλίτσα. Το ρόστερ της δεν είναι σπουδαίο. Ο κορμός βλέπω γενικά να χαλάει κι αυτός, οπότε αν εμείς κρατήσουμε τον δικό μας και ενισχυθούμε σε 2-3 θέσεις, ξεκινάμε από άλλη αφετηρία.
Πρεπει να βρει πολυ ιδιαιτερο προπονητη η αεχ για να αποδωσει αλλιως θα χει μεγαλο προβλημα.
- Παλαιολόγος
παντως απο τον χιμενεθ καλυτερος ο ουζουνιδης,που παιζει και ενα ποδοσφαιρο που δεν μου αρεσει καθολου να τον βρισκω μπροστα μου,πιεση μπροστα δηλαδη ασφυκτικη
και δεν ταιριαζει στο στυλ που εμεις παιζουμε..
ενδεικτικο μια φορα του ποσο..πρωταθλητρια ειναι η ΑΕΧ σε λιγο δεν θα μεινει ουτε ο φροντιστης εκει περα
ενδεικτικο μια φορα του ποσο..πρωταθλητρια ειναι η ΑΕΧ σε λιγο δεν θα μεινει ουτε ο φροντιστης εκει περα
Δολοφονικό σχόλιο , σκέτο φαρμάκιobanebane έγραψε:Παιδιά έγινε το φυσιολογικό,η πρωταθλήτρια ομάδα κρατάει προπονητή και κορμό και οι υπόλοιποι τα αλλάζουν όλα.
Σωστότατο όμως.
2η φορά που γράφεις κάτι καλό για Ουζουνίδη.Παλαιολόγος έγραψε:παντως απο τον χιμενεθ καλυτερος ο ουζουνιδης,που παιζει και ενα ποδοσφαιρο που δεν μου αρεσει καθολου να τον βρισκω μπροστα μου,πιεση μπροστα δηλαδη ασφυκτικη
Στο λέω φιλικά , αν ξαναγράψεις κάτι αποθεωτικό για την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει νέα Μασουντιάδα και θα φταις εσύ. Μόνο εσύ
ΥΓ : Κι εγώ τον θεωρώ μάλλον καλό προπονητή για τα δεδομένα της Ελλάδας. Ως εκεί όμως.
ενας δυο παικτες να φυγουν ακομα απο την χαρτινη και δεν μας κουναει κανεις ,αυτη η π@@@ ο γατουλης θα κανει την διαιτησια πιο εμετικη φετος ,αυτη την εκτιμηση εχω
- ΑποστόληςΑ
obanebane έγραψε:Παιδιά έγινε το φυσιολογικό,η πρωταθλήτρια ομάδα κρατάει προπονητή και κορμό και οι υπόλοιποι τα αλλάζουν όλα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω.Παλαιολόγος έγραψε:παντως απο τον χιμενεθ καλυτερος ο ουζουνιδης,
Η ΑΕΚ επί Jimenez μπορεί να μην είχε πολλά να δώσει, αλλά ό,τι είχε το έδινε. Συν ότι ο Jimenez τους έφερε Λιβάγια και Αραούχο.
- navigator11
Συγγνωμη κιολας, ποια ... δουλιτσα εκανε; Αγωνιστικα επροκειτο για θιασο, που εκλεψε βαθμους με αισχρες διαιτησιες! Περα απο τους ... δικαστηριακους!!! Μιλαμε για το μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο σκανδαλο των τελευταιων 30-35 ετων στην μπανανια. Ομαδα του προπονητη της.sourmenetes έγραψε:Απολυτα σωστος...ομαδα του προπονητη της,εκανε δουλεια,ειχε χημεια και κερδισε παρα πολλους ποντους με τη βλαχομαγκια τη δικη του,την οποια περασε και σε ολους τους παικτες.Mīngus έγραψε:Η κούλα φέτος ομάδα προπονητή ήταν και θα της στοιχίσει. Όσο καραγκιόζης κι αν είναι ο τύπος, έκανε δουλίτσα. Το ρόστερ της δεν είναι σπουδαίο. Ο κορμός βλέπω γενικά να χαλάει κι αυτός, οπότε αν εμείς κρατήσουμε τον δικό μας και ενισχυθούμε σε 2-3 θέσεις, ξεκινάμε από άλλη αφετηρία.
Πρεπει να βρει πολυ ιδιαιτερο προπονητη η αεχ για να αποδωσει αλλιως θα χει μεγαλο προβλημα.
Για το οτι μετα την Τουμπα ιδιαιτερα η ... αποδοση της κουλας επεσε στο ναδιρ ειναι κι αυτο δουλιτσα του προπονητη της;;
Επόμενοι που θα φύγουν από την αεΧ είναι οι απλήρωτοι εργάτες της ψευτο αγία Σοφίας που χτίζει σε μακετο ο νιάου νιάου
SM-G935F
SM-G935F