Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 0-2 mvp- Σχόλια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 0-2 mvp- Σχόλια & Παραλειπομενα

Δημοσίευση από navigator11 »

pilotos έγραψε:Λίγα λουλούδια σ' έφερα
Και σ' άφησα στο μνήμα
(και μου πες)
ΑΜΑΠΑΛΕΑ έκανα
μαζί σας στην Αθήνα

Χρήστο ζεις για πάντα ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Εικόνα
Ανατρίχιασα ρεε! :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

simba έγραψε:Αδερφια μου νταμπλουχοι, μονο τετοιες χαρες αξιζουμε ρε γμτ!

Ολοι!
Αυτος ο βασανισμενος λαος που τοσα εχει περασει και οταν επιτελους πηγε να ζησει μεγαλες στιγμες, προσπαθησαν με τον πιο αρρωστο τροπο να παιξουν με την ψυχη και τα ονειρα του...

Αυτοι οι παλικαροι με το δικεφαλο στο στηθος, που τους εκλεψαν ξεδιαντροπα τον ιδρωτα, την προσπαθεια, το τσουλου (στα @@ μας τα χαρτινα τους) αλλα εδειξαν απιστευτα αποθεματα ψυχης, αρχιδιων, εκαναν την υπερβαση και ατσαλωσαν, συνεχισαν γαμιωντας, και φυσικα στο τελος, ξεβρακωσαν τις χαρτινες πουστρες, δινοντας τους μια προγευση απ'τις πουτσες που θα τρωνε απο δω κ περα...Αν και το κωλοοακα, ο κλασικος πατος της γλιτσας, το αγχος μας, ακομα κ ο ισπανος κομινης, τους στερησε μια εμφατικη, ξεκουραστη νικη. Του χρονου...

Αυτος ο Ραζβανος, που εμεινε αλωβητος απ'την ανυπομονη μας φυση, την αφυσικη πιεση και την κανιβαλιστικη διαθεση αρκετων, και αφου ξελαμπικαρε, ξεπερασε και τα οποια λαθη εκανε στην αρχη, εγκλιματιστηκε, και οταν αισθανθηκε πιο σιγουρος, αρχισε να τον βοηθα κ η ομαδα, η δουλεια του βγηκε στο γηπεδο και ειδαμε ο,τι ειδαμε. Και στα δυσκολα δεν κρυφτηκε, δε μασησε τα λογια του, ουτε λιγοψυχησε. Και εχει σημαντικο μεριδιο στο ατσαλωμα της νοοτροπιας της ομαδας, της συσπειρωσης και του παθους που βγαλαμε. Με αποκορυφωμα φυσικα, τον τελικο και την αρμαδα που παρουσιασε...

Αυτος ο προεδρος, που τοσο εχει ματωσει οικονομικα, που τοσα εχει προσφερει συνολικα, και παρα τα οποια λαθη του, εζησε ελαχιστες χαρες. Και οταν ηρθε η στιγμη να δει τον ΠΑΟΚ εκει που ονειρευτηκε, τον εκλεψαν, και ολα τα λαμογια της μπανανιας, τον πολεμησαν ανηθικα και συντονισμενα προσπαθησαν να τον εξοντωσουν. Και σα να μην εφταναν ολα, του απαγορεψαν να χαρει την ομαδα του και να σηκωσει το κυπελο μπροστα στους πετσινους. Ανημερα της ιστορικης ευεργεσιας του στον ΠΑΟΚ με την αποπληρωμη των χρεων, αυτη η χαρα ειναι το λιγοτερο που αξιζει. Και μακαρι να πεισμωσει, να θωρακισει καλυτερα την ομαδα και να την ενισχυσει, για ακομη περισσοτερες χαρες...

Και φυσικα, τ'αδερφια που χαθηκανε νωρις...

Tι να πω, μονο μπραβο σε ολους.

Και αυτη ειναι μονο η αρχη. Απ'του χρονου, να γινουμε ο εφιαλτης τους.

