Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 12/05 20:30 Cosmotesports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 20:30 Cosmotesports

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Ρε δε χορταινουμε ΠΑΟΚ!

Για τελικο κυπελου κιολας ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

fossa έγραψε:Φτάνει ρε να τρομοκρατείτε το κόσμο που είναι ψιλοάβγαλτος. Αυτοί να φοβούνται εμάς που τα έχουμε πάρει στο κρανίο. Κι αν φύγει μια πέτρα θα τους κυνηγήσουμε στα χωράφια τι έγινε. Πάμε να τους συντρίψουμε σε λαό, ομάδα, κερκίδα τις κότες, τους κλέφτες. Όλοι μια γροθιά και τέλος δεν πάμε για τουρισμό στο Κολωνάκι!!!
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Το δικό μου πουλμαντο πάντως γέμισε νωρίς. 4 χωράει, 4 θα μπούν, έκοψα και 2-3 ακόμα που ψηνόταν. Θα πάμε όσοι πρέπει...
:nairepaok:
nikosoitalos

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports (Τελικός Κυπέλλου)

Δημοσίευση από nikosoitalos »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:
trouman έγραψε:
Gabri17 έγραψε:να ρωτησω κατι πιο τεχνικο εγω;
για μας που ζουμε Αθηνα, πως παμε ΟΑΚΑ;
ειναι κανενας που πηγε το '14 να μας πει πως προσεγγισε απο Κηφησιας και πως εφυγε κτλ
Τον ίδιο προβληματισμό έχω κι εγώ (αν και ακόμα δεν έχω τίκετ). Είχα πάει το 14 αλλά δεν το είχα οργανώσει τότε καλά. Κάποιοι που έχουν περισσότερη εμπειρία θα μας πουν πιστεύω
Πας με αυτοκινητο και παρκαρεις στην κηφησιας στην γεφυρα κοντα. Μετα το κοβεις ποδαρατο μια ευθεια ειναι και βγαινεις καπακι στο πεταλο μας. Ετσι καναμε και το 14. Περπαταγαμε την ευθεια μαζι με τα βαζελια και ολα κομπλε. Στο φευγα ξανα το ιδιο με την διαφορα οτι η κηφησιας ηταν ασπρομαυρη.
Ποια γέφυρα λές αδερφέ?
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Μην γράφετε ότι να ναι,τι 2000;
Αν δεν γνωρίζετε πράγματα ακριβώς όπως έχουν μην λέτε θεωρίες,δεν βοηθανε σε τίποτα οι υποθέσεις και οι φόβοι γιατί έτσι επηρεάζετε και έναν αναποφάσιστο ακόμη. Όλοι στο ΟΑΚΑ να σηκώσουμε την κούπα!! Ξεσηκωθείτε!!!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Η Κυβέρνηση είναι μαζί τους, η αντιπολίτευση μαζί τους, τα ΜΜΕ μαζί τους, οι διαιτητές μαζί τους, οι δικαστές μαζί τους, η παράδοση μαζί τους και επιπλέον παίζουμε και σε γήπεδο δικό τους. Αν ήταν αμερικάνικη ταινία, θα κάναμε το 3-2 στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και θα το σηκώναμε. Εδω όμως το σενάριο δεν το γράφει χολιγουντιανός σεναριογράφος, το γράφει μαφιόζος λαθρέμπορος. Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω από αυτό το ματς. Δεν μπορώ να αποκλείσω κανένα σενάριο για την εξέλιξη του. Αν παίζαμε σε ουδέτερο με λιγότερο (και καλύτερα ελεγχόμενο) κόσμο, θα ένιωθα πολύ πιο σίγουρος απ' ότι νιώθω τώρα.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

