Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
stelios85

Δημοσίευση από stelios85 »

Τόσα χρόνια λέγαμε ότι δεν έχουμε παίχτες με Παοκτσήδικη ψυχή,που δεν ξέρουν σε ποια ομάδα παίζουν κτλ..Παρότι κρέμασε την ομάδα εγώ το γούσταρα πολύ...

:? είσαι....
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Όσο και εκ βάθους καρδιάς συμφωνώ , ΔΙΑΦΩΝΩ στο γεγονός ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ θα πέσει στο επίπεδο των κανιβάλων του σκουληκίδης......

ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΠΡΟΥΓΜΕΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΚΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ που αντι για μπαλα, παιζει με τα νευρα του και τα δικάς ....

αλλη μία φορά TA MΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ....

ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ....
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

novito έγραψε:"Το highlight και σημείο αναφοράς ήταν η φάση προς το τέλος του Α’ ημιχρόνου όπου και αδικήθηκε κατάφορα ο ΠΑΟΚ, όταν του ακυρώθηκε πεντακάθαρα έγκυρη βολή του Sergio Conceicao…

Βλέπετε εδώ τη βολή…
Εικόνα

…πόσο έγκυρη και νόμιμη είναι…

Εικόνα

…και τον επόπτη λανθασμένα και αψυχολόγητα (έως ύποπτα) να την ακυρώνει!! "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΘΕΟΣ Ο ΝOV!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: O dimisk πρεπει να ειναι πολυ περηφανος για το γραφιστικό σου ταλέντο!
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Μάγκες πολύ το γούσταρα τον τσαμπουκά του αρχηγού...Γιατί η διαφορά μας με τα σκουλήκια εκεί είναι..Ο Νέτο πιάνει το μπουκάλι και το δείχνει στον διαιτητή, ενώ ο ΣΕΡΤΖΙΟ πιάνει τη πέτρα και τη πετάει πίσω...αυτά είναι!
Και μερικοί διαλέχτε...Θέλετε παίχτες ΠΑΟΚτσήδες με ψυχή;; Ή θέλετε επαγγελματίες;; Γιατί αν θέλετε επαγγελματίες, μην βγαίνετε και κράζετε τον Βασιλειάδη..

Σερτζίο ΨΥΧΑΡΑ!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

gash042 έγραψε:Χάσαμε το διπλό εξ αιτίας του.
Περίμενα να είναι ποιο ήρεμος σαν αρχηγός.
Τελικά έχασε την ψυχραιμία του και μας στέρησε 2 βαθμούς.
Κατά τα άλλα οι χειρονομίες του μια χαρά ιδιαίτερα στην φυσούνα.

Ή μήπως κερδίσαμε το Χ.............?
Γιατι εκεινος μας ξύπνησε,ψαρωμένοι είμασταν ως τότε.
Ποτέ δε θα μάθουμε..
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Θα συμφωνήσω ότι η ενέργεια του Κονσεισάο ήταν απερίσκεπτη ...
Θα συμφωνήσω ότι όταν είσαι επαγγελματίας βάζεις την ομάδα και το συμφέρον της πάνω από τα νεύρα και τον εκνευρισμό σου ...
Θα συμφωνήσω ότι τα ερπετά για μία ακόμα φορά "ΠΕΤΥΧΑΝ" εν μέρη τον σκοπό τους (δηλ να μας εκνευρίσουν) δρώντας βέβαια εκ του ασφαλούς διότι και ο επόμενος αγώνας (για το κύπελλο) είναι στην έδρα τους ...

Όμως ... ΕΠΙΣΗΣ
Δεν είδα τον επόπτη που τοοοοοοοοοοοοοοόσο μεγαλόχαρα σήκωνε την σημαία στα επεισόδια και ΚΡΑΥΓΑΖΕ "κόκκινη-κόκκινη" να ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ και για την πληθώρα των αντικειμένων που έπεφταν πάνω στον αρχηγό ...
Δεν είδα τον "κο" Κύρκο να "προστατεύει" ούτε τους παίκτες ούτε το "άθλημα" πολύ πρίν φάει την κόκκινη ο Κονσεισάο και Δεν είδα να δίνει και την κόκκινη στον γιαχιτς ενώ Είδα να τρώει κίτρινη ο Χαλκιάς ...
Δεν είδα τον "κο" Σκόρδα να πηγαίνει και προς την πλευρά της 3 όταν γινόταν η ρίψη των αντικειμένων και να "μουγκρίζει" και να χτυπάει και εκεί τις πινακίδες ...

