Αν είναι αυτό που φαντάζομαι θα σκάσει από εβδομάδα!savvastheod έγραψε:Δεν ξέρω αν μας δουλεύουν όλοι μαζί...Αλλά συντεταγμένα τρεις δημοσιογράφοι ομάδας μιλάνε για βόμβα που θα σκάσει σε καμμία ωρίτσα και... Πάλι αργά θα κοιμηθούμε
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
-
Μπήκα sportime να δω τι παίζει
Κι έχει μια φωτογραφία του καιπερς με φανέλα αεχ (φωτομοντάζ) τρομακτική
Πραγματικά είναι το χειρότερο φωτομοντάζ που έχω δει...
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι έχει μια φωτογραφία του καιπερς με φανέλα αεχ (φωτομοντάζ) τρομακτική
Πραγματικά είναι το χειρότερο φωτομοντάζ που έχω δει...
Χθες νμζ ελεγαν για Ρωσία και Ουκρανία. Αν ειναι χαφ, πανω σε αυτα που ειπε ο λουτσεσκου απο Ρωσία θα ηθελα βερνμπλουμ. Δεν θα με χάλαγε ο. Νατσο εννοείται αλλα δεν νομίζω οτι ταιριάζει τοσο.
-
Ο Συγκεκριμένος είναι παικταρα...Όλο το μυαλό της ΤΣΣΚΑ ένα τανκ είναι...αλλά έχει τραυματισμό στο ισχίο και γυρνάει τέλη Ιουλίου... Αξίζει να περιμένεις? Εγώ λέω ναι... Παίζει και φορ πολύ καλάMpoz έγραψε:Χθες νμζ ελεγαν για Ρωσία και Ουκρανία. Αν ειναι χαφ, πανω σε αυτα που ειπε ο λουτσεσκου απο Ρωσία θα ηθελα βερνμπλουμ. Δεν θα με χάλαγε ο. Νατσο εννοείται αλλα δεν νομίζω οτι ταιριάζει τοσο.
-
Ναι εγώ μίλησα με άλλους και μου είπαν για την forza ...ότι εκεί υπάρχει η βόμβαMpoz έγραψε:Φύλλο σπορτιμε ηταν πάντως. Θα δειξει σε καμια ωριτσαsavvastheod έγραψε:Προσωπικά ρώτησα και προσωπικά μου απάντησαν... Συγκεκριμένα στο εξώφυλλο της Forza θα παίξειHermann έγραψε:Και άλλοι γράψανε πέρα από τον Τοσκίτση; Η Sportime βγάζει νωρίς εξώφυλλα στη σελίδα της στο fb (από τις 1 το βράδυ μέχρι 1:20)
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
εγω εγραψα για προσθαφαιρέσεις στο ροστερ ρε παιδια , ο κορμος που λεει ο λουτσεσκου εχει να κανει με παικτες που οταν βγαινουν αλλαγη η αν φυγουν δεν αλλαζει ο τροπος που παιζει η ομαδα. ΠΧ αν ο ματος δεν παιξει η ομαδα θα ειναι διαφορετικη, αν δεν παιξει ο Κανιας η ο μπισεσβαρ και παιξουν και σακχοφ με μακ στις θεσεις τους δεν αλλαζουν και πολλα πραγματα στον ΠΑΟΚ. Αν δεν παιξει ο πριγιοβιτς τοτε αλλαζει πολυ ο ΠΑΟΚ. αυτος ειναι ο κορμος, και οχι ολοι οι παιχτες.Αυτο σημαινει πως σιγουρα θα εχουμε προσθαφαιρέσεις σε παιχτες που δεν ειναι κλειδια!
Δεν νομίζω να είναι ο Wernbloom έχει τραυματισμό μέχρι τέλος Ιουλίου, εδώ θέλουμε παίχτη να κόβει&να ράβει να κάνει και προετοιμασία να μπει στην φουλ νοοτροπία της ομάδος.
Πιστεύω, δική μου άποψη πως το μπαμμμμ θα είναι ο Hernani της Zenit. Ενδιαφέρον δείξαμε από πέρυσι, τελειώνει ο δανεισμός του με Saint Etienne-με την Ζenit έχουμε καλές σχέσεις μην γίνει μαζί δεύτερο μπαμ λέω εγώ μαζί με ΜΑΚ.
Πιστεύω, δική μου άποψη πως το μπαμμμμ θα είναι ο Hernani της Zenit. Ενδιαφέρον δείξαμε από πέρυσι, τελειώνει ο δανεισμός του με Saint Etienne-με την Ζenit έχουμε καλές σχέσεις μην γίνει μαζί δεύτερο μπαμ λέω εγώ μαζί με ΜΑΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Παρ 18 Μάιος 2018, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εδώ στην Αθήνα πάντως ακούγεται ότι θέλουμε να κάνουμε Χουνέρι και στην Αεχ ας το κρατήσουμε αυτό...
-
Πάντως στο βιντεάκι που είδα τώρα (hernani) τη σκαει την μπάλα στα σουτ!!!
savvastheod έγραψε:Εδώ στην Αθήνα πάντως ακούγεται ότι θέλουμε να κάνουμε Χουνέρι και στην Αεχ ας το κρατήσουμε αυτό...

Ο μόνος που μπορεί να πάρεις για να κάνεις στην Κούλα χουνέρι είναι ελεύθερος που είναι ο Johansson ή από δανεισμούς της Las Palmas τους δύο που είχαν κανένας Livaja. Araujo δεν νομίζω γιατί θέλει να μείνει εκεί να ανεβάσουν την ομάδα είπε ένας ΑΡΔ πριν μέρες.
Πολυ κρυος παικτης, κονταρι, κακος επιθετικα. Καμια σχεση με αυτο που θελει ο λουτσεσκου. Ας μεινει εκειsavvastheod έγραψε:Εδώ στην Αθήνα πάντως ακούγεται ότι θέλουμε να κάνουμε Χουνέρι και στην Αεχ ας το κρατήσουμε αυτό...
Εσκασε πρωτοσελιδα Sportime:
Για Παπαδοπουλο γραφει. Μια ανάσα κιόλας λέει!

Για Παπαδοπουλο γραφει. Μια ανάσα κιόλας λέει!