Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Προφανώς δεν ξέρεις και τι διαβάζεις φίλε μου....
gesualto

Δημοσίευση από gesualto »

γιατι απλα δεν μπορεις να τρεξεις πολυ μενεις απο δυναμης οταν πρεσαρεις ψιλα και αφηνης κενα πισω και διαδρομους . ουτε ο βερον ουτε ο γκαρσια εχουν πνευμονια για να τρεξουν ο δε γκαρσια οποτε κουραζεται γυρναει τελειος πισω και γινεται κατι σαν DM για να κραταει και να κοβει την μπαλα .η μεγαλη πιρα του του επιτρεπει να στεκεται στο γηπεδο αλλα δυστηχως ειναι αργος και με λιγο αερα στα πνευμονια του .
οσο για το ματς με την ρουλα δεν χρειαζοταν να πιεση ψιλα σε ενα μικρο γηπεδο και με μια ομαδα που δεν μπορει να διασπαση την αμυνα σου γιατι να δοσεις δικαιομα στον χαζιτο ι τον κοκε να βρουν χωρο βλεπε την μαλακια του λινο απο το πουθενα .
πολυ καλος ο σαντος σημερα , κατι πρεπει να γινει με τα νευρα των παικτων μας , σαντος κατι πρεπει να κανεις δεν μπορει να ειναι ολοι τσιτα τυχαια κατι σκατα γινεται και ο μοθσλι χτες ετιμος για κοκκινη ηταν .
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Φοβερό στήσιμο έκανε ο Σάντος!Έτσι όπως εξελίχθηκε το μάτς με 10 παίχτες πήρε άνετα το χ.

:?
Άβαταρ μέλους
Slade

Re: .

Δημοσίευση από Slade »

slidar έγραψε:Mια ερωτηση μονο.Για πιον λογο η ομαδα δεν πεζει επιθετικη αμυνα και δεν πρεσαρει στο κεντρο ? η αμυνα μας ξεκιναει λιγο πισω απο το κεντρο.Ετσι δεν μπορεις να παρεις ντερμπυ :cry:
αδερφε αν προσεξες απ το 15' κ μεχρι την αποβολη του Σερχιο η αμυνα σταδιακα ανεβαινε ψηλα κ πιεζε , ομως το να επαιζε η ομαδα επιθετικη αμυνα με ζωνη που να πρεσαρει στο κεντρο θεωρω οτι θα ηταν λαθος γιατι ετσι τα εξτρεμ της αντιπαλης ομαδας (Ρεγκειρο κ Χαβιτο) που ειναι αρκετα γρηγοροι θα μπορουσαν πολυ ευκολα να παιξουν κοντρα επιθεση στην πλατη της αμυνας.
dimitraros

Δημοσίευση από dimitraros »

PABLO GARCIA έγραψε:To ότι η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τα ερπετά δεν έχει κατοχή και ο Ρούλης μοιάζει με την Μπαρτσελόνα(ακόμη και πριν την αποβολή) και δεν σε διασύρει επειδή μπροστά είναι τραγικός δεν βλέπω να απασχολεί κανένα...
Ο Εργοτέλης με τα ερπετά στο Χαριλάου με 10 έπαιζε απ' το 15' και πήρε κι αυτός 0-0.Δεν έκανες και κάποιο κατόρθωμα.....
Εγώ είδα έναν ΠΑΟΚ μέτριο στο πρώτο ημίχρονο που απειλήθηκε όμως μόλις σε μία φάση (του Χαβίτο) και έναν ΠΑΟΚ στο δεύτερο που στάθηκε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αν αναλογιστείς ότι έπαιζε με 10 παίκτες σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Και η εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο είναι καθαρά έργο Σάντος.

Όλοι θέλουμε να παίζει η ομάδα μπαλάρα και να ρίχνει 3 τεμάχια μέσα-έξω. Ομως λίγο ρεαλισμός δε βλάπτει. Η αμυντική τακτική του Σάντος μας κρατάει σταθερά στην 2η θέση και εμένα αυτό με ικανοποιεί απόλυτα, γιατί τον ΠΑΟΚ πλέον τον υπολογίζουν.

Αν θέλεις να βρεις λάθη του Σάντος στο χθεσινό παιχνίδι, εγώ το μόνο που διακρίνω είναι ότι θα μπορούσε να βάλει τον Δάρλα στο τελευταίο 20λεπτο γιατι ο Λίνο φαινόταν να έχει προβλήματα αμυντικά. Μέχρι εκεί
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Έξαλλος ο Σάντος!

Τον εκνευρισμό του Φερνάντο Σάντος προκάλεσε η αποβολή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο χθεσινό ντέρμπι με τον Άρη. Μάλιστα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε στους παίκτες του για τις συνεχόμενες αποβολές τους...

«Με τον Ολυμπιακό είχαμε τον Γκαρσία, με την ΑΕΚ τον Κοντρέρας, τώρα τον Κονσεϊσάο. Δεν είναι κατάσταση αυτή», έλεγε ο Πορτογάλος. Όσο για τον Κονσεϊσάο, αναμένεται να τιμωρηθεί με το πρόστιμο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός. Ο Πορτογάλος είχε τετ α τετ με τον Σάντος και αφού αναγνώρισε ότι «ήταν λάθος η αντίδραση», δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «αυτές δεν είναι συνθήκες για να παίζουμε ποδόσφαιρο και πρέπει κάποιος επιτέλους να μας προστατεύσει».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1689842
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

