Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 12/05 20:30 Cosmotesports
- P.A.O.K.jim
Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports (Τελικός Κυπέλλου)
Χωρίς να ξέρω πρόσωπα και πράματα και χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν, θα πλήρωνα και καπέλο στα παιδιά που τρέχουν εδώ στην Αθήνα, αναγνωρίζοντας τα όσα έχουν κάνει και κάνουν. Εγώ δεν έχω διαρκείας, θεωρώ προφανώς αυτονόητο αυτό που λέει ο γκόραν αλλά θέλω να πάω στο παιχνίδι. Νομίζω όποιος θέλει θα πάει γιατί δε βλέπω τη διάθεση που υπήρχε την προηγού,ενη φορά.
-
To καπέλο από Πανελλήνιο που μπήκε ως καπέλο στο τελικό με το βάζελο είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει ο σύνδεσμος δικό του ιδιόκτητο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Για να συντηρηθεί αυτός ο χώρος και να συνεχίζει να λειτουργεί δε φτάνουν μόνο οι συνδρομές των μελών του. Φυσικά θα υπάρχει και τώρα καπέλο.Μένω λίγο καιρό Αθήνα δεν έχω γίνει μέλος και θα το πληρώσω ευχαρίστως. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι όλοι που μένουμε νότια να πάμε και να φύγουμε με ασφάλεια από το γήπεδο. Το πήγαινε θεωρώ είναι εύκολο. Το φεύγα δε το ξέρω στους προηγούμενες τελικούς με γαυροβάζελο είχα κατέβει με εκδρομές.Παιδιά που έχουν άποψη και μένουν Αθήνα ας μας πούνε τη γνώμη τους. Προσωπικά αν κάνει κίνηση ο Πανελλήνιος θα πάω μαζί τους χωρίς δεύτερη σκέψη.
-
Και αυτό που λέει ο goran παραπάνω έχει απόλυτο δίκιο. Ηδη μοιράστηκαν τα πρώτα πακέτα στους συνδέσμους μετά πιστεύω να πάρουν σειρά τα διαρκείας.
Σήμερα εξηγούσα στα παιδιά μου, οτι ο τίμιος και ο ηθικός θα έχουν πάντα λιγότερα απ'οσα πραγματικά αξίζουν στη ζωή. Αλλά θα έχουν πολύ περισσότερα απ΄όσα θα είχαν αν δεν προσπαθούσαν καθόλου. Είμαστε όλοι υπερήφανοι στην οικογένειά μας που είμαστε ΠΑΟΚ και η φετινή ΚΛΟΠΗ έγινε λόγος να γίνουμε ακόμη περισσότερο.
Στις 12 Μάη, είναι σίγουρο οτι η προσπάθεια νέας κλοπής γίνεται ήδη. Και μόνο το γεγονός οτι το ματς γίνεται στην έδρα τού αντιπάλου είναι αηδιαστικό. Χαμένος ο ΠΑΟΚ στα μάτια των οπαδών του δεν πρέπει να είναι με τίποτε.
Ή θα το πάρεις και θα τους ξεφτυλίσεις, ή θα στο κλέψουν και θα τους (ξανα)ξεβρακώσεις.
Όσοι πάτε (εγώ μένω στην άλλη άκρη του κόσμου), με το καλό να πάτε και με το καλό να γυρίσετε, με το κεφάλι ψηλά ότι αποτέλεσμα κι αν υπάρξει. Τους ξεφτιλισμένους και τους ξεβρακωμένους να μην τους ζηλεύετε.

Στις 12 Μάη, είναι σίγουρο οτι η προσπάθεια νέας κλοπής γίνεται ήδη. Και μόνο το γεγονός οτι το ματς γίνεται στην έδρα τού αντιπάλου είναι αηδιαστικό. Χαμένος ο ΠΑΟΚ στα μάτια των οπαδών του δεν πρέπει να είναι με τίποτε.
Ή θα το πάρεις και θα τους ξεφτυλίσεις, ή θα στο κλέψουν και θα τους (ξανα)ξεβρακώσεις.
Όσοι πάτε (εγώ μένω στην άλλη άκρη του κόσμου), με το καλό να πάτε και με το καλό να γυρίσετε, με το κεφάλι ψηλά ότι αποτέλεσμα κι αν υπάρξει. Τους ξεφτιλισμένους και τους ξεβρακωμένους να μην τους ζηλεύετε.

Μάγκες, συγνώμη αν έχει διευκρινιστεί προηγουμένως, αλλά δεν γνωρίζω και πρέπει να μάθω:
εμείς οι διαρκείας, θα πάρουμε εισητήρια και αν ναι, πότε θα πρέπει να πάμε να τα παραλάβουμε;
Φεύγω ταξίδι με την δουλειά και πρέπει να προγραμματίσω την όλη φάση.
εμείς οι διαρκείας, θα πάρουμε εισητήρια και αν ναι, πότε θα πρέπει να πάμε να τα παραλάβουμε;
Φεύγω ταξίδι με την δουλειά και πρέπει να προγραμματίσω την όλη φάση.
Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι για το δικαίωμα των κατόχων διαρκείας απ την ΠΑΕ...Αναμένουμε...
Ευχαριστώ.
Ελπίζω φέτος να μην μας γράψουν όπως πέρσι.
-
Πολύ καλή κίνηση, εφ όσον φυσικά ισχύει, που χρειάζεται δημοσίευση σε όλα τα ΜΜΕ και ΜΜΔ που υπάρχουν...Με επιστολή του στο ΕΣΚΑΝ, ο Π.Α.Ο.Κ. ζητάει να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ σε 5 παίκτες από την κάθε ομάδα του τελικού του Κυπέλλου!
Έγγραφο αίτημα προς το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ απέστειλε την Τετάρτη (2/5) η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA!
Με το αίτημά του αυτό, ο «δικέφαλος του Βορρά» ζητάει να διενεργηθεί έλεγχος ντόπινγκ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος της 12ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ.
Πιο συγκεκριμένα, ζητάει να γίνει έλεγχος ντόπινγκ σε 5 ποδοσφαιριστές από την κάθε ομάδα!
Σημειώνει δε, ότι αναλαμβάνει να καλύψει και το όποιο κόστος απαιτηθεί!
Από την πλευρά του ΕΣΚΑΝ δεν υπάρχει ακόμη κάποια απάντηση ή εκδήλωση προθέσεων, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από την ΑΕΚ.
Από sdna

