Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 12/05 20:30 Cosmotesports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Επισκέπτης

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 20:30 Cosmotesports

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

προσοχη. σημερα απο γνωστο μου γαυρο εδω στο κερατσινι εμαθα οτι ετοιμαζοντε να την στησουν στην Λαμια την ημερα του τελικου. προσοχη σε οσους κατεβουν μεμονομενα!
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

tolis01 έγραψε:Σε τέτοια κατάσταση είμαι για όλους τους εχθρούς.

[youtube]bqu-D8HwrMY[/youtube]
Αυτό ακριβώς!!!
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Επισκέπτης έγραψε:προσοχη. σημερα απο γνωστο μου γαυρο εδω στο κερατσινι εμαθα οτι ετοιμαζοντε να την στησουν στην Λαμια την ημερα του τελικου. προσοχη σε οσους κατεβουν μεμονομενα!
Τι χαζομαρες λετε μωρε. Συνελθετε λιγο
Πως ακριβως θα την στησουν σε 17000 κοσμο και σε απειρη μπατσαρια που θα υπαρχει παντου?
Την παλευετε?
Παλι τα ιδια που λεγατε στον τελικο με βαζελο.
Αντε παρτε κανα εισητηριο. Κουβαλατε βαρια κληρονομια σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ για να λετε τετοιες αστειοτητες
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Φτάνει ρε να τρομοκρατείτε το κόσμο που είναι ψιλοάβγαλτος. Αυτοί να φοβούνται εμάς που τα έχουμε πάρει στο κρανίο. Κι αν φύγει μια πέτρα θα τους κυνηγήσουμε στα χωράφια τι έγινε. Πάμε να τους συντρίψουμε σε λαό, ομάδα, κερκίδα τις κότες, τους κλέφτες. Όλοι μια γροθιά και τέλος δεν πάμε για τουρισμό στο Κολωνάκι!!!
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Μάγκες, να ενημερώσω πως εγώ θα κατέβω με το αυτοκίνητό μου.
Θα το αφήσω λίγο μακριά, και θα πάρω ταξί για το γήπεδο.

Αν κάποιος επιθυμεί να κατέβει μαζί μου, ευπρόσδεκτος, να μοιραστούν και τα έξοδα.

Ανοίξτε και τα pm ρε μάγκες, μπας και βρούμε κάνα σύντροφο να μην κατέβω μονάχος σαν τις χελώνες.

ΥΣ Αν έρθει ο θεός ο ίδιος για τσαμπουκά, τον ήπιε.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Πολλοί γνωστοί μου πάντως δε θα κατέβουν, γιατί φοβούνται μη γίνουν τα περσινά. Δε τους αδικώ, επιλογή τους είναι. Φοβάμαι ότι θα είμαστε αρκετά πιο λίγοι από 17000. Η ζήτηση σε σχέση με τον τελικό του 2014 πρέπει να είναι αρκετά μειωμένη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pablito την Τρί 08 Μάιος 2018, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ποιος είναι αυτός ο ανόητος που πιστεύει οτι θα φοβηθούν ακόλουθοι του ΠΑΟΚ να κατέβουν στην Αθήνα;

Πότε συνέβη κάτι τέτοιο;

Πως ακριβώς νομίζουν οι λοβοτομημένοι των Αθηνών οτι θα επιτευχθεί;

Ρε φτύστε τα μπούτια σας.

Εισιτήρια λέμε...
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Όλοι πρέπει να κατέβουμε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η μετάδοση του αγώνα δεν θα γίνει τελικά από το PAOKmania Web Radio, εκτός κι αν κερδίσουμε κανένα Τζόκερ και αγοράσουμε τα δικαιώματα αναμετάδοσης.

Το αίτημα πάντως είχε γίνει δεκτό...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Pablito έγραψε:Πολλοί γνωστοί μου πάντως δε θα κατέβουν, γιατί φοβούνται μη γίνουν τα περσινά. Δε τους αδικώ, επιλογή τους είναι. Φοβάμαι ότι θα είμαστε αρκετά πιο λίγοι από 17000. Η ζήτηση σε σχέση με τον τελικό του 2014 πρέπει να είναι αρκετά μειωμένη
Ναι,η αληθεια ειναι οτι το 14 πολλοι κατεβηκαν για πανηγυρακι....

Τωρα οσοι θα ειμαστε εκει θα ειμαστε για να φερουμε το κυπελλο....

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ!!!!
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Ολοι οακα δεν υπαρχουν δικαιολογιες.Εχουμε εισιτηρια για τελικο κυπελλου στο οακα και δε θα γινει σολντ αουτ.Πατε καλα?Ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ειναι στα σοσιαλ μιντια,θα ξεχασουμε στο τελος αυτα που μαθαμε απο τους πατεραδες μας.Δε παμε καθε μερα αθηνα,ξυπνατε.Οποιος λατρευει τον ΠΑΟΚ πρεπει να δωσει παρων.

Δικαιολογιες τελος.Η ιστορια γραφεται στις εκδρομες οχι στα πληκτρολογια.

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

fossa έγραψε:Φτάνει ρε να τρομοκρατείτε το κόσμο που είναι ψιλοάβγαλτος. Αυτοί να φοβούνται εμάς που τα έχουμε πάρει στο κρανίο. Κι αν φύγει μια πέτρα θα τους κυνηγήσουμε στα χωράφια τι έγινε. Πάμε να τους συντρίψουμε σε λαό, ομάδα, κερκίδα τις κότες, τους κλέφτες. Όλοι μια γροθιά και τέλος δεν πάμε για τουρισμό στο Κολωνάκι!!!
:pano:
Εικόνα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:pano:
Pablito έγραψε:Όλοι πρέπει να κατέβουμε
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
leo athens

Δημοσίευση από leo athens »

Mάγκες δε παρακαλάμε κανένα να σηκωθεί από το καναπέ του.Αυτοί που πρέπει και νιώθουν θα έλθουν.¨Οπως κάναμε και φέτος τόσα χιλόμετρα να ανέβουμε Σαλονίκη έτσι θα κατέβουν και αυτοί να δώσουν κ εμάς που μένουμε Αθήνα την ευκαιρία να νιώσουμε λίγο σπίτι μας και ας μας χωρίζει τόσο δρόμος.ΜΗ φοβάστε κανέναν και τίποτα και μη τρώτε πρόλογο.Ούτε ένα άδειο κάθισμα Οακα!Σας περιμένουμε να σηκώσουμε το κύπελλο παρέα ψηλά στον αττικό ουρανό.Αιντεεεεεε ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αλλα μου ειπαν οτι μεχρι στιγμης εχουμε 35 πουλμαν γεματα, το οποιο χονδρικα ειναι 2000 κοσμος. Αν ξερει κανενας τιποτα παραπανω, ας πει. Εχουμε το αγχος με τον αγωνα, τωρα θα εχουμε και αγχος να μη ξεφτιλιστουμε με την εκδρομη
leo athens

Δημοσίευση από leo athens »

Pablito έγραψε:Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αλλα μου ειπαν οτι μεχρι στιγμης εχουμε 35 πουλμαν γεματα, το οποιο χονδρικα ειναι 2000 κοσμος. Αν ξερει κανενας τιποτα παραπανω, ας πει. Εχουμε το αγχος με τον αγωνα, τωρα θα εχουμε και αγχος να μη ξεφτιλιστουμε με την εκδρομη
Εσύ θα κατεβείς?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”