ramolimendo έγραψε:Γερασίμου έγραψε:Μέσα στις 4 γραμμές, είμαστε οι πρωταθλητές. Ας χαρούν οι άλλοι τον τίτλο έξω από τα δικαστήρια.
Στα αγωνιστικά και εν όψει και του τελικού: μέτρια-κακή εμφάνιση στο α΄, καλύτερη στο β΄. Ίσως η νίκη μέσα στη Λεωφόρο, έστω και επί πεθαμένων, να αποδειχθεί καλή για την ψυχολογία μας. Έχω μεγάλο προβληματισμό στη θέση 6. Ο Κάνιας μετά τον περσινό τραυματισμό του είναι ανεπαρκέστατος. Στον τελικό, ο οποίος θα είναι αγώνας τακτικής και να μην περιμένουμε πολλές φάσεις, πολλά θα κριθούν από την ανάκτηση της μπάλας στο κέντρο και το αναχαιτιστικό κομμάτι στο εξάρι. Δυστυχώς, ο Τσίμι- δεν αναπληρώθηκε, ο Μουλέν είναι συνεχώς τραυματίας. Δεν ξέρω πως θα βγει αυτό στον τελικό κόντρα στον Σιμόες που παίζει και δυνατά-βρώμικα.
Με προβληματίζει και το ντεφορμάρισμα του Κρέσπο τον τελευταίο 1-1,5 μήνα, όπως και τα πολλά νεύρα του Μάτος.
Δηλαδή φοβάσαι μια ομάδα που δεν κέρδισε σήμερα την Κερκυρα?...
Όχι αδελφέ, δεν φοβάμαι κανένα παιχνίδι, έχω μάθει να τα υπολογίζω όλα. Μην παίρνεις σαν κριτήριο τον αγώνα της αεκ2014 με την Κέρκυρα, ήταν γι αυτούς αγώνας-αγγαρεία και όπως είδα στις συνθέσεις έκαναν rotation. Όπως είπα, ο τελικός θα είναι σε άλλη γραμμή και θέλει πολλή μαγκιά και τρέξιμο στη μεσαία γραμμή. Στη θέση 6, λέω την αμαρτία μου, φοβάμαι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, προσέξουμε την άμυνα (αυτοί έχουν θέμα σε συμπαγείς και κλειστές άμυνες), κερδίσουμε τις μάχες στο κέντρο και δώσουμε πλάτος στο παιχνίδι μας με τα άκρα, όπου σαφώς πιστεύω ότι υπερτερούμε, θα το σηκώσουμε.