Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 0-2 mvp- Σχόλια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 0-2 mvp- Σχόλια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από Rexaris »

Πέμπτο και έκτο Κύπελλο θα ακολουθήσουν, πρέπει να βρω όλες τις πληροφορίες, τα προηγούμενα τα είχα λόγω της παλιάς μου ιστοσελίδας, την οποία θα αναστήσω :opaokara:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

rainmaker έγραψε:Απολύτως δεκτό και σεβαστό αυτό που λες.

Όπως και αυτό που εννοεί ο καταραμένος.

Ερώτημα :

Παοκτσηδες που λένε "προτιμώ να πάω διήμερο αλλού γιατί ξενέρωσα και δε θελω να δω τελικό" τους εντασσετε σε αυτό το πλαίσιο;

Γιατί θα σκάσω δηλαδη
Υπάρχει και κόσμος που λειτουργεί όπως λες και ναι δεν είναι όλοι ίδιοι. Πάντα θα υπάρχουν. Δε σημαίνει για όλους το ίδιο πράμα ο ΠΑΟΚ. Απολύτως φυσιολογικό αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 13 Μάιος 2018, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

rainmaker έγραψε:Ρε σεις θα με τρελάνετε.

Εισαγωγικά έβαλα για αυτούς που επικαλούνται δικαιολογίες όχι για αυτούς που δε μπορούν πραγματικά ή έχουν κάποιο θέμα έλεος!

Ούτε εγώ ήμουν εκεί, ούτε καν Ελλάδα είμαι.

Και τον τελικό τον είδα χωρίς ήχο γιατί είχε πιάσει 30 η πίεση.

Δεν εννοώ αυτό μη ψάχνετε για παρεξηγήσεις γμτ
Καμία παρεξήγηση κουβέντα κάνουμε. Απλά κάποιοι, όπως εγώ και μόνο για μένα μπορώ να μιλήσω, δεν πήγα αλλά δεν ανήκω στην κατηγορία που αναφέρεσαι. Όλα καλά. ΠΑΟΚΑΡΑ μόνο!
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Ένα απλό παρόν δεν φτάνει σε τέτοια ματς.Πραγματικά η κερκίδα ήταν ίσως η καλύτερη πού έχω συμμετάσχει η έστω πολύ κοντά με την κερκίδα του 2008 με γαύρο.
Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη άλλα ο σταύρακης δίνει συνθήματα που δεν έχουν καλο ρυθμό και δεν συμμετάσχει όλη η κερκίδα.

Βλέποντας την επανάληψη επιβεβαιώσα πως πραγματικά τους πατήσαμε και αγωνιστικά άλλα και οπαδικά. :pano:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ κατι εχει παθει...
Δεν παιζει το παληκαρι, ειναι λες και γεννηθηκε στην 4 μεσα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχα μ@λ@κες μιλάμε έχω λιώσει στο γέλιο.

Ουαρντα με μπλούζα dibidibidai και τύμπανο πριν το ματς σα στρατάρχης,

Πρίγιοβιτς με λυμένο το μαλλί σαν τον Κόναν μετα το ματς

Πασχαλακης σε παρακρουση στο τέλος

Καλά του χρόνου θα γίνει μακελειό άμα σκάσει κανας Κούλης, κρυψτε τα γυναικόπαιδα. Εποχές Μπιζερα με Πάμπλο σε κάθε εκτός έδρας θα δερνουν περαστικούς πριν το ματς
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο ουαρντα πρεπει να παιξει στον ΠΑΟΚ.
Τελος!