Δεν επιβραβεύω την συμπεριφορά του αρχηγού ΑΛΛΑ επειδή άνθρωπος είμαι και σφάλματα κάνω και έχω και πολλές "αδυναμίες" ... Μπορεί ο αρχηγός να μας άφησε με 10 παίκτες και χωρίς την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την νίκη και να χάνει και το επόμενο μάτς αλλά ... Όταν τον είδα να χτυπά το στήθος του με το έμβλημα της "καρδιάς" μου ... την αμαρτία μου θα την πώ (προς στιγμήν) απλά ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
rhaos

Δημοσίευση από rhaos »

novito raptopoylo?????
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Το ειδα και αυτο!!!
Ο GARCIA να προσπαθει να ηρεμησει τον SERGIO.. :) :)
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Κονσεϊ-ΠΑΟΚ
Πρόσφατα έκανε τατουάζ έναν αρχαίο Έλληνα πολεμιστή. Σαν εκείνον που ξύπνησε μέσα του, όταν χτυπούσε το χέρι στην καρδιά κι έβριζε τους οπαδούς του Άρη.

Από την πρώτη του μέρα στον ΠΑΟΚ κουβαλούσε μια διαφορετική αύρα, μια ξεχωριστή κληρονομιά. Κάτι που ίσως ακόμα και ο ίδιος να μην γνώριζε, όταν δεν συμβιβαζόταν με το νούμερο “9”, ούτε δεχόταν να φορέσει έναν διψήφιο αριθμό που να τελειώνει σε εφτά. Ήθελε και πήρε εκείνο που σε όλη την καριέρα του, τον συνοδεύει. Το “7” του Θοδωρή Ζαγοράκη και, μάλιστα, από τα χέρια του πρώην παίκτη και νυν προέδρου του δικεφάλου. Αυτόματα, η μοίρα του συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήρθε πριν ένα χρόνο ως μια μεταγραφή που έμοιαζε απλά... αντίβαρο στην άφιξη του Μάρσιο Αμορόζο για τον Άρη. Κατηγορήθηκε – και ποιος δεν έχει κατηγορηθεί; - πως απλά θα κολλήσει τα τελευταία ένσημα, στο πρώτο του ματς βασικός τσακώθηκε με τον Αντώνη Νικοπολίδη, το πρώτο του γκολ το κατέταξε στα καλύτερα της καριέρας του, έγινε αρχηγός του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και ως τέτοιος μπήκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” χθες το απόγευμα. Ο τρόπος που βγήκε, όμως, τού δίνει κάτι περισσότερο. Την υστεροφημία... Εξάλλου, και οι Αρχαίοι Έλληνες πολεμιστές πολλές φορές γι' αυτήν έδιναν μάχες! Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον πόλεμο του Πορτογάλου μέσου.

Τακτική του αιφνιδιασμού...

Το πλήρες του όνομα είναι Σέρτζιο Πάουλο Μαρτσενέιρο ντα Κονσεϊσάο και είναι γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου του 1974 στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία εννέα ετών κι έζησε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στην Ιταλία. Η Πόρτο τον ανακάλυψε στην Φελγκουέιρας σε ηλικία 22 ετών και πήγε έτοιμος για να κάνει τη διαφορά. Παρότι, δεν είχε παραστάσεις σε τέτοιο επίπεδο, κατάφερε να αιφνιδιάσει με την παρουσία του και δύο χρόνια μετά έκανε την πρώτη του μεγάλη μεταγραφή. Η Λάτσιο ξόδεψε 11,2 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει και δικαιώθηκε!

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στέφθηκε κυπελλούχος ΟΥΕΦΑ με την Λάτσιο, κατέκτησε το πρωτάθλημα και απέκτησε μια σπάνια σχέση αγάπης με τους λατσιάλι. Μια σχέση που επιβεβαιώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν 18.000 οπαδοί σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να αποθεώσουν τον Πορτογάλο τη στιγμή που ο Φερνάντο Σάντος τον έκανε αλλαγή στο φιλικό του ΠΑΟΚ στη Ρώμη. Το 2000, η Λάτσιο έδωσε τον Κονσεϊσάο στην Πάρμα ως αντάλλαγμα για τον Κρέσπο και κατόπιν ακολούθησε η μεταγραφή στην Ίντερ, ως αντάλλαγμα για τον Σεμπαστιάν Φρέι. Μια πορεία που έμοιαζε ανοδική, ωστόσο δεν ήταν αφού στο Μιλάνο δεν μπόρεσε να αποδώσει κι έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις – πολλές είναι η αλήθεια – αποτυχημένες μεταγραφές των νερατζούρι.

