Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 12/05 20:30 Cosmotesports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
skalon
Δημοσιεύσεις: 2235
Εγγραφή: Κυρ 12 Φεβ 2017, 22:10

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από skalon »

chrisg4 έγραψε:Αν δεν κατέβουμε κάνουνε double και πέφτουμε . Problem solved. Γι αυτους όχι για μας . Αν κατέβουμε με την Κ20 κάνουνε double και ξεφτιλιζουμε την Κ20 και τους παίχτες της πρώτης ομάδας που περιμένουν πώς και πώς να αποδειξουνε ότι είναι καλύτερη ομάδα . Ξανά problem solved. Ξανά για αυτούς όχι για μας. Αν κατέβουμε και τα κάνουμε πουταν@ κάνουνε double και ξεκινάμε με -7 και 3 αγωνιστικες την επόμενη σεζόν . Μάντεψε. Ξανά problem solved για αυτούς όχι για μας. Σε κανένα από αυτά τα τρία σενάρια δεν θα βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ πουθενά . Και στα τρία βγαίνει κερδισμένη το χανουμι. Και στα τρία είμαστε τα κορόιδα . Και στα τρία θα μπούμε σε μια περίοδο εσωστρέφειας και αυτομαστιγοματος.

Το τέταρτο σενάριο είναι, κατεβαίνουμε ο κόσμος βοηθάει την ομάδα να δωσει τον καλύτερο της εαυτό έχοντας πίστη ότι είναι πολύ πολύ καλύτερη από αυτή του χανουμιου. Δεν ξέρω αν στο τέλος το πάρουμε . Ποδόσφαιρο είναι όλα γίνονται . Χάσουμε κερδίσουμε κόσμος και ομάδα θα βγούνε ενωμενοι και έτοιμοι για την επόμενη σεζόν . Αυτός πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ . Όλα τα άλλα είναι βλαχομαγκιες που μόνο πίσω μας πάνε .
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
- Στην πρώτη περίπτωση, αν δεν κατεβούμε πρέπει να αποχωρήσουμε (από μόνοι μας) ΚΑΙ από το πρωτάθλημα. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
- Στη δεύτερη περίπτωση, καμία Κ20 δεν ξεφτιλίζεται. Αυτοί που ξεφτιλίζονται είναι το ποκ και το σκατοσύστημά τους. Ναι μεν η ιστορία θα γράψει "νταμπλ στην κούλα2014", αλλά αυτό το νταμπλ θα είναι στοιχειωμένο. Θα μείνει στα χρονικά σαν το νταμπλ της ντροπής, γιατί το πρωτάθλημα προήλθε από τα δικαστήρια και το κύπελλο από την πρωτοφανή αντίδραση του ΠΑΟΚ στις μεθοδεύσεις της νέας ΕΟ.
- Το τρίτο σενάριο είναι όντως απευκταίο και θα μας κάνει να μοιάζουμε μ@λ@κες (το τρις εξ αμρτείν, ούκ ανδρός σοφού...)
- Και ερχόμαστε τώρα στην τελευταία περίπτωση... Εδώ είναι η μεγαλύτερη παγίδα από όλες!!! Αν νικήσουμε, δεν έγινε και τίποτα. "Αποδεικνύουν" μάλιστα ότι δεν υπάρχει και κανένα σύστημα που μας πολεμάει, άρα για ότι πάθαμε μέσα στη χρονιά, φταίει το κεφάλι μας! Αν τώρα χάσουμε (ακόμα και με όργια), τότε "αποδεικνύεται περίτρανα" ότι η κούλα2014 είχε καλύτερη ομάδα από εμάς και άρα "δικαιότατα" πήρε το πρωτάθλημα.

Προσωπικά θεωρώ ως πιο σωστή απόφαση την πρώτη. Να ξεκόψουμε μία και καλή από αυτή τη χαβούζα.
Επειδή όμως είναι ακραίο μέτρο και πιθανώς να σκέφτομαι έτσι λόγω του εκνευρισμού, τότε ψηφίζω ακράδαντα για τη 2η. Δεν με ενδιαφέρουν κύπελλα και μ@λ@κίες. Προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ψηλά και να κάνω κάτι που να μείνει στην ιστορία, δείχνοντας και στις επόμενες γενιές φιλάθλων τον πόλεμο που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ, παρά να τους δώσω την ευκαιρία να δημιουργήσουν άλλοθι και να πάρουν συγχωτοχάρτι για ότι έκαναν φέτος.
Άβαταρ μέλους
skalon
Δημοσιεύσεις: 2235
Εγγραφή: Κυρ 12 Φεβ 2017, 22:10

