Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sn0ufel4 έγραψε:περιμενω το σκεπτικο.... δε παιζει να ειδαν καν το βιντεο
το σκεπτικο θα ναι αστειο,ειτε το ειδαν ειτε οχι. Αν το ειδαν,θα πουν οτι δεν εκριναν κατι που να δινει βασει στους ισχυρισμους του ΠΑΟΚ,αν δεν το ειδαν,θα πουν οτι δεν χρειαστηκε.
Δηλαδη εσυ το σκεπτικο περιμενεις? Απτην στιγμη που περασε σκεπτικο με αιτιολογια ηπιου ξυλου περσι με πλατανια και γαυρο,αυτα εδω θα ναι παιχνιδακι
Μάλιστα. Να πω ότι δεν εξεπλάγην ψέματα θα πω. Όχι φυσικά ότι περίμενα πλήρη ανατροπή. Δηλαδή παρέμεινε ως ακριβώς είχε η πρωκτόδικη απόφαση; Και βγήκε την επόμενη της χάρτινης "φιέστας". Κλαυσίγελως. Ειλικρινά, αν η μάχη για να επιλαμβάνονται τέτοιων υποθέσεων τακτικοί δικαστές έχει τέτοια αποτελέσματα, δηλαδή την κλοπή 9 βαθμών από μια ομάδα, που τους πήρε επάξια στον αγωνιστικό χώρο, για να έχουμε φαινόμενα νεογαυρίλας, τι να πω. Ας μην πω τίποτα καλύτερα. Προσωπικά, δε θέλω ο ΠΑΟΚ να πάρει εισιτήρια για τις 12 Μαΐου. Θα είναι αμαρτία να καταστραφεί το παρόν και το μέλλον οποιουδήποτε ΠΑΟΚτσή. Είναι έγκλημα να διεξαχθεί παρουσία κόσμου αυτός ο αγώνας. Το γράφω με πλήρη συνείδηση. Θεωρώντας εαυτόν ένα σε γενικές γραμμές ήπιο άτομο, δε θα έβαζα στοίχημα για το πώς θα μπορούσα να αντιδράσω σε μια τόσο φορτισμένη ατμόσφαιρα.
sn0ufel4 έγραψε:περιμενω το σκεπτικο.... δε παιζει να ειδαν καν το βιντεο
το σκεπτικο θα ναι αστειο,ειτε το ειδαν ειτε οχι. Αν το ειδαν,θα πουν οτι δεν εκριναν κατι που να δινει βασει στους ισχυρισμους του ΠΑΟΚ,αν δεν το ειδαν,θα πουν οτι δεν χρειαστηκε.
Δηλαδη εσυ το σκεπτικο περιμενεις? Απτην στιγμη που περασε σκεπτικο με αιτιολογια ηπιου ξυλου περσι με πλατανια και γαυρο,αυτα εδω θα ναι παιχνιδακι
αλαστορ προφανως και εχεις δικαιο. αλλα νομιζω οτι μου εχουν μεινει ακομα λιγα γελια να ριξω με τις δικαιολογιες που θα εφευρουν!
navigator11 έγραψε:Μάλιστα. Να πω ότι δεν εξεπλάγην ψέματα θα πω. Όχι φυσικά ότι περίμενα πλήρη ανατροπή. Δηλαδή παρέμεινε ως ακριβώς είχε η πρωκτόδικη απόφαση; Και βγήκε την επόμενη της χάρτινης "φιέστας". Κλαυσίγελως. Ειλικρινά, αν η μάχη για να επιλαμβάνονται τέτοιων υποθέσεων τακτικοί δικαστές έχει τέτοια αποτελέσματα, δηλαδή την κλοπή 9 βαθμών από μια ομάδα, που τους πήρε επάξια στον αγωνιστικό χώρο, για να έχουμε φαινόμενα νεογαυρίλας, τι να πω.
Ακριβώς...
Τι να περιμένεις με το bullying για ένα μήνα..
navigator11 έγραψε: Προσωπικά, δε θέλω ο ΠΑΟΚ να πάρει εισιτήρια για τις 12 Μαΐου. Θα είναι αμαρτία να καταστραφεί το παρόν και το μέλλον οποιουδήποτε ΠΑΟΚτσή και του ΠΑΟΚ. Είναι έγκλημα να διεξαχθεί παρουσία κόσμου αυτός ο αγώνας. Το γράφω με πλήρη συνείδηση. Θεωρώντας εαυτόν ένα σε γενικές γραμμές ήπιο άτομο, δε θα έβαζα στοίχημα για το πώς θα μπορούσα να αντιδράσω σε μια τόσο φορτισμένη ατμόσφαιρα.
Το είπα 100 φορές. Μαθημα για τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚτση η φετινή χρονιά . Ηλίθιες συμμαχίες με λαμόγια τέλος. Εμείς αυτό το μπουρδέλο δεν θα το φτιάξουμε . Δεν είναι δουλειά μας. Εμείς μόνο ΠΑΟΚ. Προστασία στην ομάδα από παντού και από όλους, ακόμα και από δικούς μας περίεργους .
Ήρθε η ώρα να γίνει πράξη πρώτη φορά στην ιστορία μας το ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα .
