Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
joshua έγραψε:Να έχεις δικούς σου παίκτες τον Ουαρντα και τον Ενρικε και να σκέφτεσαι να δώσεις 2 μύρια για τον Μακ μετά τη χρονιά που έκανε δεν το βρίσκω ιδιαίτερα λογικό.

Συμφωνώ με την γνώμη σου.
-
Αυτός πού το έβγαλε επιμένει ότι είναι μια χαρά και αν χρειαζόταν θα έπαιζε ακόμα και αύριο...Ειδωμενrainmaker έγραψε:Ρε σεις ο σκανδιναβος τι τραυματισμό έχει και είναι τόσο σοβαρός;
Ας μιλήσει κάποιος π θα είναι βεβαιος
Το ξαναέγραψα. Ο Ουάρντα είναι τεράστιο στοίχημα και ο Ενρίκε (παρότι του έχω τρελή αδυναμία) είναι επιρρεπής σε κάρτες και πάσχει και αυτός σε τακτική συμπεριφορά.joshua έγραψε:Να έχεις δικούς σου παίκτες τον Ουαρντα και τον Ενρικε και να σκέφτεσαι να δώσεις 2 μύρια για τον Μακ μετά τη χρονιά που έκανε δεν το βρίσκω ιδιαίτερα λογικό.
Έτσι είναι αυτή η μπίζνα..καλώς ή κακώς...μπορεί λέω εγώ τώρα που δεν νιώθω και πολύ απ αυτά ότι ο Μακ μπορεί να παίζει ''πακετάκι'' και μ άλλον..λέω εγώ βλακείες τώρα..DaRkFeaR έγραψε:joshua έγραψε:Να έχεις δικούς σου παίκτες τον Ουαρντα και τον Ενρικε και να σκέφτεσαι να δώσεις 2 μύρια για τον Μακ μετά τη χρονιά που έκανε δεν το βρίσκω ιδιαίτερα λογικό.![]()
![]()
Γιατί ο Μακ κουμπωσε τακτικά φέτος και μας ενοχλεί ο Ενρικε;Odi έγραψε:Το ξαναέγραψα. Ο Ουάρντα είναι τεράστιο στοίχημα και ο Ενρίκε (παρότι του έχω τρελή αδυναμία) είναι επιρρεπής σε κάρτες και πάσχει και αυτός σε τακτική συμπεριφορά.joshua έγραψε:Να έχεις δικούς σου παίκτες τον Ουαρντα και τον Ενρικε και να σκέφτεσαι να δώσεις 2 μύρια για τον Μακ μετά τη χρονιά που έκανε δεν το βρίσκω ιδιαίτερα λογικό.
Κομματια από άρθρο ESPN για Wernbloom:
Now, more than six years later, the Swede is a legend because he never gives up and always leads by example.
As CSKA prepare to face Arsenal in the Europa League quarterfinals on Thursday, one might say that Wernbloom is exactly the type of player the Gunners have been missing during the last decade.
Arsene Wenger's team are often accused of being too soft, whereas Wernbloom is tough as nails. His energy on the pitch and in the dressing room is boundless and he never shuts up. Fans and teammates adore him, while opponents hate to play against him because the Swede is known for extremely tough tackles. "Getting cards is my job as a defensive midfielder," he has said.
The team needed him up front. Marcus Berg left for Groningen in the middle of the season, and coaches Stefan Rehn and Jonas Olsson decided to convert Wernbloom into a centre-forward so that he could use his strength and aerial prowess in the penalty area. Nicknamed "Dinosaur" in his early days at tiny Kongahalla for his size, the 6-foot-2 Wernbloom is not an easy man to mark.
"He proved himself as a player with more abilities that just kick people down. He was the leader of the pack," Goteborgs-Posten journalist Fredrik Janlind tells ESPN FC.
Those qualities convinced Louis van Gaal to cherry-pick the Swede for AZ Alkmaar in 2009. Two and a half years later, Wernbloom moved to CSKA Moscow and immediately made an impact. He was immense in central midfield when winning three championships, and regularly made important contributions up front too.
The Swede willingly fills whatever role the coach asks him to. Against Red Star Belgrade, for example, he was used as a defender and put in a solid performance. At times, it looks like CSKA would love to have several Wernblooms in the squad and need to clone the Swede with injuries mounting. After all, Wernbloom himself is always fit.
Brutal on the pitch, the Swede is an easy-going and humorous personality off it.