Εδω εστρωσε ολοκληρη ομαδα ο ρουμανος, στον αιγυπτιο θα κωλωσει...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Καθαρά οπαδικά.
για μένα το οπαδικό δεν έγκειται στο να καις βανάκια και να μαλώνεις με στόρια αλλά ανέκαθεν και μόνο στην ηχητική τρομοκρατία και στην στιγμιαία ευρυματικότητα.
σε αυτούς τους 2 τομείς έχουμε πάρει 3 διηπειρωτικά και 2 συνομοσπονδιών και για μένα αυτός ήταν ο λόγος που πάντα μας ξεχώριζε από όλους τους άλλους αγωνιστικά τιτλούχους.
αν κάτσεις και κάνεις μια οπαδική ανάλυση για τα χανούμια πραγματικά σε πιάνει απελπισία.
οι τύποι που είχαν σαν κύριο γνώρισμα το πορομπομπομ και τις φουσκωτές μπανάνες τσικίτα, ξαφνικά μετά τα τουρνέ στα χωράφια είπαν να προσποιηθούν ότι έχουν οπαδική συνθηματική κουλτούρα. και τί έκαναν;
το πιο εύκολο, αντέγραψαν τους καλύτερους.
η οπαδική τους συνθηματική συμπεριφορά είναι μια αντιγραφή και ένα ψηρισμένο κοκτείλ τούμπας 80'ς και 90'ς.
μακρόσυρτα ο οοο ο οοο ο οοο που αντί να καταλήγει σε ΠΑΟΚ, το κάναν να καταλήγει σε κούλα.
το ΠΑΟΚάρα ομαδάρα εα εα εαε, αντιστοίχως. γενικότερα αυτά τα μακρόσυρτα φωνήεντα ήταν και είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της ΠΑΟΚτσήδικης ομιλίας (ειδικά πριν υιοθετήσουμε κάτι νανουριστικά τραγουδάκια για ξύλα και μπούκες που δεν κολάνε με εμάς). τα πήραν λοιπόν οι κλέφτες σε όλους τους τομείς και τα κοπιάρανε πάνω τους. βάλε και κάτι εμπρός αιτέ, βάλε και κάτι σήκωσε το γαμημένο, χέρια πριν την έναρξη και έτοιμη η οπαδική κόπι πάστε με όνομα ορίτζιναλ.
επειδή ζω στην αθήνα είχα προσέξει αυτήν την ντροπιαστική κλοπή.
η μεγάλη μάζα των ΠΑΟΚτσήδων την κατάλαβε χθες στο πεδίο της μάχης και ομολογώ ότι είδα ότι αιφνιδιαστήκαμε γιατί λογικά είναι να αιφνιδιάζεσαι ότι βλέπεις απέναντι μια απομίμηση σου για πρώτη φορά.
η ΠΑΟΚτσήδικη στιγμιαία ευρυματικότητα όμως με γκολ από το κέντρο σήκωσε άλλο ένα κύπελλο.
αρχίζεις ξαφνικά να φωνάζεις το όπλο της τούμπας είναι μαγικό και έκανε την άεκ ολυμπιακό προϊδεάζοντας το θύμα για το τι θα ακολουθήσει και στη συνέχεια τους δημιουργείς το μεγαλύτερο κοκομπλόκο που έχει πάθει ποτέ οπαδικό πέταλο αρχίζοντας ηχητική τρομοκρατία με συνθήματα που αναφέρονται μόνο στον ολυμπιακό, όπως μαμήστε τον φούστη τον ολυμπιακό, γαύροι μουνιέ και άλλα ωραία.
μείνανε παγωτό για 20 λεπτά και με το στόμα ανοιχτό.
ΟΣΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ, ΟΣΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.
για μένα το παραπάνω ξεβράκωμα στιγμιαίας ευρυματικότητας ήταν ένα ακόμα κύπελλο το οποίο μπορεί να μην το είδαμε στην πράξη να γυαλίζει αλλά γυαλίζει σε ένα άλλο σύμπαν.
στο σύμπαν της ΠΑΟΚτσήδικης χρόνιας οπαδικής παράκρουσης.
JPN Paok

