Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- V-olakiotis
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλημέρα Νταμπλούχοι 2017-18!
Συννεφιές στη χαβούζα από το βράδυ του Σαββάτου και την παρέλαση του ΠΑΟΚ. Στα διαστήματα ηλιοφάνειας φαίνεται ξεκάθαρα τι τους περιμένει από εδώ και περα!...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Συννεφιές στη χαβούζα από το βράδυ του Σαββάτου και την παρέλαση του ΠΑΟΚ. Στα διαστήματα ηλιοφάνειας φαίνεται ξεκάθαρα τι τους περιμένει από εδώ και περα!...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
του χρόνου να λέμε Νταμπλούχοι και να είναι και στα χαρτιά ρε αδέρφια
καλό μεσημέρι σε όλους
νάστε καλά Γρηγόρη, Κατ
καλό μεσημέρι σε όλους
νάστε καλά Γρηγόρη, Κατ
- ΑποστόληςΑ
Καλησπέρα Αποστόλη...
Είμαι ευτυχής που μάλλον ήταν παροδική η κρίση σου και πλέον δείχνεις να έχεις την αίσθηση του χρόνου...
Είμαι ευτυχής που μάλλον ήταν παροδική η κρίση σου και πλέον δείχνεις να έχεις την αίσθηση του χρόνου...

- ΑποστόληςΑ
Ο φραπές να είναι καλά!
Τώρα μόλις ακούω για την σφαγή στην Παλαιστίνη!
Τι θα γίνει μ' αυτό το Ισραήλ ρε;
Τώρα μόλις ακούω για την σφαγή στην Παλαιστίνη!
Τι θα γίνει μ' αυτό το Ισραήλ ρε;
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα, με υγεία και νίκη της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας, απόψε με την χαρτο(σακ)κούλα... 

- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα!
Σήμερα είναι η γιορτή της Θείας Ανάληψης και από σήμερα δεν ψάλλεται πλέον το Χριστός Ανέστη.
(είστε τυχεροί - όσοι με διαβάζετε - γιατί δίνω ένα σωρό χρήσιμες πληροφορίες)
Σήμερα είναι η γιορτή της Θείας Ανάληψης και από σήμερα δεν ψάλλεται πλέον το Χριστός Ανέστη.
(είστε τυχεροί - όσοι με διαβάζετε - γιατί δίνω ένα σωρό χρήσιμες πληροφορίες)
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Έφτασε η Παρασκευή, η πιο βαρετή ημέρα της εβδομάδας, η ημέρα που σε ρίχνει ψυχολογικά. Πώς θα σηκωθώ αύριο το πρωί να τρέξω ασθμαίνοντας να προλάβω το λεωφορείο και μετά το μετρό για να μην αργήσω στη δουλειά όταν αύριο είναι Σάββατο; Πώς θα αντέξω αύριο άλλη μια μεγάλη δοκιμασία (να τεμπελιάσω λίγη ώρα παραπάνω στο κρεββάτι);
Και φυσικά θα χάσω τον ωραίο ρυθμό που έχω καθ’ όλη την εργάσιμη εβδομάδα, θα παρασυρθώ από την αρρωστημένη βαριεστημάρα που θα με κατακλύσει και θα ψυχοπλακωθώ όταν θα πλησιάζει η Δευτέρα.
Κι αυτή η βαριεστημάρα δεν περιορίζεται μόνο στο σωματικό (και βιολογικό) κομμάτι, αλλά έχει επιπτώσεις και στο νοητικό, τον ψυχικό και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στο πνευματικό κομμάτι του εαυτού μου.
Με λίγα λόγια για να μην κουράζω:
Καλημέρα από το υπέροχο Μεταξουργείο και καλό ΣΚ να περάσουμε!
Ο καιρός είναι συννεφιασμένος, υγρός και κάπου – κάπου ρίχνει και καμιά σταγόνα λασποψιχάλας. Ό,τι πρέπει δηλαδή.
Και φυσικά θα χάσω τον ωραίο ρυθμό που έχω καθ’ όλη την εργάσιμη εβδομάδα, θα παρασυρθώ από την αρρωστημένη βαριεστημάρα που θα με κατακλύσει και θα ψυχοπλακωθώ όταν θα πλησιάζει η Δευτέρα.
Κι αυτή η βαριεστημάρα δεν περιορίζεται μόνο στο σωματικό (και βιολογικό) κομμάτι, αλλά έχει επιπτώσεις και στο νοητικό, τον ψυχικό και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στο πνευματικό κομμάτι του εαυτού μου.
Με λίγα λόγια για να μην κουράζω:
Καλημέρα από το υπέροχο Μεταξουργείο και καλό ΣΚ να περάσουμε!
Ο καιρός είναι συννεφιασμένος, υγρός και κάπου – κάπου ρίχνει και καμιά σταγόνα λασποψιχάλας. Ό,τι πρέπει δηλαδή.