5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

χαχα οχι τον μαριο ρε...σαν τον λουιτζι...ίδιος ομος.
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

seon4 έγραψε:μετα απο μεγαλη ζητηση...σας προσφερω...
Pablo Garcia Reloaded!!!

Εικόνα
Εικόνα
Λες και πάνε οι ισοβίτες για το συσσίτιο είναι.
Α ρε ΠΑΟΚάρα! Τρέλα ρε!

:) :) :)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Aκουσε φίλε μου,για μένα όλοι όσοι παίζουν σήμερα στον ΠΑΟΚ αλλά και σε όλες τις ομάδες είναι μισθοφόροι και τίποτα παραπάνω.Δεν νομίζω ότι κανείς θα ερχόταν να παίξει σε εμάς αν είχε πρόταση με καλύτερα λεφτά.
Και αυτό ισχύει ειδικά γιά τους ξένους οι οποίοι πιθανόν δεν είχαν ιδέα τι εστί ΠΑΟΚ.
Αυτό όμως τίποτα δεν έχει να κάνει με την ποδοσφαιρική αξία που μπορεί να έχει ένας παίκτης και τον αν αξίζει τα λεφτά με τα οποία πληρώνεται.
Στον Γκαρσία εγώ τουλάχιστον είδα πράγματα που μου άρεσαν πάντα ποδοσφαιρικά και γι αυτό έβαλα το όνομα του σαν nick και όχι ειρωνικά όπως αναρωτιέσαι.Στη συνέχεια απλά είδα και πράγματα που δεν μ' άρεσαν.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.
Και επειδή στον ΠΑΟΚ έχουμε δει τόσα πολλά από παίκτες που αποθεώναμε, εγώ θα έλεγα ας είμαστε πιό προσεκτικοί με τις αποθεώσεις και τουλάχιστον όταν γίνονται να γίνονται για τον σωστό λόγο.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Φόβοι στην ΕΛ.ΑΣ για νέο τρομοκρατικό χτύπημα του PABLO GARCIA!

Φόβος υπάρχει στην ΕΛ.ΑΣ ότι θα κάνει νέο χτύπημα ο Pablo Garcia αφού μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Diogo και σε παίχτη του Άρη δεν έχει στείλει καμία προκήρυξη. Αυτό κάνει ακόμα πιο ανήσυχους τους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ που περιμένει τον παίχτη του ΠΑΟΚ να πάρει πόδια και χέρια μαζί.

Το ερώτημα που πλανάται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα;

Ποιος θα είναι ο επόμενος;

:)

απο το τρωκτικό.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Από τους καλύτερους σήμερα, αν όχι ο καλύτερος..
Και τις ψιλές του έδωσε και το παιχνίδι του έκανε!!!

Αυτόν τον Γκαρσία θέλουμε..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πολύ καλός ο πάμπλο σήμερα... και πολύ καλό παιδί έγινε..χαχαχχα
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

ολα τα λεφτα που με το που ληγει κουναει την φανελα του και χαιρεταει τα σκουληκια. σκουληκια υπομονη και την Τεταρτη θα τον δειτε να σας κουναει και την π..α του
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

+1

Φοβερός ο Πάμπλο , αρχηγική εμφάνιση!

:)
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

ρε τον αντριανακο...γατάκι όμως..δεν ήταν γεμάτη μπουνιά..ο δικός μας την σιγούρεψε κιόλας...τον έπιασε γερά από την φανέλα για να μην μπορέσει να του ξεφύγει..πρέπει να του γίνουν ιδιαίτερα από PAMPLO μου φαίνεται... :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Λοιπόν κύριοι...καθώς άνοιγα την εφημερίδα...(δεν λέω ονόματα για τυχόν καταγγελίες) είδα αυτό...προσέξτε όμως..ένα tatouaz διαφορετικό από τα αλλα...με ένα όνομα επάνω..που έγραφε Cristina..βρε λέτε ο Pablo να γνώρισε καμια? xaxaxa :lol: :lol:

Εικόνα
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

παικταρας χθες.ανεξαντλητος.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ελεος!!τον μιμειται ο αντριανο!!!

http://www.youtube.com/watch?v=-4w_5bmI69U
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Ωραία η μπουνια του αντριάνο αλλα δεν είναι σαν την μπουνια του Pablo...δεν είχε στυλ βρε παιδί μου....δεν είχε πάθος...ούτε συναίσθημα...μονο για την φάση το έκανε ο Αντριάνο..ενώ ο Pablo etC ΠΑΟΚΤΖΗΔΙΚΟΣ τσαμπουκάς. :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1691396

