Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
savvastheod

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από savvastheod »

Πάντως είναι απίθανοι εδώ πρέπει να απαλλαγούμε από κάποιους ξένους αυτοί γράφουν για ένα ΤΣΕ ΤΣΕ...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Πάντως απορώ για τον Βερνμπλουμ. Είναι ο παίκτης που πολλοί ζηταγαμε αλλά δε θέλει ο Λουτσεσκου. Ο Λουτρακίου δε ζήτησε παίκτη πολυθεσιτη, να παίζει φορ κλπ. Ζήτησε μέσο με ισορροπία σε επίθεση και άμυνα. Ο παίκτης όμως έχω την αίσθηση ότι είναι καθαρό αμυντικό χαφ.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Θεση με ξενο Διαβατηριο ποιους παικτες ειπαμε οτι εχουμε και ποσοι επιτρεπονται 5 μηπως;

Αν δεν κανω λαθος και διορθωστε με,αυτους εχουμε.

1.ΡΕΙ
2.ΜΑΤΟΣ(στανταρ για το 2018-19)
3.ΑΖΕΒΕΔΟ(μαλλον φευγει)
4.ΣΑΚΧΟΦ.
5.ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ.(στανταρ για το 2018-19)
6.ΟΥΑΡΝΤΑ.
7.ΕΝΡΙΚΕ.
8.ΖΑΙΡΟ.

Αρα πρεπει να φυγουν ή να δοθουν δανεικοι,για να ερθουν αλλοι με ξενο διαβατηριο.
Και εδω ειναι ενα θεμα,οσον αφορα το ποιοι θα ερθουν και αν εχουν κοινοτικο διαβατηριο.
Εκτος απο Ματος και Μαουρισιο οι υπολοιποι με ξενο διαβατηριο παιζονται,εκτος αν ερθουν οι 3 καινουργιοι παικτες με μεταγραφη,με κοινοτικο διαβατηριο,οποτε πρεπει να φυγουν 3 με ξενο διαβατηριο.

Μεταγραφες.

1.Οκταρι box tou box(ο Σουηδος).
2.Σεντερ φορ με αλλα χαρακτηριστικα,απο αυτα που εχουμε,που θα μπορει να παιξει και πλαγια(εξτρεμ) και 2ος επιθετικος για να πλαισιωσει τον Πριγιοβιτς(αν δεν φυγει με μεταγραφη).
3.Στοπερ πιο γρηγορο.

Επιστροφη.

4.Γιαννουλης.
5.Κιτσιου.
6.Ενρικε ή Ουαρντα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Θελω να μεινει ο Σακχοφ,καθως θεωρω οτι βοηθαει πιο πολυ+το οτι εχει κανει καλυτερα παιχνιδια,αλλα λογω οτι πιανει θεση ξενου,προβλεπω να φευγει αυτος κι οχι ο Κανιας(που δεν πιανει θεση ξενου).
Συνεπως ψηφισα Κανιας.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Δεν ηξερα σε ποιο θεμα να το γραψω ατο σιτε tο10 αναφερουν για ενα τεχνικο διευθυντη ramon planes
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Άρθρα από το σαιτ του χοντρού χωρίς κανένα νόημα που μόνο στόχο έχουν να βλάψουν την ομάδα δε θα μπαίνουν εδώ
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

sn0ufel4 έγραψε:Άρθρα από το σαιτ του χοντρού χωρίς κανένα νόημα που μόνο στόχο έχουν να βλάψουν την ομάδα δε θα μπαίνουν εδώ
Δεν ειχα καποιο σκοπο και με συδχωρειτε αν ειναι λαθος απλα λογω των μεταγραφων κανουμε αναζατηση παντου μπας και τσιμπησουμε κατι .
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Έψαξα στο twitter. Δε βρήκα πουθενά αναφορά για τον ΠΑΟΚ. Λένε ότι θα αναλάβει τη Σεβίλλη.

Για να δείτε πόσο βρώμικα παίζουν και προσπαθούν να διαταράξουν το κλίμα ενότητας.

ΜΗΝ μπαίνετε σε αυτό το site, το έχω πει 30 φορές. ΜΗΝ αναφέρετε άρθρα τους εδώ μέσα.
prax

Δημοσίευση από prax »

το ειπε ο κ ο πετρωτος στο ραδιο πριν κανα μισαωρο(οχι οτι τον εχω σε εκτιμιση), απλα το ειπαν 2 για τον ισπανο τεχν. διευθυντη.. μακαρι να μην ισχυει, η ομαδα ειναι επιτυχημενη μεχρι τωρα, ποιος ο λογος να χαλασει η συνταγη?
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Hermann έγραψε:Έψαξα στο twitter. Δε βρήκα πουθενά αναφορά για τον ΠΑΟΚ. Λένε ότι θα αναλάβει τη Σεβίλλη.

Για να δείτε πόσο βρώμικα παίζουν και προσπαθούν να διαταράξουν το κλίμα ενότητας.

ΜΗΝ μπαίνετε σε αυτό το site, το έχω πει 30 φορές. ΜΗΝ αναφέρετε άρθρα τους εδώ μέσα.
Ισχύει κάποτε και εγώ είχα κάνει το λάθος και ανέβασα... Μιλάμε για βρωμερί site με ξεδιάντροπο στύλ γραφής ούτε τα προσχήματα για ξεκάρφωμα
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Είναι αμυντικό χαφ ο Σουηδός αλλά εχει προσωπικότητα που δε βρίσκεις εύκολα σε συνδυασμό με τη ποιότητα του
Μακάρι να έρθει αυτός ο παίχτης η κάποιος αντίστοιχος

Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Azrael έγραψε:βασικα παρατηρω τις τελευταιες μερες κατι περιεργα ποστ απο μελη που ειχαν μηδαμινη ή ελαχιστη συμμετοχη μεχρι τωρα.
Δεν θελω να πω κατι πιο συγκεκριμενο για την ωρα, απλα το αναφερω.
κι εγώ το παρατηρώ από προχθές πολύ έντονα
προσοχή στο τι διαβάζουμε και που δίνουμε βάση
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

DimitrisS έγραψε:Αρα ο Γλυκος ειναι; :D
Σωστά και ο γλυκος λέει είναι τρυπιος αλλά μόνο αυτοί;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

στημενα ειναι μν δινεται σημασια σε τιποτα μονο στν παε εδω γραφει προχθες στο σδνα ο μακ για μπεσικτας κ γραφει ενα ταγαρι αεχτσης κατω παει πελκας μακ πριγιοβιτς κ αυτο το καταλαβε απο τν αναφορα του αρθρου στν μακ μονο μιλαμε αυτοι δν ειναι επιστημονες σαν τς αλλους αυτοι εχουν και μαστερ .
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Πιστεύω ο Σουηδός ταιριάζει γάντι με τον Μαουρισιο.Κ στα στημένα Πάμε με Ματος,Πριγιοβιτς,Βαρελά,Σουηδός.Δυνατός ψηλά κ χαμηλά Άντε Ιβάν φέρτον. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”