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από skalon »

[quote="GiorgosAtha"]Το ξαναγράφω γιατί το πιστεύω ακράδαντα!
Αν μπορούσα θα ζητούσα από τους παίχτες τα εξής...
1) Ούτε χειραψία με τους αντιπάλους. Να τους αγνοήσουν όλοι τους επιδεικτικά στο "τελετουργικό" της έναρξης καθώς και ο αρχηγός στο "στρίψιμο" του κέρματος. Ούτε "λαβαράκια" και λοιπές μαλακίες... αν πρέπει με το ζόρι να το πάρει να το πετάξει αμέσως επιδεικτικά έξω από τον αγωνιστικό χώρο και να μη πάει κανείς να το μαζέψει.
2) Μάτι να γυαλίζει σαν να μην υπάρχει αύριο. Γκολ και "σσσσ" σε κερκίδα και πάγκο.
3) Στην απονομή ο αρχηγός να φοράει μπλουζάκι "Απατεώνες Ενωσίτες Κλέφτες". Να πάρει το κύπελλο και μαζί με όλους τους παίχτες να πάει να το αφήσει μπροστά τους λέγοντας κάτι του τύπου "Βάλτε το μαζί με το άλλο που κλέψατε". Μετά να έρθουν στην κερκίδα να πάρουνε τον πραγματικό τίτλο ΤΙΜΗΣ!
4) Στη συνέντευξη τύπου απλά να πάνε εκεί -γιατί πρέπει-, να πούνε "Σήμερα έγινε το φυσιολογικό, ότι γίνεται όταν μια ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει στα ίσια στο γήπεδο ένα τσούρμο απατεώνων, ψευτών και κλεφτών. Δεν δεχόμαστε καμία ερώτηση γιατί πρέπει να φύγουμε, δεν μπορούμε να κάτσουμε γιατί φοβόμαστε να μη λερωθούμε από την βρωμιά! Σήμερα ήταν μόνο η αρχή! Ευχαριστούμε."
[quote="GiorgosAtha"]

Προσθέτω και το εξής: Στο πρώτο "Βούλγαροι" παίχτες και παράγοντες πάνε στον 4ο και ζητάνε να σταματήσει επισημαίνοντας του πως στο δεύτερο αντιεθνικό απλά φεύγεις και ζητάς να αδειάσει η κερκίδα τους.

Τους ξεφτιλίζεις δημόσια...

Επίσης, δηλώνεις επίσημα στο φύλλο αγώνα τον Γιώργο, και τον βάζεις να κάνει βόλτες μπροστά από την κερκίδα τους....
Άβαταρ μέλους
tolis01
Δημοσιεύσεις: 6221
Εγγραφή: Δευ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από tolis01 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ιβάν Ωρα να μιλησεις.
Βγες και τελειωσε την κοντρα
Χαθηκε μια μαχη....ο.κ. Δεν χρειαζεται να χασουμε τον πολεμο
Σταματα τον μικρο με τα τουιτερ και ιστραγρκαμ...τους εχουμε ολους απεναντι μας...
Ετσι πως παει η κοντρα θα γινει μακελειο στην Αθηνα....
Και σε περιμενει ολοι η Αθηνα...

Στημενη μας την εχουν.....θα χασουμε το επομενο πρωταθλημα απο φετος τον Μαιο.....και θα μας
τιμωρισει και η UEFA γιατι φροντησαν να σε στοχοποιησουν και στην Ευρωπη τα λαμογια των Αθηνων
Ακομα και τωρα προλαβαινεις.....ζητα αλλαγη εδρας για λογους ασφαλειας....μην πας στο Ο.Α.Κ.Α...
20.000 φανατισμενο κοσμο δεν μπορεις με τιποτα να τον συγκρατησεις.....αιμα και αμμος θα γινει...
....δες την παγιδα...παλι θα σε σταυρωσουν....
Ασε το συναισθημα και πραξε με την λογικη...
Προστατεψε τον κοσμο .....προστατεψε τον ΠΑΟΚ....

