Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καταρχας καλημερα σε ολους..ας πω κ εγω την αποψη μου περι σρνα.
Στα θετικα.
1.Δε χρειαζεται να μιλησουμε για την ποιοτητα του..οποιος το κανει απλα ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ απο μπαλα..
2.Οταν ενα χρονο πριν σε θελει η μπαρτσα αυτο τα λεει ολα..
3.Δεν ειναι το ιδιο να εχεις αλλαγη κιτσιου και σρνα..
4.Η παλια αεκ πηγε να παρει πρωταθλημα με ριβαλντο 36..πηρε μεταγραφη εμερσον 35..ο γκει εφερε καμπιασο 35 και ηταν απο τους καλυτερους παιχτες, ο τσορι στα 35 εκανε παπαδες..αρα η ηλικια δν μου λεει κατι..
Παμε στα αρνητικα.
1.Πολυμηνη απουσια απο αγωνες..σιγουρα θα παιξει ρολο αλλα δεν ειναι χαζος ο λου..κατι ξερει..
2.Για μενα η πιο σημαντικη ενσταση..ελπιζω να εχει αποδεχθει οτι ερχεται για 2ος..ελπιζω να μη δω αλχημειες με ματος αριστερα για να παιξει ο σρνα ντε και καλα...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΤΟΣ....

Εμενα μου αρεσε η κινηση σρνα..θεωρω οτι θα δωσει ποιοτητα και σιγουρα θα βοηθησει πολυ..

Τζος οποτε θελεις μπορουμε να κανουμε αποτιμηση μεταγραφων επι μιχελ..με μεγαλη ευχαριστηση..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω προσωπικα αδιαφορω για την αποκτηση Σρνα,αρκει να μην επηρεαζει τον προγραμματισμο της ομαδας ως προς τις θεσεις που εχουμε αναγκη,να μην αφαιρειται πχ αυτο το 500ρικο απο τις ιδιες θεσεις και να μην φανερωνει για αλλη μια φορα οτι ο λογος του προπονητη ειναι απλα συμπληρωματικος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Έχτισε μια ομάδα 25 νικών σε 26 παιχνίδια με καταπληκτικο ποδόσφαιρο,τι αποτίμηση να κάνουμε?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελα Ντεσπε δεν ειναι απαντηση αυτη τωρα...ειδικα απο εσενα...και επαναλαμβανω δεν αποτελει ευθυνη Μιχελ αλλα ο συνολικος τροπος λειτουργιας,που πχ εφερε τον Στανογεβιτς στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 24 Μάιος 2018, 10:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η αγωνία μου είναι με ποιο φορ και ποιο αριστερό εξτρέμ θα παίξουμε κόντρα στον Άγιαξ (ή τη Βασιλεία), εφόσον Warda (αν μείνει) και Prijovic, λόγω Μουντιάλ, δεν θα έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα.
Θα παρθει καλυτερος του Κουλουρη.
Μονο συλλεκτες τιτλων θα παιρνουμε. Βλεπε Σρνα.
Εναλλακτικα μπορουμε να παιξουμε χωρις καθαροαιμο φορ, αλλωστε θα παιξουμε με δυνατη ομαδα και θα προσπαθησουμε να κλεψουμε το αποτελεσμα. Αυτο θα επιτευχθει με γρηγορους μπροστα.
4-4-2 με Ενρικε, Τζαλμα (ειχε σκοραρει στον αιφνιδιασμο με Αγιαξ)
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

500.000 συμβόλαιο για back up του βιονικού Μάτος που παίρνει 600.000, κάτι δε μου κολλάει.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

joshua έγραψε:Ελα Ντεσπε δεν ειναι απαντηση αυτη τωρα...ειδικα απο εσενα...
Γιατί ρε συ τζος πως να τον κρίνω?
Αν μου αρέσει ή όχι ο Χ πριγιοβιτς ή ο Χ Μπι ?
Ή αν θεωρώ ότι είναι πολλά τα λεφτά για τον κάθε παίκτη?
Λες και είμαστε ειδικοί του ποδοσφαιρικού χρηματιστηριου

