Το εγραψα και πριν αλλα δεν περαστηκε συγγνωμη που καναα λαθος απλα λογω των μεταγραφων διαβαζουμε απο πολλα σιτε μπας και βρουμε τιποτα ...και ουτες στημενος ειμαι ουτε τιποτα εχω και ονοματεπωνυμο ...Συγγνωμη εκ μερους μουdanirifle έγραψε:κι εγώ το παρατηρώ από προχθές πολύ έντοναAzrael έγραψε:βασικα παρατηρω τις τελευταιες μερες κατι περιεργα ποστ απο μελη που ειχαν μηδαμινη ή ελαχιστη συμμετοχη μεχρι τωρα.
Δεν θελω να πω κατι πιο συγκεκριμενο για την ωρα, απλα το αναφερω.
προσοχή στο τι διαβάζουμε και που δίνουμε βάση
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Παίδες βλέπω την αναφορά που έγινε σε κάποιες πιθανές συζητήσεις με άλλο τεχνικό διευθυντή.
Θα ξεκινήσω ξεκαθαρίζοντας οτι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με το όνομα αυτό.
Από εκεί και πέρα βεβαίως όλοι ξέρουμε οτι γλιτζιάρικα σαιτ όπως του χοντρού ΜΟΝΟ κακό θέλουν να κάνουν. Και βασικά ντροπή σε δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ που δουλεύουν εκεί.
Σχετικά με το θέμα τεχνικός διευθυντής όμως, έχει πάνω από ένα χρόνο που φωνάζω οτι ο Μίχελ ΔΕΝ κάνει καλή δουλειά, ΔΕΝ είναι ούτε αποτελεσματικός ούτε οργανωμένος και πιστεύω ακράδαντα οτι αυτό έχει γίνει αντιληπτό σε όλους τους εμπλεκόμενους.
Δεν μου φαίνεται λοιπόν καθόλου απίθανο να υπάρχουν συζητήσεις με τον Ισπανό αυτό τεχνικό διευθυντή.
Άλλωστε (πως μπορούμε να το προσπερνάμε εύκολα;; ) έχει περίπου δυο μήνες που δημοσιεύθηκαν πολλά ρεπορτάζ σε διάφορα σαιτ γύρω από τον ΠΑΟΚ, όπου έλεγαν οτι θα έχουμε ενισχύσεις σε στελεχιακό επίπεδο το καλοκαίρι.
Ε λοιπόν πόσο απίθανο είναι να ισχύει;
Ξαναλέω οτι δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο.
Δεν θέλω να πω περισσότερα ούτε να αρχίσω να κράζω ανελέητα τον Μίχελ. Θεωρώ όμως οτι πιθανή αντικατάστασή του δεν είναι ούτε παρανοϊκή, ούτε διαλύει την ομάδα.
Θα ξεκινήσω ξεκαθαρίζοντας οτι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με το όνομα αυτό.
Από εκεί και πέρα βεβαίως όλοι ξέρουμε οτι γλιτζιάρικα σαιτ όπως του χοντρού ΜΟΝΟ κακό θέλουν να κάνουν. Και βασικά ντροπή σε δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ που δουλεύουν εκεί.
Σχετικά με το θέμα τεχνικός διευθυντής όμως, έχει πάνω από ένα χρόνο που φωνάζω οτι ο Μίχελ ΔΕΝ κάνει καλή δουλειά, ΔΕΝ είναι ούτε αποτελεσματικός ούτε οργανωμένος και πιστεύω ακράδαντα οτι αυτό έχει γίνει αντιληπτό σε όλους τους εμπλεκόμενους.
Δεν μου φαίνεται λοιπόν καθόλου απίθανο να υπάρχουν συζητήσεις με τον Ισπανό αυτό τεχνικό διευθυντή.
Άλλωστε (πως μπορούμε να το προσπερνάμε εύκολα;; ) έχει περίπου δυο μήνες που δημοσιεύθηκαν πολλά ρεπορτάζ σε διάφορα σαιτ γύρω από τον ΠΑΟΚ, όπου έλεγαν οτι θα έχουμε ενισχύσεις σε στελεχιακό επίπεδο το καλοκαίρι.
Ε λοιπόν πόσο απίθανο είναι να ισχύει;
Ξαναλέω οτι δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο.