Η επιστροφή του στην Λάτσιο το 2003 ήταν ένα γεγονός που τον χαροποίησε και παρότι η δημοτικότητά του παρέμενε στα ύψη, η ρωμαϊκή ομάδα δεν ήταν πλέον η ίδια. Τα οικονομικά προβλήματα τον οδήγησαν σε μια ακόμα επιστροφή, διπλή αυτή τη φορά. Το 2004 γύρισε στην πατρίδα του και στην Πόρτο, ωστόσο πολλά είχαν αλλάξει. Οι σχέσεις του με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι τον είχαν αφήσει εκτός Εθνικής και ο Κονσεϊσάο έψαχνε τρόπο να γίνει ο παίκτης που ήταν. Ο παίκτης που είχε αφήσει άφωνη την Ευρώπη με το εκπληκτικό του χατ-τρικ απέναντι στην Γερμανία το καλοκαίρι του 2000 στο Euro στην Ολλανδία...

Κλεφτοπόλεμος και αντάρτικο!

Η ευκαιρία που ήθελε για να μπορέσει να επιστρέψει στην πρώτη γραμμή ήρθε μέσω Βελγίου. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δέχτηκε την πρόταση της Σταντάρ Λιέγης και στο Βέλγιο θύμισε τις πρώτες του μέρες στην Ιταλία. Το καλοκαίρι του 2004 αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Jupiler League, αφού η επιστροφή του στην Πόρτο δεν είχε συνδυαστεί με όσα ο ίδιος πίστευε.

Η παρουσία του εκεί ήταν κάτι το ξεχωριστό. Αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος το 2005 και έγινε αρχηγός του συλλόγου. Φαίνεται, όμως, πως το περιβραχιόνιο και το αυξημένο αίσθημα ευθύνης τον ωθεί στα άκρα. Τον Μάρτιο του 2006 έγινε το επεισόδιο το οποίο σημάδεψε την παρουσία του στην Σταντάρ. Στον αγώνα με αντίπαλο την Ζούλτε Βάρεγκεμ, ο Κονσεϊσάο θα έχει αψημαχίες με τον προσωπικό του αντίπαλο από την αρχή του αγώνα. Το αποκορύφωμα θα έρθει όταν ο μέσος του ΠΑΟΚ θα φτύσει τον Μέερτ και θα αποβληθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο 38'. Ο Κονσεϊσάο, όμως, αντιδρά στο κόκκινο σαν ταύρος και θα πετάξει τη φανέλα του στο πρόσωπο του διαιτητή. Το αποτέλεσμα; Αποκλεισμός τριών ετών με αναστολή και ουσιαστικά αποκλεισμός 4,5 μηνών. Μετά το πέρας της τιμωρίας του, ο Κονσεϊσάο επέστρεψε για την τελευταία του σεζόν στο Βέλγιο και ήταν εκ νέου από τους κορυφαίους της Σταντάρ ως το καλοκαίρι του 2007.

Λευκή πετσέτα!

Η στιγμή που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αποφύγει κι όμως οι περισσότεροι ενδίδουν... Η πρόκληση του αστρονομικού συμβολαίου που τους προσφέρθηκε από το Κουβέιτ έμοιαζε ως το άδοξο φινάλε για έναν πολεμιστή. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ουσιαστικά... αποσύρθηκε στα 2 εκ. ευρώ που του πρόσφερε η Αλ Καντισίγια και αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του, φυσικά με γνώμονα το οικονομικό του συμφέρον.

Λέγεται πως κατάλαβε πως δεν έχει καμία θέση εκεί, όταν σε μια προπόνηση είδε τους συμπαίκτες του να γονατίζουν για να προσευχηθούν στον Αλλάχ. Το λάθος του το αναγνώρισε και λίγο καιρό μετά, σε συνέντευξη που είχε δώσει... «Ναι, ήταν ένα λάθος. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν τότε. Τα χρήματα που πήρα ήταν πολλά και βοήθησαν σημαντικά την οικογένεια μου. Αγωνιστικά ζημιώθηκα. Κάναμε μια ερασιτεχνική προπόνηση την ημέρα ενώ δεν υπήρχε κανένας συναγωνισμός στους αγώνες».