Εγώ ξέρω ότι με τον προπονητή που διάλεξε κατάφεραν και έκαναν την καλύτερη ομάδα που έχει δει ένας 40αρης ΠΑΟΚτσης και έτσι θα τον κρινω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στην ιδια λογικη θα μπορουσα να πω οτι και η κουλα αναλογες επιδοσεις ειχε με το 1/3 του μπατζετ...Ελα ας ειμαστε ειλικρινεις ο τροπος που λειτουργει η παε ειναι καπως...Μονο φετος εγιναν πολλα αλλα προφανως οταν εχει ξοδευτει ενας πακτωλος χρηματων εχουν αγοραστει απειροι ποδοσφαιριστες και εχουν αλλαξει ενα σωρο προπονητες καποια στιγμη θα φτιαχτει μια ομαδα που θα μπορει να επικρατησει απεναντι σε αντιπαλους με υποπολλαπλασια μπατζετ.Ας σκεφτει μονο καποιος ποιοι απο τους 10 ποσοι ηταν ακριβως δεν θυμαμαι ποδοσφαιριστες που αποκτηθηκαν προσφεραν στην ομαδα.Επι της ουσιας μονο ο Βιερινια προσφερε τα αναμενομενα και ο Πασχαλακης ηταν η ευχαριστη εκπληξη.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

desperando έγραψε:
joshua έγραψε:Ελα Ντεσπε δεν ειναι απαντηση αυτη τωρα...ειδικα απο εσενα...
Γιατί ρε συ τζος πως να τον κρίνω?
Αν μου αρέσει ή όχι ο Χ πριγιοβιτς ή ο Χ Μπι ?
Ή αν θεωρώ ότι είναι πολλά τα λεφτά για τον κάθε παίκτη?
Λες και είμαστε ειδικοί του ποδοσφαιρικού χρηματιστηριου

Εγώ ξέρω ότι με τον προπονητή που διάλεξε κατάφεραν και έκαναν την καλύτερη ομάδα που έχει δει ένας 40αρης ΠΑΟΚτσης και έτσι θα τον κρινω
Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που είναι τελικά το ζητούμενο αλλά παίξαμε και μπάλα που γούσταρες να βλέπεις..... Ο συνδυασμός τους είναι το ιδανικό με προτεραιότητα τα αποτελέσματα βέβαια.... Όλα αυτά τα είδαμε και γουστάραμε....
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Καλημερα :pano: :pano: :pano:

Στο σδνα σε αρθρο που ανεβηκε σσημερα λεει οτι προταθηκε ο καρελης αλλα αυτο που μ εκανε εντυπωση ειναι οτι θα παρουμε δυο επιθετικους .

''Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση δύο επιθετικών και το όνομα του Νίκου Καρέλη είναι ένα εξ' αυτών που προτάθηκαν στους "ασπρόμαυρους".''

πηγη sdna
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πολύ χαίρομαι για την διαφαινόμενη απόκτηση Σρνα, Βερνμπλουμ και Χατσερίδη.
Για τον Σρνα το άρθρο στην κεντρική τα λέει πολύ καλά, και Βερνμπλουμ-Χατσερίδης είναι σταθερές στις ομάδες τους εδώ και χρόνια.
Από τη μία έχει λογική η ένσταση κάποιων για την ηλικία των 3 παικτών αφού και το παρόν ρόστερ δεν έχει μικρό μ.ο. Από την άλλη, πιστεύω πως επίτηδες κινούμαστε σε τέτοιες ηλικίες γιατί δίνουν μεσοπρόθεσμη σιγουριά. Είναι παίκτες που θα σου δώσουν 2-3 καλά χρόνια ενώ το επίπεδό τους είναι τέτοιο που ανεβαθμίζει την ποιότητα του ρόστερ. Επίσης δίνουμε λεφτά αλλά παίρνοντας ελεύθερους παίκτες.
Πιστεύω όπως κάθε χρόνο εκτός των βασικών αναγκών, θα καλύψουμε και άλλες θέσεις προς τον Αύγουστο. Ίσως έχουμε προσθαφαιρέσεις στα εξτρέμ, στους κεντρικούς μέσους αλλά και στην επίθεση.

