Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
ζιβκοφιτς πουκι κυριακος βερνμλουμ νταξει μωρε αεχ δν ειναι αλλα κατι κανουν
Τραυματίας είναι έχει 2 μήνες να παίξει αν τον πάρουμε από Νοέμβρη θα παίξει άσε που σε 1 μήνα κλείνει τα 32.
Για να κάνει προετοιμασία να είναι έτοιμος για το ματς με άγιαξ ή βασιλεία τον θέλουμε.
Για να κάνει προετοιμασία να είναι έτοιμος για το ματς με άγιαξ ή βασιλεία τον θέλουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Σάβ 19 Μάιος 2018, 01:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
montekristo
Αυτός είναι τρελός ρε....
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
savvastheod
Παίδες πρώτον λάθος μου έχει φύγει από Εθνική από το 2016 και δεύτερον ο τραυματισμός του μπορεί και να.μην είναι τόσο σοβαρός και απλά να τον επικαλείται λόγω λήξη συμβολαίου.... Μακάρι είναι παικταρα και ότι λείπει...Ήμουν στο ΟΑΚΑ ΑΕΧ-ΤΣΣΚΑ και τον χαζεψα ήταν παντού τοίχος
Λες και δεν την ξέρετε την φάση ρε σεις.
Θα γράψουν 10-20 ονοματα, τα περισσότερα εκ των οποίων όντως θα έχουν προταθει και στο τέλος θα έρθουν 4-5 που δεν έχουν ακουστεί καν ή θα βγουν μια δυο μέρες πριν την ανακοινωση.
Με Λουμπος έτσι δεν πάει έως τώρα;
Θα γράψουν 10-20 ονοματα, τα περισσότερα εκ των οποίων όντως θα έχουν προταθει και στο τέλος θα έρθουν 4-5 που δεν έχουν ακουστεί καν ή θα βγουν μια δυο μέρες πριν την ανακοινωση.
Με Λουμπος έτσι δεν πάει έως τώρα;
- BlackBlockAttack
Τον θυμαμαι απο το αεκ-ΤΣΣΚΑ....Πολυ δυνατος στο κεντρο και αν θυμαμαι καλα ειχε βαλει και γκολ με κεφαλια?
Ναι. Έχει τρελα πάντως ο τύπος βλέπω εδώ κάτι άμυνες σε γκρεμίζει κάτω 
-
savvastheod
Το δεύτερο νομίζω ναιBlackBlockAttack έγραψε:Τον θυμαμαι απο το αεκ-ΤΣΣΚΑ....Πολυ δυνατος στο κεντρο και αν θυμαμαι καλα ειχε βαλει και γκολ με κεφαλια?

Καλώς τους κι ας αργήσανε, εν όψει Σαββατοκύριακου...

Θα μαυρίσει το μάτι μας, σας λέω, απ τους ηλίθιους τους ΑΡΔ...

Υ.Γ. Bigbaby, τις ειλικρινέστερες ευχές μου, για βίον ανθόσπαρτον και καλούς, ασπρόμαυρους απογόνους φίλε...
- BlackBlockAttack
Τειχος οπως εγραψε και παραπανω ενας φιλος
[youtube]H2jSm-eUUhU[/youtube]
Πιο πολυ εξαρι μου φαινετε που κλωσταει πολυ....οι οπαδοι της ΤΣΣΚΑ εχουν κανει και βιντεακια με τα πιο σκληρα του φαουλ....
[youtube]H2jSm-eUUhU[/youtube]
Πιο πολυ εξαρι μου φαινετε που κλωσταει πολυ....οι οπαδοι της ΤΣΣΚΑ εχουν κανει και βιντεακια με τα πιο σκληρα του φαουλ....
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
θα γραψω εδω ενα name... Yohan Cabaye το συμβολαιο με την κρισταλ παλας ληγει αυτες τις μερες.
https://www.transfermarkt.com/yohan-cab ... eler/29434
https://www.transfermarkt.com/yohan-cab ... eler/29434
Ο Σουηδός θα είναι προσωπική επιλογή του Σαββίδη. Με όνομα "Pontus" απορώ πως δεν είναι ήδη εδώ. 
ειδα το βιντεακι ου σουηδου με τα σκληρα μαρκαρισματα...
τι ειναι αυτος ρε παιδια? ενας αλητης των ποδοσφαιρικων γηπεδων...παλικαρας, τσαμπουκας. δεμ φοβαται για κανενανν λογο να βαλει το ποδι του για να κοψει...
στην ελλαδα ομως που κυριαρχει η χαβουζα και το επικοινωνιακο ποκ δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει απο τις κοκκινες που θα δεχεται...εδω στοχοποιηθηκε ο Ματος δεν θα στοχοποιηθει αυτος?
οσο ποιοτικος παικτης και αν ειναι καλυτερα να μην ερθει...
τι ειναι αυτος ρε παιδια? ενας αλητης των ποδοσφαιρικων γηπεδων...παλικαρας, τσαμπουκας. δεμ φοβαται για κανενανν λογο να βαλει το ποδι του για να κοψει...
στην ελλαδα ομως που κυριαρχει η χαβουζα και το επικοινωνιακο ποκ δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει απο τις κοκκινες που θα δεχεται...εδω στοχοποιηθηκε ο Ματος δεν θα στοχοποιηθει αυτος?
οσο ποιοτικος παικτης και αν ειναι καλυτερα να μην ερθει...