Άρχισε να ψάχνει τρόπο να πάρει ξανά το... όπλο του και βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ακαντέμικα, όταν ο Φερνάντο Σάντος και ο ΠΑΟΚ του έδωσαν μια καινούργια πρόκληση. Ο πολεμιστής ξύπνησε...

Αντεπίθεση!

Από τα 2 εκ. ευρώ, βρέθηκε στα 200.000 ευρώ, όσα προέβλεπε να πάρει από τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2008, ενώ το φετινό του συμβόλαιο προβλέπει διπλάσιες απολαβές. Τα χρήματα, όμως, δεν ήταν το κίνητρο για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Από την ημέρα της άφιξής του στη Θεσσαλονίκη έδειξε διάθεση να αποτελέσει είδωλο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τον ηγέτη της ομάδας του Φερνάντο Σάντος. Κάτι που του ενέπνευσε η υποδοχή στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, καθώς πάντα ήθελε στην καριέρα του να έχει ξεχωριστή σχέση με τον κόσμο.

“Πέρα από τις πληροφορίες που είχα συλλέξει από το internet, μιλώντας με φίλους που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, μου είχαν πει πολλά για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μου είπαν ότι είναι original οπαδοί που κάνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Μου αρέσουν πάρα πολύ, παρόμοιους οπαδούς είχα άλλωστε και στην Σταντάρ Λιέγης", είχε πει στις 4 Φεβρουαρίου και καιρό αργότερα σε συνέντευξή του, εξηγούσε για τη διαφορετική επαφή που θέλει να έχει με την κερκίδα.

«Ανέκαθεν, όπου και αν έχω αγωνιστεί, είχα στενή επαφή με τους φιλάθλους. Το είδατε και το καλοκαίρι στο φιλικό με τη Λάτσιο πώς με υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι στη Ρώμη. Και αυτό συμβαίνει γιατί πάντα αγωνίζομαι με πάθος και δίνω μέσα στο γήπεδο τον καλύτερό μου εαυτό. Το πάθος που βλέπετε προέρχεται από το γεγονός ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ και αγωνίζομαι μπροστά στον κόσμο του».

ΠΑΟΚτσής πολεμιστής!

Από την πρώτη στιγμή στον ΠΑΟΚ, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έδειξε διάθεση να αποτελέσει κάτι διαφορετικό για τον δικέφαλο του βορρά. Αντιεξουσιαστής και αναρχικός, κόντρα στο κατεστημένο και στις επικαλυμμένες δηλώσεις. Πριν έρθει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, προκάλεσε με τις δηλώσεις του. “Διαφορετικά αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό εντός συνόρων και αλλιώς εκτός συνόρων. Τον έχω αντιμετωπίσει με την Πόρτο και μπορώ να σας πω ότι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη είναι μικρής εμβέλειας ομάδα. Εμφανίζεται όμως καλός για την Ελλάδα. Εξακολουθεί να είναι ισχυρή ομάδα, πιστεύω όμως ότι δεν υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων και πώς αν παίξουμε όπως μπορούμε θα τον κερδίσουμε", θα πει και η φήμη του... ξεπερνάει την Τούμπα!

Στο ματς με τους ερυθρόλευκους, θα κάνει το ουσιαστικό του ντεμπούτο, ξεκινώντας βασικός. Το κόκκινο και πάλι τον προκαλεί, όπως και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Στο χαμένο πέναλτι, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού θα του επιτεθεί λεκτικά και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο που εκείνη τη στιγμή θα έχει σκυμμένο το κεφάλι, θα απαντήσει στα αποδυτήρια. Μιλώντας σε εφημερίδες στην χώρα του, θα εξηγήσει για το συμβάν: “Ο τερματοφύλακάς τους έπιασε την μπάλα και τον είδα που ήρθε πάνω μου και άρχισε να με προκαλεί, βρίζοντας με: "Κλάψε τώρα". Ήμουν τόσο πεσμένος ψυχολογικά που αστόχησα στο πέναλτι, που δεν έδωσα σημασία. Τον περίμενα, διότι ήθελα να τον ρωτήσω γιατί με έβρισε, αλλά μόλις κατάλαβα ότι πήγε να μου επιτεθεί, τον απώθησα και προκλήθηκε φασαρία».

