Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει προπονητή, έχει κορμό και μέσα σε όλα έχει και πρωτοφανή σύμπνοια και ομοψυχία, συσπείρωση αλλά και νοοτροπία νικητή. Σαν κόρη οφθαλμού λοιπόν πρέπει να φυλαχθούν αυτά ως βάση πάνω στην οποία θα ξεκινήσει η νέα σεζόν.
Η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα στο ρόστερ ξεχειλίζει. Για μένα οι μεταγραφές πρέπει να είναι τρεις ή πέντε το πολύ και στις θέσεις κατά σειρά 6, 5, 9, 3 και 8. Ωστόσο το καίριο ζήτημα που θα κρίνει συνολικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό είναι η θέση του αρχηγού, δηλ εξτρέμ ή αρ μπακ. Κατ'εμέ πρέπει να είναι εξτρέμ.
Με δεδομενο αυτό θα ήθελα 5 μεταγραφές το πολύ. Και μάλιστα συγκεκριμένες.. Εσιτί, Κ.Παπαδόπουλος, Λούκας, Σταφυλίδης και Νάτχο. Οποτε η ομάδα να διαμορφωθεί ως εξής:
Τερματοφύλακες... Πασχαλάκης, Ρέι, Σιαμπάνης (Γλύκος δανεικός ή πώληση)
Ακραίοι μπακ... Σταφυλίδης, Αζεβέντο, Μάτος, Κίτσιου (Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης δανεικοί, Λέοβατς πώληση, Λεβέκ απομάκρυνση)
Σέντερ μπακ... Βαρέλα, Κ.Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Μιχόγεβιτς (Πούγγουρας, Χατζηισαίας δανεικοί)
Μέσοι... Νάτχο, Μαουρίσιο, Εσιτί, Χαρίσης, Μουλέν (Κάτσε δανεικός ή πώληση, Σακχόφ πώληση λόγω μη κοινοτικού διαβατηρίου, Σάμπο πώληση, Κάνιας πώληση)
Δεκάρια.. Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ
Εξτρέμ.. Ουάρντα, Κάμπος, Λημνιός, Βιειρίνια, Μακ (Μυστακίδης δανεικός, Ενρίκε πώληση,Λάμπρου πώληση, Ζάιρο πώληση)
Επιθετικοί... Λούκας, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης
Η αλήθεια είναι ότι η ποιότητα στο ρόστερ ξεχειλίζει. Για μένα οι μεταγραφές πρέπει να είναι τρεις ή πέντε το πολύ και στις θέσεις κατά σειρά 6, 5, 9, 3 και 8. Ωστόσο το καίριο ζήτημα που θα κρίνει συνολικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό είναι η θέση του αρχηγού, δηλ εξτρέμ ή αρ μπακ. Κατ'εμέ πρέπει να είναι εξτρέμ.
Με δεδομενο αυτό θα ήθελα 5 μεταγραφές το πολύ. Και μάλιστα συγκεκριμένες.. Εσιτί, Κ.Παπαδόπουλος, Λούκας, Σταφυλίδης και Νάτχο. Οποτε η ομάδα να διαμορφωθεί ως εξής:
Τερματοφύλακες... Πασχαλάκης, Ρέι, Σιαμπάνης (Γλύκος δανεικός ή πώληση)
Ακραίοι μπακ... Σταφυλίδης, Αζεβέντο, Μάτος, Κίτσιου (Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης δανεικοί, Λέοβατς πώληση, Λεβέκ απομάκρυνση)
Σέντερ μπακ... Βαρέλα, Κ.Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Μιχόγεβιτς (Πούγγουρας, Χατζηισαίας δανεικοί)
Μέσοι... Νάτχο, Μαουρίσιο, Εσιτί, Χαρίσης, Μουλέν (Κάτσε δανεικός ή πώληση, Σακχόφ πώληση λόγω μη κοινοτικού διαβατηρίου, Σάμπο πώληση, Κάνιας πώληση)
Δεκάρια.. Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ
Εξτρέμ.. Ουάρντα, Κάμπος, Λημνιός, Βιειρίνια, Μακ (Μυστακίδης δανεικός, Ενρίκε πώληση,Λάμπρου πώληση, Ζάιρο πώληση)
Επιθετικοί... Λούκας, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης
Αδελφε ξερω ενας απο αυτους θα φυγει, γιατι παινουν θεση ξενου, πιο ευκολα ο ουαρντα λογο ηλικιας και μουντιαλ, εγω ειπα να τον παντρεψουμε με ελληνιδαDaRkFeaR έγραψε:Φίλε Gomare, για αριστρά έχεις τον Henrique ή Warda(ξένοι πιάνουν και οι 2(έχουμε πολλούς ξένους) ο 1ας σίγουρα θα πωληθεί)και αυτός θα 'ναι αν δεν το κατάλαβες ο Warda(γιατί έχει και το Mundial).GoMaRoS έγραψε:Σε σχεση ομως με ενρικε 'η ουαρντα;
O Φετφατζίδης παίζει δεξί εξτρέμ(θέση Djalma/Mak) και 10άρι.