Αυτά να τα βλέπει η υπουργ@ρα της πούτσ@ς, εκείνο το βρυκολακοβοθρολιμανίσο βαμπιροποκιτοϋπανθρωπάριο...
Για να δούμε πώς θα αντιδράσουν και οι χάρτινες και οι συνοδοιπόροι τους, σε κάθε τι κίβδηλο που κατακτήσανε...
Χαχαχαχαχα...Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι...Βρε τις "τρομοκρατημένες" σιχαμερές παλακίδες του σουλτάνου...Από την πλευρά της Ένωσης υπήρξε σχεδόν αμέσως τοποθέτηση για το θέμα που αποκάλυψε το SDNA, σχετικά με το αίτημα που κατέθεσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ΕΣΚΑΝ. Από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τόνισαν πως «Ο,τι προβλέπεται από τις διατάξεις. Αν προβλέπεται και αν ζητηθεί, ας γίνει και σε όλους τους παίκτες».

Κάτι έγραψα το πρωί για "νόμους και κανονισμούς" κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους...

Αποκλείεται με τόσα εισιτήρια να μη δοθεί προτεραιότητα στα διαρκείας, πιθανότερο το κόβω όπως το '14 να μείνουν έξω τα διαρκείας στα πέταλα. Όπως και να 'χει εισιτήριο με εκδρομή εξασφαλίζεις.gpap έγραψε:Ευχαριστώ.
goran 64 έγραψε:Χαχαχαχαχα...Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι...Βρε τις "τρομοκρατημένες" σιχαμερές παλακίδες του σουλτάνου...Από την πλευρά της Ένωσης υπήρξε σχεδόν αμέσως τοποθέτηση για το θέμα που αποκάλυψε το SDNA, σχετικά με το αίτημα που κατέθεσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ΕΣΚΑΝ. Από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τόνισαν πως «Ο,τι προβλέπεται από τις διατάξεις. Αν προβλέπεται και αν ζητηθεί, ας γίνει και σε όλους τους παίκτες».
![]()
Κάτι έγραψα το πρωί για "νόμους και κανονισμούς" κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους...![]()
![]()
παλι με χυμους θα την βγαλουν
Όλο δεν έχουνε πρόβλημα αυτοί αλλά ολο και απορρίπτονται τα αιτήματα τού ΠΑΟΚ. Ούτε για κατάθεση κομίνη, ούτε για βίντεο ούτε τίποτε. Πουλάνε πνεύμα γιατί ξέρουν οτι έχουν το προστατευτικό δίχτυ από κάτω.
Ψευτοπρωταθλητές και ψευτόμαγκες.
Ψευτοπρωταθλητές και ψευτόμαγκες.
Δεν έχει κανένα νόημα το ντόπινγκ κοντρόλ την ώρα του τελικού. Και αυτό επειδή μόνο δείγμα ούρων θα πάρουν και το ντόπινγκ είναι παγκοσμίως δύο βήματα μπροστά από τις μεθόδους ανίχνευσής του,κυρίως στα ούρα. Άλλωστε έγινε στο ΑΕΛ-αεκ2014 για το Κύπελλο και δεν προέκυψε κάτι κολάσιμο.
Ακόμα και με λήψη δείγματος αίματος στον αγώνα και εφόσον είναι σε γνώση των ομάδων από μέρες νωρίτερα, το αποτέλεσμα θα είναι πιθανώς μη αξιολογήσιμο. Υπάρχουν φαρμακολογικοί παράγοντες που χορηγούνται και μπορούν να καλύψουν τυχόν ντοπάρισμα. Το σωστό ντόπινγκ κοντρόλ, γίνεται αιφνιδίως και χωρίς προειδοποίηση και με αιμοληψία και μόνο, για παράδειγμα, πριν την προπόνηση ή την παραμονή του αγώνα μιας ομάδος, είτε στο ξενοδοχείο,είτε κατά την αναχώρηση για το γήπεδο, είτε τέλος, εντός αυτού.
Ακόμα και με λήψη δείγματος αίματος στον αγώνα και εφόσον είναι σε γνώση των ομάδων από μέρες νωρίτερα, το αποτέλεσμα θα είναι πιθανώς μη αξιολογήσιμο. Υπάρχουν φαρμακολογικοί παράγοντες που χορηγούνται και μπορούν να καλύψουν τυχόν ντοπάρισμα. Το σωστό ντόπινγκ κοντρόλ, γίνεται αιφνιδίως και χωρίς προειδοποίηση και με αιμοληψία και μόνο, για παράδειγμα, πριν την προπόνηση ή την παραμονή του αγώνα μιας ομάδος, είτε στο ξενοδοχείο,είτε κατά την αναχώρηση για το γήπεδο, είτε τέλος, εντός αυτού.