Πιστεύω πως το ρόστερ 27 παικτών που θα αρχίσει τη σεζόν θα είναι κάπως έτσι:

GK - Πασχαλάκης
GK - Zivkovic
RB - Leo Matos
RB - Srna
LB - Vieirinha
LB - Γιαννούλης
CB - Varela
CB - Χατσερίδης
CB - Crespo
CB - Mihojevic
DM - Wernbloom
DM - Canas
MC - Mauricio
MC - Shakhov
AMR - Djalma
AMR - Λημνιός
AML - Warda
AML - Pedro Enrique
AMC - Πέλκας
AMC - Diego Biseswar
ST - Prijovic
ST -

GK - Σιαμπάνης
CB - Μαλεζάς
BRL - Λυρατζής
MC - Χαρίσης
ST - Κουλούρης

Για τα ματς με Άγιαξ/Βασιλεία αυτοί +μία προσθήκη στην επίθεση, ικανή να καλύψει την απουσία του Πρίγιοβιτς.
Με κόκκινο αυτοί που ενδέχεται να φύγουν τον Αύγουστο. Ευελπιστώ πως όποιος από αυτούς φύγει, θα αντικατασταθεί από καλύτερο ή τουλάχιστον ισάξιο παίκτη.

Προσθήκες: Ζίφκοβιτς, Χατσερίδης, Wernblool, Srna
Επιστροφές: Γιαννούλης, Warda, Pedro Enrique
Αποχωρήσεις: Γλύκος, Rey, Leveque, Χατζηισαΐας, Κίτσιου, Moulin, El Kaddouri, Mak
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Odi έγραψε:
Demir έγραψε:σαν τους φουσκωτους στα γυμναστηρια...ρυζακι-μπανανα και λιγο πρωτεινη,....
Αυγά και στήθος κοτόπουλο αυστηρά.
για να κανεις μετα βυζγιά αεροπλανα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ο https://www.transfermarkt.com/wellingto ... ler/121988
Ο μπαμπάς Λουτσεσκου δεν μπορεί να κανει κατι για να φερει και αυτόν;
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Επειδή κρίνουμε εύκολα ακούγοντας για μια ντόπα,μια υπόθεση που δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίχτηκε σε βάθος...κυκλοφορεί ένα ωραίο άρθρο στο σδνα( υπάρχει στην αρχική) που μας μιλάει για την ζωή του Σρνα,για τον χαμό του πατέρα του,για την εκστρατεία για άτομα με σύνδρομο down καθώς έχει αδερφό που πάσχει από αυτόν τον σύνδρομο,για τις δηλώσεις του για τον πόλεμο στην Ουκρανία κτλ. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι περα από παγκόσμιας κλάσης παίκτη αποτελεί και μια μεγάλη προσωπικότητα με κοχονες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Πέμ 24 Μάιος 2018, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Tζος δεν καταλαβαίνω,θες να μιλήσουμε για τον τρόπο με της ΠΑΕ ή για τον τ.δ της αποκλειστικά?
Γιατί εσύ παραπάνω μου γράφεις για την λειτουργία της ΠΑΕ.

Όσο για την Κούλα, φυσικά και ο τ.δ της είναι επιτυχημένος,όταν καταφέρνει με λιγότερη ποιότητα να παίρνει σχεδόν τους ίδιους βαθμούς με εμάς.

Για τον μιχελ τώρα,ως προς τι είναι για σένα αποτυχημένος και απέναντι σε ποιον?
Όταν κάνουμε αξιολόγηση έχουμε μια σταθερά,ποια είναι η δικιά σου?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”