Δεν θέλω να πω περισσότερα ούτε να αρχίσω να κράζω ανελέητα τον Μίχελ. Θεωρώ όμως οτι πιθανή αντικατάστασή του δεν είναι ούτε παρανοϊκή, ούτε διαλύει την ομάδα.
-
savvastheod
TheCursed έγραψε:στημενα ειναι μν δινεται σημασια σε τιποτα μονο στν παε εδω γραφει προχθες στο σδνα ο μακ για μπεσικτας κ γραφει ενα ταγαρι αεχτσης κατω παει πελκας μακ πριγιοβιτς κ αυτο το καταλαβε απο τν αναφορα του αρθρου στν μακ μονο μιλαμε αυτοι δν ειναι επιστημονες σαν τς αλλους αυτοι εχουν και μαστερ .
Ξέρετε τι δεν καταλαβαίνω στην λειτουργία της Π.Α.Ε ? Ο συγκεκριμένος είναι δημοσιογράφος ο οποίος εργάζεται και στο inpaok... Ανεβάζει κτ στο βρωμοsite ως αποκλειστικό και δεν το ανεβάζει στο κύριο site εργασίας του. Αν υποθέσουμε πως δεν ισχύει (μιλάμε για πιθανότητα 99.9%) σαν Π.Α.Ε δεν πρέπει κάπως να τον τιμωρήσει... Ας μην γίνει αποδεκτός στις προπονήσεις στην προετοιμασία εφόσον δουλεύει εις βάρος μας... Αυτό ειναι κτ που είωαι εκ. έτη φωτός οι ΠΟΚΙΤΕΣ μπροστά... Εμάς μας πολεμάνε ακόμα και οι "δικοί" μας Α.Ρ.Δ πολλές φορές
Δεν νομίζω ότι η παε θα κάτσει να απαντήσει η να ασχοληθεί με το τι γράφει ο κάθε δημοσιογραφος ζούμε σε μια χωρά που ο καθένας γράφει και λέει ότι σκέφτεται ακόμα και αν δεν μπορεί να σκεφτεί όπως είχε πει και ο μεγάλος χαρυ κλυν όποτε άστο.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
5 επιτρέπονται και έχουμε 7 συνολικά.Ο Rey έχει ιταλικό διαβατήριο.Απο αυτούς τους 7 οι jairo και Azevedo είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνουν οπότε πάμε στο επιθυμητό 5.Βέβαια θα εξαρτηθούν πολλά απο πιθανές πωλήσεις η μεταγραφέςtheo-drama έγραψε:Θεση με ξενο Διαβατηριο ποιους παικτες ειπαμε οτι εχουμε και ποσοι επιτρεπονται 5 μηπως;
Αν δεν κανω λαθος και διορθωστε με,αυτους εχουμε.
1.ΡΕΙ
2.ΜΑΤΟΣ(στανταρ για το 2018-19)
3.ΑΖΕΒΕΔΟ(μαλλον φευγει)
4.ΣΑΚΧΟΦ.
5.ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ.(στανταρ για το 2018-19)
6.ΟΥΑΡΝΤΑ.
7.ΕΝΡΙΚΕ.
8.ΖΑΙΡΟ.
Αρα πρεπει να φυγουν ή να δοθουν δανεικοι,για να ερθουν αλλοι με ξενο διαβατηριο.
Και εδω ειναι ενα θεμα,οσον αφορα το ποιοι θα ερθουν και αν εχουν κοινοτικο διαβατηριο.
Εκτος απο Ματος και Μαουρισιο οι υπολοιποι με ξενο διαβατηριο παιζονται,εκτος αν ερθουν οι 3 καινουργιοι παικτες με μεταγραφη,με κοινοτικο διαβατηριο,οποτε πρεπει να φυγουν 3 με ξενο διαβατηριο.
Μεταγραφες.
1.Οκταρι box tou box(ο Σουηδος).
2.Σεντερ φορ με αλλα χαρακτηριστικα,απο αυτα που εχουμε,που θα μπορει να παιξει και πλαγια(εξτρεμ) και 2ος επιθετικος για να πλαισιωσει τον Πριγιοβιτς(αν δεν φυγει με μεταγραφη).
3.Στοπερ πιο γρηγορο.
Επιστροφη.
4.Γιαννουλης.
5.Κιτσιου.