leo athens έγραψε:
Pablito έγραψε:Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αλλα μου ειπαν οτι μεχρι στιγμης εχουμε 35 πουλμαν γεματα, το οποιο χονδρικα ειναι 2000 κοσμος. Αν ξερει κανενας τιποτα παραπανω, ας πει. Εχουμε το αγχος με τον αγωνα, τωρα θα εχουμε και αγχος να μη ξεφτιλιστουμε με την εκδρομη
Εσύ θα κατεβείς?
Εχω παρει εισιτηριο κατι σελιδες πιο πισω :lol: 9-θεσιο βαν κλεισμενο απο οταν περασαμε τελικο
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Αντί να είμαστε τρελαμένοι με αυτό που μας έχουν κανει και να σκεφτόμαστε μόνο το πως θα πάμε να φωνάξουμε μέσα στα μούτρα τους και να πανηγυρίσουμε το κύπελλο στην χαβούζα τους αναλωνόμαστε σε σενάρια. Στην άκρη η ηττοπάθεια,αυτοί πρέπει να μας φοβούνται!! Σ όλη την ζωή μου τρελαμένος ΠΑΟΚΑΡΑΑΑ ως το τελοοοος!!!
leo athens

Δημοσίευση από leo athens »

Pablito έγραψε:
leo athens έγραψε:
Pablito έγραψε:Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αλλα μου ειπαν οτι μεχρι στιγμης εχουμε 35 πουλμαν γεματα, το οποιο χονδρικα ειναι 2000 κοσμος. Αν ξερει κανενας τιποτα παραπανω, ας πει. Εχουμε το αγχος με τον αγωνα, τωρα θα εχουμε και αγχος να μη ξεφτιλιστουμε με την εκδρομη
Εσύ θα κατεβείς?
Εχω παρει εισιτηριο κατι σελιδες πιο πισω :lol: 9-θεσιο βαν κλεισμενο απο οταν περασαμε τελικο
Ωραία οπότε μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι και ειδικά χωρίς στοιχεία.Γιατί όπως είπε ένας φίλος παραπάνω δημιουργείται κλίμα χωρίς λόγο και επηρεάζεται και ο αναποφάσιστος.Με το καλό να μας έλθετε.
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

leo athens

Δημοσίευση από leo athens »

Λίγο το ιντερνετ, λίγο οι αρδ, λίγο ράδιο αρβύλα και φοβήθηκε ο απλός ο κόσμος. Οπως το 14 που λέγανε οτι οι γαύροι θέλουν να εκδικηθούν για τον ημιτελικό, οτι θα είναι παντού, οτι θα πάρουν εισητήρια ανάμεσά μας :D :D :lol: ότι θα κατεβαίνουν με διαστημόπλοια κλπ.....ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ....τίποτα δε βγήκε τυχαία τίποτα δε δημιουργήθηκε τυχαία...ραντεβού στο γήπεδο και στο γνωστό μας σπίτι...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Γαμήστε την Κούλα
της προσφυγιάς την τσούλα!

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ χανούμισσες!

ΠΑΟΚ ρε μουνιά!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Τετ 09 Μάιος 2018, 01:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Εμεις ποτέ δεν πεσαμε μ@λακες εκει στην τριτη εθνικη...
ΠΑΟΚ εμπρος κ προλογο μην τρως...
Θα ρθουμε παλι για να προσκυνησουμε το μεγαλειο σου δικεφαλε, πουλα τους τρελα για να τους γ@μησουμε να μη σηκωσουν κεφαλι ποτε...
Χιλιομετρα θα κανουμε κ παλι για να μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρο...
Οεο οεο οεο ΠΑΟΚ για σενα μονο ζω κ αναπνεω.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ξέρει κανείς ωράρια για τα πούλμαν της ΠΑΕ;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Επισκέπτης έγραψε:προσοχη. σημερα απο γνωστο μου γαυρο εδω στο κερατσινι εμαθα οτι ετοιμαζοντε να την στησουν στην Λαμια την ημερα του τελικου. προσοχη σε οσους κατεβουν μεμονομενα!
Έχουμε τον νικητή παιδιά, ο μ@λ@κ@ς της ημέρας έσκασε μύτη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”