Το καλοκαίρι ήρθε ένα ακόμα βήμα για τη σχέση του Πορτογάλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν, πλέον, αρχηγός του δικεφάλου και οι ευθύνες του μεγαλύτερες. Όπως και ο λόγος του βαρύτερος! «Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι 100% αφοσιωμένος στο σύλλογο που αγωνίζομαι. Έχω μεγάλη εμπειρία. Αυτό που προσπαθώ να κάνω όχι μόνο στη διάρκεια των αγώνων αλλά και στις προπονήσεις είναι να βοηθήσω τα παιδιά που δεν έχουν ανάλογη εμπειρία. Και αυτό με σκοπό να φέρουμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στα τέλη Αυγούστου, 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ήρθε το και το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα. Ένα από τα καλύτερα στην καριέρα του, όπως ο ίδιος θα πει μετά... “Νομίζω ότι ήταν ένα από τα δέκα ωραιότερα γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου. Δεν ήταν όμως μόνο η εκτέλεση, αλλά ολόκληρη η προσπάθεια. Ο συνδυασμός του Σνάουτσνερ με τον Ίβιτς και η πάσα του Μουσλίμοβιτς με το στήθος, έκανε αυτό το γκολ ξεχωριστό. Παίξαμε την μπάλα με τη μία, με τρόπο ιδανικό”.

Στο μυαλό του όσα είχαν γίνει πέρυσι με τον Ολυμπιακό, δεν ήταν ένα κεφάλαιο που είχε κλείσει. Όσες φορές κι αν ρωτήθηκε ξανά για το επεισόδιο με τον Αντώνη Νικοπολίδη, δεν είχε θέλησε να δώσει συνέχεια. Είναι φανερό, ωστόσο, ότι ο Ολυμπιακός και το κόκκινο τον προκαλεί. Μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν καυστικός. “Τώρα κατάλαβα το πώς παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός και γιατί γέρνει το γήπεδο», είχε πει και η βεντέτα συνεχιζόταν. Όπως η βεντέτα που άνοιξε χθες με τον Άρη. Ήταν η πρώτη φορά που ο Κονσεϊσάο βρέθηκε αντιμέτωπος με τον αιώνιο αντίπαλο του ΠΑΟΚ και φαίνεται πως όσα είχε δει από την κερκίδα στις προηγούμενες αναμετρήσεις τον είχαν “φτιάξει” αρκετά...

Άμαχος πληθυσμός...

Η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη περνάει απαρατήρητη, αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που θέλει να βρίσκεται με την οικογένειά του και τους λίγους φίλους. Ο Ιμπραήμ Μπακαγιόκο είναι από τους παίκτες με τους οποίους έχουν την καλύτερη επικοινωνία, λόγω γλώσσας αλλά και ηλικίας. Η σύζυγός του ήρθε μαζί του στην Ελλάδα από την πρώτη μέρα, ενώ φέτος βρίσκονται εδώ και οι τέσσερις γιοι του!

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δηλώνει πως τα παιδιά του είναι ΠΑΟΚια και πως θα γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές από εκείνον. Ο Φραντσίσκο και ο Μωυσής είναι στις ακαδημίες του δικεφάλου και ο Πορτογάλος μέσος συχνά επισκέπτεται και τους παρακολουθεί στις προπονήσεις, αλλά “πάντα μένω μακριά. Δεν θέλω να μπλέκομαι στα πόδια του προπονητή τους”.
Στην πατρίδα του έχει αφήσει καλούς φίλους, όπως ο Λουίς Φίγκο στον οποίο τρέφει απεριόριστη εκτίμηση (σε αντίθεση με τον Ζοσέ Μουρίνιο) και τον Ζόρζε Κόστα. Με τον πρώην διεθνή Πορτογάλο αμυντικό υπήρξαν συμπαίκτες στην Πόρτο και συνηθίζουν να περνούν μαζί τα καλοκαίρια στο Σάο Σινόνιμο της Πορτογαλίας, όπως διατηρεί ο Κονσεϊσάο εξοχικό σπίτι με θέα τον Ατλαντικό ωκεανό. Το σπίτι του στην Κοΐμπρα το επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία. Για την πόλη του, είναι ένας μικρός ήρωας. Ένα μικρό στάδιο της πόλης, το οποίο χτίστηκε το 2005 και έχει χωρητικότητα 2.500 θέσεις, έχει πάρει το όνομά του και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί τη γενέτειρά του.

