Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 12/05 20:30 Cosmotesports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
kos

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports (Τελικός Κυπέλλου)

Δημοσίευση από kos »

το φετινο κυπελλο δεν θα κανει τον ΠΑΟΚ ουτε πλουσιοτερο, ουτε μεγαλυτερο, ουτε ιστορικοτερο. ειναι ενα κοκκαλο που μας πετανε και τιποτα αλλο.
η παρουσια του ΠΑΟΚ στον τελικο σαν να μην εχει γινει ποτε η κλοπη του πρωταθληματος θα ειναι υψιστο καραγκιοζιλικι. συλλαλητηρια, φωνες, απειλες κτλ κτλ και πριν τα 40 του μακαριτη "ΠΑΟΚΑΡΑ φερε το κυπελλο στον πυργο τον λευκο".
τροποι αντιδρασης και εκδηλωσης της αηδιας υπαρχουν, αλλα δεν ξερω αν υπαρχει τετοια προθεση.
ας βαλει τα δευτερα, ας κερδισει και ας μην παει στην απονομη. κατι να γινει (εκτος απο βια κτλ)
αγκαλιες και φιλια με προεδρο ΕΠΟ βαγγελη γραμμενο, προεδρο λιγκας βασιλη γκαγκατση, υφυπουργο αθλητισμου βασιλειαδη κτλ κτλ θα προκαλεσουν αηδια και απογοητευση.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

για να επανελθουμε στα αγωνιστικα
για ενα ακομα παιχνιδι η αεκ θα πονταρει στην πιεση ψηλα και στην δημιουργια δυο τριων παιχτων της,εκ των οποιων ο ενας θα δηλωσει παρων σκανδαλωδως,αλλα ετσι εχουν τα πραγματα στηνσ ουπερ λιγδα.

οποτε ο ρουμανος θα πρεπει να δει πως μπορει να βγαζει με ανεση την μπαλα απο την αμυνα και την γραμμη μπροστα της πιο ψηλα
και πως θα κοβει τις οποιες επιθεσεις κανει η αεχ ωστε η μπαλα να μην παιζει πολυ στην περιοχη μας,ιδιως τωρα που αποδεχτηκε την πωληση τσιμιροτ και ο κανιας δεν μπορει να ανταπεξελθει,ενω η μεταγραφη δεν ενταχθηκε(ολα αναμενομενα,τα ειπαμε πολλακις)

οταν φτανει η μπαλα στα ποδια των παιχτων του ΠΑΟΚ ψηλα δεν εχει προβλημα,θεμα χρονου το γκολ
το θεμα ιεναι να φτασει αρκετες φορες
εκει θα κριθουν ολα.

βεβαιως ευνοειται η αεκ που παιζει σε γνωριμο αγωνιστικο χωρο και εδρα,ευθυνη που φυσικα κατα την γνωμη μου επιρριπτεται εξ ολοκληρου στην ΠΑΕ,η οποια συμφωνησε πριν γινουν οι ομορφιες σε αυτο το γηπεδο,αγνοωντας τηνα ντιμετωπιση που τυγχανει η ομαδα τοσες δεκαετιες στο θεμα(ΚΑΝΕΝΑ ματς δεν γινε μεταξυ ΠΑΟΚ ΠΟΚ ποτε στην θεσσαλονικη,ουτε οταν το μεγαλυτερο σταδιο στηνχ ωρα ηταν το καυτανζογλειο ,για τοση αθλια ξεφτιλα μιλαμε),αλλα και την κοινη λογικη(ισως αν ακουγαν αθλητες που παιξαν μπαλα π.χ μαχλα να γνωριζαν τι σημαινει π.χ παζω στην τουμπα με μισα μια εισιτηρια τελικο κυπελου,διοτι κατι αναλογο γινεται τωρα κατω).η τριτη σερι αφελεια για την ΠΑΕ σε κρισιμο ματς(παντα να βλεπουμε τα του οικου μας πρωτα)

επομενως ολο το ζουμι ειναι να βγαινει η μπαλα μπροστα

για μενα επειδη ακριβως κοντρερας δεν υφισταται στο κεντρο της αμυνας και κοφτης δεν υπαρχει υψηλου επιπεδου(οι μονες ισως αδυναμιες της ομαδας,στις οποιες λογικο ειναι να πονταρουν οι αντιπαλοι σε τοσα ματς)

δηλαδη οταν εχουμε την μπαλα κατω πρεπει τα ακραια μπακ ματος και βιερινια που ξερουν και μπαλα να συγκλινουν καπως στο κεντρο της αμυνας,εστω με κινδυνο να μαζευουν πολλους παιχτες της αεχ μπροστα στην περιοχη(και επομενως με φοβο να γινει λαθος και φαση)
να ανεβαζουν αυτην την μπαλα μπροστα και πλαγια ή και με πασα στον μαουριτσιο που θα κατεβαινει λιγο πιο κατω

με λιγα λογια να παραβλεφθει τελειως ο κανιας ,αλλα και η απουσια λιμπερο

το δοκιμασε καποιες φορες.
κατα την γνωμη μου αυτο πρεπει να δουλευει στι ςπροπονησεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 06 Μάιος 2018, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Ο Χιμενεθ, θα προσπαθησει να κανει οτι εκανε και στο ματς στην Τουμπα και μας αποσυντονισε. Πιεση ψηλα στην πρωτη πας και πιεση στα αργα μας χαφ. Αν μπορεσουμε να εχουμε εναν παιχτη παραπανω στο κεντρο απ οτι εχει η αεκ, τοτε λογικα το παιχνιδι θα το παρουμε.. Ποιοτικα ειμαστε καλυτεροι, αλλα ενας τελικος ειναι παντα παιχνιδι διαφορετικων καταστασεων
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κάτι.
Πάει παίζει αυτό που ξέρει και που έχει δείξει παιχνίδι με παιχνίδι και παίρνει αυτό που του αξίζει.
Ευχή όλων να είναι Κυπελλούχος, είναι το λιγότερο που του αξίζει την φετινή χρονιά είναι το Κύπελλο Ελλάδας, φτάνει να μη ξεχαστεί σε μονοπάτια του παρελθόντος.

