Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 0-2 mvp- Σχόλια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 0-2 mvp- Σχόλια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από bane1980 »

Καλύτερη απάντηση δεν θα μπορούσε να υπάρξει.
Ουδέτεροι, "ουδέτεροι", και αλλόθρησκοι αυτό έλεγαν την Κυριακή, δίκαιο κύπελλο, τους πατήσατε κλπ.

Εάν καταφέρει να προστατέψει εξωαγωνιστικά την ομάδα ο Ιβάν (με ξένους διαιτητές; δεν ξέρω), θα τους περάσουμε πριονοκορδέλα όλους από του χρόνου.

Μπράβο στο ΛΑΟ, μπράβο στον Λουτσέσκου (σου βγάζω το καπέλο, στην αρχή δεν σε πίστεψα, τώρα απλά κωλοτούμπα α λα Μελισσανίδης (Ιωάννης)). Μπράβο σε όλες τις παιχτούρες που παίξανε με το μαχαίρι στα δόντια. Ούτε χάρτινοι, ούτε ΟΑΚΑ, ούτε τίποτα.

ΠΑΟΚΑΡΑ ρε μουνι@!
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Kαι κατι που δεν μαρεσε.παλι ειχε μονο 3-4 παιδια δικα μας να κρατησουν οποιον ηθελε να μπει στο γηπεδο γιατι?τα ιδια παθαμε κ στον βολο κ την πληρωσαμε.ενα μεγαλο ευχαριστω στον λεοντιαδη που μπηκε μεσα κ πηγε στην γωνια που γινονταν το μπαχαλο κ ηρεμησαν τα πραγματα.ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Επισης τα χανουμια ποσο εξυπνους παραγοντες εχουν,μολις πηγε να χοντρινει το παιχνιδι στην κερκιδα τους βγαλαν την ομαδα εχω για ζεσταμα.η κουλα πρεπει να βγηκε τουλαχιστων 20 λεπτα πριν απο εμας.μικρες λεπτωμεριες που κανουν την διαφορα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tolis01 έγραψε: Είσαι ωραίος Othin! :nairepaok:
Όπως πάντα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

bane1980 έγραψε:Καλύτερη απάντηση δεν θα μπορούσε να υπάρξει.
Ουδέτεροι, "ουδέτεροι", και αλλόθρησκοι αυτό έλεγαν την Κυριακή, δίκαιο κύπελλο, τους πατήσατε κλπ.

Εάν καταφέρει να προστατέψει εξωαγωνιστικά την ομάδα ο Ιβάν (με ξένους διαιτητές; δεν ξέρω), θα τους περάσουμε πριονοκορδέλα όλους από του χρόνου.

Μπράβο στο ΛΑΟ, μπράβο στον Λουτσέσκου (σου βγάζω το καπέλο, στην αρχή δεν σε πίστεψα, τώρα απλά κωλοτούμπα α λα Μελισσανίδης (Ιωάννης)). Μπράβο σε όλες τις παιχτούρες που παίξανε με το μαχαίρι στα δόντια. Ούτε χάρτινοι, ούτε ΟΑΚΑ, ούτε τίποτα.

ΠΑΟΚΑΡΑ ρε μουνι@!
Εσυ μην ξαναχαθεις,θα τσακωθουμε...:lol::lol:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Κάτι άλλο:
έκαναν μαζικό ντου τα χανούμια και σε ΠΑΟΚτσήδικα social media? Έχουν εξαφανιστεί αρκετές σελίδες αδερφών.

Βρε τις λούγκρες... :redcard:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:
bane1980 έγραψε:Καλύτερη απάντηση δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

ΠΑΟΚΑΡΑ ρε μουνι@!
Εσυ μην ξαναχαθεις,θα τσακωθουμε...:lol::lol:
I second that. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Othin έγραψε:Οι ΑΕΧτσήδες φέτος ξεβρακώθηκαν, ειδικά μετά από την επικράτησή τους επί του γάβρου. Μοιάζουν μάλιστα με πατροκτόνα μπάσταρδα του γάβρου και ως μπάσταρδα, τα παιδιά μοιάσανε τελικά του πατέρα τους. Ίδιες τακτικές προπαγάνδας, δυσφήμισης του αντιπάλου, νίκης με κάθε κόστος και δικαιολόγησης κάθε αθέμιτου μέσου αρκεί να είναι υπέρ τους.

