Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ArChAnGeLonfire4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Εντωμεταξυ παραξενο μου φαινεται πως μερικοι απο εμας δεν σκεφτηκαμε τι κανει αυτος ο Jairo που εχιε συμβολαιο με εμας μεχρι το 2019. 2017– → Sheriff Tiraspol (loan) 12(εμφανισεις - (5γκολ)
Αν ξερει κανενας εδω την πορια του ας μας πει παρακαλω.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

εμενα παλι με ψηνει πολυ να γυρισει ο Ενρικε!πολυ μου αρεσει αυτος ο παικτης και με Λουτσεσκου προπονητη θα στρωσει και τακτικα.Εδω εστρωσε ο Πριγιο.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ο πεντράο το αλάνι εδώ θα μείνει και θα κανει παπάδες!!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ο Pedrao Henrique να μείνει αλλά μετά που δεν θα ενεργοποιήσουμε την ρήτρα του MAK θές¨θέλουμε¨ αρ.εξτρέμ εκεί άρα εκτός από αποκτηση: 8άριΔημιουργίας/Επιθετικό/Κεντρικό αμυντικό προσθέτουμε και εξτέμ(ο ΜΑΚ για βασικός υπολογιζόταν)εκτός αν προορίζεται ο Μυστακίδης για εκεί τοτέ ο Lucesku ξέρει.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Αν μείνει ο ουαρντα δεν θες τίποτα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο καθε παικτης πρεπει να κρινεται με βαση και τους υπαρχοντες,ποσο μαλλον οταν δεν ειναι στοχος, αλλα ανηκει στην ομαδα.Αυτη τη στιγμη στα εξτρεμ εχουμε μονο Λημνιο,Καμπος και κατα συνθηκη ισως Μπισεσβαρ.Τωρα αυτα περι Μυστακιδη,Λαμπρου οταν στοχος μας ειναι η εισοδος στους ομιλους δεν μπορω να τα παρω ιδιαιτερα σοβαρα.Μονο ο Ουαρντα θα μπορουσε να δωσει λυσεις αλλα και αυτος με ερωτηματικα και αυτος χωρις να ειναι ακριβως εξτρεμ.Αρα με ποια λογικη δεν χωραει ο Ενρικε? Ποιος ειναι καλυτερος απο τους υπαρχοντες? Προφανως και εγω θα ηθελα 2-3 Βιερινια στα 25 τους,αλωστε ολοι θυμουνται οτι δεν ειχα ενθουσιαστει οταν αποκτηθηκε ο Βραζιλιανος, αλλα μεχρι να αποφασισουν για το αν θα κινηθουν για εξτρεμ,οταν μαλιστα ο Λουτσεσκου εχει μιλησει για 3-4 κινησεις max, μια χαρα ειναι ο Ενρικε.Ειδικα στο ελληνικο πρωταθλημα που ειναι στατικο,αργο,με καλοστημενες ομως αμυνες που περιμενουν στο μισο και λιγοτερο γηπεδο,η εκρηξη,η ταχυτητα και το απροβλεπτο του ειναι πολυ χρησιμα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ας πάει στην Besiktas ο Μακ.
Το πρόβλημα είναι ποιος εξτρέμ θα παίξει αριστερά εναντίον της Βασιλείας, ή του Άγιαξ. Ο Μακ θα έχει φύγει, ο Warda θα κάνει μίνι προετοιμασία γιατί το Μουντιάλ γι' αυτόν στην καλύτερη (για εμάς) περίπτωση τελειώνει στις 25 Ιουνίου, αν μάλιστα περάσει στην επόμενη φάση η Αίγυπτος θα καθυστερήσει άλλη μία εβδομάδα τουλάχιστον, οπότε ο μόνος που απέμεινε είναι ο Biseswar. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα θα έχουμε και με Πρίγιο.
Είναι ένα δύσκολο πρόβλημα που πρέπει να ξεπεράσει ο Luce, οπότε οι μεταγραφές πρέπει να είναι στοχευμένες. Και οι αντίπαλοί μας βέβαια θα έχουν απώλειες λόγω Μουντιάλ, οπότε θα παίξει ρόλο η ψυχή της ομάδας και οι εναλλακτικές του πάγκου.
Ο "ντιμπιντάει" Απόστολε, "έρχεται, μπαίνει, παίζει"... 8-)
Προετοιμασίες και τέτοια δεν χρειάζεται, γυναίκα χρειάζεται, μπας και τον στρώσει... :mrgreen:
Ακούς..............................Βασούλα? :D :opaokara:

Υ.Γ. Το πιθανότερο νομίζω είναι να ξεκινήσουμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με τον Πέδρο αριστερά, μιας και κάποιον ποιοτικότερο απ αυτόν, δεν βλέπω με ποιον τρόπο μπορούμε να τον φέρουμε μέχρι τα τέλη Ιουνίου... :?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ευτυχώς μπαίνει στην μέση ή Μπεσίκτας και μας απομακρύνει από δεύτερες σκέψεις όσον αφορά τον Μακ.
Εκεί πρέπει να βρεθεί ένας παίκτης ντάμπλ ντάμπλ αλλά λουκας αλλά με πιο ΠΑΟΚτσηδικο DNA.,ημιμετρα δεν χρειάζονται,αν δεν μπορεί να βρεθεί τέτοιος παίκτης δεν χρειάζεται να σπαταλήσουν χρήματα για έναν νέο Ενρίκε.
Οι κάμπος, ουαρντα,Μυστακίδης,Μπι,Λημνιος και κατά συνθήκη πελκας, καντουρι μπορούν άνετα να καλύψουν τις θέσεις των εξτρέμ.

Σημαντικό είναι να καλύψουμε με παικταραδες αλλά και με χαρακτηριστικά που λείπουν τις δύο θέσεις του άξονα.
Προσωπικά για μένα ο Παπ με τον Σουηδό ανεβάζουν ( την ήδη πολύ δυνατή ομάδα) ένα επίπεδο πανω
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το Αμβούργο, αν και έπεσε στη Β΄ Εθνική, ζητάει 6,5 μύρια για Κ. Παπαδόπουλο. Ενδιαφέρον για τον παίκτη εξέφρασε η Κράσνονταρ.
ΥΓ: Είχα την εντύπωση ότι λόγω υποβιβασμού του Αμβούργου ο Κυριάκος θα έμενε ελεύθερος.
Άβαταρ μέλους
matrixxakos4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από matrixxakos4 »

joshua έγραψε:Ο καθε παικτης πρεπει να κρινεται με βαση και τους υπαρχοντες,ποσο μαλλον οταν δεν ειναι στοχος, αλλα ανηκει στην ομαδα.Αυτη τη στιγμη στα εξτρεμ εχουμε μονο Λημνιο,Καμπος και κατα συνθηκη ισως Μπισεσβαρ.Τωρα αυτα περι Μυστακιδη,Λαμπρου οταν στοχος μας ειναι η εισοδος στους ομιλους δεν μπορω να τα παρω ιδιαιτερα σοβαρα.Μονο ο Ουαρντα θα μπορουσε να δωσει λυσεις αλλα και αυτος με ερωτηματικα και αυτος χωρις να ειναι ακριβως εξτρεμ.Αρα με ποια λογικη δεν χωραει ο Ενρικε? Ποιος ειναι καλυτερος απο τους υπαρχοντες? Προφανως και εγω θα ηθελα 2-3 Βιερινια στα 25 τους,αλωστε ολοι θυμουνται οτι δεν ειχα ενθουσιαστει οταν αποκτηθηκε ο Βραζιλιανος, αλλα μεχρι να αποφασισουν για το αν θα κινηθουν για εξτρεμ,οταν μαλιστα ο Λουτσεσκου εχει μιλησει για 3-4 κινησεις max, μια χαρα ειναι ο Ενρικε.Ειδικα στο ελληνικο πρωταθλημα που ειναι στατικο,αργο,με καλοστημενες ομως αμυνες που περιμενουν στο μισο και λιγοτερο γηπεδο,η εκρηξη,η ταχυτητα και το απροβλεπτο του ειναι πολυ χρησιμα.
Να μου επιτρεψεις να διαφωνήσω ο ουρντα θα παιξει εξτρεμ και θα σου εξηγήσω αμεσως γιατι ειναι ποιο χρησιμος απο τον ενρικε ! μπορει να αγωνιστει σαν εξτρεμ αριστερο και δεξι , 10αρι, δευτερος επιθετικος!
μπορει να μπουκαρει,μπορει να σουταρει απο μακρια , και το πιο σημαντικο ειναι ηρεμος και δεν ειναι καθολου προβλέψιμος!
Ηταν εκει οταν η μπαλα εκαιγε, ατρομητος - αεκ γκολ , πανιωνιος - ατρομητος ισοφαριση στο 90' με κεφαλια μπροστα απο σεντερ μπακ.

Eιναι ισορροπημένος αυτο δειχνουν και οι αριθμοι 11 γκολ, 7 ασσιστ, σε 28 παιχνιδια οσο ευκολα σκοραρει τοσο ευκολα μοιραζει !