Κανε την αυτικριτικη σου και δες την επομενη μερα ηρεμα καιμε ψυχραιμια
Κανε τον ΠΑΟΚ μας ακομα ποιο δυνατο...μπορεις...
Και οπως ειπα και χθες....αντεξες 33 χρονια....θα αντεξεις αλλο 1...
cellophan έγραψε:Η πιο ενδεδειγμένη προσέγγιση είναι η ομάδα, πολύ σοβαρά και χωρίς ακρότητες, να δηλώσει απειλούμενη και τρομοκρατημένη και αυτή και ο κόσμος της, λόγω του εμφυλοπολεμιακού κλίματος που έχει δημιουργηθεί. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αγώνας στην έδρα του αντιπάλου υπό αυτές τις συνθήκες.

Να ζητήσει να γίνει ο αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο, χωρίς κόσμο. Και εκεί να τους γαμίσει τα πρέκια. Μηδενικό εξωαγωνιστικό ρίσκο.
Αυτά. Δε νοείται ΟΑΚΑ με φιλάθλους (βασικά οπουδήποτε) σαν option. Απαιτούνται πρωτοφανείς συνεργασίες διοίκησης-οργανωμένων-αστυνομικών δυνάμεων και ομάδες περιφρούρησης σε εξωφρενικό βαθμό. Όλα αυτά δυστυχώς ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει δείξει πως δεν τα διαθέτει. Και πάλι δεν έχεις την παραμικρή εγγύηση πως δε θα έχουν χαρτζιλικωθεί 10 ΜΑΤατζήδες να ρίξουν χημικά γιατί έτσι γουστάρουν και μετά τρέχα καημένε ΠΑΟΚ με τα βίντεα κλπ.
Στο πρακτικά καθεστώς ανισονομίας μόνο την καταστροφή του σωματείου έχεις να περιμένεις.

Βόλο-Λάρισα με μαθητές. Τα πρόσφατα παραδείγματα του μπάσκετ και του βόλλευ το έχουν δείξει.

Η ομάδα θα κατέβει να παίξει όπου κι αν κληθεί. Αλλά τρέλα στην τρέλα.
Στο πρώτο ¨Βούλγαροι¨ στοπ, άδειασμα κερκίδας. Απαίτηση από πριν. Κα ιάσε αυτούς να πλακώνονται με τους μπάτσους.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator
Δημοσιεύσεις: 10898
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 22:23

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ο τελικός θα γίνει Θεσσαλονίκη πάει και τελείωσε! Αν όχι τούμπα τότε Καυτατζόγλειο. Να ανεβάσουν αυτοί κόσμο. Να φάνε ταλαιπωρία από τα ξημερώματα. Να φάνε τις γκλομπιες τους από τα όργανα της τάξεως, τις πετρούλες τις καθιερωμένες στις γέφυρες Και μετά το Καβ....λι το καθιερωμένο να φάνε την ίδια ταλαιπωρία και στο δρόμο της επιστροφής

Και το ίδιο να γίνει και του χρόνου. Και του παραχρόνου. Και σε τρία χρόνια. Να δούμε θα αντέξουν; Άμα δε τους γαμή......ουμε τις ζωές τους συστηματικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Να γευτουνε τη γλυκά οι τρυπιοι και οι χάρτινοι!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis
Δημοσιεύσεις: 6173
Εγγραφή: Τρί 28 Ιούλ 2009, 12:59
Τοποθεσία: Ουσουάια, Αργεντινη

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Στέλνεις την Κ20 και τους ξεφτιλιζεις στον αιώνα τον άπαντα!
Ας βάλουν όσα γκολ θελουν, τα εισιτήρια μας δεσμευμένα και εμείς απόντες, το γήπεδο να είναι μισό.
Να πάει η εικόνα σε όλον τον κόσμο!

Ξεφτίλα παντού!

Πρέπει να απαξιωθεί στην πράξη το πρωτάθλημα και το κύπελλο, όχι στο έχουμε 64 και έναν αγώνα λιγότερο.

ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους, γαμώ το φέλεκι μου μέσα!



ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4
Δημοσιεύσεις: 5835
Εγγραφή: Τρί 18 Μάιος 2010, 16:06
Τοποθεσία: Γιάννενα

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν υφίσταται θέμα συμμετοχής της Κ20. Τι φταίνε αυτά τα παιδιά να περάσουν τέτοια νίλα; Να καταστρέψουμε, έτσι για τις εντυπώσεις, μια ολόκληρη γενιά παικτών; Η ομάδα έχει υποχρέωση -και μεγάλη επιθυμία συμπληρώνω εγώ- να αγωνιστεί και να κερδίσει.
Άβαταρ μέλους
Azrael
Δημοσιεύσεις: 5924
Εγγραφή: Σάβ 14 Δεκ 2013, 21:03
Τοποθεσία: Dagobah

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από Azrael »

προσοχη στις καρτες στους 2 αγωνες που μενουν! ας μην παιξουν μερικοι βασικοι μπας και παμε ολοκληρωμενα
elvetos giatros
Δημοσιεύσεις: 3736
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 01:16

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από elvetos giatros »

chrisg4 έγραψε:Αν δεν κατέβουμε κάνουνε double και πέφτουμε . Problem solved. Γι αυτους όχι για μας . Αν κατέβουμε με την Κ20 κάνουνε double και ξεφτιλιζουμε την Κ20 και τους παίχτες της πρώτης ομάδας που περιμένουν πώς και πώς να αποδειξουνε ότι είναι καλύτερη ομάδα . Ξανά problem solved. Ξανά για αυτούς όχι για μας. Αν κατέβουμε και τα κάνουμε πουταν@ κάνουνε double και ξεκινάμε με -7 και 3 αγωνιστικες την επόμενη σεζόν . Μάντεψε. Ξανά problem solved για αυτούς όχι για μας. Σε κανένα από αυτά τα τρία σενάρια δεν θα βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ πουθενά . Και στα τρία βγαίνει κερδισμένη το χανουμι. Και στα τρία είμαστε τα κορόιδα . Και στα τρία θα μπούμε σε μια περίοδο εσωστρέφειας και αυτομαστιγοματος.

Το τέταρτο σενάριο είναι, κατεβαίνουμε ο κόσμος βοηθάει την ομάδα να δωσει τον καλύτερο της εαυτό έχοντας πίστη ότι είναι πολύ πολύ καλύτερη από αυτή του χανουμιου. Δεν ξέρω αν στο τέλος το πάρουμε . Ποδόσφαιρο είναι όλα γίνονται . Χάσουμε κερδίσουμε κόσμος και ομάδα θα βγούνε ενωμενοι και έτοιμοι για την επόμενη σεζόν . Αυτός πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ . Όλα τα άλλα είναι βλαχομαγκιες που μόνο πίσω μας πάνε .
Βλαχομαγκιες δεν ειναι
Απλά μας έχουν κουράσει εδώ και τέσσερις πέντε δεκαετίες :oops:
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ
Και πιστεύω η ΠΑΕ θα πράξει το λογικο
Ας ελπίσουμε κι εμείς οι φίλαθλοι το ίδιο
Άβαταρ μέλους
obanebane
Δημοσιεύσεις: 25504
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από obanebane »

Μη γράφετε μαλακιες πανω στην απογοήτευση και στον εκνευρισμό.
Ή συμμετέχουμε σε όλα ή σε τίποτα,μη τους δίνεται πατήματα να γελάνε,η ομάδα θα κατέβει και θα τους σκίσει και εμείς για άλλη μια φορά θα δείξουμε το μεγαλείο του λαού του ΠΑΟΚ.
Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη,θα είμαστε εκεί για τον ΠΑΟΚ.
Βαθύ Mαύρο
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: Κυρ 25 Φεβ 2018, 22:25

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από Βαθύ Mαύρο »

Να πώ κι εγώ την άποψή μου για τη στάση του ΠΑΟΚ στον επερχόμενο τελικό για το κύπελο του μπουρδέλου.
Οι επιλογές είναι οι εξής
1. Κατεβαίνει η ομάδα κανονικά με το μυαλό στο αγωνιστικό κομμάτι για να παίξει σε έναν ακόμα αγώνα όπου θα μετρήσουν τα αγωνιστικά συστήματα, η αξία του κάθε παίκτη ατομικά. Κατεβαίνει και ο ΛΑΟΣ για να στηρίξει.
2. Κατεβαίνει η ομάδα για να παίξει με το μυαλό όμως στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ που διέπραξε το κράτος της αθήνας και ο ΛΑΟΣ για να εκφράσει την αγανάκτησή του.
Για μένα, πρέπει να επικρατήσει το πρώτο σενάριο. Ο ΛΑΟΣ όμως πρέπει να δώσει ρεσιτάλ. Δηλαδή όχι συνθήματα για εκδορομές και ναρκωτικά και νομοκομεία. Για τρεις ώρες, από το πρώτο δευτερόλπεπτο που θα μπεί μέσα στο μπουρδέλο ο πρώτος ΠΑΟΚΤΣΗΣ μέχρι και αργά τη νύχτα, συνθήματα ΑΠΌ ΌΛΟΥΣ ως εξής
1. Τσίπρα ......μάνα σου
2. Κοντονή......(το ίδιο)
3. βασιλειάδη το ίδιο.
4. Ελλάς Ελλάς η χώρα της π...
5. Οι Βούλγαροι ...τις μάνες σας
6. Να καεί, να καεί.....η .....η Βουλή
7. Ελλάδα είναι μέχρι τη Λαμία....κλπ κλπ.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.

