Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Δε νομίζω. Απλώς προέχει ο Τελικός και πρέπει όλοι να είναι πλήρως συγκεντρωμένοι σε αυτόν.
- abc_o_ karpouzas
αρε ραζβανε αρε ραζβανε....
θυμαμε καποιες περιεργες ....βραδιες....μετα απο καποια οχι και τοσο καλα αποτελεσματα
εδω μεσα η μια σελιδα να διαδεχετε την αλλη ποιο γρηγορα και απο τον ....ροντ ρανερ....
και ενω επρεπε να εχεις μετα το ονομα σου τον λατινικο.....I.... εσυ εισαι ακομη στο 416...
εγω σε πιστεψα σαν προπονητη ακομη και απο ττοτε που ειχες την ξανθη...
ειμαι σιγουρος οτι εαν σε εχουμε μαζι μας του χρονου θα κανεις με την ΠΑΟΚαρα μας ακομη ποιο μεγαλα ρεκορ...
περιμενω απο αυτους που σε στολισαν με διαφορα κοσμητικά την αυτοκριτικη τους
λεμε τωρα
θυμαμε καποιες περιεργες ....βραδιες....μετα απο καποια οχι και τοσο καλα αποτελεσματα
εδω μεσα η μια σελιδα να διαδεχετε την αλλη ποιο γρηγορα και απο τον ....ροντ ρανερ....
και ενω επρεπε να εχεις μετα το ονομα σου τον λατινικο.....I.... εσυ εισαι ακομη στο 416...
ειμαι σιγουρος οτι εαν σε εχουμε μαζι μας του χρονου θα κανεις με την ΠΑΟΚαρα μας ακομη ποιο μεγαλα ρεκορ...

λεμε τωρα
Με ενοχλούσε πολύ αυτή η συστηματική επίθεση που δεχόσουν στην αρχή εδώ μέσα, συστηματικά. Λίγοι, όπως ο φίλος παραπάνω θυμάμαι υποστήριξαν. Παιδιά που διαβάζω με προσοχή τη γνώμη τους και σέβομαι την άποψή τους έκραζαν και τα έχωναν. Εγώ δεν το κατέχω τόσο,δεν έχω παίξει μπάλα, δε θέλω να μιλάω πολύ και δεν έχω την άποψη που έχουν πολλοί εδώ μέσα. Θα ήθελα τώρα όμως κι εγώ να ακούσω μερικές τοποθετήσεις τους. Τι ισχύει τελικά; γιατί ειπώθηκαν πολύ συγκεκριμένα πράματα εδώ μεσα ως κατηγορίες. Έκαναν λάθος τα παιδιά; μήπως κάποιοι δε βλέπετε τόσο μπάλα όσο δείχνει η σιγουριά με την οποία τοποθετείστε; είναι θέμα τύχης; δεν μπορούσατε να δείτε ότι το κατέχει ο Λούτσε; το κατέχει τελικά; βιαστήκατε; δεν ειρωνεύομαι κανέναν. Ίσα ίσα επειδή εμπιστεύομαι απόψεις κάποιων το λέω.
Από τις αρχές αφού είχαμε την απογοήτευση του μ@λ@κ@ του Stanojevic του χλ3μπ0νιάρη, όταν ήρθες και σε φίλους έλεγα "θέλω προπονητή με @@" τώρα της Ξάνθης θα πάρουμε;
Αλλά κατάφερε απ το Νοέμβριο και μετά που προσαρμόστηκε να κάνει την ΟΜΑΔΑ που επιθυμούσα όλα τα χρονια στην ΠΑΟΚάρα μας.
Τον ακούω σε δηλώσεις του και ειλικρινά μου σηκώνεται η τρίχα. Αυτό θα πει dna ΠΑΟΚ.
Razvanαρε το μόνο που θέλω είναι να πάρουμε το Κύπελλο όπως έγινε και 1 να δούμε μπ@λάρα όπως βλέπουμε να coachάρεις στα προκτιματικά του Champions League.
Αλλά κατάφερε απ το Νοέμβριο και μετά που προσαρμόστηκε να κάνει την ΟΜΑΔΑ που επιθυμούσα όλα τα χρονια στην ΠΑΟΚάρα μας.
Τον ακούω σε δηλώσεις του και ειλικρινά μου σηκώνεται η τρίχα. Αυτό θα πει dna ΠΑΟΚ.
Razvanαρε το μόνο που θέλω είναι να πάρουμε το Κύπελλο όπως έγινε και 1 να δούμε μπ@λάρα όπως βλέπουμε να coachάρεις στα προκτιματικά του Champions League.