Στο δεξί του μπράτσο έχει ένα τατουάζ με τον Ιησού Χριστό. Απόδειξη ανθρώπου βαθιά θρησκευόμενου... Στο αριστερό του μπράτσο έχει μια ασπρόμαυρη περικεφαλαία αρχαίου Έλληνα πολεμιστή. Απόδειξη ανθρώπου, που ακόμα κι αν πέσει, θα είναι μαχόμενος. Όπως στο Χαριλάου.

http://www.gazzetta.gr/content/view/23148/156/
PAOKmadness

Δημοσίευση από PAOKmadness »

Παρέγινε το κακό παιδιά φτάνει πρέπει κάποιος να βάλει μια τάξη στο θέμα.Δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνονται όλα αυτά δεν τα έχουμε ανάγκη.Αν γινόταν όλα αυτά πριν κάποια χρόνια που η ομάδα ήταν στα χαμένα με χιλιάδες προβλήματα δεν θα ειχα καμία ένσταση. Αυτή την στιγμή όμως είμαστε σε μια πορεία πλέον για την αγωνιστική υπέρβαση της ομάδας.
Δεν νομίζω οτι έχουμε ανάγκη να κάνουμε καμία υπέρβαση στο τομέα του τσαμπουκά.Η μαγκιά του Παοκτση είναι γνωστή εδώ και πολλά πολλά χρόνια και δεν χρειάζεται καμία επιβεβαίωση απο τέτοιες ενέργιες!!
Προσωπικά θα ήμουν περήφανος αν χθές ο αρχηγός και οχι μόνο βέβαια αλλά όλοι οι παίχτες παρέδιδαν μαθήματα πραγματικής ποδοσφαιρικής μαγκιάς κερδίζαν το ματς μες το κοτέτσι και βυθιζαν ακόμη περισσότερο τους ανύπαρκτους.Αυτό θα ήταν πραγματική μαγκιά!!!
Φάγαμε τον παπά της πρόκλησης και αυτό είναι που πρέπει να μας στεναχωρεί.Δώσαμε βέβαια και τροφή σε όλους τους πολέμιους του ΠΑΟΚ να λένε τις δικές τους παπαρολογίες για τον αρχηγό.
Ολες οι χθεσινές κινήσεις του sergio ήταν λάθος απ'την αρχή ώς το τέλος.Το δικέφαλο στο στήθος θα ήθελα να τον δείξει στο τέλος του αγώνα και μετά απο νίκη!Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα για μένα το μόνο που έκανε ήταν να μας κόψει τα πόδια να μας σταναχωρέσει και να στερήσει την ομάδα όχι απλά απο δύο βαθμούς αλλά απο την απόλυτη υδονή της βύθισης της εβραικής συναγωγής μες το κοτέτσι.
Θέλω επιτέλους να βλέπω τους πάντες να υποκλίνονται και να το βουλώνουν μπροστά στην ποδοσφαιρική μαγκιά της ομάδας μας, αυτό προσπαθούν να καταφέρουν στην διοίκηση και αυτός είναι ο σωστος δρόμος.

Όσο αφόρα πιο συγκεκριμένα για το sergio τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και πιστεύω σ'αυτον.Σίγουρα και αυτός κατάλαβε το λάθος που έκανε γι'αυτό και οι αντιδράσεις του μετά την κόκκινη.Δεν θέλω να του πάρουμε το κεφάλι αλλά και οι συστάσεις σε έναν ποδοσφαιριστή με την τεράστια εμπειρία σαν την δική του νομίζω πως είναι περιττές.Ελπίζω με την επιστροφή του μετα την τιμωρία να είναι ο sergio που όλοι θέλουμε και να διδάξει ποδοσφαιρική μαγκιά και στους υπολοίπους της ομάδας μας και σε όλη την Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

steliospaoknikaia έγραψε:Μάγκες πολύ το γούσταρα τον τσαμπουκά του αρχηγού...Γιατί η διαφορά μας με τα σκουλήκια εκεί είναι..Ο Νέτο πιάνει το μπουκάλι και το δείχνει στον διαιτητή, ενώ ο ΣΕΡΤΖΙΟ πιάνει τη πέτρα και τη πετάει πίσω...αυτά είναι!
Και μερικοί διαλέχτε...Θέλετε παίχτες ΠΑΟΚτσήδες με ψυχή;; Ή θέλετε επαγγελματίες;; Γιατί αν θέλετε επαγγελματίες, μην βγαίνετε και κράζετε τον Βασιλειάδη..

