Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 0-2 mvp- Σχόλια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 0-2 mvp- Σχόλια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από vs40 »

Υπάρχει πουθενά ο αγώνας ολόκληρος να τον ξαναδούμε;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

[youtube]ENUcoqsYqf8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Του χρόνου η ομάδα είναι έτοιμη για Πρωτάθλημα και Πιστεύω μπαίνει με τις πιο πολλες πιθανότητες από όλους την νέα σεζόν! Κρατάς κορμό παίρνεις 3 παικταραδες διώχνεις για να αδειάσει το ροστερ κάποιους που δεν και είσαι έτοιμος να απογειωθείς!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

το βλεπω

μολις ολοκληρωσα το πρωτο ημιχρονο
συμπερασματα,η νεα ΑΕΧ προσπαθει να παιξει την μπαλα που ξερει,αλλα πρεπει να κερδισει για να παρει το κυπελο,επομενως να παιξει κανονικη μπαλα,για την οποια δεν ειναι φτιαγμενη,δεν εκανε καποια πολυ καλη ευκαιρια
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ο κυριαρχικος ΠΑΟΚ που γνωριζουμε,αλλα ειναι η μονη ομαδα που ξερει και παιζει μπαλα,αλλαζει πολυ ωραια την μπαλα καποιες φορες,εχει βγαλει μερικες ωραιες αναπτυξεις και τελος εκανε αρκετες κλασικες ευκαιριες,αδικειται απο το σκορ,θα μπορουσε να ειναι και 0-3
η διαιτησια του ισπανου εμπνεει σεβασμο,κανεις δεν τολμα να του διαμαρτυρηθει,ο ιδιος κανει αυτο που πρεπει,αφηνει το ποδοσφαιρο χωρις ομως να επιτρεπει σκληρα μαρκαρισματα,σε ολα του σωστος πλην του φαουλ που δεν εδωσε στον πελκα που εφευγε δεξια μονος.Επισης εφαγε αρκετο θεατρινιλικι απο τον γνωστο για το ειδος αραουχο,θα επρεπε μια κιτρινη να του δειξει,ο κρεσπο μαλλον κακως ελαβε την κιτρινη.
ο βοηθος βεβαια δεν ηταν το ιδιο καλος,εχασε δυο οφσαιντ(της ΑΕΧ),το ενα εκ των οποιων επικινδυνο..

μια σημειωση,ο βιερινια ΚΑΚΩΣ νομιζω παιζει ως μπακ,εχει καταπληκτικη ντριμπλα,ειναι ο μονος εκει μεσα που εχει τοσο καλη ντριμπλα,καλη εκρηξη,θα πρεπει του χρονου να ανεβει ψηλα στην φυσικη του θεση.Θα ενισχυσει αφανταστα τον ΠΑΟΚ εκει,ας βρουνε ενα μπακ τυπου ματος πισω.αν φυγει ο μακ δεν χρειαζεται να ψαχνουν αντικαταστατη του,τον εχουμε. Βεβαια ισως το να βρεις μπακ τυπου ματος ειναι πιο δυσκολο απο το να βρεις το εξτρεμ που θες.οποτε λογικα ο βιερινια πισω χαραμιζεται,γιατι και εκει κανει διαφορα

συνεχεια με το δευτερο και καποια συμπερασματα για το τι νομιζω πως λειπει
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Έτσι για να θυμόμαστε...

Πρώτη φορά πήραμε δυο συνεχόμενα Κύπελλα, ενώ έχουμε παίξει μέχρι και σε 5 συνεχόμενους τελικούς (1970-1974 με 2 κατακτήσεις).

Για δεύτερη φορά κερδίζουμε τελικό με τον ίδιο αντίπαλο, ο άλλος ήταν η γαβρίνα με 27 χρόνια διαφορά (1974, 2001) και ήταν συνεχόμενες κατακτήσεις όπως με ΑΕΚ (αλλά όχι σε συνεχόμενες χρονιές).

Είναι ο δεύτερος τελικός που κερδίζουμε με ξένο διαιτητή, μετά τον ελβετό Χουκενπίχτερ το 1974.

Έχουμε τους περισσότερους χαμένους τελικούς μαζί με την γαβρούλα, από 13 ο καθένας. Αυτός βέβαια με όλη την εύνοια και τα ματς στην έδρα του έχει και 24 κατακτήσεις, πάλι κερδισμένος βγαίνει.

