Η ερτ εχει πολυ καλο web tv (και τα 3 καναλια) στο site της. Για να μην ψαχνεις youtube.Alastor έγραψε:οποιοι θελουν να το δουν,εχει live στο youtube η ερτ https://www.youtube.com/watch?v=bVREmAZt6i0
Βόλλεϋ 2017/18
Re: Βόλλεϋ 2017/18
Του σπήκερ πρέπει να του την έχουν σπάσει αφάνταστα με τους ενισχυτές για να πανηγυρίζει ετσι τους πόντους μας
το ιδιο ειναιadamroxas έγραψε:Η ερτ εχει πολυ καλο web tv (και τα 3 καναλια) στο site της. Για να μην ψαχνεις youtube.Alastor έγραψε:οποιοι θελουν να το δουν,εχει live στο youtube η ερτ https://www.youtube.com/watch?v=bVREmAZt6i0
Πρώτη φορά ακούω περιγραφή βόλλευ χωρίς 20 τουλάχιστον αναφορές του σπικερ για πουστόγαυρο.
Απ τα μισά του τέταρτου βλέπω.
Κάκιστοι είμαστε , ρε σαφρα τι έπαθες ρε αγορι μου;
Άντε πάμε ται μπρεικ τουλάχιστον να το τελειώσουμε
Υγ. Αυτά τα θλιβερά χωριατιστικα κόλπα με τις κόρνες ποτέ στο διάολο θα εκλείψουν; Ενα βλαμμένο μόνο του χαλάει όλο το ματς μέχρι κι ο σχολιαστής λάλησε.
Κάκιστοι είμαστε , ρε σαφρα τι έπαθες ρε αγορι μου;
Άντε πάμε ται μπρεικ τουλάχιστον να το τελειώσουμε
Υγ. Αυτά τα θλιβερά χωριατιστικα κόλπα με τις κόρνες ποτέ στο διάολο θα εκλείψουν; Ενα βλαμμένο μόνο του χαλάει όλο το ματς μέχρι κι ο σχολιαστής λάλησε.
Σαφρανοβιτς κακιστος σε αυτό το σετ, πιστευω βεβαια στους τελικους θα ναι ο παλιος καλος σαφρα..για σήμερα ας τον αλλάξει ομως, χάσαμε ευκαιριες να μειωσουμε λόγω σαφρα
Το τέταρτο ξεκίνησε με κοκκινες καρτες. Δυο φαγαμε εμεις και μια οι άλλοι. Τους έσπασε τα νευρα ο κορακας και οι εποπτες
Ο Σαφρανοβιτς με τους τραυματισμο στην μεση που εχει δεν θα επρεπε να παιζει καν βολλευ.
Ο Ριτσι προσπαθει να του δωσει ρυθμο μπας και στους τελικους στηριχτει πανω του αλλα ο Γκιον
με την μετρια υποδοχη που εχει αλλα την πολυ καλυτερη επιθεση θα πρεπει να ειναι βασικος.
Εδω σημερα εβαλε τον Παπαδημητριου....ισως ο χειροτερος Λιμπερο που εχω δει ποτε μου.
Αργος...κακη υποδοχη.....δεν ειναι καλος σε τιποτα.....τι να πω....διωξαμε τον Γκαρα να παρουμε
αυτον....το καλοκαιρι ειχα χαρει γιατι νομιζα ηταν ο αδερφος του που κλεισαμε.
Ο Ριτσι προσπαθει να του δωσει ρυθμο μπας και στους τελικους στηριχτει πανω του αλλα ο Γκιον
με την μετρια υποδοχη που εχει αλλα την πολυ καλυτερη επιθεση θα πρεπει να ειναι βασικος.
Εδω σημερα εβαλε τον Παπαδημητριου....ισως ο χειροτερος Λιμπερο που εχω δει ποτε μου.
Αργος...κακη υποδοχη.....δεν ειναι καλος σε τιποτα.....τι να πω....διωξαμε τον Γκαρα να παρουμε
αυτον....το καλοκαιρι ειχα χαρει γιατι νομιζα ηταν ο αδερφος του που κλεισαμε.