Οι ελάχιστοι εναπομείναντες δήθεν ρομαντικοί ελπίζουv ότι, επειδή κάποτε υποστήριζαν την ομάδα τους άτομα αξιόλογα σαν τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, έχουν και αντίστοιχη ποιότητα οι ίδιοι. Δυστυχώς, μεγάλη απογοήτευση από τους οπαδούς μιας ομάδας που βαυκαλίζονταν ότι είναι σκεπτόμενοι, δίκαιοι και διαφορετικοί.

Η ταπείνωση μέσα στο σπίτι τους, που ήρθε σαν επακόλουθο της ύβρεως που διέπραξαν με την κλοπή ενός πρωταθλήματος που δεν άξιζαν, ήταν αναμενόμενη. Αν γνώριζαν την ιστορία του τόπου που φιλοξενεί τα άχρηστα κουφάρια τους, θα έπρεπε να περιμένουν τη νέμεση και να τη φοβούνται. Μια νέμεση, που ήρθε όπως σε αρχαία τραγωδία, με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, δημόσια και οδυνηρά.

Το υποπροϊόν αιμομιξίας απομονωμένων ορεσίβιων, με χιούμορ επιπέδου νηπιαγωγείου και με κοψιά και μαγκιά ξεπατικωμένη από τον Ζήκο του 60, προσπάθησε να γίνει ο ήρωας των χάρτινων. Η βραδιά όμως ήταν βραδιά τιμωρίας και οργής και κανένα τέτοιο παράσιτο δεν θα μπορούσε να την κλέψει από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Πόσω μάλλον κάποιος που κάνει γαργάρα την χλεμπόνα ενός καραγκιόζη Βέλγου στην ηλίθια μάπα του και δεν αντιδρά. Αλλά οι χάρτινοι μάλλον έχουν καταλήξει ότι αξίζουν να τους φτύνουνε στα μούτρα και να υπομένουν κάθε ξεφτίλα. Ίσως είναι και η μόνη ένδειξη αυτογνωσίας που τους έμεινε.

Ίσως είναι η μοναδική φορά που ο τίτλος αυτός καθαυτός είναι δευτερεύων. Η σημασία του, ο τρόπος, η στιγμή και ο αντίπαλος απέναντι στον οποίον κατακτήθηκε είναι σημαντικότερες. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τίτλο απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, αυτήν τη φορά μέσα στο ίδιο του το σπίτι, με ισοπεδωτική εμφάνιση ξανά και ακόμα πιο ξεκάθαρο σκορ που μάλιστα αφήνει ανακουφισμένη, αλλά σαφώς εκτεθειμένη, την χάρτινη ψευτοπρωταθλήτρια.

Εύχομαι στα χανούμια «και του χρόνου». Και αν, που μη σώσουνε, χτίσουν τελικά το μπουρδέλο τους στη Ν. Φιλαδέλφεια, ας προτείνουμε τον τελικό εκείνης της χρονιάς να τον πάρουμε στη νέα έδρα τους, για να την εγκαινιάσουμε κιόλας όπως πρέπει και να δώσουμε και κάποιο ενδιαφέρον στο xxxό σερί κύπελο που θα πανηγυρίσουμε. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να επιλέξουν οι κότες να είναι απούσες από μια τέτοια τελετή, έστω κι αν είναι μέσα στο μπουρδέλο τους.