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τα μισά Κύπελλα απ'όσα έχουν βγει από το λεκανοπέδιο, 6 από τα 12 και το ένα τρίτο από τα πρωταθλήματα που έχουν βγει απο τη χαβούζα, δηλαδή 2 από τα 6. Απ'όλους συνολικά τους 18 τίτλους που ξέφυγαν από το βόθρο, ο ΠΑΟΚ πήρε τους 8. Πάντως στους τίτλους τής χαβούζας συμπεριλαμβάνονται και 2 τού Πανιωνίου και 1 τού Εθνικού.

Ο φετινός χάρτινος τίτλος τής κούλας δεν είναι ο πρώτος της. Το 1966, πάρθηκε η σκανδαλώδης απόφαση από την ΕΠΟ να γίνει ο (μονός) ημιτελικός Καβάλα-κούλα στην Θεσσαλονίκη αντί για την Καβάλα, χωρίς να υπάρχει καμμία τιμωρία έδρας. Η Καβάλα αποχώρησε από τον ημιτελικό και η γαβρίνα που είχε ήδη περάσει στον τελικό σε μια σπάνια γι αυτή κίνηση, αποχώρησε κι αυτή και η χάρτινη πήρε ημιτελικό ΚΑΙ τελικό 2-0 στα χαρτιά. Είναι πραγματικά κάτι διαφορετικό να είσαι αεχ.
JPN Paok

Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 0-2 mvp- Σχόλια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από JPN Paok »

goran 64 έγραψε:
agios έγραψε:Η χαρά του αδερφού μου.....
Κανένα συναίσθημα καμιά λέξη κανένα γραπτό δεν μπορεί να περιγράψει την βραδιά της 12ης Μαίου 2018...
12 Μαίου...τι ημερομηνία Θεε μου...Ο ΠΑΟΚ σε μια ημερομηνία σύμβολο πλέον της ιστορίας του,την μέρα που ξεχρέωσε,την μέρα που καθιερώνεται πλέον ως συνήθεια να κατεβαίνει στο κέντρο αποφάσεων αυτής της δύσμοιρης χώρας και να διαλύει όποιον βρει στο διάβα του κόκκινο,κίτρινο,πουά με βούλες ή το ουράνιο τόξο ποκ όλους μαζί ενωμένους εναντίον του...
Πήραμε τον τίτλο....και????Απλά αποδείξαμε ότι δεν είμαστε τρελοί που ζούμε σ ένα μαγικό κόσμο έχοντας οπτασίες και οράματα..δείξαμε απλά το αυτονόητο...και οι τυφλοί είδαν...
Καμία μεγαλύτερη επιτυχία όμως από αυτό που συνέβαινε μέσα σ όλους..
Μέσα στο γήπεδο οι σκέψεις και οι εικόνες τρέχαν μέσα στο μυαλό μου με την ταχύτητα του φωτός.
Η χαρά του αδερφού δίπλα μου από την επαρχία που στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του αξιώθηκε να δει από κοντά πρώτη φορά την ομάδα του μες την χαβούζα να του δείχνει τι σημαίνει ΠΑΟΚ και που πανηγύριζε σαν 10χρονο και φώναζε ασταμάτητα με κανε να μην μπορώ να στρέψω καν το βλέμα μου στο χορτάρι θαυμάζοντας την χαρά του..
Η χαρά του αδερφού μου που έχει προσωπικό πρόβλημα υγείας με άνθρωπο του και χθες ήταν σαν να ήμουν δίπλα του και να τον έβλεπα πόσο δύναμη γέμισε στις μπαταρίες του για να συνεχίσει τον αγώνα του..
Η χαρά του αδερφού μου που δεν θέλει να γευτεί την χαρά της ομάδας από κοντά γιατί του έμεινε κουσούρι από τότε που τον κλέβαν την δεκαετία του 70 στην Αθήνα και δεν κατεβαίνει για να μην χαλάσει την τύχη της ομάδας ενώ θα έδινε τα πάντα να είναι εκεί..
Η χαρά του αδερφού μου που δεν κατεβαίνει στο καταραμένο για να μην πλήγωσει τα παιδιά του και τα ξαναδει να κλαίνε από τις τόσες πίκρες και κλοπές..
Η χαρά του αδερφού μου που ζει στην Αθήνα και κάθε μέρα βιώνει πίεση και κοροιδία και από χθες δεν τους βλέπει...
Η χαρά του αδερφού μου που κουράστηκε και είπε να κάνει διάλειμμα αλλά από χθες μπορεί να είναι ήδη έξω απ τα γραφεία της ΠΑΕ να πάρει πρώτος πρώτος το νέο διαρκείας που δεν κυκλοφόρησε καν..
Η χαρά του αδερφού μου που απέκτησε πρόβλημα υγείας απο την φετινή αδικία και χθες πήρε την εκδίκηση του..
Η χαρά του αδερφού μου στην Γερμανία που ήταν σαν να ήταν μέσα στο γήπεδο κι αυτός..
Η χαρά του αδερφού μου στην Αγγλία που κανένας ''κρύος'' δεν μπορούσε να καταλάβει πως νιώθει...
Η χαρά του αδερφού μου που δεν είχε 50ε στην τσέπη να το ζήσει από κοντά αλλά θα πάει με τα πόδια στον Λευκό Πύργο να ζήσει την περηφάνια και να δικαιωθεί..
Η χαρά του αδερφού μου που τρέχει για όλους εμάς εδώ μέσα δίχως οικονομικό κέρδος αλλά με ηθικό κέρδος και περηφάνια που δεν πληρώνετε με λεφτα...
Η χαρά του αδερφού μου που δεν αντέχει ούτε να το δει στην tv αλλά από σήμερα θα το δει 30 φορές επανάληψη μέχρι να μπουν και οι χαμένες ευκαιρίες..
Η χαρά του αδερφού μου που έδωσε την ζωή του για τον ΠΑΟΚ και είναι ΗΡΩΑΣ απο εκέι ψηλά και καμαρώνει..
Η χαρά του αδερφού μου,μου δίνει χαρά...
Υ.Γ. Χθες απλά κερδίσαμε μια μάχη,ο πόλεμος τώρα ξεκίνησε...Καλή δύναμη αδέρφια...Έπεται συνέχεια..
Αγαπώ σε αδερφέ μου...
Αγαπώ σε πολύ και το ξέρεις...
Τιμώ σε ακόμα και λελεύω σε, ειλικρινά, μέσα στην ψυχή μου...