:pano:
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

mpafos4 έγραψε:Δηλαδη μας λες με λιγα λογια πως εαν δεν κερδισουμε-που δεν υπαρχει τετοια περιπτωση!- αυτο σημαινει πως αυτο που πηραν οι νεογαυροι δεν ειναι χαρτινο και πως θα εχουν καλυτερη ομαδα?....
Αυτό λέω. Παίζεις με την ομαδα που σου εκλεψε το όνειρο και το παίζει πρωταθλήτρια. Αν το παίξει και κυπελλούχος άστα να πάνε.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Έκανα αγορά εισιτηρίου, μου έβγαλε παραγγελία επιτυχής αλλά ακόμη δε μου ήρθε στο email μου το εισιτήριο. Σε εσάς ήρθε το εισιτήριο στο email σας; Εχει να κάνει με κάποιο έλεγχο ή διασταύρωση ότι είμαστε κάτοχοι διαρκείας και αργεί το email με το εισιτήριο ή είναι κάποια δυσλειτουργία της εφαρμογής;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Στον τελικό, δεν έχουμε την υποχρέωση να αποδείξουμε τίποτα. Έχουμε όμως την ευκαιρία να αποδείξουμε πολλά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

tzelas έγραψε:Έκανα αγορά εισιτηρίου, μου έβγαλε παραγγελία επιτυχής αλλά ακόμη δε μου ήρθε στο email μου το εισιτήριο. Σε εσάς ήρθε το εισιτήριο στο email σας; Εχει να κάνει με κάποιο έλεγχο ή διασταύρωση ότι είμαστε κάτοχοι διαρκείας και αργεί το email με το εισιτήριο ή είναι κάποια δυσλειτουργία της εφαρμογής;
εμενα ηρθε σε 1 λεπτο..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Tzela τσέκαρες τζανκ/σπαμ κλπ;

Μήπως καταχωρήθηκε εκεί;

Αλλιώς επικοινώνησε άμεσα, κρίμα είναι να χαθεί.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

tzelas έγραψε:Έκανα αγορά εισιτηρίου, μου έβγαλε παραγγελία επιτυχής αλλά ακόμη δε μου ήρθε στο email μου το εισιτήριο. Σε εσάς ήρθε το εισιτήριο στο email σας; Εχει να κάνει με κάποιο έλεγχο ή διασταύρωση ότι είμαστε κάτοχοι διαρκείας και αργεί το email με το εισιτήριο ή είναι κάποια δυσλειτουργία της εφαρμογής;
Στο φακελο με τα σπαμ κοιταξες;
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Δίκιο έχετε ρε ευχαριστώ. Είναι τρελό το email μου που έστειλε το εισιτήριο του τελικού στα ανεπιθύμητα. Το ήθελε για την πάρτη του φαίνεται :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παικτες του ΠΑΟΚ, ποτε αλλοτε δεν ειχε τοση σημασια το να παρουμε αυτο το κυπελλο. Δεν ειναι μονο το μαζεμα τιτλων, τι 5 τι 6... εχουν σαλταρει τα πουστοχανουμα και ΠΡΕΠΕΙ να το φερετε με επιβλητικη εμφανιση. Δεν πρεπει να μπορειτε να περπατησετε μετα το ματς, σκυλιασμα 90 λεπτα, αρπαγμα απο το λαιμο πιεση και γκολ.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

αυτή η ταναπου η ψ-αριανος τι σόι πάλι? είναι και βολευτής? κι όσο λέω να ηρεμήσω μέχρι να κατέβω στο οακα...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

GI4NNEN4 έγραψε:Στον τελικό, δεν έχουμε την υποχρέωση να αποδείξουμε τίποτα. Έχουμε όμως την ευκαιρία να αποδείξουμε πολλά.
Dimg4 έγραψε:Παικτες του ΠΑΟΚ, ποτε αλλοτε δεν ειχε τοση σημασια το να παρουμε αυτο το κυπελλο. Δεν ειναι μονο το μαζεμα τιτλων, τι 5 τι 6... εχουν σαλταρει τα πουστοχανουμα και ΠΡΕΠΕΙ να το φερετε με επιβλητικη εμφανιση. Δεν πρεπει να μπορειτε να περπατησετε μετα το ματς, σκυλιασμα 90 λεπτα, αρπαγμα απο το λαιμο πιεση και γκολ.
ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!
Εννοείτε πως σε ένα ματς ΌΛΑ μπορούν να συμβούν και αν βάλεις στην εξίσωση και το φάρδος τους, τότε όντως ΔΕΝ έχουμε ν' αποδείξουμε τίποτα, ούτε θα καταστραφούμε αν χάσουμε. Εξάλλου όσοι έχουν έστω και ένα εγκεφαλικό κύτταρο γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής!
Αλλά το ΒΑΣΙΚΟ είναι να παίξουμε με πάθος, με λύσσα, με αρχίδια, με μυαλό, με σεβασμό σε όλους εμάς που έχουμε χάσει τον ύπνο μας. ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ στο χορτάρι λες και είναι ο τελευταίος τους αγώνας και ότι γίνει!
Οποιαδήποτε άλλη νοοτροπία θα είναι για πολλές φάπες.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Πήρα και εγώ το εισιτήριο μου.
Δυστυχώς δεν ξέρω τι να το κάνω :cry:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”