Έτσι τα χανούμια, φιέστες θα κάνουν μόνοι τους με όσους ηλίθιους θέλουν να βγουν στο φου μπου μετά την αποτυχία στην Eurovision. Όταν όμως παίζεται ποδόσφαιρο και υπάρχει και αντίπαλος στο γήπεδο, άστα να παν στο διάολο…

ΥΓ1. Πόσο ηλίθια είναι τα χανούμια που χάρηκαν στο γκολ του οικοδόμου απέναντι στα τυριά στο 94? Ο λαθρέμπορας ακόμα θα γελάει με την βλακεία τους, που του έδωσε την ευκαιρία να επιβιώσει και να παριστάνει τον γκιουλέκα για ακόμα έναν χρόνο…

ΥΓ2. Το ΥΓ1 απευθύνεται σε πόκεμον με IQ άνω του 90, άρα αυτομάτως αποκλείεται η συντριπτική πλειονότητα του λεκανοπεδίου Αττικής.

ΥΓ4 Τα πουστράκια προσπάθησαν να πάρουν πάλι το παιχνίδι στα χαρτιά!!! Μην περάσει στο ντούκου κι αυτό το πουστρηλίκι τους. Καλά, το χοντροβούβαλο δημητριάδι το γνωρίζαμε όλοι, μην περάσει όμως και ο αρχiπ0ύστ#ς λυμπερόπουστ@ς ως δήθεν σοβαρός! Το μεγαλύτερο κατακάθι του ελληνικού ποδοσφαίρου, που προσπάθησε να καθιερωθεί και σαν fair-play ambassador! Ο πιο ξεφτιλισμένος πίθηκος της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΥΓ5 Στ @ρχίδια μου ρε μ@λάκα Ισπανέ η αναγνώριση της ανωτερότητάς μου. Χέστηκα για την άποψή σου. Μια συγγνώμη οφείλεις για την κλοπή του πρωταθλήματος. Αν έχεις τα @ρχίδια να την ομολογήσεις, να σε σεβαστώ. Διαφορετικά, γελοίος ήσουν και γελοίος παραμένεις, είτε παραδεχτείς την ανωτερώτητά μου είτε όχι. Απέναντι στον ΠΑΟΚ θα πανηγυρίζεις μόνον αν αποκρούσει πέναλτι το καθυστερημένο με το κούρεμα από τον… Νίκολας
:nairepaok:

Γιώργο...Υποκλίνομαι για μια ακόμα φορά και χαίρομαι πολύ που σε ξαναδιαβάζω μετά από τόσον καιρό αποχής...
Για απόψεις σαν τις δικές σου, εκπεφρασμένες μάλιστα με αυτόν τον ξεχωριστό σου τρόπο, διψάει το PAOKmania...
Μην χάνεσαι βρε αδερφέ και σε περιμένουμε και στο chat, όπου σύντομα αναμένονται ενδιαφέρουσες συζητήσεις...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Othin έγραψε:Ίσως είναι η μοναδική φορά που ο τίτλος αυτός καθαυτός είναι δευτερεύων. Η σημασία του, ο τρόπος, η στιγμή και ο αντίπαλος απέναντι στον οποίον κατακτήθηκε είναι σημαντικότερες. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τίτλο απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, αυτήν τη φορά μέσα στο ίδιο του το σπίτι, με ισοπεδωτική εμφάνιση ξανά και ακόμα πιο ξεκάθαρο σκορ που μάλιστα αφήνει ανακουφισμένη, αλλά σαφώς εκτεθειμένη, την χάρτινη ψευτοπρωταθλήτρια.
Ακριβώς.
Για αυτό κάποιοι θέλαμε ΟΑΚΑ και τρελαινόμασταν με κάτι "μην κατεβούμε, χωρίς οπαδούς, στείλτε την Κ20" κτλ κτλ.
Είχα ΤΕΡΑΣΤΙΑ πίστη στην ανωτερότητα της ομάδας και περίμενα πώς και πώς το "να 'τοι να 'τοι οι πρωταθλητές" μέσα στα μούτρα τους μετά από μία εκκωφαντική αγωνιστική σφαλιάρα. 'Οπερ και εγένετο
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κι εδώ, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, βλέπουμε τον Πουσταριοχιμένεθ να δείχνει κάτι που δεν υπάρχει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

desperando έγραψε: Μοναδικές παραφωνίες το κοράκι που δεν πίστευα στα μάτια μου ότι έπαιζε τόσο κουλα και οι δύο μπ@στ@ρδοι της ΕΡΤ που έκαναν μετάδοση...απλά τραγικοι
Μπροστά στον Παπαρομπαρίνι ήταν και ΠΑΟΚ μη σου πω
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