- john4serres
Θεωρώ και γω ότι ο Μαουρίσιο δεν έχει 100% καπαρωμένη την θέση του στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.ArChAnGeLonfire4 έγραψε:Προσωπικη μου γνωμη ετσι; Ο Mauricio ειναι ασταθης παιχτης απο τα βιντεακια που ειχα δει που οταν ηρθε λεω wow τι παιχταρας δεν ειδα κατι αναλογο που παιρνει κ 1,5χαρτι ετησιος που δεν δικαιολογουνται για τα ματς που εκανε.
Βλεπετε τιποτα αλλο η μονο εγω το βλεπω ετσι;
Αλλά σίγουρα ο Ραζβαν ξέρει καλύτερα. Ο Μαουρίσιο είναι ένα εργαλείο γι αυτον και θα αποφασίσει ως έχει.
- ΑποστόληςΑ
joshua έγραψε:Δεν ειναι δυνατον να μιλαμε για τον φετφατζιδη,τον Κατσε της επιθεσης,ενα παιδι που στο παραμικρο τζαρτζ εκτοξευεται στις διαφημιστικες πινακιδες.

Γεια σου ρε Δημητρό!
Κοίτα όταν πανηγύριζαν αρκετοί που ήρθε δανεικός ο Μακ, ο οποίος εκτοξεύεται μόνος του στις διαφημιστικές ΧΩΡΙΣ Τζάρτζ, ε τότε δε είναι τρελό να μιλάμε για Φετφα!
Χωρίς πλάκα τωρα, η ομάδα θέλει ενίσχυση με ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Ποσότητα έχουμε .
Οπότε όλα αυτά για την κουβέντα λέγονται
Χωρίς πλάκα τωρα, η ομάδα θέλει ενίσχυση με ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Ποσότητα έχουμε .
Οπότε όλα αυτά για την κουβέντα λέγονται
Ο Φετφατζιδης χρονια με 20 γκολ,οπως ο Μακ, δεν θα κανει ΠΟΤΕ στη ζωη του!
Χαρίσης, Κίτσιου, Κάτσε, Γλύκος, Κουλούρης, Πούγκουρας, Μελισσάς, Χατζηισαίας, Δελιγιαννίδης, Γιαννούλης, Λεβέκ,Κάκκο, Πόζογλου, Δημητριάδης, Ματθέου, Κούστα, Ζάιρο δε βλέπω ότι μπορούν να βοηθήσουν κάπου την ομάδα που του χρόνου θα ανέβει ένα σκαλί παραπάνω.
Ίσως πάνε δανεικοί σε ομάδες Σουπερλίγκας, αλλά για επίπεδο ΠΑΟΚ δεν κάνουν δυστυχώς.
Μόνο Μυστακίδης, Λημνιός, Λάμπρου και Σιαμπάνης εμένα μου φαίνονται εξελίξιμοι.
Εάν οι δανεικοί δε βγάλουν μάτια εκεί που παίζουν πώς θα παίξουν στον ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου που θα συναγωνίζονται τους βασικούς μας.
Ίσως πάνε δανεικοί σε ομάδες Σουπερλίγκας, αλλά για επίπεδο ΠΑΟΚ δεν κάνουν δυστυχώς.
Μόνο Μυστακίδης, Λημνιός, Λάμπρου και Σιαμπάνης εμένα μου φαίνονται εξελίξιμοι.
Εάν οι δανεικοί δε βγάλουν μάτια εκεί που παίζουν πώς θα παίξουν στον ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου που θα συναγωνίζονται τους βασικούς μας.
