Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PanKan

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από PanKan »

takis4 έγραψε:τον χατσεριδη δεν τον έχω δει , αλλα αν αληθεύει αυτα που λενε ότι είναι αργος , πραγματικά θα είναι τραγικό λάθος η απόκτηση του ...
Ναι γιατί αν έχει όλα τα θετικά που έχει αλλά είναι και γρήγορος δεν θα πάει αλλού σε μας θα έρθει.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Παίκτης που είναι βασικός τα τελευταία 8 χρόνια σε Ντιναμο Κιέβου και εθνική Ουκρανίας δεν γίνεται να είναι άσχετος.Εμπειρια πρωταθλητισμού έχει,εμπειρία Τσάμπιονς λιγκ έχει. Πέρυσι η Ντιναμο έφτασε στους 16 του Τσουλου με αυτόν βασικό. Εμπιστοσύνη στον Ραζβαν έχουμε,θα τον χρησιμοποιήσει άριστα. Εγώ δεν έχω και τόσο ολοκληρωμένη άποψη,μιλάω με δεδομένα που έχουμε και καλό θα ήταν όσοι δεν τον γνωρίζουν ή τον έχουν δει απλά σε ένα παιχνίδι να μην είναι απόλυτοι. Σιγουρα αυτοί που τον φέρνουν(αν τον φέρουν) τον έχουν τσεκάρει από δεκαπέντε πλευρές. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει κύριοι και σαπακια δεν φέρνει,αυτό έχει φανει την τελευταία διετία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Παρ 25 Μάιος 2018, 10:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Παίκτης που είναι βασικός τα τελευταία 8 χρόνια σε Ντιναμο Κιέβου και εθνική Ουκρανίας δεν γίνεται να είναι άσχετος.Εμπειρια πρωταθλητισμού έχει,εμπειρία Τσάμπιονς λιγκ έχει. Πέρυσι η Ντιναμο έφτασε στους 16 του Τσουλου με αυτόν βασικό. Εμπιστοσύνη στον Ραζβαν έχουμε,θα τον χρησιμοποιήσει άριστα. Εγώ δεν έχω και τόσο ολοκληρωμένη άποψη,μιλάω με δεδομένα που έχουμε και καλό θα ήταν όσοι δεν γνωρίζουν ή τον έχουν δει απλά σε ένα παιχνίδι να μην είναι απόλυτοι. Σιγουρα αυτοί που τον φέρνουν(αν τον φέρουν) τον έχουν τσεκάρει από δεκαπέντε πλευρές. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει κύριοι και σακάκια δεν φέρνει,αυτό έχει φανει την τελευταία διετία.
Ναι αλλά έχει αθηναϊκές πινακίδες

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sdna

Τον Δημήτρη Χατζηισαΐα φέρονται να έχουν στο στόχαστρο τους οι Φούλαμ και Χαλ, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Χατζηισαΐα κατάφερε να κάνει μια καλή σεζόν φέτος με τον Ατρόμητο και ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, με την ιστοσελίδα "amedpost.com" να υποστηρίζει πως βρίσκεται στη λίστα της Φούλαμ και της Χαλ.

Στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται πως ήταν από τους κορυφαίους στόπερ του φετινού πρωταθλήματος, ενώ υπογραμμίζεται πως η Φούλαμ έχει ένα προβάδισμα έναντι της Χαλ για την απόκτηση του.

Τέλος αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ θα μπει πιθανότατα σε διαπραγματεύσεις με κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του παίκτη με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Προτείνω πώληση με 3 μύρια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το pagenews (ποιανού είναι;) αναφέρει ότι ενδιαφερόμαστε για τον Φινλανδό Λουντ του Παναθηναϊκού.
Άβαταρ μέλους
saxa

Δημοσίευση από saxa »