ΜΟΝΟ :pano: ΡΕ

Υ.Γ.
Οσο για τις χαρτινες πουστρες, τους πρωταθλητες στην ψευτια, την βελτιωμενη εκδοση γαυρου, τα σιχαματα που αυτοαποκαλουνται ποδοσφαιριστες κ προπονητες, τα χαβουζοσυναιτερακια τους, τα στημενα στραγαλια που τους προσκυνησαν (που απορω γιατι ακομη δεν τσιμεντωθηκαν), τους πουλημενους ΑΡΔ που συμμετειχαν στην αλητεια, τα γαμημενα τομαρια της τραβεστι δικαιοσυνης, φετος να'ναι η τελευταια φορα που χαμογελουν..Να βλαστημησουν την ωρα κ τη στιγμη..

Υ.Γ. Ειλικρινα, σορυ μαγκες που χαθηκα ετσι κ δεν ενημερωσα. Και πολυ περισσοτερο σορυ αν καποιος ανησυχησε.
Αναγκαστηκα να ξεκοψω λιγο καιρο γιατι ειχε συφιλιαστει το μυαλο μου με ολα οσα συνεβαιναν (ακομα κ τα κοινωνικα, παλι με τα @@ τους δικαστες, βλ. υποθεση ηριαννας και τη μη διωξη της combat ως τρομοκρατικης οργανωσης), και μου γαμησαν τον υπνο, τα νευρα, και πολυ περισσοτερο το στομαχι..Στη συνεχεια, προεκυψαν κ κατι προσωπικα, και εδεσε το γλυκο.
Παντως, ολα καλυτερα τωρα..Ποσο μαλλον, μετα το χθεσινο! :pano:
Χαίρομαι που σε "ξαναβλέπω", αδερφέ μου. Και είσαι καλά! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

navigator11 έγραψε:
Και σ' άφησα στο μνήμα
(και μου πες)
ΑΜΑΠΑΛΕΑ έκανα
μαζί σας στην Αθήνα

Εικόνα
Το εισιτήριο το είδες;;;
Εγώ έκλαιγα πάνω στο μνήμα...

Από μωρό τον ήξερα...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nikosoitalos

Δημοσίευση από nikosoitalos »

Ένα τεράστιο μπράβο και στο ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΟΝΤΙΑΔΗ που για μας τους 40+ μας δικαίωσε και χθές για την καψούρα που του είχαμε όταν έπαιζε μπάλα....

Ηρέμησε την κερκίδα σε σημείο που μπορούσαν να ξεφύγουν τα πράγματα....

ΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠΕΕΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....

ΠΡΩΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

ΚΥΥΥΥΥΥΥΠΕΕΕΛΟΟΟΟΟΟ.............

ΠΡΩΤΑΑΑΑΑΘΛΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ηταν ο μονος τροπος να τελειωσει ομορφα η χρονια.Δυστυχως πετουσα την ωρα του αγωνα και εμαθα το αποτελεσμα οταν προσγειωθηκα,θα το σκεφτω αν πρεπει να το καθιερωσω :mrgreen: ,αλλα σε τιποτα δεν μειωσε την χαρα μου.Μπραβο σε ολους,στην ομαδα, στον προπονητη και ακομα περισσοτερο στον κοσμο που μετα απο τοση συσσορευμενη πικρα και οργη εδειξε αυτοσυγκρατηση και χαρηκε με την ψυχη του.Τα καλυτερα ερχονται...

Υ.Γ pilotos χαιρομαι που σε ξαναβλεπω ενεργο,ανατριχιασα και εγω ρε μπαγασα και οσα ειπαμε στο παρελθον νερο και αλατι...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Να σαι καλά Joshua

Άβαταρ μέλους
navigator11

pilotos έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Και σ' άφησα στο μνήμα
(και μου πες)
ΑΜΑΠΑΛΕΑ έκανα
μαζί σας στην Αθήνα

Εικόνα
Το εισιτήριο το είδες;;;

Από μωρό τον ήξερα...