ηταν να μην γινει φαβορι ο ΠΑΟΚ και να τους εχει στην εδρα του και τους δυο
αγωνιστικα δεν ειχαν ελπιδες για διπλο ,όπως αποδείχτηκε,στα χαρτια σηκωθηκαν και φυγαν και τους πηραν τους πολυτιμους βαθμους
αλλα πες εγινε η αφαιρεση ολοκληρων 9 βαθμων και η προπαγανδα ενος ετους επικρατησε
τουλαχιστον ρε "πρωταθλητη" ,μην προκαλεις και απο πανω
εχουμε διαβασεις πεντακοσιες δηλωσεις εμεις οι αναξιοι κυπελουχοι,περι αξιων πρωταθλητων!
ενα να πω,φανταστειτε αυτο το σκηνικο που συνεβη με το που εγινε φαβορι ο ΠΑΟΚ να το ζουσε η ΑΕΚ
ολα αυτες τις απανωτες ιστοριες
να εβγαινε μαλιστα και βιντεο,να γινοταν και αυτο του κομινη κ.λπ κ.λπ
και απο πανω να σηκωναμε και τον λουτσεσκου στον αερα,να να
και να τους περιμεναμε και στην τουμπα για τον τελικο
πραγματικα τι θα γινοταν κατω; το διανοειστε; θα βγαιναμε απο το ΝΑΤΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 23 Απρ 2018, 16:31, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
"Το ότι ήταν οι παίκται της αεκ χαλαροί, άνετοι και ... σελφοειδείς, όπως φαίνεται από το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας, που προσκόμισε η παε ΠΑΟΚ, δεν αναιρεί ότι υπέστησαν ψυχολογικό σοκ από τη βίαια εισβολή του κυρίου Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά νωρίτερα. Σοκ το οποίο επιτάθηκε, βλέποντας μέσα στα αποδυτήρια και την εικόνα του όπλου, που έφερε πάνω του ο μεγαλομέτοχος της γηπεδούχου. Όσον αφορά στον διαιτητή του αγώνος, που φαίνεται στο ίδιο βίντεο να σφυρίζει εντός των αποδυτηρίων, σαφώς και δεν ήταν η εν λόγω ενέργεια για να καλέσει τις δυο ομάδες να βγούνε στον αγωνιστικό χώρο παρά αφορούσε στο να ακουστεί ο Κομινης από τους παράγοντες των ομάδων καθώς η ένταση και η φασαρία, που επικρατούσαν τη δεδομένη χρονική στιγμή στο χώρο δεν επέτρεπαν την ακώλυτη επικοινωνία και συνεννόηση μαζί τους"
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο οργανισμός ΠΑΟΚ πρέπει μετά τα φετινά να αποκτήσει την τεχνογνωσία στην λαμογια γιατί μόνο έτσι μπορεί να πετύχει. Τελικός κάτω του 3-0 για μένα είναι ήττα.
Μας κλεψανε το πρωταθλημα εν ψυχρω φετος και ηδη ειμαστε ουραγοι στο επομενο.
Και με τις ευλογιες της διοικησης παμε να παιξουμε τελικο στην εδρα του κλεφτη;
Στοχος στον τελικο η επιτευξη του Γκρεξιτ.
Ούτε μαθήματα για του χρόνου, ούτε πόλεμο με τους κάτω, ούτε βιαιότητες στον τελικό, ούτε τίποτα.
Ηλπιζα, οτι κάποια μέρα, θα μπορούσαμε να δούμε ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα. Οτι θα υποστηρίζαμε ο καθένας την ομάδα του, θα πειραζόμασταν μεταξύ μας, λίγη καζούρα και τέλος.
Πρώτη φορά, βλέπουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα, με δίκαιες διαιτησίες και τις ομάδες μεν παίζουν όσο και όπως μπορούν. Κι αντί να το αφήσουν να πάει όπως πάει, το ξεφτιλίζουν.
Εγω προσωπικά δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Κέρδισαν. Ας μείνει υο ποδόσφαιρο τους βρώμικο κι ας το χαίρονται. Εγω, τέλος.
Όσο η ΠΑΟΚΑΡΑ μου θα συναναστρέφεται μ αυτούς, εγω θα μένω μακριά.
Καλύτερα τα λεφτά του διαρκείας να τα δίνω για ένα ματς τον χρόνο στην Ιταλία ή την Ισπανία. Να κάνω την εκδρομή μου, να βλέπω ποδόσφαιρο και να έχω την ψυχική μου υγεία.
Τα λέμε σε μερικά χρόνια. Οποίος συνεχίσει να παλεύει για ένα καθαρότερο πρωτάθλημα, χαρά στο κουράγιο του.
Ναι αλλα θα παμε μεσα στο οακα στην εδρα αυτου που μας εκλεψε ενα ολοκληρο πρωταθλημα (και κατι μυρια απο τον ιβαν....) για να αποδειξουμε οτι ειμαστε καλυτεροι.
μεγα λαθος η παραμονη στους πινακες της ΚΕΔ του αρετοπουλου και του Κομινη....
μονο αυτοι μπορουσαν να τιναξουν τον ΠΑΟΚ στον αερα και αυτους ορισαν...οπερ και εγενετο...
ολα ηταν σχεδιασμενα, ειδικα ο κομινης ηταν και οτεταρτος στο ματς με τον γαβρο...