Παληκάρια υπάρχει και ο Μιχόγεβιτς στο ρόστερ
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ο μιχογεβιτς θα παλέψει με τον χατζη για την θέση του στο ρόστερ,εγώ αυτή την εντύπωση έχω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Mihojevic (21.06.1996) είναι επένδυση, ενώ ο Χατζηισαΐας (21.09.1992) είναι έτοιμος. Εμένα ο Χατζη μου άρεσε από την πρώτη μέρα που έπαιξε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μετά από μια γεμάτη σεζόν σε μια καλή ομάδα ο Χατζή δεν γίνεται να συμβιβαστεί με ρόλο 4-5ου.Ευχης εργον να πωληθεί με ένα σεβαστό ποσό καθώς και για τον ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Υ.Γ Όταν εγω λέω πως ο Πουκι είναι πολύ καλή λύση για 2ρο φορ ενώ άλλοι λένε πως είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ ολα είναι οκ.Οταν Εγώ χαίρομαι που θα αποκτηθεί ο Σουηδός που είναι ακριβώς ότι ψάχνουμε ενώ άλλοι λένε πως ο Λουτσεσκου θέλει 8ρι και όχι 6ρι ολα είναι οκ.Αν εγω πω πως ο Χατσεριδη δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ και θα αποκτηθεί απλα επειδή είναι καψούρα των διοικούντων Τότε Εγώ είμαι εμμονικος με τις απόψεις μου μην πω φερέφωνο του Κουτσολιακου.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Σρνα,Χατσεριδης,Βερνμπλουμ αν μη τι αλλο 3 πολυ ισχυρες προσωπικοτητες μεσα στα αποδυτηρια για τον χαρακτηρα που θελεις να χτισεις σαν ομαδα....ο χατσεριδης οταν επαιξε με την ΑΕΚ ηταν σε περιοδο προςτοιμασιας με δυο μηνες διακοπες πριν προφανως δεν ηταν στο 100% του....ο Σουηδος δεν θελει συζητηση οδοστρωτηρας!!!!ο Σρνα τεραστιος παικτης μεχρι και πριν δυο χρονια στα καλυτερα δεξια μπακ του κοσμου αν ειναι σε καλη φυσικη κατασταση προφανως θα εχουν παρει διαβεβαιωσεις θα προσφερει πολλα εντος και εκτος γηπεδου με τον χαρακτηρα του,και ο ντανι αλβες 36ειναι αλλα δεν νομιζω να χαλουσε κανεναν να τον εχει στην ομαδα του.......
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Το πρόβλημα Τζος δεν είναι ότι λες ότι δεν σου κάνει ο χατσεριδη,έχεις το δικαίωμα όπως όλοι μας να εκφράζεις την άποψη σου τι σου αρέσει και τι όχι.
Το πρόβλημα για μένα είναι όταν συνεχώς αφήνεις υπονοούμενα ότι δεν είναι επιλογή λουτσεσκου αλλά αποκλειστικά επιβολή της οικογένειας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Metagrafakias έγραψε:Σρνα,Χατσεριδης,Βερνμπλουμ αν μη τι αλλο 3 πολυ ισχυρες προσωπικοτητες μεσα στα αποδυτηρια για τον χαρακτηρα που θελεις να χτισεις σαν ομαδα....ο χατσεριδης οταν επαιξε με την ΑΕΚ ηταν σε περιοδο προςτοιμασιας με δυο μηνες διακοπες πριν προφανως δεν ηταν στο 100% του....ο Σουηδος δεν θελει συζητηση οδοστρωτηρας!!!!ο Σρνα τεραστιος παικτης μεχρι και πριν δυο χρονια στα καλυτερα δεξια μπακ του κοσμου αν ειναι σε καλη φυσικη κατασταση προφανως θα εχουν παρει διαβεβαιωσεις θα προσφερει πολλα εντος και εκτος γηπεδου με τον χαρακτηρα του,και ο ντανι αλβες 36ειναι αλλα δεν νομιζω να χαλουσε κανεναν να τον εχει στην ομαδα του.......
Ποιος ειναι αυτος ο dani alves???
Μακρυα τα σαπακια απο τον ΠΑΟΚ!!!:lol::lol::lol:
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Το ότι ζητάει 8 είναι γεγονός απλά διάβασε τη συνέντευξη του
Μακάρι να έρθει ο Σουηδός παντως

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Για Χατσερίδη εγώ είχα τοποθετηθεί από τον Ιανουάριο. Θα πληρώσουμε υπεραξία σε έναν ποδοσφαιριστή με πολύ μεγάλο ρίσκο, τόσο σαν αγωνιστικά χαρακτηριστικά (παίκτης αργός με μεγάλη ροπή στην γκάφα) όσο και σαν προσαρμογή, μιας και σε σχετικά μεγάλη ηλικία θα ξενιτευτεί για πρώτη φορά.
Για τον Σουηδό δεν το συζητάμε. Θα ναι μεγάλη κίνηση.

Υ.Γ. Ένα πράγμα που με προβληματίζει με το υπάρχον ρόστερ σε συνδυασμό με τα ονόματα που ακούγονται, είναι ο μέσος όρος ηλικίας που μεγαλώνει πολύ.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

desperando έγραψε:Με ενοχλεί που κάποιοι στην ανάγκη να υπερτονισουν τα θέλω τους παραβλέπουν σκόπιμα ή όχι αυτά που είπε ο προπονητής.
Τι είπε δηλαδή ο άνθρωπος?
Ότι θα κάνουμε λίγες προσθήκες με έμφαση στα χαρακτηριστικά που λείπουν.
Στα δικά μας μυαλά ο Χ κρεσπο μπορεί να φαντάζει λίγος, αλλά είναι από τους παίκτες που εκθείασε ο προπονητής.
Αν εσείς λοιπόν περιμένετε ότι από τα 35 παιχνίδια που έκανε φέτος ότι θα πέσει του χρόνου στα 15 απλά γελιεστε.

Ο προπονητής δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα προσθέσουμε χαρακτηριστικά που μας έλειπαν σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο και όλοι ξέρουν τι μας έλειπε.
Ύψος και αγκρεσιβνες

Το αν υπάρχουν καταλληλοτεροι του χατσεριδη? Προφανώς και υπάρχουν άλλα είτε δεν τους αντέχει η τσέπη μας είτε δεν έρχονται να παίξουν στην μπανανία μας.

Ο ΠΑΟΚ την σεζόν που μας έρχεται θα παίξει κοντά στα 55 ματς,άρα πολύ λογικό οι 110 συμμετοχες στις θέσεις των στόπερ να μοιραστούν και για να υπάρχει φρεσκάδα αλλά και ανάλογα τον αντίπαλο.

Επίσης όσοι νομίζετε ότι ο βασικός στόπερ τα τελευταία 10 χρόνια της εθνικής Ουκρανίας και της Ντιναμό είναι τόσο σαπακι όσο τον παρουσιάζετε, προφανώς πάλι γελιεστε.
Σωστός. Χαρακτηριστικά που λείπουν ειναι το ζουμί.
Αλλιώς δεν θα επρεπε να ειχαμε ποτέ Γκαρσια. Θυμάμαι ματς μεςα στον Θρασυβούλου που τον πέρασε ένας νεαρός σαν σταματημένο στο κέντρο. Δεν πίστευα ποτέ πως θα παίξει γιατι μου φάνηκε πολυ αργος (ήταν οι πρώτες του στιγμές στον ΠΑΟΚ).
Κι όμως έγραψε ιστορία ο Παμπλο με την μπάλα που έπαιξε. Γιατι ειχε άλλα χαρακτηριστικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”