Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis
- hasio_john
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ ο Αθανασιάδης
Ο Στέφανος Αθανασιάδης συνελήφθη στο Ισραήλ να οδηγεί έχοντας στον οργανισμό του παραπάνω από το επιτρεπτό όριο αλκοόλ. Του αφαιρέθηκε το δίπλωμα και θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου.
Μπλεξίματα με το νόμο έχει ο Στέφανος Αθανασιάδης στο Ισραήλ, καθώς συνελήφθη από την αστυνομία στον παραλιακό δρόμο κοντά στον κόμβο της Καισαρείας να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ στο Ισραήλ.
Φυσικά αφαιρέθηκε το δίπλωμα από τον Έλληνα φορ, που ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.
"Μελετάμε το περιστατικό, ο σύλλογος έχει συγκεκριμένους κανόνες ηθικής και μόλις έχουμε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης θα τοποθετηθούμε σχετικά, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα", ήταν η αντίδραση της Μακάμπι Χάιφα σχετικά με το γεγονός.
Ο Στέφανος Αθανασιάδης συνελήφθη στο Ισραήλ να οδηγεί έχοντας στον οργανισμό του παραπάνω από το επιτρεπτό όριο αλκοόλ. Του αφαιρέθηκε το δίπλωμα και θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου.
Μπλεξίματα με το νόμο έχει ο Στέφανος Αθανασιάδης στο Ισραήλ, καθώς συνελήφθη από την αστυνομία στον παραλιακό δρόμο κοντά στον κόμβο της Καισαρείας να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ στο Ισραήλ.
Φυσικά αφαιρέθηκε το δίπλωμα από τον Έλληνα φορ, που ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.
"Μελετάμε το περιστατικό, ο σύλλογος έχει συγκεκριμένους κανόνες ηθικής και μόλις έχουμε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης θα τοποθετηθούμε σχετικά, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα", ήταν η αντίδραση της Μακάμπι Χάιφα σχετικά με το γεγονός.
Ο Κλάους, επειδή θέλει να γυρίσει στον Π.Α.Ο.Κ., πήγε κι έγινε λιάρδα, πήρε το αμάξι κι έκανε πράξη το σύνθημα:
"Για σένα έχω κάνει κρατητήριο..........."...

Υ.Γ. "Ο Σάντα Κλάους εεεέρχεεεται,
Εβραίους δεεεεν αανεεεέχεεεετααιι,
ααααπό, από την Καισαρεεειιίααααα,
γιαα μιαα μπου, για μια μπουζουξού κυριιίαααα"...
"Για σένα έχω κάνει κρατητήριο..........."...

Υ.Γ. "Ο Σάντα Κλάους εεεέρχεεεται,
Εβραίους δεεεεν αανεεεέχεεεετααιι,
ααααπό, από την Καισαρεεειιίααααα,
γιαα μιαα μπου, για μια μπουζουξού κυριιίαααα"...

- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΑΙΜΑΙ!
Double στα γήπεδα και ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο χθες! Αυτή είναι ομάδα! Πάει στην έδρα της αντιπάλου και την εκμηδενίζει!
Double στα γήπεδα και ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο χθες! Αυτή είναι ομάδα! Πάει στην έδρα της αντιπάλου και την εκμηδενίζει!
Καλημέρα τρελαμένα και περήφανα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, άπειρα, σκορπισμένα απανταχού στον πλανήτη Γη...
Καλημέρα Ν-Τ-Α-Μ-Π-Λ-Ο-Υ-Χ-Ο-Ι μου!!!!

Καλημέρα Ν-Τ-Α-Μ-Π-Λ-Ο-Υ-Χ-Ο-Ι μου!!!!

-
Η πιο γλυκιά καλημέρα!!! Και παρόλο που η φωνή δεν βγαίνει πια , το χαμόγελο φτάνει μέχρι τα αυτιά!!
στιγμές περηφάνιας που θα θυμόμαστε για πάντα...και είναι μόνο η αρχή!!!

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ωχ παναγίτσα μου τι ήταν αυτό το χθεσινο; Ακόμα με το χαμόγελο στα χείλη είμαι! Καλημέρα ρεεε!