- kataramenos5
Τις δηλωσεις ειτε μου χαιδευουν τ αυτια ειτε μου γυριζουν τα μυαλα εμαθα να μη τις δινω σημασια.Για μενα αυτο που μετραει ειναι το χορταρι και τ αποδυτηρια,μαζι πανε αυτα.Μπαλαρα δεν ειδα εκτος καποιων περιπτωσεων ειδα ομως τον ΠΑΟΚ να παιζει επιτελους αμυνα,να τρωει πολυ δυσκολα γκολ,ν αποκταει νοοτροπια νικητη.Κι αυτα ειναι δικο του εργο σιγουρα.Ισως καποιος αλλος να το κανε καλυτερα αλλα δε θελω να το μαθω τουλαχιστον οχι τωρα.Θελω για μια χρονια να παω με τον ιδιο προπονητη κι εκει να κρινω με ηρεμια.
ΥΓ Αλλα τι λεω, ειμαι σιγουρος πως κατι θα γινει παλι, κατι θα στραβωσει και θ ανοιξει η πορτα για τον επομενο Στανογιεβιτς.ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
ΥΓ Αλλα τι λεω, ειμαι σιγουρος πως κατι θα γινει παλι, κατι θα στραβωσει και θ ανοιξει η πορτα για τον επομενο Στανογιεβιτς.ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
- navigator11
Οι δηλώσεις του κάλπικες δεν είναι. Εκφράζει αυτά που νιώθει πρώτιστα ο ίδιος και οι παίχτες. Ασχέτως που χλευάζεται από τους τρύπιους στη χαβούζα, αν το έριχνε στην ... πολιτική, να δεις τι ωραία που θα φιγούραρε το ονοματάκι του για τον πουστόγαυρο. Φέτος υπήρξε, μακράν του δεύτερου, ο πιο σοβαρός και αξιόπιστος προπονητής. Συνεπής. Με μηδενική πίστωση χρόνου και αστοχίες σε στρατηγικές επιλογές σχετικά με το αγωνιστικό, για τις οποίες ευθύνη δεν είχε. Στην αρχή της χρονιάς, αν δεν ήταν κάποια ματς δοκάρι και έξω, ακόμα και με αυτές τις αλητείες, θα είχε πάρει το πρωτάθλημα. Και τύποις. Δεν υπάρχει λογική για την επόμενη τουλάχιστον σεζόν, μην πω δυο, να μη συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας. Την οποία έχει φέρει ήδη σε ένα τουλάχιστον σκαλί πιο πάνω από τους απατεώνες "ανταγωνιστές" της. Η ουσία έγκειται στην είσοδο στους ομίλους του τσουλου. Το κλειδί εκεί είναι. Αν το καταφέρει αυτό, ειδικά σε συνδυασμό με αποκλεισμό των χάρτινων πούστηδων, θα πρόκειται για την υπέρτατη ετεροχρονισμένη θεία δίκη.
+1926navigator11 έγραψε:Ανανέωση άμεσα, πριν τον τελικό, και δουλειά για σταθεροποίηση / βελτίωση της ομάδας. Το αξίζει πανηγυρικά.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- back in black
Αρχικά θεώρησα ότι ήσουν μια λύση ανάγκης, μετά την αρχική κωμικοτραγική επιλογή προπονητή.
Θεώρησα ότι δεν είχες το ¨ειδικό" βάρος για να είσαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ μας.
Ο αποκλεισμός απο την ευρώπη και οι πρώτες εμφανίσεις της ομάδας με έκαναν ανυπόμονο και επιπόλαιο επικριτή σου.
Στο τέλος και ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα του τελικού έχεις κερδίσει επάξια τον σεβασμό μου, έχοντας καταφέρει, με πολύ δουλειά, κάτω απο εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, χωρίς στήριξη απο ΜΜΕ και κόσμο, με απίστευτη πίεση (αγωνιστική και εξωαγωνιστική) να φτιάξεις και να παρουσιάσεις μια ομάδα που είναι η πιο ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών και ότι πιο κοντά σε αυτό που εγώ ονειρευομαι για τον ΠΑΟΚ.
Όμορφα και απλά σε ευχαριστώ και θα στεναχωρηθώ πραγματικά αν του χρόνου δεν συνεχίσεις μαζί μας.
Θεώρησα ότι δεν είχες το ¨ειδικό" βάρος για να είσαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ μας.
Ο αποκλεισμός απο την ευρώπη και οι πρώτες εμφανίσεις της ομάδας με έκαναν ανυπόμονο και επιπόλαιο επικριτή σου.
