Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Darkm4n »

sn0ufel4 έγραψε:Πάντως και ο νασρι ελεύθερος είναι τιμωρια για ντοπινγκ εχει wonderkid ήταν σε αρσεναλ και σιτυ έπαιξε δε καταλαβαίνω γιατί δε κάνουμε κίνηση
Νομίζω και αυτός μέχρι Αύγουστο δεν μπορεί να παίξει. Άντε αυτός αν τον παίρναμε σνουφελ φίλε 30 είναι λογική ηλικία έγεγες έφυγε και ο ΜΑΚ μια χαρά για αριστερό εξτρεμ, όχι 36.
Σε 6 χρόνια εξελίσσεσαι σε Messi.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Εμένα η ηλικία του Σρνα δε με προβληματίζει τόσο όταν ο Ντανι Αλβες στα 35 βγάζει βασικουρα σεζόν στη Παρί δε θα μπορεί ο Σρνα στα 36 να ανταπεξέλθει στη Λίγδα;
Χωρις να ξέρω καθόλου το χαρακτήρα του αυτό που με φοβίζει είναι ότι παίκτες προσωπικοτητεσ με τέτοια καριέρα δύσκολα συμβιβάζονται με την ιδέα του πάγκου με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Ο Καραγκούνης πήγε στην Φούλαμ στα 35. Στην Φούλαμ της Premier League.

Και έπαιζε χαφ. Όχι δεξί μπακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος apple64 την Τετ 23 Μάιος 2018, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο της αποκτησης παιχτη στα 36 και τιμωρημενο για ντοπα,εκει που λες οτι στρωνουν τα πραγματα ξαναγυριζουμε στη μαλακια.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Στα 38 πήγε ο καραγκουνης
dam

Δημοσίευση από dam »

Να πω ότι δεν ήταν παικταράς, θα είναι ψέμα...

Να πω ότι έτσι και τον φέρναμε πριν από 1,5 χρόνο, δεν θα γινόταν χαμός θα είναι ψέμα...

Να πω όμως και ότι δεν με χαλάει το ότι έρχεται στην Π.Α.Ο.Κ.αρα μας όντας τιμωρημένος για ντόπινγκ, θα είναι επίσης ψέμα...

Να πω επίσης το ότι δε με χαλάει ελαφρώς η ηλικία του, θα είναι κι αυτό ψέμα...

Από την άλλη η εμπειρία του και το ότι είναι γεννημένος νικητής, πιστεύω θα μας φανούν χρήσιμα, αναλόγως βέβαια και τον ρόλο που - ελπίζω - ότι συμφώνησαν να έχει (μπακ απ Μάτος)!!!

Υ.Γ. Θα ήμουν απείρως πιο ήσυχος, αν γνώριζα ότι πράγματι τον ήθελε ο Λούτσε... Αλλά, δυστυχώς δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα το μάθουμε τώρα με πλήρη ειλικρίνεια!

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

riegel έγραψε:Εμένα η ηλικία του Σρνα δε με προβληματίζει τόσο όταν ο Ντανι Αλβες στα 35 βγάζει βασικουρα σεζόν στη Παρί δε θα μπορεί ο Σρνα στα 36 να ανταπεξέλθει στη Λίγδα;
Χωρις να ξέρω καθόλου το χαρακτήρα του αυτό που με φοβίζει είναι ότι παίκτες προσωπικοτητεσ με τέτοια καριέρα δύσκολα συμβιβάζονται με την ιδέα του πάγκου με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
:pano: :pano:
Ο Dani Alves sta 35 του έπαιζε συνέχεια σε Barca/Juventus/Pari συνέχεια όχι να έχει να παιξει 1 χρόνο μπάλα.
Αφού θα έρθει που θα έρθει θα μπει στην νοοτροπία του Παγκίτη. Δεν ήρθε ο Dani Alves o Srna ήρθε ντοπαρισμένος+να έχει αποχή από ποδόσφαιρο κανά χρόνο.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ο Παίκτης είναι λίρα εκατό ,θα δείτε που ο srna θα παίζει δεξιά και ο Μάτος αριστερά,θα το δείτε να παίζει και στοπερακι,είναι παικταρα λέμε,.Φέρε και Φακούντο τώρα να την τιναξουμε την μπάνκα στον αέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Τετ 23 Μάιος 2018, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

obanebane έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο της αποκτησης παιχτη στα 36 και τιμωρημενο για ντοπα,εκει που λες οτι στρωνουν τα πραγματα ξαναγυριζουμε στη μαλακια.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλος!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

montekristo έγραψε:
che4 έγραψε:
montekristo έγραψε:Η ντοπα είναι κάτι στάνταρ στον επαγγελματικό αθλητισμό
Όλοι παίρνουν το κάτι τις τους
Δεν νομίζω ότι είναι κριτήριο αυτό
Το ότι είναι 36 και ένα χρόνο χωρίς παιχνίδια το δέχομαι
Πιστεύω μόλις κλείσει το χαφ δεν θα ασχολείται κανένας με τον σένα
Πολύ κακο για το τίποτα