free4 έγραψε:«αυτές δεν είναι συνθήκες για να παίζουμε ποδόσφαιρο και πρέπει κάποιος επιτέλους να μας προστατεύσει».
αμην.εχω την αισθηση οτι η ΠΑΕ πρεπει να γινει πιο δυναμικη στο παρασκηνιο.
ειναι φυσιολογικο παικτες μας που εχουν μαθει να παιζουν με σωστες διαιτησιες και σε καλυτερες συνθηκες να εκνευριζονται απο τις συνθηκες εργασιας τους.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

dimitraros έγραψε:
PABLO GARCIA έγραψε:To ότι η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τα ερπετά δεν έχει κατοχή και ο Ρούλης μοιάζει με την Μπαρτσελόνα(ακόμη και πριν την αποβολή) και δεν σε διασύρει επειδή μπροστά είναι τραγικός δεν βλέπω να απασχολεί κανένα...
Ο Εργοτέλης με τα ερπετά στο Χαριλάου με 10 έπαιζε απ' το 15' και πήρε κι αυτός 0-0.Δεν έκανες και κάποιο κατόρθωμα.....
Εγώ είδα έναν ΠΑΟΚ μέτριο στο πρώτο ημίχρονο που απειλήθηκε όμως μόλις σε μία φάση (του Χαβίτο) και έναν ΠΑΟΚ στο δεύτερο που στάθηκε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ αν αναλογιστείς ότι έπαιζε με 10 παίκτες σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Και η εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο είναι καθαρά έργο Σάντος.

Όλοι θέλουμε να παίζει η ομάδα μπαλάρα και να ρίχνει 3 τεμάχια μέσα-έξω. Ομως λίγο ρεαλισμός δε βλάπτει. Η αμυντική τακτική του Σάντος μας κρατάει σταθερά στην 2η θέση και εμένα αυτό με ικανοποιεί απόλυτα, γιατί τον ΠΑΟΚ πλέον τον υπολογίζουν.

Αν θέλεις να βρεις λάθη του Σάντος στο χθεσινό παιχνίδι, εγώ το μόνο που διακρίνω είναι ότι θα μπορούσε να βάλει τον Δάρλα στο τελευταίο 20λεπτο γιατι ο Λίνο φαινόταν να έχει προβλήματα αμυντικά. Μέχρι εκεί
Ακριβώς ετσι.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

dimitraros έγραψε:

To παιχνίδι μετά την αποβολή το αφήνω ασχολίαστο γιατί δεν μπορώ να κρίνω μία ομάδα που παίζει με παίκτη λιγότερο.Και αν θες να συμφωνήσω ότι σταθήκαμε πολύ καλά αμυντικά.
Για το υπόλοιπο ενάμιση-χοντρικά-παιχνίδι σίγουρα εγώ είδα άλλα απ' αυτά που είδες εσύ.
Δεν μου λέει κάτι ότι απειληθήκαμε 1 ή 2 φορές.Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα εγώ δεν έχω σε καμμιά υπόληψη την τάχα"ποιοτική" ομάδα του Ρούλη.Το γεγονός είναι ότι το ερπετό ήθελε να παίξει μπάλλα ενώ εμείς δείχναμε ότι το γκόλ το ψάχνουμε μόνο από κανά στημένο ή από καμμιά κόντρα.Και για μένα έχει μεγάλη σημασία τι δείχνεις μέσα στο γήπεδο στον αντίπαλο,αν φοβάσαι ή όχι,αν θες να παίξεις ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας ή όχι.Για να μη μιλήσω για το ματς με Πανθρακικό....
Και να ξέρεις ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση απ' την μπαλλάρα και τα 3 τεμάχια απ' αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ φέτος.
Μπορεί να είσαι δεύτερος αλλά να μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω σοβαρά αν οι 3 της Αθήνας σε υπολογίζουν σε παιχνίδια ένας εναντίον ένα.Θυμήσου λίγο την εικόνα της ομάδας στο 1ο ημιχ. με ΑΕΚ και πόσες ευκαιρίες δέχτηκε.Παρόμοια ήταν η εικόνα και με τα ερπετά στο κύπελλο αλλά αυτοί βλέπεις δεν έχουν την ποιότητα? της ΑΕΚ μπροστά....
Το γεγονός ότι στα play-offs θα είναι όλα τα παιχνίδια ντέρμπυ με κάνει αρκετά σκεπτικό και καθόλου αισιόδοξο αν η ομάδα δεν βγεί και λίγο απ 'το καβούκι της και να δείξει στον άλλο ότι δεν τον φοβάται...
Δες και λίγο τι αποτελέσματα είχες μέχρι τώρα στα μεγάλα ματς....
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μπράβο ρε EL MECHANICO!!
μπράβο... είσαι μεγάλος προπονητής!!!

δεν πήγες τυχαία σε πόρτο κτλ... δεν είσαι τυχαία από τους κορυαίους προπονητές στον κόσμο και τρίτος πορτογάλος (σχολάρι και ο άμπαλος μουρίνιο)

είσαι προπονητάρα
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

ΠΡΕΠΕΙ να αρχισουν επιτελους οι Διθυραμβοι για τον μεγαλο προπονητη μας που μας εχει 2ους επι 20 αγωνιστικες και στους 8 του Κυπελλου Ελλαδος. Το αξιζει και αυτος.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
jelopaok

Δημοσίευση από jelopaok »

Μπράβο στον Σάντος φοβερό στήσιμο της ομάδας!Σίγουρα δεν είναι τέλειος οπως κανείς μας!
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

O ανθρωπος ειναι δασκαλος. Δεν υπαρχει προπονητης στην Ελλαδα σαν και σενα Φερναντο. Οτι και να λενε ολοι οι αλλοι. ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑΝ ΠΕΡΣΙ(ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ) ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”