«Στο χέρι μας η πρόκριση»
ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Ο Πάμπλο Γκαρσία στο ντέρμπι με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης» έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αυτήν που ο Ουρουγουανός μετά το τέλος του αγώνα έβγαλε και κουνούσε μετά τη λήξη του αγώνα. «Ηταν μια κίνηση της στιγμής. Μου βγήκε όλη η ένταση του αγώνα. Για το γεγονός ότι σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο η ομάδα με παίκτη λιγότερο δεν έχασε, με έκανε χαρούμενο. Δεν ήθελα πάντως να δείξω κάτι» είπε χθες στο «Goal» ο Πάμπλο Γκαρσία.

- Ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι με τον Αρη. Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί;

«Εχουμε να δώσουμε άλλη μια μάχη, για το Κύπελλο στην ίδια έδρα και με τον ίδιο αντίπαλο. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς και τη δική μας απόδοση. Πιστεύω ότι αν αγωνιστούμε όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Κυριακής, θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη. Να παίξουμε στο 100% για να μπορούμε μετά το παιχνίδι της Τετάρτης να επιστρέψουμε στα σπίτια μας με ήσυχη την συνείδησή μας».

- Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει τρία εκτός έδρας ντέρμπι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής. Μπορείς να σχολιάσεις την κόκκινη στον Κονσεϊσάο;

«Θεωρώ την αντίδραση του Σέρτζιο μάλλον λογική. Ολα ξεκίνησαν επειδή δέχτηκε πολλά αντικείμενα την ώρα που πήγε να εκτελέσει το κόρνερ. Οπως το είδα, εγώ αλλά όπως μας έλεγε και ο ίδιος, πήρε ένα από τα αντικείμενα που του είχαν πέσει στο γήπεδο και το πέταξε εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν προσπάθησε να χτυπήσει κανέναν από αυτούς που βρίσκονταν στην κερκίδα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να σταθούμε σε όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, αλλά να κοιτάμε πλέον τα επόμενα παιχνίδια που μας περιμένουν».

- Επηρεαστήκατε καθόλου από τις συνθήκες του αγώνα;

«Η ατμόσφαιρα που συναντήσαμε στον αγώνα της Κυριακής ήταν πιστεύω φυσιολογική για ένα παιχνίδι που είχε εξαρχής το χαρακτήρα ντέρμπι. Ηταν ένα ντέρμπι από αυτά που γίνονται στην Ελλάδα».

- Πιστεύεις ότι στο παιχνίδι της Κυριακής έκανες την καλύτερή σου εμφάνιση;

«Δεν μπορώ να πω αν αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνισή μου. Αυτό θα το κρίνουν άλλοι. Εγώ προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα αξιολογήσω την απόδοσή μου».

- Ο ρόλος του «κόφτη» μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς είναι η θέση που σου ταιριάζει;

«Είτε μπροστά από τα δύο σέντερ μπακ είτε πιο μπροστά είναι θέσεις που τις έχω παίξει στο παρελθόν. Το σημαντικό για μένα δεν είναι το πού θα παίξω. Προέρχομαι από ένα μεγάλο διάστημα που δεν αγωνιζόμουν και το σημαντικό για μένα είναι να αποκτήσω ρυθμό. Είμαι ήδη 31 ετών και αυτό δεν είναι τόσο εύκολο».

- Εχεις γίνει ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής των οπαδών του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ακόμη και... φανέλες που σε παρομοιάζουν με τον Τσε. Πώς νιώθεις για αυτό;

«Πάντοτε σε όποια ομάδα και να έχω αγωνιστεί παίζω με το ίδιο πάθος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη σχέση που έχω δημιουργήσει με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ επειδή αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνω μέσα στο γήπεδο. Είναι για μένα πολύ τιμητικό».

- Στην Ισπανία οι οπαδοί της Μούρθια σε έχουν νοσταλγήσει και ζητούν την επιστροφή σου

«Δεν το βλέπω να επιστρέφω. Με χαροποιεί το γεγονός, αλλά έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ και σκοπεύω να το εξαντλήσω».
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εκεί που κοίταξε το νάτσο λέω τώρα θα του κάτσει καμιά κουτουλιά!!!!

μπράβο πάμπλο... χαντάκι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”