Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 0-2 mvp- Σχόλια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 0-2 mvp- Σχόλια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ζαντός έγραψε:Τι ώρα είπαν από την ΠΑΕ;; Θέλω να κάνω την μετάδοση και δεν ξέρω τι ώρα να πάω! :mrgreen:
Δε ξεκινας σιγά σιγα;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:?: :!:

Ούτε μία ώρα ύπνο;! Γάμησέ τα...

ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Nevsky_

Δημοσίευση από Nevsky_ »

Νιωθω πραγματικα τυχερος που εχω τη δυνατοτητα να βιωνω τα καλυτερα χρονια της ομαδας, τουλαχιστον στα 25 χρονια που ειμαι σε αυτον τον κοσμο.

Εχουμε βιωσει στο παρελθον συνολο παικτων που να νιωθουν τι εστι ΠΑΟΚ, αλλα ομολογουμενως οχι σε τετοιο βαθμο και οχι με τοση ποιοτικη διαρκεια. Η φετινη πορεια, αν και αφηνει αχωνευτη πικρια για το ποσο ευκολα μπορουσε να αποφευχθει το στησιμο, ειναι για τα βιβλια της ιστοριας.

Ενα ξεκινημα δυσοιωνο, γκρινια απο καθε πλευρα, αρνητισμος. Δυσπιστια στο προσωπο ενος ανθρωπου που κριθηκε να ξεπερασει την ανθρωποφαγια και να περασει στην ομαδα τη νοοτροπια του. Και τελικα τα καταφερε. Ολοι μαζι και ο καθενας ξεχωριστα τα καταφεραν.

Συγχαρητηρια απο εμενα σε ολους:
- Στον Σαββιδη που αναγνωρισε τα αρχικα λαθη του καλοκαιριου και ενισχυσε εμπρακτα την ομαδα στη συνεχεια.
- Στον Λουτσεσκου για την επιμονη του στην αποστολη που κληθηκε να φερει εις περας.
- Στους παικτες για την πιστη στο οραμα του προπονητη τους και την καθημερινη τους προσηλωση στο στοχο.
- Στον κοσμο που σταθηκε πραγματικο στηριγμα στο συλλογο και καταπιε εγωισμους, δινοντας πιστωση χρονου στην ομαδα και δικαιωθηκε.

Για εμενα η φετινη χρονια ειναι ενας καμβας απο καθε πιθανο συναισθημα: ειναι η ξενερα με τη ληξη του τυρι-ΠΑΟΚ και το απλανες βλεμμα στο κενο μετα το 2-2 στον Νιωνιο, ειναι η χαρα του να παρακολουθω εναν παικτη να ειναι πραγματικη, ειλικρινη μετουσιωση οπαδου (Αντρε), ειναι η απεριγραπτη ικανοποιηση του να φερνω πρωτη φορα τη γυναικα στο γηπεδο και να τη βλεπω να παθιαζεται στο "εκει, εκει..." στο 4-0 με το βαζελο, ειναι η εικονα με το μικρο βαζελακι που λαμπει μολις παιρνει τη φανελα του Πριγιο, ειναι η συνειδητοποιηση οτι ο ΠΑΟΚ μας ανοιξε τα φτερα του και μας καλει να γινουμε ανταξιοι των ονειρων μας.

Μπορω να μακρυγορω για ωρα, αλλα τα πολλα λογια ειναι φτωχια. Σας ευχαριστω μαγκες που κατεβηκατε και δειξατε σε ολους οτι ο αυθεντικος, ακατεργαστος ρομαντισμος υπαρχει ακομα και εχει ονομα. ΠΑΟΚ.

Αξιοι Νταμπλουχοι Ελλαδος 2017-18. Παναξιοι.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ζαντός έγραψε::?: :!:

Ούτε μία ώρα ύπνο;! Γάμησέ τα...

ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :mrgreen:

Χαχαχαχα νέο παλικάρι είσαι αντεχεις!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Γειά σου Γιάνναρε!
Με τον Γιαννη εισασταν μαζι το ΄14

Χθες ο Γιαννης ηταν μονος του...............χωρις εσενα

Τροφη για............σκεψη :roll:

:mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

simba

σηκωνε κανα τηλεφωνο ή κοιτα τις κλησεις σου

ρε μλκα ανησυχησα.................
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ζαντός έγραψε:Τι ώρα είπαν από την ΠΑΕ;; Θέλω να κάνω την μετάδοση και δεν ξέρω τι ώρα να πάω! :mrgreen:
Στις 5 παράλληλα με τη Κ20.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σε ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
paoki19 έγραψε:Ειμαι 30 χρονών
Ρε παλικάρι! 30 χρονών και γράφεις σαν paoki19; ΕΛΕΟΣ!