Στο τέλος και ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα του τελικού έχεις κερδίσει επάξια τον σεβασμό μου, έχοντας καταφέρει, με πολύ δουλειά, κάτω απο εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, χωρίς στήριξη απο ΜΜΕ και κόσμο, με απίστευτη πίεση (αγωνιστική και εξωαγωνιστική) να φτιάξεις και να παρουσιάσεις μια ομάδα που είναι η πιο ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών και ότι πιο κοντά σε αυτό που εγώ ονειρευομαι για τον ΠΑΟΚ.
Όμορφα και απλά σε ευχαριστώ και θα στεναχωρηθώ πραγματικά αν του χρόνου δεν συνεχίσεις μαζί μας.
- paokovios1974
Με ξεφτυλισες Ραζβαναρε.abg12d34 έγραψε:αρε ραζβανε αρε ραζβανε....
![]()
![]()
![]()
λεμε τωρα
Συγνωμη
22 νικες σε 29 ματς. Ποσοστο νικων 76%
Τι να λεμε....Που να σε ειχαμε και απο το καλοκαιρι...
Τι να λεμε....Που να σε ειχαμε και απο το καλοκαιρι...
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα φέτος ταλαιπωρήθηκε αγωνιστικά στην αρχή, χωρίς σ' αυτό να φέρει ευθύνη ο Ράζβαν, όχι μεγάλη πάντως. Αγώνες όπως αυτός μέσα στο Έστερσουντ, στον Λεβαδειακό, στον Απόλλωνα Σμύρνης (70 λεπτά με παίκτη παραπάνω), στην Λάρισα, και ΚΥΡΙΩΣ στα δύο εκτός έδρας ντέρμπυ με γαύρο και νέα ΑΕΚ η εμφάνιση της ομάδας ήταν αποκαρδιωτική. Ιδιαίτερα στο ΟΑΚΑ, όπου επί 24 λεπτά παίζαμε με παίκτη παραπάνω και καταφέραμε σ' αυτό το διάστημα να φάμε γκολ. Και όχι μόνον αυτό, αλλά καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο!
Χμμ, δεν συμφωνω με το να μπουν ολα αυτα τα ματς στο ιδιο τσουβαλι δηλαδη δεν ειναι τα ιδια.Έστερσουντ, στον Λεβαδειακό, στον Απόλλωνα Σμύρνης (70 λεπτά με παίκτη παραπάνω), στην Λάρισα, και ΚΥΡΙΩΣ στα δύο εκτός έδρας ντέρμπυ με γαύρο και νέα ΑΕΚ η εμφάνιση της ομάδας ήταν αποκαρδιωτική.
Με Εστερσουντ η ομαδα ηταν ακομα πτωμα.
Σε Λεβαδια και Απολλωνα, δεν ηταν η εμφανηση τοσο κακη, απλα δεν ηταν ακομα ετοιμη η ομαδα τοτε συν το οτι ητνα και ατυχη.
Με Λαρισα αποκαρδιωτικος ηταν μονο ο τροπος που φαγαμε την ισοφαριση. Το ματς ηταν κακο αλλα σταθηκαμε στο πολυ ξυλο της Λαρισας. Αλλο το οτι δεν παιχτηκε πολυ μπαλα.
Τα δυο ντερμπι ηταν επισης διαφορετικα. Με γαυρο ειμασταν καλυτεροι και καταφεραμε πραγματικα να χασουμε γιατι για κατορθωμα προκειτε. Σε ΟΑΚΑ ναι, αυτη ηταν πραγματικα απογοητευτικη, τραγικη επανεμφανιση του ΠΑΟΚ του Ιβιτς στα εκτος της χαβουζας. Οπως σκατα ειμασταν και σε τριπολη ασχετα απο το αν και ποσο επιρεασε το τι εγινε με γαυρο κτλ. Οπως και με τις πουτανες εντος δεν ηταν φοβερη η εμφανιση αυτη καθε αυτη.
Η ομάδα άλλαξε δυναμική αλλά και τρόπο παιχνιδιού, λίγο πριν, αλλά κυρίως μετά την διακοπή των Χριστουγέννων!
Ήταν η εποχή που ποιοτικοί παίχτες μας, σαν τον Βιέρι, ανέβηκαν σε φυσική κατάσταση και μπήκε μέσα ο Πέλκας...
Πιστεύω ότι είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου, μετά από ένα 4μηνο, να κατανοήσουν κι οι παίχτες τι θέλει ο Λου...