:pano:

Τώρα όμως, πρέπει να μάθεις επίσης, ότι σ ευχαριστώ πάρα πολύ που ήσουν εκεί!!!! Γιατί? Επειδή, πολύ απλά,
ήσουν εκεί και για μένα, όπως και για όλους τους αδερφούς μας που "φωτογραφίζεις"...Γνωστούς κι άγνωστους...
Υποκλίνομαι βαθιά και ταπεινά...

:nairepaok:

Υ.Γ. Το post του agios, προσωπικά θα θελα πολύ να το δω στην Κεντρική, για να νιώσουν εκατομμύρια δικοί μας...
Agios χάρηκα που σε γνώρισα , φίλε εκτος από απίστευτα ωραίος τύπος , το έχεις . Πέρασα καταπληκτικά με την παρέα σας και σε όλο το ταξίδι !
Υ.Γ : αφιερωμένο στον σεκιουριτά που ήθελε να μας στείλει μέσα στα χανουμια . Νίκος

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JPN Paok την Κυρ 13 Μάιος 2018, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Πρώτο Κύπελλο ΠΑΟΚ: 1971-72

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Δευ 14 Μάιος 2018, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Δεύτερο Κύπελλο ΠΑΟΚ: 1973-74

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Δευ 14 Μάιος 2018, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

rainmaker έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
rainmaker έγραψε: Μπράβο σε όσους κατέβηκαν, ντροπη σε όσους "αισθάνονταν κόπωση" .
Εσυ ποιος εισαι και ποσο εχεις... κουραστει γι αυτα που υπερασπιζεσαι?Πως λες κατι τετοιο για ανθρωπους που δε ξερεις τι εχουν περασει ή τι περνανε στη ζωη τους, που δε ξερεις τι εχουν δωσει και τι εχουν στερηθει για τον ΠΑΟΚ?
Οταν θα κανεις εσυ τα ιδια και περισσοτερα και φτασεις στα δικα τους χρονια τοτε και μονο τοτε μπορεις να κουνας το δαχτυλο.
Τα εισαγωγικά τα είδες; Αν κάποιος έχει πραγματικό θέμα ή αδυναμία προφανώς δεν εμπίπτει στην κριτική.

