Αυτοί όλοι που λες ήρθαν για βασικοί και όχι για να δίνουν ανάσες στον βασικό παίκτη στην θέση τουςsn0ufel4 έγραψε:Πολύ φοβάμαι για νέο επεισόδιο Μπερμπατοφ,Εσσιεν,Λεσκοτ,Αμπινταλ, κλπ....
Καμιά απολύτως λογικη
Έχει να παίξει ένα ολόκληρο χρόνο μπάλα και είναι 37 χρονών....
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
με βαση οσα διαβαζουμε ειλικρινα, δε μ ενδιαφερει ποιος θα ερθει.. ειλικρινα, ασ φερουν και τον κιτσιου πισω και τον ρεδονδο.. το μονο που με νοιαζει ειναι να ειναι ολοι μα ολοι επιλογες του λουτσεσκου ή στη χειροτερη να μην εχει προβλημα με τον νεο-νεοι παιχτες που θα ερθουν με σκοπο να μην χαλασει η χημεια στην ομαδα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Τετ 23 Μάιος 2018, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το gazzetta λεεί:
Η Ανόρθωση κοιτάζει για Γλύκο!
Το όνομα του Παναγιώτη Γλύκου έχει πέσει στο τραπέζι από πλευράς Ανόρθωσης, η οποία όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Κύπρο, «δίνει τα ρέστα της» για τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.
Η κυπριακή ομάδα κοιτάζει στην ελληνική αγορά αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Αριέλ Αρούς, με την περίπτωση του Παναγιώτη Γλύκου να είναι αυτή που βρίσκεται πολύ ψηλά στις μεταγραφικές επιλογές της.
Ο Ελληνας τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου και όπως αναφέρεται σε κυπριακά δημοσιεύματα «η διοίκηση της «Κυρίας» χτύπησε την πόρτα του».
Η Ανόρθωση κοιτάζει για Γλύκο!
Το όνομα του Παναγιώτη Γλύκου έχει πέσει στο τραπέζι από πλευράς Ανόρθωσης, η οποία όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Κύπρο, «δίνει τα ρέστα της» για τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.
Η κυπριακή ομάδα κοιτάζει στην ελληνική αγορά αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Αριέλ Αρούς, με την περίπτωση του Παναγιώτη Γλύκου να είναι αυτή που βρίσκεται πολύ ψηλά στις μεταγραφικές επιλογές της.
Ο Ελληνας τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου και όπως αναφέρεται σε κυπριακά δημοσιεύματα «η διοίκηση της «Κυρίας» χτύπησε την πόρτα του».
Τον Μπερμπάτοφ τον κυνηγούσαμε 2 χρόνια και του δίναμε τον ουρανό και τα άστρα. Είχαμε μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν που δεν δικαιώθηκαν και πόνεσε οπωσδήποτε και οικονομικά.sn0ufel4 έγραψε:Πολύ φοβάμαι για νέο επεισόδιο Μπερμπατοφ,Εσσιεν,Λεσκοτ,Αμπινταλ, κλπ....
Καμιά απολύτως λογικη
Έχει να παίξει ένα ολόκληρο χρόνο μπάλα και είναι 37 χρονών....
Ο Σρνα δε νομίζω να τινάξει τον προϋπολογισμό της ομάδας στον αέρα. Σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να θέλει να έρθει για κονόμα. Για μένα δεν κόβει το δρόμο και σε κανένα Κίτσιου. Μια χρονιά ακόμα δανεικός ίσως δείξει γιατί οι Βέλγοι μετά την καταπληκτική του παρουσία, όπως γράφουμε, δεν επιχείρησαν καν να διαπραγματευτούν τη ρήτρα του ενός εκατομμυρίου που δεν είναι δα κανά ποσό τρελό για βασικό παίχτη με κοινοτικό διαβατήριο και σε ηλικία που μπορεί να τον ξαναπουλήσεις
- john4serres