Αποστολε ξέμεινε από τότε που έκανα τον λογαριασμό. Πρέπει να τ αλλάξω αλλά δεν είναι και πολύ σχετικός μ αυτα :opaokara: !!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη Νίκου Αλέφαντου (δεν βάζω σημεία με τα οποία διαφωνώ)

«Τέτοια ανωτερότητα του ΠΑΟΚ σε ματς που να δίνει τίτλο έχω να δω από τη δεκαετία του '70. Ξέρω καλά τι λέω, ούτε το '85 που πήρε το πρωτάθλημα είχα δει τέτοιο πράγμα. Ήρθε στην Αθήνα, στην έδρα της ΑΕΚ και την πάτησε την ΑΕΚ. Μπορούσε να της βάλει 4 γκολ. Ο Μπάρκας την έσωσε την ΑΕΚ. Έμοιαζε σαν να έπαιζε ΠΑΟΚ-Μπάρκας.

Είναι πολύ καλός προπονητής ο Λουτσέσκου και αυτός είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή του Σαββίδη. Ναι, από την Ξάνθη. Έδειχνε από την Ξάνθη. Στην Ξάνθη ήταν όταν είχα βάλει τίτλο στη στήλη "πάρτε τον Λουτσέσκου οι μεγάλες ομάδες"!

Επίσης όταν έλεγαν πολλοί άσχετοι από μπάλα ΠΑΟΚτσήδες ότι ήταν να τον διώξουν για να φέρουνε τον Ουζουνίδη, βγήκα στη στήλη με τίτλο "θα διώξετε τον Λουτσέσκου για να φέρετε τον Ουζουνίδη, έχετε τρελαθεί;".

Τον έστησε καλά τον ΠΑΟΚ, τρέξανε, αλλάζανε θέσεις, γέμισαν το γήπεδο, από την αρχή του ματς ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισοπεδωτικός αλλά και στα δύο ημίχρονα ήταν καλύτερος της ΑΕΚ. Και μετά το χαμένο πέναλτι του ΠΑΟΚ δεν είδα την ΑΕΚ να πάρει τα πάνω της. Η ΑΕΚ φαινόταν αργή.

Στοίχισε πολύ το θέμα του Χριστοδουλόπουλου όπως είχα τονίσει πριν το ματς στη στήλη. Ποιος Λιβάγια και ποιος Αραούχο, αυτοί είναι παίκτες Β' κατηγορίας στην Ευρώπη για να μην πω Γ' κατηγορίας. Μόνο το άτσαλο τρέξιμό τους να παρατηρήσεις, φτάνει. Γενικώς δεν έχει παικταράδες η ΑΕΚ.