Δημοσίευση από JPN Paok »

tsou έγραψε:Καθαρά οπαδικά.
για μένα το οπαδικό δεν έγκειται στο να καις βανάκια και να μαλώνεις με στόρια αλλά ανέκαθεν και μόνο στην ηχητική τρομοκρατία και στην στιγμιαία ευρυματικότητα.
σε αυτούς τους 2 τομείς έχουμε πάρει 3 διηπειρωτικά και 2 συνομοσπονδιών και για μένα αυτός ήταν ο λόγος που πάντα μας ξεχώριζε από όλους τους άλλους αγωνιστικά τιτλούχους.
αν κάτσεις και κάνεις μια οπαδική ανάλυση για τα χανούμια πραγματικά σε πιάνει απελπισία.
οι τύποι που είχαν σαν κύριο γνώρισμα το πορομπομπομ και τις φουσκωτές μπανάνες τσικίτα, ξαφνικά μετά τα τουρνέ στα χωράφια είπαν να προσποιηθούν ότι έχουν οπαδική συνθηματική κουλτούρα. και τί έκαναν;
το πιο εύκολο, αντέγραψαν τους καλύτερους.
η οπαδική τους συνθηματική συμπεριφορά είναι μια αντιγραφή και ένα ψηρισμένο κοκτείλ τούμπας 80'ς και 90'ς.
μακρόσυρτα ο οοο ο οοο ο οοο που αντί να καταλήγει σε ΠΑΟΚ, το κάναν να καταλήγει σε κούλα.
το ΠΑΟΚάρα ομαδάρα εα εα εαε, αντιστοίχως. γενικότερα αυτά τα μακρόσυρτα φωνήεντα ήταν και είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της ΠΑΟΚτσήδικης ομιλίας (ειδικά πριν υιοθετήσουμε κάτι νανουριστικά τραγουδάκια για ξύλα και μπούκες που δεν κολάνε με εμάς). τα πήραν λοιπόν οι κλέφτες σε όλους τους τομείς και τα κοπιάρανε πάνω τους. βάλε και κάτι εμπρός αιτέ, βάλε και κάτι σήκωσε το γαμημένο, χέρια πριν την έναρξη και έτοιμη η οπαδική κόπι πάστε με όνομα ορίτζιναλ.
επειδή ζω στην αθήνα είχα προσέξει αυτήν την ντροπιαστική κλοπή.
η μεγάλη μάζα των ΠΑΟΚτσήδων την κατάλαβε χθες στο πεδίο της μάχης και ομολογώ ότι είδα ότι αιφνιδιαστήκαμε γιατί λογικά είναι να αιφνιδιάζεσαι ότι βλέπεις απέναντι μια απομίμηση σου για πρώτη φορά.
η ΠΑΟΚτσήδικη στιγμιαία ευρυματικότητα όμως με γκολ από το κέντρο σήκωσε άλλο ένα κύπελλο.
αρχίζεις ξαφνικά να φωνάζεις το όπλο της τούμπας είναι μαγικό και έκανε την άεκ ολυμπιακό προϊδεάζοντας το θύμα για το τι θα ακολουθήσει και στη συνέχεια τους δημιουργείς το μεγαλύτερο κοκομπλόκο που έχει πάθει ποτέ οπαδικό πέταλο αρχίζοντας ηχητική τρομοκρατία με συνθήματα που αναφέρονται μόνο στον ολυμπιακό, όπως μαμήστε τον φούστη τον ολυμπιακό, γαύροι μουνιέ και άλλα ωραία.
μείνανε παγωτό για 20 λεπτά και με το στόμα ανοιχτό.
ΟΣΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ, ΟΣΗ ΟΠΑΔΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.
για μένα το παραπάνω ξεβράκωμα στιγμιαίας ευρυματικότητας ήταν ένα ακόμα κύπελλο το οποίο μπορεί να μην το είδαμε στην πράξη να γυαλίζει αλλά γυαλίζει σε ένα άλλο σύμπαν.
στο σύμπαν της ΠΑΟΚτσήδικης χρόνιας οπαδικής παράκρουσης.
Πράγματι ότι ποιο ωραίο η αλληλουχία αυτή
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Εγώ βλέπω ότι μετά την κατάρα του ΟΑΚΑ που ξορκίσαμε, έρχεται η σειρά του Άγιαξ

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
JPN Paok

tzelas έγραψε:Φοβερη αλληλουχια συνθηματων, τους καναμε χαζους.