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλά ρε θα μας τρελανεται

17 μήνες τιμωρία για ντόπα θα φέρουμε στον ΠΑΟΚ μας και θα το υποβαθμίζουμε λέγοντας ότι δεν τρέχει τίποτα
Θεωρείς δηλαδή ότι είναι ο μονος???
Στην τελική τιμωρήθηκε για αυτό και η ποινη του τελειώνει τον Αύγουστο
Σε κανέναν δεν αρέσει η ντοπα στον αθλητισμό γενικά αλλά είναι μια πραγματικότητα.

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και οι ληστείες των ΠρωΚταθλημάτων στα δικαστήρια ή με τα κοράκια, μια πραγματικότητα είναι αδερφέ, αλλά παθαίνουμε κάτι, τρελαινόμαστε, όταν την υποβαθμίζουν οι χαβουζοβοθρολιμανίσιοι, μέσω της προπαγάνδας των ΑΡΔ τους (και μας πολλές φορές), αλλά θέλουμε και πολεμάμε σκληρά για να την αλλάξουμε, αν δεν κάνω λάθος...

Εκτός κι αν θέλουμε να την κρατήσουμε, αρκεί να είμαστε εμείς στην θέση του ληστή και όχι του ληστευμένου...
Μήπως?
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

DaRkFeaR έγραψε:
riegel έγραψε:Εμένα η ηλικία του Σρνα δε με προβληματίζει τόσο όταν ο Ντανι Αλβες στα 35 βγάζει βασικουρα σεζόν στη Παρί δε θα μπορεί ο Σρνα στα 36 να ανταπεξέλθει στη Λίγδα;
:pano: :pano:
Ο Dani Alves sta 35 του έπαιζε συνέχεια σε Barca/Juventus/Pari συνέχεια όχι να έχει να παιξει 1 χρόνο μπάλα.
Αφού θα έρθει που θα έρθει θα μπει στην νοοτροπία του Παγκίτη. Δεν ήρθε ο Dani Alves o Srna ήρθε ντοπαρισμένος+να έχει αποχή από ποδόσφαιρο κανά χρόνο.
Και αντίστοιχα δε θα παίξει στη la liga το campionato και την league 1 αλλά στη σούπα league.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

panpangr77 έγραψε:Ο Παίκτης είναι λίρα εκατό ,θα δείτε που ο srna θα παίζει δεξιά και ο Μάτος αριστερά,θα το δείτε να παίζει και στοπερακι,είναι παικταρα λέμε,.Φέρε και Φακούντο τώρα να την τιναξουμε την μπάνκα στον αέρα.
Ακομα χειροτερα.

Καλα ρε μαγκες,500 χιλιαρικα συμβολαιο σε 35χρονο παικτη για μπακ απ του Ματος? Τι φαση τωρα?

Ενα νεαρο παλικαρι απτις ακαδημιες δεν εχουμε να προωθηθει και να μαθει κιολας διπλα στην μπακαρα τον Ματος?

Τι να πω πραγματικα. Τελος παντων,μακαρι να μας βγει Λινο που στα 35 ηταν λες και ηταν 30
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

panpangr77 έγραψε:Ο Παίκτης είναι λίρα εκατό ,θα δείτε που ο srna θα παίζει δεξιά και ο Μάτος αριστερά,θα το δείτε να παίζει και στοπερακι,είναι παικταρα λέμε,.Φέρε και Φακούντο τώρα να την τιναξουμε την μπάνκα στον αέρα.
Με Facundo Ferreyra(επιθετικός/λήγει το συμβόλαιο του) και Bernard(αριστερό εξτρέμ/λήγει το συμβόλαιο του) μαζί και τους 2, κάπως θα ηρεμίσω.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ντάριο Σρνα, καθώς οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, με φόντο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ.
dam

Δημοσίευση από dam »

panpangr77 έγραψε:.Φέρε και Φακούντο τώρα να την τιναξουμε την μπάνκα στον αέρα.
Τον Περέιρα, το πουλέν μου, τον τρελο - αργεντινό; :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”