6.Ενρικε ή Ουαρντα.
- alex ntepo
Η γνώμη μου είναι ότι με Πέλκα, Μπίσε και Καντουρί είμαστε κομπλέ στο 10. Ο Πέλκας είναι πια κεφάλαιο για την ομάδα, ο Μπίσε έχει συγκεκριμένο ρόλο που τον έχει αποδεχτεί και τον παίζει άψογα, από τον δε Καντουρί μπορούμε να ελπίζουμε βάσει βιογραφικού ότι με προετοιμασία με την ομάδα ίσως δείξει αυτά που όλοι περιμέναμε όταν ήρθε.
Άρα, μια χαρά είμαστε εκεί.
Αντίθετα στα εξτρεμ πιστεύω κι εγώ ότι έχουμε θέμα. Ειδικά σε Ευρωπαϊκά ματς με δυνατούς αντιπάλους θέλεις κλάση εκεί, θέλεις παίχτες να κάνουν πολλές δουλειές, να είναι τακτικά σωστοί. Εγώ από αυτούς που έχουμε θα πήγαινα με Βιερίνια Κάμπος. Επειδή όμως ο Λου το ΄χει ξεκόψει, θα πήγαινα αναγκαστικά με Ενρίκε - Κάμπος. Πιστεύω ότι ο Ουάρντα έχει τρελό ταλέντο, αλλά δεν μπορείς να βασιστείς στο...θολωμένο του μυαλό. Ούτε είμαστε Ατρόμητος να ασχολούνται όλοι μαζί του. Οπότε, κατ' εμέ, πας παίρνεις έναν πραγματικό παιχταρά στα εξτρέμ βασικό κι αναντικατάστατο, πουλάς τον Αιγύπτιο, κι έχεις Ενρίκε, Κάμπος για την άλλη θέση, με επόμενες επιλογές για βάθος Μυστακίδη και Λάμπρου. Φυσικά, όπως προείπαν άλλοι φίλοι εκεί λύσεις μπορούν να δώσουν αν χρειαστεί και οι Πέλκας, Μπι, Καντουρί.
Σε ότι αφορά τον παρτενέρ του Μαουρίσιο, ο οποίος πιστεύω κι ελπίζω του χρόνου να δείξει πολύ περισσότερα, γιατί το 'χει, είναι απολύτως κρίσιμο να γίνει η σωστή επιλογή.
Με έναν ογκόλιθο σέντερ μπακ, έναν πραγματικά ποιοτικό κεντρικό χαφ κι έναν παιχταρά εξτρεμ έχεις αλλάξει κλάση και πας για μεγάλα πράγματα.
(Τα μπακ απ του Πρίγιο, Μάτος και Βιερίνια είναι επίσης πολύ σημαντικά, αλλά νομίζω τα Ελληνάκια μας Κίτσιου και Γιαννούλης είναι έτοιμα για τις 2 θέσεις, μένει να βρούμε αξιόπιστη αλλαγή του Πρίγιο.)
Άρα, μια χαρά είμαστε εκεί.
Αντίθετα στα εξτρεμ πιστεύω κι εγώ ότι έχουμε θέμα. Ειδικά σε Ευρωπαϊκά ματς με δυνατούς αντιπάλους θέλεις κλάση εκεί, θέλεις παίχτες να κάνουν πολλές δουλειές, να είναι τακτικά σωστοί. Εγώ από αυτούς που έχουμε θα πήγαινα με Βιερίνια Κάμπος. Επειδή όμως ο Λου το ΄χει ξεκόψει, θα πήγαινα αναγκαστικά με Ενρίκε - Κάμπος. Πιστεύω ότι ο Ουάρντα έχει τρελό ταλέντο, αλλά δεν μπορείς να βασιστείς στο...θολωμένο του μυαλό. Ούτε είμαστε Ατρόμητος να ασχολούνται όλοι μαζί του. Οπότε, κατ' εμέ, πας παίρνεις έναν πραγματικό παιχταρά στα εξτρέμ βασικό κι αναντικατάστατο, πουλάς τον Αιγύπτιο, κι έχεις Ενρίκε, Κάμπος για την άλλη θέση, με επόμενες επιλογές για βάθος Μυστακίδη και Λάμπρου. Φυσικά, όπως προείπαν άλλοι φίλοι εκεί λύσεις μπορούν να δώσουν αν χρειαστεί και οι Πέλκας, Μπι, Καντουρί.