Ξεκινησαμε με :" το οπλο στην Τουμπσ ηταν μαγιό, εκανε την αεκ ολυμπιακο"
Μετα: " Να ποιος ειναι ο ολυμπιακος"
Και: " Γαμησυε τον πουστξ τον ολυμπιακο"

όπως και το " ΜΑΟ ΜΑΟ. ΜΑΟ ΜΑΟ. ΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΕ ΜΑΜΑΩ"
Φίλε είμαι ο Νίκος που ταξιδεύαμε μαζί . Χάρηκα με την παρέα σας , πέρασα καλά ! Τα ξαναλέμε !

Sent from my iPhone using Tapatalk
JPN Paok

agios έγραψε:Η χαρά του αδερφού μου.....
Κανένα συναίσθημα καμιά λέξη κανένα γραπτό δεν μπορεί να περιγράψει την βραδιά της 12ης Μαίου 2018...
12 Μαίου...τι ημερομηνία Θεε μου...Ο ΠΑΟΚ σε μια ημερομηνία σύμβολο πλέον της ιστορίας του,την μέρα που ξεχρέωσε,την μέρα που καθιερώνεται πλέον ως συνήθεια να κατεβαίνει στο κέντρο αποφάσεων αυτής της δύσμοιρης χώρας και να διαλύει όποιον βρει στο διάβα του κόκκινο,κίτρινο,πουά με βούλες ή το ουράνιο τόξο ποκ όλους μαζί ενωμένους εναντίον του...
Πήραμε τον τίτλο....και????Απλά αποδείξαμε ότι δεν είμαστε τρελοί που ζούμε σ ένα μαγικό κόσμο έχοντας οπτασίες και οράματα..δείξαμε απλά το αυτονόητο...και οι τυφλοί είδαν...
Καμία μεγαλύτερη επιτυχία όμως από αυτό που συνέβαινε μέσα σ όλους..
Μέσα στο γήπεδο οι σκέψεις και οι εικόνες τρέχαν μέσα στο μυαλό μου με την ταχύτητα του φωτός.
Η χαρά του αδερφού δίπλα μου από την επαρχία που στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του αξιώθηκε να δει από κοντά πρώτη φορά την ομάδα του μες την χαβούζα να του δείχνει τι σημαίνει ΠΑΟΚ και που πανηγύριζε σαν 10χρονο και φώναζε ασταμάτητα με κανε να μην μπορώ να στρέψω καν το βλέμα μου στο χορτάρι θαυμάζοντας την χαρά του..
Η χαρά του αδερφού μου που έχει προσωπικό πρόβλημα υγείας με άνθρωπο του και χθες ήταν σαν να ήμουν δίπλα του και να τον έβλεπα πόσο δύναμη γέμισε στις μπαταρίες του για να συνεχίσει τον αγώνα του..
Η χαρά του αδερφού μου που δεν θέλει να γευτεί την χαρά της ομάδας από κοντά γιατί του έμεινε κουσούρι από τότε που τον κλέβαν την δεκαετία του 70 στην Αθήνα και δεν κατεβαίνει για να μην χαλάσει την τύχη της ομάδας ενώ θα έδινε τα πάντα να είναι εκεί..
Η χαρά του αδερφού μου που δεν κατεβαίνει στο καταραμένο για να μην πλήγωσει τα παιδιά του και τα ξαναδει να κλαίνε από τις τόσες πίκρες και κλοπές..
Η χαρά του αδερφού μου που ζει στην Αθήνα και κάθε μέρα βιώνει πίεση και κοροιδία και από χθες δεν τους βλέπει...
Η χαρά του αδερφού μου που κουράστηκε και είπε να κάνει διάλειμμα αλλά από χθες μπορεί να είναι ήδη έξω απ τα γραφεία της ΠΑΕ να πάρει πρώτος πρώτος το νέο διαρκείας που δεν κυκλοφόρησε καν..
Η χαρά του αδερφού μου που απέκτησε πρόβλημα υγείας απο την φετινή αδικία και χθες πήρε την εκδίκηση του..
Η χαρά του αδερφού μου στην Γερμανία που ήταν σαν να ήταν μέσα στο γήπεδο κι αυτός..
Η χαρά του αδερφού μου στην Αγγλία που κανένας ''κρύος'' δεν μπορούσε να καταλάβει πως νιώθει...
Η χαρά του αδερφού μου που δεν είχε 50ε στην τσέπη να το ζήσει από κοντά αλλά θα πάει με τα πόδια στον Λευκό Πύργο να ζήσει την περηφάνια και να δικαιωθεί..
Η χαρά του αδερφού μου που τρέχει για όλους εμάς εδώ μέσα δίχως οικονομικό κέρδος αλλά με ηθικό κέρδος και περηφάνια που δεν πληρώνετε με λεφτα...
Η χαρά του αδερφού μου που δεν αντέχει ούτε να το δει στην tv αλλά από σήμερα θα το δει 30 φορές επανάληψη μέχρι να μπουν και οι χαμένες ευκαιρίες..
Η χαρά του αδερφού μου που έδωσε την ζωή του για τον ΠΑΟΚ και είναι ΗΡΩΑΣ απο εκέι ψηλά και καμαρώνει..
Η χαρά του αδερφού μου,μου δίνει χαρά...
Υ.Γ. Χθες απλά κερδίσαμε μια μάχη,ο πόλεμος τώρα ξεκίνησε...Καλή δύναμη αδέρφια...Έπεται συνέχεια..
Γεια σου Άγιος ! Χάρηκα που σας γνώρισα ! Ήταν πολύ ωραίο ταξίδι και είστε φανταστική παρέα όλοι !Αποφάσισα λοιπόν να μπω και εγώ αν και δεν έχω πολύ χρόνο , όποτε μπορώ θα τα λέμε ! Νίκος
Υ.Γ : δεν έγραψες για τον σεκιουριτά που μας έστειλε κατευθείαν στα χανουμια . Καλά που δεν ψαρωσαμε...