Το παιδί δεν το γνωριζα. Το εισιτήριο παρατήρησα. Αχ ρε πιλότε, πόσα αδέρφια, φίλοι, συγγενείς, λείψανε χτες δίπλα από την ομαδάρα μας, είτε εντός ΟΑΚΑ, είτε όχι.
Να χαρούμε όλοι μαζί παρέα!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

pilotos έγραψε:
navigator11 έγραψε:
Και σ' άφησα στο μνήμα
(και μου πες)
ΑΜΑΠΑΛΕΑ έκανα
μαζί σας στην Αθήνα

Εικόνα
Το εισιτήριο το είδες;;;

+ 1926

Από μωρό τον ήξερα...

+ 1926
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 13 Μάιος 2018, 10:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

navigator11 έγραψε:
pilotos έγραψε:
navigator11 έγραψε: Το παιδί δεν το γνωριζα. Το εισιτήριο παρατήρησα. Αχ ρε πιλότε, πόσα αδέρφια, φίλοι, συγγενείς, λείψανε χτες δίπλα από την ομαδάρα μας, είτε εντός ΟΑΚΑ, είτε όχι.
Να χαρούμε όλοι μαζί παρέα!
Είναι βέβαιο ότι χτες ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ έκανε τρελό ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Ειμαι 30 χρονών, μισώ τον γαύρο όλα αυτά τα χρόνια όσο τίποτα άλλο στον κόσμο...Ομως ρε παιδιά το μίσος και το σφίξιμο στα μυαλά που μου έχει δημιουργήσει φέτος η κούλα δεν τον έχω ξαναζήσει...
Στο 1-0 του Βαρελα από την θύρα 3 είχα πέσει κάτω από τα κλάματα και την ένταση και χθες πάλι με τον γκολ του αρχηγού βγήκε όλη η ένταση...
Μας κλέψανε το πρωτάθλημα αυτά τα μουνια και το χθεσινό ήταν μόνο η αρχή.
Του χρόνου με τον ίδιο κορμό εμείς και εκλεγμένοι αυτοί έχουν να πέσουν αμέτρητες φαπες...

Παρόλη την κατακραυγή χθες οι οπαδοί των χάρτινων ζητούσαν διακοπή του αγώνα στο 94 για ρίψη φωτοβολιφων...θα θελα να ξέρα δεν ντρέπονται μόνο να το σκεφτονται;;;
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Κάτι τέτοιες βραδιές νιώθω τυχερός που γεννήθηκα .ΠΑΟΚΤΣΗΣ...ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη χρόνια που κορυφώθηκε με μια καταπληκτική εμφάνιση..

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

simba έγραψε:Αδερφια μου νταμπλουχοι, μονο τετοιες χαρες αξιζουμε ρε γμτ!

Ολοι!
Αυτος ο βασανισμενος λαος που τοσα εχει περασει και οταν επιτελους πηγε να ζησει μεγαλες στιγμες, προσπαθησαν με τον πιο αρρωστο τροπο να παιξουν με την ψυχη και τα ονειρα του...

Αυτοι οι παλικαροι με το δικεφαλο στο στηθος, που τους εκλεψαν ξεδιαντροπα τον ιδρωτα, την προσπαθεια, το τσουλου (στα @@ μας τα χαρτινα τους) αλλα εδειξαν απιστευτα αποθεματα ψυχης, αρχιδιων, εκαναν την υπερβαση και ατσαλωσαν, συνεχισαν γαμιωντας, και φυσικα στο τελος, ξεβρακωσαν τις χαρτινες πουστρες, δινοντας τους μια προγευση απ'τις πουτσες που θα τρωνε απο δω κ περα...Αν και το κωλοοακα, ο κλασικος πατος της γλιτσας, το αγχος μας, ακομα κ ο ισπανος κομινης, τους στερησε μια εμφατικη, ξεκουραστη νικη. Του χρονου...

Αυτος ο Ραζβανος, που εμεινε αλωβητος απ'την ανυπομονη μας φυση, την αφυσικη πιεση και την κανιβαλιστικη διαθεση αρκετων, και αφου ξελαμπικαρε, ξεπερασε και τα οποια λαθη εκανε στην αρχη, εγκλιματιστηκε, και οταν αισθανθηκε πιο σιγουρος, αρχισε να τον βοηθα κ η ομαδα, η δουλεια του βγηκε στο γηπεδο και ειδαμε ο,τι ειδαμε. Και στα δυσκολα δεν κρυφτηκε, δε μασησε τα λογια του, ουτε λιγοψυχησε. Και εχει σημαντικο μεριδιο στο ατσαλωμα της νοοτροπιας της ομαδας, της συσπειρωσης και του παθους που βγαλαμε. Με αποκορυφωμα φυσικα, τον τελικο και την αρμαδα που παρουσιασε...