Μόνο η εμπειρία του θα είναι βοήθεια για την νέα σεζόν.Νο1 σε συμμετοχές (134) στην Εθνική Κροατίας
Νο1 σε συμμετοχές (493) στην Σαχτάρ Ντόνετσκ
136 Ευρωπαικές εμφανίσεις με την Σαχτάρ (9 γκολ-22 ασιστ)
9 Πρωταθλήματα Ουκρανίας
7 Κύπελλα Ουκρανίας
8 Σούπερ Καπ Ουκρανίας
1 Ουέφα
1 Πρωτάθλημα Κροατίας
2 Κύπελλα Κροατίας
Μακάρι να είναι υγιής ο παίκτης, έχει σκαρί για μπάλα.
Όπως και ο Μάτος, στα 37 του θα παίζει άνετα.
Επίσης: Χωράει 5αδα μπακ Βιειρινια-Γιαννούλης-Μάτος-Κίτσιου-Σρνα
-
Ίσως μάθει και στον Κίτσιου να κάνει σέντρες...χαχαχαjohn4serres έγραψε:Μόνο η εμπειρία του θα είναι βοήθεια για την νέα σεζόν.Νο1 σε συμμετοχές (134) στην Εθνική Κροατίας
Νο1 σε συμμετοχές (493) στην Σαχτάρ Ντόνετσκ
136 Ευρωπαικές εμφανίσεις με την Σαχτάρ (9 γκολ-22 ασιστ)
9 Πρωταθλήματα Ουκρανίας
7 Κύπελλα Ουκρανίας
8 Σούπερ Καπ Ουκρανίας
1 Ουέφα
1 Πρωτάθλημα Κροατίας
2 Κύπελλα Κροατίας
Μακάρι να είναι υγιής ο παίκτης, έχει σκαρί για μπάλα.
Όπως και ο Μάτος, στα 37 του θα παίζει άνετα.
Επίσης: Χωράει 5αδα μπακ Βιειρινια-Γιαννούλης-Μάτος-Κίτσιου-Σρνα
Συμφωνώ ότι χωράει με τον τρόπο που το θέτεις
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την προηγούμενη χρονιά (16-17) έπαιξε 3000 λεφτά σε 34 σερί ματς όλα 90άρια με 1 γκολ και 10 ασιστ,
Και τη φετινή χρονιά 10 σερί 90άρια με 4 ασσίστ πριν τον τσιμπήσουν. Αν δεν μιλούσε μόνο ή ντόπα από σκαρί φαίνεται ότι είναι σούπερ. Άλλωστε για αυτό είναι τα εργομετρικά. Αμέσως θα φανεί αν μπορεί να παίξει. Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι ξέχασε τη μπάλα θα το διαπιστώσει ιδίας όμμασι
Και τη φετινή χρονιά 10 σερί 90άρια με 4 ασσίστ πριν τον τσιμπήσουν. Αν δεν μιλούσε μόνο ή ντόπα από σκαρί φαίνεται ότι είναι σούπερ. Άλλωστε για αυτό είναι τα εργομετρικά. Αμέσως θα φανεί αν μπορεί να παίξει. Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι ξέχασε τη μπάλα θα το διαπιστώσει ιδίας όμμασι
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Παλαιολόγος
Εγω λέω να πάρουμε και τον ρατς για αριστερά για μπακ απ αντί του Γιαννούλη. 38 χρονών και παίζει ακόμα και δε πιάστηκε και ντοπε
Nα φωνάξουμε τα ΚΑΠΗ να πίνουν καφέ μαζί τους..................................................... 

Αδερφέ, δεν ξέρω πόσων χρόνων είσαι αλλά θυμάμαι ότι στα 37 μου είχα κάνει τις πιο γαμ@τες διακοπές μου...montekristo έγραψε:Εντάξει ο μπερμπα και όλοι όσοι προανέφερες είχαν έρθει με υψηλές προσδοκίες
Αυτός θα έρθει για να συμπληρώσει αν ισχύει κιόλας όπως λέει και ο goran
Βέβαια και εμένα αυτό το 37 όταν το βλέπω είναι κάπως αλλά τι να πεις για να μπήκε στο αεροπλάνο και να ήρθε κάτι έχει παιχτεί πιο πριν δεν νομίζω να πήρε πρωτοβουλία μόνος του.

Μπορεί λοιπόν να ήταν περαστικός κι αυτός και να σταμάτησε να πει ένα "γεια", του Λιούμπος για παράδειγμα...

Βλέπεις, καλές οι Κυκλάδες και το Ντουμπάι, αλλά "σαν την Χαλκιδική δεν έχει..."...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 23 Μάιος 2018, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ ήθελα Ντρογκμπά αλλά δίσταζα να το αναφέρω. Ε τώρα μπορώ να ρίξω το όνομά του στο τραπέζι