Σερτζίο ΨΥΧΑΡΑ!

Αδερφέ συμφωνώ με χίλια μαζί σου δεν μπόρει να είναι μάγκας ο Γκαρσία επειδή χτύπησε τον μαμάκια τον ντιόγκο αλλα δεν πήρε κόκκινη και επειδή ο Σέρτζιο αποβλήθηκε να είναι ο μ@λ@κ@ς και αυτός που ευθύνεται για το χθεσινό χ δεν λέω πολύ κακή αντίδραση αλλα θέλω να πιστεύω οτι όλοι γουστάρουμε παίχτες με τσαμπουκά που μπορεί να κάνουν και κακό στην ομάδα παρά παίχτες που θα μπαίνουν στο σκουλικίδης χεσμένοι όπως πέρσυ. :twisted:
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Το παιχνίδι έπρεπε να το είχε διακόψει ο διατητής πολύ πριν γίνει η κίνηση του αρχηγού!Τι άλλο έπρεπε δηλαδή να φάει στο κεφάλι για να το διακόψει ??

Εγώ χαίρομαι που τους έδειξε ότι δεν έχουμε παίχτες αδερφές και ρουφιάνους που πηγαίνουν τα αντικείμενα στο διατητή και κλαίγονται, αλλά τα πετάνε στη μάπα τους και τους πουλάνε και τρέλα μέσα στο σπίτι τους!

:)
PAOKmadness

Δημοσίευση από PAOKmadness »

Παιδιά ας δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά.
Σωστή "ποδοσφαιρική μαγκιά" για τα δεδομένα, την ψυχολογία και τις περιστάσεις του χθεσινού ματς πούλησε μόνο ο Χαλκιάς.Του πέταξαν αντικείμενα έφυγε απο την εστία ξαναέφυγε και ξαναέφυγε τους εκνεύρισε τους πάγωσε έκανε τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις σε μιά έδρα δύσκολη σε ένα ματς που πρωταρχικό ρόλο εχει η ψυχολόγια και συνήθως το αβαντάζ το έχει ο γηπεδούχος..
Σωστή "ποδοσφαιρική μαγκιά" μας πούλησε ο ταμτάκος ο νέτο στην Τούμπα στο πρώτο ματς όταν η ομάδα μας μπήκε φορτσάτη και ήταν ζήτημα χρόνου το γκολάκι και εκεί πάγωσε το ματς για 10 λεπτα επειδη τα δικά μας τα μπερδεμένα θεώρησαν μαγκιά να πετάξουν εκείνο το μπουκάλι.

Πολύ απλά απο το sergio και με την εμπειρία που έχει δεν περίμενα σε τέτοιο ματς να κάνει αυτή την πατάτα.Και τι έγινε δηλαδή που έδειξε το ΔΙΚΕΦΑΛΟ και χτυπιόταν στην φισούνα ???Το μάτς το κερδίσαμε??Επιβάρυνθηκε περισσότερο η ομάδα με 10 παίχτες ενόψη του επόμενου αγώνα?? O sergio δεν πούλησε μαγκιά χθές βλακεία πούλησε γιατί κρέμασε όλη την ομάδα!!
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

Δημοσίευση από ehemithos199 »

novito νομιζω οτι ακουσα απο τον βασιλακη στη nova οτι οταν βγαινει απευθειας κοκκινη, η τιμωρια εξαρταται απο το αιτιολογικο που θα γραψει ο διαιτητης στο φυλλο αγωνα.
εισαι σιγουρος οτι με αυτο το αιτιολογικο θα τη γλυτωσει με μια αγωνιστικη?
(ασχετα με το κομματι που ειναι αρχηγος)
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

Δημοσίευση από ehemithos199 »

ευχαριστω novito.
οπως βλεπεις μαθαινω να ποσταρω ακομα 8)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”