Răzvan Lucescu
- ΑποστόληςΑ
Re: Răzvan Lucescu
Μπραβο ρε σκυλε. Πραγματικα μπραβο,γιατι περαν της κουπας,επαιξες και τοταλ football μες το σπιτι των χαρτινων.
Εμενα η εμφανιση ηταν αυτο που μ'αρεσε περισσοτερο σημερα,περαν του τιτλου φυσικα και αν δεν ειχε σεληνιαστει ο Μπαρκας το κοντερ θα εγραφε ιστορια. Μπραβο και παλι μπραβο.
Τωρα στηριξη και του χρονου να παρουμε το νταμπλ που μας αξιζει
Εμενα η εμφανιση ηταν αυτο που μ'αρεσε περισσοτερο σημερα,περαν του τιτλου φυσικα και αν δεν ειχε σεληνιαστει ο Μπαρκας το κοντερ θα εγραφε ιστορια. Μπραβο και παλι μπραβο.
Τωρα στηριξη και του χρονου να παρουμε το νταμπλ που μας αξιζει
- navigator11
Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Όχι για σήμερα. Σήμερα έγινε απλά το ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΟ. Μέχρι να φτάσουμε εδώ προηγήθηκε ΔΟΥΛΕΙΑ! Σε όλα τα επίπεδα. Αποδείχτηκε ΜΑΓΚΑΣ. Αξίζει να κάθεται στον ηλεκτρικό αυτό πάγκο και με το παραπάνω. Ήμουν αντίθετος στην έλευσή του, ναι. Δεν τον γούσταρα, ναι! Κλείνοντας η χρονιά, μπορώ να πω ότι με εκφράζει τόσο με τα έργα του όσο και με το λόγο του ως άρρωστο ΠΑΟΚτσή, που νιώθω.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Τόσο απλά ...
ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Τόσο απλά ...
Όταν σε έπιασε ο φακός να προσεύχεσαι , λίγο πριν το 2ο ημίχρονο , κατάλαβα πόσο νιώθεις...
Μπράβο για την ομάδα!

Μπράβο για την ομάδα!

- ΑποστόληςΑ
Μπράβο ρε κόουτς, ΜΠΡΑΒΟ...Για την ομάδα που έφτιαξες, αλλά και για τις παλικαρίσιες δηλώσεις σου ΚΑΙ απόψε...
Σήμερα όχι μόνο τον πήρες ταυτότητα, αλλά τον έγραψες το παρατσούκλι φαρδιά στο μέτωπο του: Ο ΧΥΜΕΝΟΣ!!!!

Σήμερα όχι μόνο τον πήρες ταυτότητα, αλλά τον έγραψες το παρατσούκλι φαρδιά στο μέτωπο του: Ο ΧΥΜΕΝΟΣ!!!!

ευχαριστούμε κόουτς, το λέω τώρα στα καλά έχοντας ακόμα τύψεις από τη πρόσληψη. Άσε εμάς τους άμπαλους και σκύλιασε στη δουλειά. Είμαστε όλοι μαζί σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα.
η πονηρη ερωτηση δημοσιογραφου συνδεσμιτη ...Για το αν συνηθίζεται στην χώρα του να γίνονται εισβολές
παραγόντων:
και ιδου η απαντηση κατραπακια του μεγαλου ΛΟΥΤΣΕ
«Το έχω εξηγήσει ήδη αυτό. Στην χώρα του δεν θα άλλαζε ο διαιτητής μία απόφαση μετά από τέσσερα λεπτά. Υπάρχει κανονισμός ότι είναι γκολ».
παραγόντων:
και ιδου η απαντηση κατραπακια του μεγαλου ΛΟΥΤΣΕ
«Το έχω εξηγήσει ήδη αυτό. Στην χώρα του δεν θα άλλαζε ο διαιτητής μία απόφαση μετά από τέσσερα λεπτά. Υπάρχει κανονισμός ότι είναι γκολ».
- Ekatnetworkltd
Σε ευχαριστώ Raszan ή αμυντική συμπεριφορά μπροστά από τα δύο στόπερ ήταν που δεν το έχω ξαναδεί από τον ΠΑΟΚ,νιώθω περήφανος και για αυτό σου βγάζω το καπέλο,έχεις πάντα το σεβασμό μου από μένα.....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Κάποιοι ήμασταν κρύοι όταν ήρθες
Κάποιοι ήταν αρνητικοί, σχεδόν εχθρικοί όταν ήρθες
Όλοι αυτοί πλέον θέλουν να γυρίσουν πίσω στο χρόνο και να δώσουμε μια σβουριχτή σφαλιάρα στον εαυτό τους
Όλοι αυτοί πλέον θέλουν να γυρίσουν πίσω στο χρόνο και να δώσουμε μια σβουριχτή σφαλιάρα στον εαυτό τους
- kataramenos5
Αυτα εγραψα πριν κατι μερες.Εξακολουθω να τα πιστευω ομως καταλαβα οτι αυτα που λες εσυ τοσο καιρο δε τα λες για να χαιδεψεις αυτια.Αυτα που ειπες σημερα(ο τροπος που τα ειπες) ειναι λογια καποιου που του κλεψαν τον κοπο του,καποιου που τον πνιγει η αδικια.Respect.kataramenos5 έγραψε:Τις δηλωσεις ειτε μου χαιδευουν τ αυτια ειτε μου γυριζουν τα μυαλα εμαθα να μη τις δινω σημασια.Για μενα αυτο που μετραει ειναι το χορταρι και τ αποδυτηρια,μαζι πανε αυτα..
Και είμαστε πολλοίjyc έγραψε:Κάποιοι ήμασταν κρύοι όταν ήρθες
Μπραβο coach με αφησες αφωνο απ τον εθισμο σου στην ΟΜΑΔΑΡΑ της καρδιας τα λεω πολυ ωραια κ εισαι ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ να μεινεις χρονια Ραζβανακο!
Τους ξεβρακωσες εντος εκτος και επι τα αυτα. Συνεχισε την σκληρη δουλεια και κανε τον ΠΑΟΚ μας ακομα μεγαλυτερο.
Οι δηλωσεις σου καθε φορα ειναι για να παιζουν νον στοπ στα φυτοραδια.
Οι δηλωσεις σου καθε φορα ειναι για να παιζουν νον στοπ στα φυτοραδια.