πλεω σε πελαγη ευτυχιας (σε ωκεανους απο τη νεα σαιζον με το καλο) αλλα θα κανω μια συντομη διακοπη για να τονισω οτι στην ερτ ο ενας πραγματι ειναι ο γνωστος ακατανομαστος εξευτελισμενος εκ Πτολεμαιδος, ο αλλος ομως ειναι ο ενδοξος συνονοματος :mrgreen: και πληρως ασπρομαυρα ημετερος Τασος Σταμπουλης
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

teod1980 έγραψε: Κάποιο βλαντό σκυλο το έκανε το διαγραμμα;
Ξενύχτησα για να τα φτιάξω, μού ξέφυγε στο κόπι-πέιστ :lol:
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

desperando έγραψε:Μεγάλη νίκη, μεγαλη χαρά απέναντι στην πιο μισητή ομάδα.
Το ματς εσκεμμένα δεν τ είδα, αφού δεν μπορούσα να πάω στο γήπεδο μου ήταν σχεδον αδυνατο ΝΑΤΟ δω από την τηλεόραση, δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορούσα να αντέξω την πίεση. Έκλεισα λοιπόν το κινητό και το άνοιξα ακριβώς στις 10:30.

Το παιχνίδι το είδα σήμερα και το γουσταρα.
Μοναδικές παραφωνίες το κοράκι που δεν πίστευα στα μάτια μου ότι έπαιζε τόσο κουλα και οι δύο μπ@στ@ρδοι της ΕΡΤ που έκαναν μετάδοση...απλά τραγικοι
Πραγματικά, πολύ στο ντούκου πέρασε το σπρώξιμο της κούλας από τον Ισπανό. Ο Μαουρίτσιο αποβάλλεται απευθείας για φάουλ πολύ καθαρότερο από κανα δυό τσαπίσματα των άλλων. Επίσης καθαρή αποβολή στην ανατροπή του Πρίγιο, πιο καθαρή δεν γίνεται. Το μόνο καλό είναι ότι άφησε ρυθμό στο παιχνίδι και δε μάσησε στο θέατρο των χανουμιών.
Πάλι καλά που κερδίσαμε αλλιώς δεν ξέρω πως θα μπορούσαμε να συνέλθουμε με τέτοια διαιτησία.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ειλικρινα,δεν ξερω τι να πρωτογραψω....τωρα που εχω αρχισει να ηρεμω!

Βλέποντας τα προσωπα οσων έμπαιναν στο γηπεδο καταλαβα πως αυτό το ματς δεν χανεται!Ειχαν την ιδια εκφραση με αυτά που εβλεπα εξω από τη Ν.Φιλαδελφεια,ακριβως 17 χρονια νωρίτερα!Θυμασαι Ζοζε?....γιατι είμαι σιγουρος πως με όλα τα αλλα παιδια μας καμαρωνατε από εκει ψηλα!

Θελω να γραψω τοσα πολλα.......αλλα δεν εχω ηρεμησει πληρως....Θα πω μονο....

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΒΑΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ!!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ!!!!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Ψαξτε στο f.b. ενα βιντεο απο εχτες το βραδυ στη γιορτη για το κυπελλο
Τραγουδαει η Paola ενα ποντιακο τραγουδι- μοιρολοι και Ο ΙΒΑΝ διπλα της εχει βουρκωσει .....
Θα καταλαβουμε ακομα μια φορα ποσο τυχεροι ειμαστε ολοι μας που τον εχουμε στον ΠΑΟΚ μας...

Σε ευχαριστουμε για ολα μεγαλε ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”