Δεν επιτρέπεται ρε Πρίγιοβιτς να είσαι δεξιοπόδαρος και να στέλνεις στο πέναλτι την μπάλα δεξιά. Σε ψωνίζει έτσι ο τερματοφύλακας, δεν στρίβεις το κόρμι, προλαβαίνει να το δει. Πάντως ήταν καλός ο Πρίγιοβιτς στο ματς. Όπως καλός ήταν και ο Βαρέλα. Και ο Μπίσεσβαρ αλλά χασογκόλης.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Πάνω από 24 ώρες στους δρόμους αλλά αυτή ήταν η πιο γλυκιά ταλαιπωρία που έχω ζήσει. Γράφτηκε ιστορία με έναν από τους πιο μάγκικους τίτλους. Η ομάδα τους ισοπέδωσε αποπνέοντας μια σιγουριά ακόμα και στο διάστημα που η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Απίστευτα συναισθήματα στην εκδρομή. Έβλεπα ότι όλοι κατέβαιναν συνειδητοποιημένοι και σίγουροι για το ξεβράκωμα των χάρτινων και ήμουν αισιόδοξος εξαρχής. Η κερκίδα στο ΟΑΚΑ δεν ήταν τέλεια, αλλά ήταν αυτή που έπρεπε με άτομα που ήρθαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου με ένα σκοπό. Κρατήσαμε δυνάμεις όσο γινόταν κι ενώ μέχρι το πρώτο ημίχρονο ήταν κάπως μοιρασμένα τα πράγματα, στο δεύτερο τους εξαφανίσαμε κυριολεκτικά. Highlights τα συνθήματα για τους πραγματικούς πρωταθλητές, το τρολάρισμα περί γαύρων και ένα τρομερό, τουλάχιστον 5λεπτο,με το σύνθημα ''Δικέφαλε μεγάλωσα και άλλαξαν πολλά'', που πρώτη φορά ακουγόταν με τόση ένταση, απόδειξη ότι το πάθος μπορεί να εκφραστεί και με ''μακρινάρια''.
Τέλος να πω ότι μέρος της χαράς μού στέρησαν αυτά τα μετρημένα άτομα εκεί κάτω στα κάγκελα, που ήρθαν μόνο για αυτοπροβολή και δε σεβάστηκαν ούτε τον κόπο της ομάδας ούτε τις τόσες χιλιάδες λαού που ταλαιπωρήθηκε αλλά κατέκλυσε τις κερκίδες για να στηρίξει τους παίκτες. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά αν δεν πάρουν πρωτοβουλίες οι ίδιοι οι σύνδεσμοι δύσκολα να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για τη διαιτησία οι περισσότεροι λένε πολύ καλά λόγια.
Εμένα δεν με άρεσε.
Στις δύο σημαντικές φάσεις πέναλτυ, ήταν σωστότατος. Το έδωσε σ' εμάς, ενώ αγνόησε το χέρι, όπως έπρεπε. Μεταξύ των δύο κουτιών όμως ήταν κακός. Έδινε πολύ εύκολα φάουλ στην νέα ΑΕΚ, ενώ σ' εμάς πολύ δύσκολα. Σε κάθε διεκδίκηση οι παίκτες της χάρτινης μας έσπρωχναν εμφανώς, αλλά ο διαιτητής άφηνε το παιχνίδι. Σε παρόμοια σπρωξίματα του Campos και του Varela (στο πρώτο ημίχρονο) έδινε αμέσως φάουλ. Ειδικά τα φάουλ στον Πέλκα και στον Prijovic που δεν έδωσε ήταν από τα άγραφα!
Ακόμη και στα αράουτ έκανε δύο εξοργιστικά λάθη!
Οι επόπτες άφησαν δύο φάσεις off-side (υπέρ της ΑΕΚ φυσικά) και παραλίγο να φάμε γκολ.
Στον πειθαρχικό έλεγχο έδωσε αμέσως κίτρινες κάρτες σ' εμάς, που ήταν σωστές, αλλά από την άλλη πλευρά άφηνε τα σκληρά φάουλ τους ατιμώρητα! Έδειξε δύο κόκκινες σ' εμάς που δεν κατάλαβα το γιατί. Ειδικά το φάουλ του Mauricio θα ήταν αυστηρή ακόμη και η κίτρινη! Στην αποβολή Varela δεν κατάλαβα τι έγινε. Αντίθετα όταν έπρεπε να σφυρίξει φάουλ στην επέλαση του Prijo και να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Simoes δεν έκανε τίποτε από τα δύο.
Τέτοια διατησία (μεταξύ των δύο κουτιών) μου θύμισαν τον αγώνα γαύρος - ΠΑΟΚ 1-2 με τον ΑΑ προπονητή.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

νομιζω τα περισσοτερα λαθη, μαζι και το φαουλ σε πελκα που δεν δοθηκε πχ, τα εκαναν οι εποπτες...εμενα μου αρεσε πολυ που αφηνε το παιχνιδι να παιζεται, σιγουρα εκανε λαθη σε καποια φαουλ αλλα εβλεπες απο τα πρωτα λεπτα οτι τα χανουμια καταλαβαν οτι θεατρα και γκρινια δεν θα περασουν με αυτον τον διαιτητη...αν ειχαμε κανα ελληνικο φυντανι στο ματς δεν θα βλεπαμε ουτε πεντε λεπτα ποδοσφαιρο...προσωπικα ειχα καιρο να ευχαριστηθω ματς χωρις πολλες διακοπες και που ο διαιτητης σου εδινε την εντυπωση οτι ειναι ο κυριαρχος, και οχι καποιο φοβισμενο παιδακι....
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΙΕΡΙΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ!!!

Για αυτό ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, βοηθάτε την ΟΜΑΔΑ! ΦΩΝΗ και μόνο φτάνει
στο Συγκεκριμένο ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΚΟΛ, πριν καν πάει ο Αντρέ στην μπάλα!!!
ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

[youtube]gloK4xTPQ5A[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 13 Μάιος 2018, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”