Σε ότι αφορά τον παρτενέρ του Μαουρίσιο, ο οποίος πιστεύω κι ελπίζω του χρόνου να δείξει πολύ περισσότερα, γιατί το 'χει, είναι απολύτως κρίσιμο να γίνει η σωστή επιλογή.
Με έναν ογκόλιθο σέντερ μπακ, έναν πραγματικά ποιοτικό κεντρικό χαφ κι έναν παιχταρά εξτρεμ έχεις αλλάξει κλάση και πας για μεγάλα πράγματα.
(Τα μπακ απ του Πρίγιο, Μάτος και Βιερίνια είναι επίσης πολύ σημαντικά, αλλά νομίζω τα Ελληνάκια μας Κίτσιου και Γιαννούλης είναι έτοιμα για τις 2 θέσεις, μένει να βρούμε αξιόπιστη αλλαγή του Πρίγιο.)
Συμφωνώ Άλεξ, με την μόνη "ένσταση" μου να είναι το ότι για τα εξτρέμ παρέλειψες τον Λημνιό, που είναι καλός για μπακ απ, αν και χρειάζεται ακόμα πάρα πολλή δουλειά, ώστε να γίνει πλέον πιο ουσιαστικός μέσα στο γήπεδο... 
βασικα εχουν ειπωθει τα περισσοτερα και συμφωνω απολυτα με τον ντεσπε για τα ημιμετρα...
εχουμε σε αρκετες θεσεις αρκετες επιλογες, που για ελλαδα βγαζουν το ψωμακι κουτσα στραβα, αλλα στην ευρωπη που ειναι και ο μεγαλος στοχος για τη γιγαντωση του συλλογου, δεν γινεται ετσι δουλεια...
καλο ειναι να αποφυγουμε τα ημιμετρα...ενα καλο ξεσκαρταρισμα (με γενναιες αποφασεις σε καποιες περιπτωσεις), στο τεραστιο περισσευμα των μετριοκαλων παιχτων που υπαρχουν στο ροστερ, θα αποφερει και σημαντικη ελαφρυνση του μπατζετ και καποια εσοδα (αρκετα μαλιστα)...
οι κινησεις επιστροφης των χαριση, κιτσιου, γιαννουλη, ειναι προς τη σωστη κατευθυνση, ωστε να γεμισουμε το ροστερ σε θεσεις που πονουσαμε με καλα μπακ απ, σε εξαιρετικες ηλικιες και χωρις κοστος...ελπιζω να εχουν το μυαλο τους στη μπαλα και να εκμεταλλευτουν τη δευτερη ευκαιρια που τους δινεται, γιατι καποιοι ιδιως μπορουν να λαμψουν (μιλαω για τον χαρη και το γιαννουλη κυριως)...
ολα τα λεφτα λοιπον στις 3-4 κινησεις, που ολοι βλεπουμε οτι χρειαζεται αναβαθμιση η ομαδα...προσωπικα περιμενω ο,τι καλυτερο μπορουμε να κανουμε για αυτες τις "τρυπες"...και ηλικιακα και παιχτικα...
πρεπει να κοιταξουμε μπροστα, να αφησουμε τους συναισθηματισμους και να αποδεχτουμε επιτελους την προκληση για συμμετοχη στα μεγαλα σαλονια....δεν θα ξανααντεξω να παιξουμε τα ματς της ζωης μας, με τοξα και βελη...
εχουμε σε αρκετες θεσεις αρκετες επιλογες, που για ελλαδα βγαζουν το ψωμακι κουτσα στραβα, αλλα στην ευρωπη που ειναι και ο μεγαλος στοχος για τη γιγαντωση του συλλογου, δεν γινεται ετσι δουλεια...
καλο ειναι να αποφυγουμε τα ημιμετρα...ενα καλο ξεσκαρταρισμα (με γενναιες αποφασεις σε καποιες περιπτωσεις), στο τεραστιο περισσευμα των μετριοκαλων παιχτων που υπαρχουν στο ροστερ, θα αποφερει και σημαντικη ελαφρυνση του μπατζετ και καποια εσοδα (αρκετα μαλιστα)...