Οι δύο παραπάνω παράμετροι, παράλληλα με το πρόγραμμα των αγώνων, που περιείχε παιχνίδια με πιο αδύναμους αντιπάλους μόνο, εκτιμώ ότι επέτρεψαν στην ομάδα να χτίσει ψυχολογία νικητή, μετά από ένα μεγάλο σερί νικών...
Ας μην ξεχνάμε πως, προ Χριστουγέννων ήταν που, μας είδε ζωντανά, 2 φορές απ την σουίτα του Ιβάν, ο Μιρτσέα...
Πριν προλάβουν κάποιοι να μου την πέσουν, αυτό το επισημαίνω σαν θετικό του Λου και όχι σαν αρνητικό του...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι την δουλειά του Λου θα την κρίνουμε, θετικά ή αρνητικά, λιγότερο ή περισσότερο, στο τέλος της επόμενης σεζόν, όπως και ότι το δικαίωμα να την συνεχίσει και του χρόνου το κέρδισε με το σπαθί του...
Δεν είναι κακό άλλωστε να συζητάει ποδοσφαιρικά ζητήματα ένας προπονητής με έναν άλλο, εγνωσμένης αξίας...
Ήταν η εποχή που ποιοτικοί παίχτες μας, σαν τον Βιέρι, ανέβηκαν σε φυσική κατάσταση και μπήκε μέσα ο Πέλκας...
Πιστεύω ότι είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου, μετά από ένα 4μηνο, να κατανοήσουν κι οι παίχτες τι θέλει ο Λου...
Οι δύο παραπάνω παράμετροι, παράλληλα με το πρόγραμμα των αγώνων, που περιείχε παιχνίδια με πιο αδύναμους αντιπάλους μόνο, εκτιμώ ότι επέτρεψαν στην ομάδα να χτίσει ψυχολογία νικητή, μετά από ένα μεγάλο σερί νικών...
Ας μην ξεχνάμε πως, προ Χριστουγέννων ήταν που, μας είδε ζωντανά, 2 φορές απ την σουίτα του Ιβάν, ο Μιρτσέα...
Πριν προλάβουν κάποιοι να μου την πέσουν, αυτό το επισημαίνω σαν θετικό του Λου και όχι σαν αρνητικό του...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι την δουλειά του Λου θα την κρίνουμε, θετικά ή αρνητικά, λιγότερο ή περισσότερο, στο τέλος της επόμενης σεζόν, όπως και ότι το δικαίωμα να την συνεχίσει και του χρόνου το κέρδισε με το σπαθί του...

στην αρχή της χρονιας τον ρωτούσανε ποτε η ομάδα θα είναι έτοιμη , και ο lou τους έλεγε θα είμαστε έτοιμοι σε 1,5 μήνα, και όντως η ομάδα ήταν τρομερά βελτιωμένη μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχε πει , σε χρόνο 0 έφτιαξε ένα πολύ συμπαγές σύνολο που πραγματικά δεν μας έκαναν ευκαιρία με τπτ...και επιθετικά κάναμε πολλές ευκαιρίες 10+ σε καθε αγωνα βαζαμε και τα γκολ, αλλα είχαμε και έναν τερματοφύλακα ο οποιος παρόλο που έχει τρομερές ικανότητες απλά δεν τον ήθελε , μια φάση έκανε ο αντίπαλος και η μπάλα έγραφε μέσα ... για εμενα το κομβικό σημείο ήταν η είσοδος πασχαλάκη , ένα παλικάρι που έκανε το αυτονόητο , την μια γαμημένη ευκαιρία που θα έχει ο αντίπαλος ήταν εκεί , και μετά απλά η ομάδα ήταν ασταμάτητη ... οποιος δει τα video της περιόδου θα καταλάβει ότι άμα έπαιζε ο πασχαλάκης και έκανε τα αυτονόητα, ούτε η σκολαρικη δεν θα μας σταματούσε ...
- ΑποστόληςΑ
Στο χρονοδιάγραμμα δεν έπεσε μέσα. Ο Ράζβαν ήρθε στον ΠΑΟΚ στις 11 Αυγούστου και θλιβερός αγώνας στο ΟΑΚΑ έγινε στις 5 Νοεμβρίου, σχεδόν 3 μήνες μετά. Στη Νέα Σμύρνη παίξαμε στις 26 Νοεμβρίου, 3,5 μήνες μετά. Η διαφορά (στα εκτός έδρας παιχνίδια) φάνηκε στον αγώνα στην Ξάνθη στις 2 Δεκεμβρίου.