thanasisk79

Δημοσίευση από thanasisk79 »

συμφωνο και επαυξανω με tsou :nairepaok:
JPN Paok

Τα λαρύγγια μας και τα μυαλά μας πονάνε !

gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Δύο λόγια τώρα που οι σφυγμοι κάπως έπεσαν...

Αποδείχτηκε ΠΕΡΊΤΡΑΝΑ το τι το τσούζει το ποκ. Αγωνιστικό ξεπατωμα....ξεσκισμα...πως το λένε,, γαμησι ρε παιδί μου μέσα στο γήπεδο. Να μην ξέρουν από που τους έρχεται. Αυτό σαν επακόλουθο φτιάχνει απίστευτη ψυχολογία στον κόσμο μας. Ο οποίος κόσμος...εαν έχει καλή ψυχολογία είναι Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ....Ο ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ.αρα μετά εχει γλεντι και απο την κερκιδα. Ούτε επεισόδια ούτε τίποτα..

Πρέπει να χτισουμε σε αυτο το κύπελλο.ΔΕΝ είναι σαν τα άλλα.ουτε καν σαν του 2001. Η χρόνια κατά πως πήγε, φεύγει με τον καλύτερο τροπο: είμαστε ηθικοί πρωταθλητές, ΠΑΝΑΞΙΟΙ κυπελλούχοι και κατά γενική ομολογία η καλύτερη ομάδα. Ο κόσμος ενώθηκε, ο Σαββίδης τρελάθηκε ξανά , οι παίχτες γουστάρουν που είναι εδώ, η ομαδα μας ειναι σχεφον ετοιμη ενω οι άλλοι ψάχνονται, και έχουμε μόνο ενα προβλημα: πως ΔΙΆΟΛΟ θα περασουν 2 μήνες μεχρι τα προκριματικά του τσου λου???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”