οι κινησεις επιστροφης των χαριση, κιτσιου, γιαννουλη, ειναι προς τη σωστη κατευθυνση, ωστε να γεμισουμε το ροστερ σε θεσεις που πονουσαμε με καλα μπακ απ, σε εξαιρετικες ηλικιες και χωρις κοστος...ελπιζω να εχουν το μυαλο τους στη μπαλα και να εκμεταλλευτουν τη δευτερη ευκαιρια που τους δινεται, γιατι καποιοι ιδιως μπορουν να λαμψουν (μιλαω για τον χαρη και το γιαννουλη κυριως)...
ολα τα λεφτα λοιπον στις 3-4 κινησεις, που ολοι βλεπουμε οτι χρειαζεται αναβαθμιση η ομαδα...προσωπικα περιμενω ο,τι καλυτερο μπορουμε να κανουμε για αυτες τις "τρυπες"...και ηλικιακα και παιχτικα...
πρεπει να κοιταξουμε μπροστα, να αφησουμε τους συναισθηματισμους και να αποδεχτουμε επιτελους την προκληση για συμμετοχη στα μεγαλα σαλονια....δεν θα ξανααντεξω να παιξουμε τα ματς της ζωης μας, με τοξα και βελη...
- alex ntepo
Ωωωω, ναι, παράλειψίς μου, και είμαι και στη....Λήμνο! Χαχαχα, μόλις γύρισα απ' τα τσίπουρα όμως οπότε δικαιολογούμαι. Ναι, Μυστα Λημνιός και Λάμπρου θα παλαίψουν για θέση και ρόλο στην ομάδα και μακάρι να βάλουν δύσκολα στον προπονητή!goran 64 έγραψε:Συμφωνώ Άλεξ, με την μόνη "ένσταση" μου να είναι το ότι για τα εξτρέμ παρέλειψες τον Λημνιό, που είναι καλός για μπακ απ, αν και χρειάζεται ακόμα πάρα πολλή δουλειά, ώστε να γίνει πλέον πιο ουσιαστικός μέσα στο γήπεδο...
- Josey Wales
Σχετικά με την ερώτηση του poll. Πραγματικά φιλικά, μου φαίνεται εντελώς άκαιρη για το σημείο που βρισκόμαστε. Πρώτα νομίζω θα έπρεπε να δούμε τι είδους παίκτης θα είναι αυτό το χαφ που θα αγοραστεί και επίσης πόσοι και ποιοι δανεικοί που επιστρέφουν θα πάρουν το ΟΚ για παραμονή και για το υπόλοιπο της σεζόν. Με αυτά ως δεδομένα θα υπήρχε πολύ καλύτερο πλαίσιο ώστε να μπορεί κάποιος να σχηματίσει άποψη.
Χαχαχα...Ωραίος...Τότε λοιπόν χαλάλι σου..."Αποσύρεται η ένστασις"...alex ntepo έγραψε:Ωωωω, ναι, παράλειψίς μου, και είμαι και στη....Λήμνο! Χαχαχα, μόλις γύρισα απ' τα τσίπουρα όμως οπότε δικαιολογούμαι. Ναι, Μυστα Λημνιός και Λάμπρου θα παλαίψουν για θέση και ρόλο στην ομάδα και μακάρι να βάλουν δύσκολα στον προπονητή!goran 64 έγραψε:Συμφωνώ Άλεξ, με την μόνη "ένσταση" μου να είναι το ότι για τα εξτρέμ παρέλειψες τον Λημνιό, που είναι καλός για μπακ απ, αν και χρειάζεται ακόμα πάρα πολλή δουλειά, ώστε να γίνει πλέον πιο ουσιαστικός μέσα στο γήπεδο...
Η αλήθεια είναι πως Λάμπρου και Μύστα θα τους έβλεπα επίσης και σαν "αντικουλούρηδες", αν φυσικά ισχύει αυτό που μαθεύτηκε ότι δηλαδή ζήτησε να πάει κάπου δανεικός, για να πάρει πολλά περισσότερα παιχνίδια απ όσα εδώ...
Μπορούν να δοκιμαστούν και μόνοι κορυφή σε φιλικά και όποιος "πετύχει", να πάρει κάποια ματς με ανίσχυρους αντιπάλους, αλλά νομίζω ότι μπορεί και να κουμπώνουν με τον βασικό μας φορ, στο άτυπο 4-4-2 του Λουτσέσκου...
