Charles Voralberg έγραψε:takis4 έγραψε:μονο εγω βαραω φρίκες με τον βάζελο ? ρε ιβάν ok είσαι λεβέντης μάγκας τα πάντα όλα , αλλα γάμα τον βάζελο ... έτσι και αλλιώς γαύρος χάρτινη βάζελος είναι η ίδια ομάδα , κανε τα πάντα να πέσει g εθνική η πουστρομαδα , δεν έσωσες τον βάζελο τον αλαφούζο και την παρέα του έσωσες και το παραμυθάκι περί κυζα και ίβιτς ... οποιος ρίξει μια ματια δεξιά αριστερά θα δει τους βάζελους να κάνουν τον δικηγόρο του γαύρου και της χάρτινης , έλα γάμα τους τώρα που θα τους σώσουμε , ούτε παίχτες ούτε βοήθεια , απαίτηση να τηρηθεί η νομοθεσία όπως έγινε και καλα με εμάς και χάσαμε το πρωτάθλημα ...
Καλημέρα. Θεωρώ πως δε θα πρέπει ως οπαδοί του ΠΑΟΚ να διαμορφώσουμε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Οι λόγοι είναι οι εξής:
1. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κράτησε ορθά την ίδια στάση με πέρσι.
2. Τι αποφάσισε το Ιβάν Σαββίδης τελευταία στιγμή το ξέρει ο ίδιος και το παρασκήνιο. Εμείς έχουμε μαύρα μεσάνυχτα.
3. Δεν είμασταν μπροστά στις δηλώσεις που έκανε χτες.
4. Δε ξέρουμε τι ακρίβως μετέφρασε ο μεταφραστής, ο οποίος, αν είναι αυτός που νομίζω, χρησιμοποιεί απλό Ελληνικό λεξιλόγιο.
5. Δε ξέρουμε αν ο αρθογράφος μετέφερε όλη τη δήλωση ή εκείνα τα κομμάτια που θα έκαναν μπαμ!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
1 - κακή απόφαση του ιβάν, που έχει ακόμα την εντύπωση ότι θα σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο ... μας έκλεψαν με σπάθες πρωτάθλημα αρχιδατο , μας έκλεψαν πρωτάθλημα με -10 στα δικαστήρια , και φάγαμε και -2 για την επομενη, που σημαίνει ότι και το επόμενο είναι χαρτινοπετσινο από την γεννα... τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει ότι απλά ΔΕΝ ?
2- όντως δεν γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα , αλλα αυτό που γνωρίζουμε me sigouria είναι ότι ο βάζελος είναι μια πουστομαδα ίδια με την χάρτινη και τον γαύρο και απλά αλλάζει το όνομα για ξεκάρφωμα , αυτό νομίζω είναι αρκετό για να θέλουμε να πέσει Γ εθνική ...
3- με αυτή τι λογική δεν ήμασταν μπροστά σε καμια δήλωση
, αυτό τι σημαίνει ότι δεν πρέπει να μιλάμε για τίποτα ?έτσι δεν γίνετε δουλειά ...
4- τώρα αυτό με το μεταφραστή τι είναι ? και με αυτή τι λογική δεν θα πρέπει να μιλάμε αν πρώτα δεν έχουμε επισημη μεταφραση απο το υπουργείο εξωτερικόν ... έτσι δεν γίνετε δουλειά ...
5- άλλο πάλι αυτό , φιλε δείχνεις σαν να ψάχνεις δικαιολογίες το να μην μιλάμε για αυτό το θέμα ...
ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ , ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