Και εννοείται καμία χειραψία με κανέναν. καμία κουβέντα από κανένα σε κανένα.
gpaok
Δημοσιεύσεις: 1926
Εγγραφή: Τρί 22 Ιούλ 2008, 15:31

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από gpaok »

Το μόνο παρήγορο είναι ότι και εδώ μέσα και γενικά υπάρχουν ψύχραιμες φωνές, που βλέπουν και το αύριο.
Μακάρι να επικρατήσει η λογική. Ποδόσφαιρο είναι... Ποδόσφαιρο θέλουμε να βλέπουμε. Και στην Ελλάδα κ στην Ευρώπη κ παντού. Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ ξανά στην Ευρώπη του χρόνου, να μου χαρίζει στιγμές όπως με Ναπολι, Μαλιν, Αρσέναλ Τότεναμ κλπ...
Δεν το χαραμίζω αυτό για κανένα πστη. Στον τελικό θα ασκηθεί απίστευτη ηχητική βία, η ομάδα θα μπει και θα παίξει την μπάλα της. Τα φετινά θα γίνουν μάθημα... Και του χρόνου εδώ θα είμαστε κ πάλι.
Άβαταρ μέλους
Tolaros
Δημοσιεύσεις: 6455
Εγγραφή: Κυρ 23 Δεκ 2007, 22:16
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από Tolaros »

Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα ευτυχώς θεέ μου που υπάρχει και ο Λουτσέσκου που τους περίμενει πως και πως ακονίζοντας τον.
Ο Βαρέλα τον έχει ήδη έτοιμο
Άβαταρ μέλους
cellophan
Δημοσιεύσεις: 3407
Εγγραφή: Δευ 03 Αύγ 2009, 03:24

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από cellophan »

GI4NNEN4 έγραψε:Δεν υφίσταται θέμα συμμετοχής της Κ20. Τι φταίνε αυτά τα παιδιά να περάσουν τέτοια νίλα; Να καταστρέψουμε, έτσι για τις εντυπώσεις, μια ολόκληρη γενιά παικτών; Η ομάδα έχει υποχρέωση -και μεγάλη επιθυμία συμπληρώνω εγώ- να αγωνιστεί και να κερδίσει.
Φαντάζεσαι λέει να στείλουμε την Κ20 και να το σηκώσει!!!
Άβαταρ μέλους
Mīngus
Δημοσιεύσεις: 8090
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:04

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει πολύ έξυπνα σ' αυτό το παιχνίδι. Αν πάει φορτωμένος και εν βρασμώ μπορεί να χει μπελάδες. Η κούλα σε κλειστές άμυνες πελαγώνει. Αν ο Λούτσος δεν παρασυρθεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που θέλει τεσσάρες και πεντάρες και πάει με κρύο αίμα, το κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα (αγωνιστικά).
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Δημοσιεύσεις: 1551
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:41
Τοποθεσία: valia calda

Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 Cosmotesports

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ψύχραιμα λοιπόν θα αναφέρω το σκηνικό που εγώ θα ήθελα να συμβεί μετά το νικηφόρο τελικό επί της χάρτινης στη συνέντευξη τύπου. Ο λόγος στον αρχηγό του ΠΑΟΚ:

-...Ο δημοσιογράφος του Σκαι είναι εδώ;

-ναι!

-του άλφα; του αντεννα;

-εδώ, εδώ!!

-ΕΡΑ σπορ; sportime και sportday;;

-όλοι εδώ, ξεκινήστε!

-ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ, ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΑΜΗΜΕΝΗ!!!...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”