μπορει να αντικαταστησει τον πελκα με την ιδια επιτυχια αν χτυπα ξυλο τραυματιστει για εβδομαδες (θα κανει και καλο στον πελκα τελειος ανταγωνισμος)

Ο ενρικε εχει μονο εκριξη δεν βλεπω τιποτα αλλο στον ενρικε, αν παρεις στα σοβαρα ολα τα παραπάνω δεν μπορεις να καταληξεις στον ενρικε , παω πασο αν εχεις δεθει προσωπικα με τον παικτη οπως ειχα παθει και εγω στο παρελθον με τον Φρατζεσκο (ακομα εχω ψυχολογικα οταν τον ειδα στα κιτρινα) sabri,vierinha , mak (πρωτη θητεια και ενας λογος που δεν θελω να φυγει ειναι οτι στο μυαλο μου εχω τον παλιο μακ)

Τωρα αυτα με τον χαρακτηρα του δεν θα επηρεάσουν τοσο πολυ γιατι ξερει πολυ μπαλα , θα τα διναμε βαση αν ηταν ενας μετριος παιχτης.Αν και πιστευω πως το παθος του να επιστρεψει στον ΠΑΟΚ τον εχει αλλαξει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος matrixxakos4 την Τρί 22 Μάιος 2018, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο ΠΑΟ θέλει τον Μυστακίδη για τη νέα σεζόν. Δεν διευκρινίζεται όμως το πώς (δανεικό, ή αγορά). Ο Μυστακίδης είναι γεννηθείς στις 07.12.1994 και δεν ξέρω αν μπαίνει (λόγω ηλικίας) στον περιορισμό των μεταγραφών, που αναμένεται να έχει ο ΠΑΟ).
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Για μενα με την επιστροφη Κιτσιου θα γινει το λογικο. Θα ηταν παραλογο να ψαχνεις για αξιοπρεπες μπακ απ του Ματος, που να νιωθει, να αποδιδει οποτε μπαινει, να μην γκρινιαζει και να μην γυρισεις τον Στελιο αλλα αντ αυτου να πας να πληρωσεις. Ο Ματος εχει αλλα δυο χρονια. Αν δειξει ο Κιτσιου οτι δεν αξιζει να ειναι τον δινεις αλλου.

Ο Μακ μου ειναι συμπαθεστατος θα ηθελα πολυ να μεινει πιστευω οτι του χρονου θα εκανε πολυ καλυτερη χρονια καθως ειναι παικτης ρυθμου και επισης ηρθε με κιλα και χωρις προετοιμασια. Δεν θα τα βαψω μαυρα αν φυγει βεβαια.

Ο ενρικε αξιζει να παρει ευκαιρια για μενα. Καλος παικτης ειναι και η σταση του που πηγε δανεικος χωρις γκρινιες στα βαθη της στεπας παιζει ρολο.

Ο Χαρισης φυσικα να παρει ευκαιρια και να δειξει οτι θελει να κανει καριερα. Εχει τα παντα, αν απεκτησε επαγγελματισμο και τακτικη παιδεια θα παιξει μπαλα.

Ο Χατζη αν φυγει να φυγει με πωληση. Αν δεν μπορουμε να τον πουλησουμε ας δανεισουμε τον Βοσνιο να παρει ματς να δουμε τι μπορει να κανει, να παρει ματς και ο ψηλος να τον δουμε κι αυτον.

Ημουν καθετος στο να πωληθει ο Ουαρντα αλλα αν ο Λουτσος πιστευει οτι μπορει να τον στρωσει, ειναι ο μονος προπονητης που εχει και τις συνθηκες (πληρη εμπιστοσυνη απο διοικηση και παικτες) πουτου επιτρεπουν να το κανει. Παικτικα ο ουαρντα ειναι απιστευτο ταλεντο απο προπερσι τον πιστευα αλλα πρεπει να γινει επαγγελματιας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω που ειμαι φανατικος οπαδος του Ουαρντα δεν θεωρω πως ο Αιγυπτιος μπορει να αγωνιστει ως εξτρεμ στον ΠΑΟΚ παρα μονο σε λιγα παιχνιδια με αντιπαλους χαμηλης δυναμικοτητας.Ειναι αναρχος,αφηνει την θεση του,δεν καλυπτει αμυντικα,ποσο μαλλον οταν πισω του ειναι ο Βιερινια που θελουμε να ανεβαινει και και και.Ο Αιγυπτιος θελει ελευθερο ρολο πισω απο τον επιθετικο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παίδες το θέμα των εξτρεμ είναι πολύ σοβαρότερο από ότι συζητήθηκε μέχρι τώρα.

Έχουμε αρκετους παίκτες αλλά όλοι έχουν θέματα και είναι μέτριοι.

Μακ Ενρίκε Μπισε κάμπος Λημνιός ουαρντα κανείς τους δεν είναι ασυζητητί βασικός ούτε ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. Ίσα ίσα σε διάφορες περιπτώσεις κρατούν την ομάδα πίσω .

Για μένα πρέπει να υπάρξει σοβαρή μεταγραφή εκεί αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο και αποχωρήσουν κάποιοι .

Για αυτό και επιμένω ότι ο δεύτερος επιθετικός που θα έρθει πρέπει να είναι και εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω πιστευω πως η θεση του εξτρεμ θα μας απασχολησει μεταγραφικα αλλα προς το τελος της περιοδου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”