- ΑποστόληςΑ
O Λούκας είχε μια μέτρια σεζόν στην Ισπανία με 8 γκολ και 8 ασίστ σε 36 αγώνες. Τελειώνει ο δανεισμός του, αλλά δεν ξέρω αν θα θελήσει να έρθει πάλι στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά ΔΕΝ τον θέλω γιατί όπως έκανε τα πάντα να φύγει από Ουκρανία, έτσι έκανε και τα πάντα να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Δεν ξεχνάμε. Αν είναι να μας κάνει πάλι άνω - κάτω να μην έρθει ποτέ.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ τον Χατζη τον ήθελα στον ΠΑΟΚ από τότε που έπαιξε (παλικαρίσια) απέναντι στον Ιντέγιε. Θα καθίσω να τον δω πάλι με την Εθνική, σε μισώ ώρα. Ελπίζω να δω και τον Πέλκα και τον Γιαννούλη (όλοι Μήτσοι).
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ τον Χατζη τον ήθελα στον ΠΑΟΚ από τότε που έπαιξε (παλικαρίσια) απέναντι στον Ιντέγιε. Θα καθίσω να τον δω πάλι με την Εθνική, σε μισώ ώρα. Ελπίζω να δω και τον Πέλκα και τον Γιαννούλη (όλοι Μήτσοι).

Εμένα Αποστόλη δεν θα με χάλαγε για αλλαγή η σε μικρομεσαίες ομάδες στυλ Λαμίες, Απολλων, Λάρισες κλπ Τνα ήταν βασικός!
Αυρο περιμενω να δω φιλε και εγώ την Εθνική να δω τους Δημήτριδες. Θέλω να πιστεύω πως ο Γιαννούλης θα είναι μπακάπ του Vieirinha. Tον Πέλκα δεν το συζητώ δεν πουλιέται τον δίνεις και την φανέλα με το νούμερο "10", και ας πάρει ο Djalma άλλο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Είμαι σίγουρος πως όλοι οι δανεικοί, με εξαίρεση ίσως τον Ταζ, θα επιστρέψουν για να ξαναφυγουν. Ο ντιμπινται με πριγιο και πελκα είναι οι πιο πιθανές μεταγραφές-αποχωρησεις οπότε με την ανάγκη απόκτησης κτήνους στην άμυνα και στα αμυντικά χαφ πιστεύω θα είναι οι πρώτες προσθήκες. Και με τη δήλωση του ηγέτη για απεριόριστο μπάτζετ μου φαίνεται αστείο, επιεικως, να συζητάμε για φετφατζιδη
Ειναι απαραίτητο μα στηρίξουμε δικους μας παικτες.Αν δεν βγουν καλώς αλλα η ευκαιρία είναι απαραίτητη.
Δλδ εχουμε το Γιαννουλη, απίστευτη χρονια, μια απο τις καλύτερες αμυνες ο Ατρομητος, το παιδι ρεκορ σε ασίστ κ αριστερό πολύ καλο.Δεν θς δωσουμε 20 παιχνιδια μικρής σημασίας κ δωσαμε σε Λεοβατς Ασεβεδο κ Λεβεκ;
Κιτσιου, δεν μπορεί να αντεξει στο συνολο ΠΑΟΚ 20 παιχνίδια.
Λάμπρου, ποιο εξτρεμ εχει τους αριθμούς του.
Έχουμε κ15,κ17 και κ20 οι οποιες ειναι ολες στις 2 καλυτερες της Ελλάδος.Ποιος παικτης επαιξε στο ΠΑΟΚ.Μονο ο Πελκας.Ρολιστες μονο Έλληνες,ξένους που κάνουν τη διαφορα.
Δλδ εχουμε το Γιαννουλη, απίστευτη χρονια, μια απο τις καλύτερες αμυνες ο Ατρομητος, το παιδι ρεκορ σε ασίστ κ αριστερό πολύ καλο.Δεν θς δωσουμε 20 παιχνιδια μικρής σημασίας κ δωσαμε σε Λεοβατς Ασεβεδο κ Λεβεκ;
Κιτσιου, δεν μπορεί να αντεξει στο συνολο ΠΑΟΚ 20 παιχνίδια.
Λάμπρου, ποιο εξτρεμ εχει τους αριθμούς του.
Έχουμε κ15,κ17 και κ20 οι οποιες ειναι ολες στις 2 καλυτερες της Ελλάδος.Ποιος παικτης επαιξε στο ΠΑΟΚ.Μονο ο Πελκας.Ρολιστες μονο Έλληνες,ξένους που κάνουν τη διαφορα.