Φαίνονται και οι δύο πολύ αξιόλογα στοιχήματα, ακόμα και για τον Π.Α.Ο.Κ., ενός επιπέδου πάνω απ τον περσινό...
Εξ άλλου στο ρόστερ είναι υποχρεωτικός ένας αριθμός Ελλήνων παιχτών για την Ευρώπη, οπότε, για να δούμε...
Συμφωνώ σε όσα λέει ο rain στο θέμα τεχνικού διευθυντή. Αλλα δεν ειναι τόσο απλό πλέον. Ο τεχνικός διευθ ειναι ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, κρίνει κ επιλέγει τους πάντες κ φυσικά κ τον προπονητή. Εμείς μετα απο πολλα χρονια έχουμε έναν πετυχημένο προπονητή που πρεπει να τον κανουμε να νιώσει ασφαλής. Ίσως αυτή την στιγμή
πρεπει να ακολουθήσουμε το αγγλικό στυλ με προπονητές - μάνατζερ. Πρώτη χρονια δεν γράφουμε σελίδες για θέμα πιθανός προπονητής και αυτό ειναι που μας κάνει φαβορί για του χρονου.
πρεπει να ακολουθήσουμε το αγγλικό στυλ με προπονητές - μάνατζερ. Πρώτη χρονια δεν γράφουμε σελίδες για θέμα πιθανός προπονητής και αυτό ειναι που μας κάνει φαβορί για του χρονου.
διαβάζω για επιστροφή κίτσιου και γουστάρω.
άλλο ένα ελληνάκι εξαίρεση από την πεπατημένη του ουισκιού, του χάχανου και του χαβαλέ της σχολής κλάους.
δουλευταράς, χαμηλών τόνων, τρεχαντήρι, δεξιο μπακάκι που προωθείται, θρασύς.
θέλει δουλειά και χαμηλό κεφάλι και το παλικαράκι θα είναι το ιδανικό μπακ απ του λόκο μάτος,
πήγε και καλά πέρυσι.
άλλο ένα ελληνάκι εξαίρεση από την πεπατημένη του ουισκιού, του χάχανου και του χαβαλέ της σχολής κλάους.
δουλευταράς, χαμηλών τόνων, τρεχαντήρι, δεξιο μπακάκι που προωθείται, θρασύς.
θέλει δουλειά και χαμηλό κεφάλι και το παλικαράκι θα είναι το ιδανικό μπακ απ του λόκο μάτος,
πήγε και καλά πέρυσι.
-
mbison
Αν ειναι να αποφασισει η Νινα, γυναικα του Μπλουμπεργκ, τοτε ας μην ερθει.
Εγω θελω εξαρι Ουρουγουανο να ερθει ψημενος απο τον Παμπλο με γυναικα που να μην μιλαει πολυ
Εγω θελω εξαρι Ουρουγουανο να ερθει ψημενος απο τον Παμπλο με γυναικα που να μην μιλαει πολυ
- ilovegame27
Διαβαζω εδω και λίγες μέρες οτι μερικα αδέρφια θελουν επιστροφή του Νατχο.
Καλός και ποιοτικός ο Ισραηλινός αλλα είμαι κατά του ξαναζεσταμενου φαγητού.
Τρανταχτό παράδειγμα ο Μακ που δεν απέδωσε αυτα που θέλαμε και περιμέναμε οπως επίσης οχι σε Λουκάς.
Επίσης δεν με ψήνει πολύ ο Κιτσιου για μπακ απ του Μάτος και θα ηθελα να πάρουμε τον Κιβρακιδη, που ειναι πιο ποιοτικός και θα δώσει πραγματικά ανάσες στον Βραζιλιάνο
Καλός και ποιοτικός ο Ισραηλινός αλλα είμαι κατά του ξαναζεσταμενου φαγητού.
Τρανταχτό παράδειγμα ο Μακ που δεν απέδωσε αυτα που θέλαμε και περιμέναμε οπως επίσης οχι σε Λουκάς.
Επίσης δεν με ψήνει πολύ ο Κιτσιου για μπακ απ του Μάτος και θα ηθελα να πάρουμε τον Κιβρακιδη, που ειναι πιο ποιοτικός και θα δώσει πραγματικά ανάσες στον Βραζιλιάνο