Αλλά υγιέστατα άτομα, πολλά εκ των οποίων οικονομικά άνετα που δηλώνουν παοκτσηδες μόνο σε πανηγύρια και μόνο σε ντέρμπι με γαύρο ή Ντόρτμουντ, ναι είναι για κράξιμο γιατί αδιαφόρησαν για το αν η ομάδα θα έμενε μόνη ενώ δε το άξιζε.

Τέλος δεν έχω κάτι άλλο να πω και δεν είναι μέρα για καυγάδες.

Μη βιάζεσαι να θιχτεις τοσο

Η αληθεια ειναι φιλε μου rain .. οτι η λεξη ντροπη .....δεν ειναι ακουστικε καλα....
Δεν σε ξερω δεν με ξερεις....δεν σε κρινω ....μην με κρινεις...

Ο καθενας εχει τον δικο του γολγοθα να ανεβει,και τον δικο του Σταυρο να σηκωσει....

Εγω αν και ειχα την οικονομικη ανεση να κατεβω,δεν πηγα γιατι πια δεν αντεχω την πιεση και την αγωνια στα κρισιμα ματς....
Και στο λεει καποιος που ο πρωτος τελικος που πηγα ηταν στα φιλαδελφεια με τον γαυρο οτα χασαμε με το γκολ του Ορφανου ...απο τοτε ημουν μεσα σε ολους..τους τελικους .ΟΛΟΥΣ.'

Ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ "" απαιτητικο σπορ" ....και αφηνει "" κουσουρια "" που ειπε και ενας φιλος ποιο πισω...

Για αυτο ...οχι ντροπη...μονο αγαπη και κατανοηση για τον αδελφο σου που αγαπαει με τον δικο του τροπο
..αυτο το σωματειο..

Μπιζιμ ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Απολύτως δεκτό και σεβαστό αυτό που λες.

Όπως και αυτό που εννοεί ο καταραμένος.

Ερώτημα :

Παοκτσηδες που λένε "προτιμώ να πάω διήμερο αλλού γιατί ξενέρωσα και δε θελω να δω τελικό" τους εντασσετε σε αυτό το πλαίσιο;

Γιατί θα σκάσω δηλαδη
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Βροχοποιέ υπάρχουν διάφοροι λόγοι που κάποιος μπορεί να μην πήγε τελικά. Δεν είναι μόνο η υγεία και τα λεφτά. Χωρίς παρεξήγηση.

Ωραίες στιγμές και για το φόρουμ. Πολύ ωραία κείμενα. Κατάθεση ψυχής, σκέψεων και ΠΑΟΚτσήδικης φιλοσοφίας!
Πάντα τέτοια!
Η εμφάνιση ήταν τέτοια της ΠΑΟΚάρας που πολλοί, ακόμα και αρνητικά διακείμενοι απέναντί μας, αναγκάζονται να παραδεχτούν αλήθειες, έστω και μισή καρδιά!
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Τρίτο Κύπελλο ΠΑΟΚ: 2000-01

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Δευ 14 Μάιος 2018, 05:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Τέταρτο Κύπελλο ΠΑΟΚ: 2002-03

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Δευ 14 Μάιος 2018, 04:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Κάτι που παρατήρησα από εικόνες από την κερκίδα ,σε αυτήν της Κούλας πολύ γερουσία ρε μάγκες άνω τα 40 ,τα εισιτήρια δεν τα είχαν εξαντλησει.. πραγματικά τους βλέπω καλό αφανισμο
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε σεις θα με τρελάνετε.

Εισαγωγικά έβαλα για αυτούς που επικαλούνται δικαιολογίες όχι για αυτούς που δε μπορούν πραγματικά ή έχουν κάποιο θέμα έλεος!

Ούτε εγώ ήμουν εκεί, ούτε καν Ελλάδα είμαι.

Και τον τελικό τον είδα χωρίς ήχο γιατί είχε πιάσει 30 η πίεση.

Δεν εννοώ αυτό μη ψάχνετε για παρεξηγήσεις γμτ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”