- revolution1976
rainmaker έγραψε:Ρε σεις ο σκανδιναβος τι τραυματισμό έχει και είναι τόσο σοβαρός;
Ας μιλήσει κάποιος π θα είναι βεβαιος
Ιατρικά μιλώντας κάθε τραυματισμός στο ισχίο σ αυτή την ηλικία προέρχεται 99,9% απο προηγούμενη έντονη καταπόνηση 20-30 χρονών. Λυπάμαι που το λέω αλλα είναι χρόνιες καταστάσεις (τενοντίτιδες,θυλακίτιδες κτλ) που εκτός τη βραδεία εξέλιξη χρειάζονται μακρά αποθεραπεία απλώς για να ηρεμήσει αρχικά η φλεγμονή και να επανέλθει ο ποδοσφαιριστής.
Βέβαια είναι καταστάσεις που ΔΕΝ χρειάζονται επεμβάσεις άρα μιλάμε για συνεχόμενες απουσίες 2-3 εβδομάδων ανα τακτά χρονικά διαστήματα,πράγμα που σίγουρα επηρρέαζει και το ρυθμό του ποδοσφαιριστή.
Εννοείται οτι δεν είμαι ο θεράπων ιατρός του εν λόγω ποδοσφαιριστή,απλά διαβάζω hip injury.
Ελπίζω να βοήθησα
Να αγοράσουμε παίκτη 2 μύρια για να πάρουμε και άλλον με ποσά ρε αγιε; Εκτός και αν είναι να τους δώσουμε...agios έγραψε:Έτσι είναι αυτή η μπίζνα..καλώς ή κακώς...μπορεί λέω εγώ τώρα που δεν νιώθω και πολύ απ αυτά ότι ο Μακ μπορεί να παίζει ''πακετάκι'' και μ άλλον..λέω εγώ βλακείες τώρα..DaRkFeaR έγραψε:joshua έγραψε:Να έχεις δικούς σου παίκτες τον Ουαρντα και τον Ενρικε και να σκέφτεσαι να δώσεις 2 μύρια για τον Μακ μετά τη χρονιά που έκανε δεν το βρίσκω ιδιαίτερα λογικό.![]()
![]()
Να πάρεις κι έναν δανεικό με οψιόν (που δεν μπορούσες να τον φέρεις Ελλάδα εσύ με τίποτα) που θα ρίξεις την ρήτρα του για του χρόνου Joshua.Αλλιώς μπορείς ν αφήσεις και τον Μακ.Μπίζνα είναι θα δείξει.
Ε και φυσικά μην τρελαθούμε κάποια στιγμή θα χεις κι εσύ να δίνεις κάτι αν χρειαστούν αν βγάλεις κάτι καλό.Έτσι πάνε αυτά...
Ε και φυσικά μην τρελαθούμε κάποια στιγμή θα χεις κι εσύ να δίνεις κάτι αν χρειαστούν αν βγάλεις κάτι καλό.Έτσι πάνε αυτά...
- ο τζο ο νάγκμπε
Συμφωνώ. Να πω και γω την αποψάρα μου για τους μεσοεπιθετικούςOdi έγραψε:Το ξαναέγραψα. Ο Ουάρντα είναι τεράστιο στοίχημα και ο Ενρίκε (παρότι του έχω τρελή αδυναμία) είναι επιρρεπής σε κάρτες και πάσχει και αυτός σε τακτική συμπεριφορά.joshua έγραψε:Να έχεις δικούς σου παίκτες τον Ουαρντα και τον Ενρικε και να σκέφτεσαι να δώσεις 2 μύρια για τον Μακ μετά τη χρονιά που έκανε δεν το βρίσκω ιδιαίτερα λογικό.

- john4serres
Αυτοκτονία είναι.joshua έγραψε:Να έχεις δικούς σου παίκτες τον Ουαρντα και τον Ενρικε και να σκέφτεσαι να δώσεις 2 μύρια για τον Μακ μετά τη χρονιά που έκανε δεν το βρίσκω ιδιαίτερα λογικό.
Πολύ αβάντα ο Μακ και δεν το θεωρώ δίκαιο.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν απο εσας οχι ο enrique δεν ειναι ο πλαγιος που πρεπει να παιζει στον PAOK στο τελειωμενο πρωταθλημα του Αζερμπαϊτζάν ειχε 3 γκολ και 1 ασσιστ. σιγουρα θελουμε τα εξτρεμ μας να μαρκαρουν να πιεζουν κτλπ αλλα πως να το κανουμε το πρωτο πραγμα που θελεις απο εναν εξτρεμ ειναι η δημιουργια και η συμμετοχη στο γκολ, με τον ενρικε δεν περνας cl