Αυτος ο προεδρος, που τοσο εχει ματωσει οικονομικα, που τοσα εχει προσφερει συνολικα, και παρα τα οποια λαθη του, εζησε ελαχιστες χαρες. Και οταν ηρθε η στιγμη να δει τον ΠΑΟΚ εκει που ονειρευτηκε, τον εκλεψαν, και ολα τα λαμογια της μπανανιας, τον πολεμησαν ανηθικα και συντονισμενα προσπαθησαν να τον εξοντωσουν. Και σα να μην εφταναν ολα, του απαγορεψαν να χαρει την ομαδα του και να σηκωσει το κυπελο μπροστα στους πετσινους. Ανημερα της ιστορικης ευεργεσιας του στον ΠΑΟΚ με την αποπληρωμη των χρεων, αυτη η χαρα ειναι το λιγοτερο που αξιζει. Και μακαρι να πεισμωσει, να θωρακισει καλυτερα την ομαδα και να την ενισχυσει, για ακομη περισσοτερες χαρες...

Και φυσικα, τ'αδερφια που χαθηκανε νωρις...

Tι να πω, μονο μπραβο σε ολους.

Και αυτη ειναι μονο η αρχη. Απ'του χρονου, να γινουμε ο εφιαλτης τους.

ΜΟΝΟ :pano: ΡΕ

Υ.Γ.
Οσο για τις χαρτινες πουστρες, τους πρωταθλητες στην ψευτια, την βελτιωμενη εκδοση γαυρου, τα σιχαματα που αυτοαποκαλουνται ποδοσφαιριστες κ προπονητες, τα χαβουζοσυναιτερακια τους, τα στημενα στραγαλια που τους προσκυνησαν (που απορω γιατι ακομη δεν τσιμεντωθηκαν), τους πουλημενους ΑΡΔ που συμμετειχαν στην αλητεια, τα γαμημενα τομαρια της τραβεστι δικαιοσυνης, φετος να'ναι η τελευταια φορα που χαμογελουν..Να βλαστημησουν την ωρα κ τη στιγμη..

Υ.Γ. Ειλικρινα, σορυ μαγκες που χαθηκα ετσι κ δεν ενημερωσα. Και πολυ περισσοτερο σορυ αν καποιος ανησυχησε.
Αναγκαστηκα να ξεκοψω λιγο καιρο γιατι ειχε συφιλιαστει το μυαλο μου με ολα οσα συνεβαιναν (ακομα κ τα κοινωνικα, παλι με τα @@ τους δικαστες, βλ. υποθεση ηριαννας και τη μη διωξη της combat ως τρομοκρατικης οργανωσης), και μου γαμησαν τον υπνο, τα νευρα, και πολυ περισσοτερο το στομαχι..Στη συνεχεια, προεκυψαν κ κατι προσωπικα, και εδεσε το γλυκο.
Παντως, ολα καλυτερα τωρα..Ποσο μαλλον, μετα το χθεσινο! :pano:
Χαίρομαι που επέστρεψες. Μην χαθείς πάλι, σεντονατε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

navigator11 έγραψε:
Και σ' άφησα στο μνήμα
(και μου πες)
ΑΜΑΠΑΛΕΑ έκανα
μαζί σας στην Αθήνα

Εικόνα
Μας γαμησες ρε πιλοτε πρωι πρωι...

This is PAOK!!!!!
Tepes4

Δημοσίευση από Tepes4 »

Καλημέρα παλικάρια!

Δεν έχει αλλάξει κάτι για το απόγευμα έτσι; γιατί λέω να κατεβάσω και τα παιδιά μου να νοιώσουν λίγο από Τούμπα.

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ακόμα και να άλλαξε κάτι, είναι μια χαρά ευκαιρία να τους πας τούμπα για να δείτε κ20 να σηκώνει κι άλλη κουπα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”