Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C
-
- trel@menos
Ρε σεις μη ψαρώνετε δεν πάει έτσι. Ο Φοιρός βγήκε για να θυμίσει σε καμιά κωλοπετινίτσα ότι είναι άνεργος μπας και βρει ομάδα. Μην κολάτε σε τέτοια τα ίδια κάνουν πολλοί 'πετυχημένοι' έλληνες προπονητές. Επίσης, το έχω ξαναγράψει, φίλε μου δεν θα ρίξουμε το επίπεδό μας στέλνοντας σε μια τέτοια εκπομπή έναν εκπρόσωπό μας. Όλη η ελλάδα τους έχει πάρει χαμπάρι και τους βρίζει. Δηλαδή να μπούμε και εμείς σε μια εκπομπή και να μας βρίζει όλος ο κόσμος λέγοντας, και με το δίκιο του, ότι συνεργαζόμαστε με το κατεστιμένο? Εξάλλου γνωρίζουμε όλοι ότι έχουν για πελάτη τον γαύρου και γι'αυτό τον αβαντάρουν. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κράτος να σταματήσει το φαινόμενο της κατασπατάληψης δημόσιου χρήματος σε τέτοιες εκπομπές που εξυπηρετούν συμφέροντα. Για μένα προσωπικά η εκπομπή αυτή είναι η αντιστοιχία της εφημερίδας πρωταθλητής στην τηλεόραση! Και έτσι θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμεKostas_g4 έγραψε:ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΛΚ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ?? ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΦΟΙΡΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ...ΒΑΛΑΝ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΛΑΝ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ...??![]()
ΜΟΝΟ
Ολυμπιακός-Ξάνθη
Αδέρφια δεν ξέρω πόσοι και αν είδατε τον αγώνα Ολυμπιακού-Ξάνθης στη ΝΕΤ. Είδα το β΄ημίχρονο και παρατήρησα τα εξής:
-πριν κερδίσει το πέναλτι ο Ντιόγκο στην ίδια φάση υπάρχει καθαρό οφσάιντ.Σχολιάζεται αρκετά χλιαρά από τον σπίκερ-"οριακή φάση"-ενώ ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι καθαρά 1,5 μέτρο οφσάιντ..
-κοντά στο 90 δεν δίνεται πέναλτι στην Ξάνθη σε παρατεταμένο τράβηγμα του Πάντου στον Σουάνη. Ο σχολιαστής τολμά και λέει την αλήθεια(δεν ξέρω ποιος ήταν αλλά μπράβο του)-"ο Σουάνης έχει κάθε δίκιο να διαμαρτύρεται", αλλά ο σπίκερ δεν αντιδρά και ΦΥΣΙΚΑ δεν δίνεται ριπλέι στην φάση.
Περιμένω τα σχόλιά σας. Δεν θα σχολιάσω την εύνοια που υπάρχει αλλά την αντιμετώπιση από την ΕΡΤ.....
-πριν κερδίσει το πέναλτι ο Ντιόγκο στην ίδια φάση υπάρχει καθαρό οφσάιντ.Σχολιάζεται αρκετά χλιαρά από τον σπίκερ-"οριακή φάση"-ενώ ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι καθαρά 1,5 μέτρο οφσάιντ..
-κοντά στο 90 δεν δίνεται πέναλτι στην Ξάνθη σε παρατεταμένο τράβηγμα του Πάντου στον Σουάνη. Ο σχολιαστής τολμά και λέει την αλήθεια(δεν ξέρω ποιος ήταν αλλά μπράβο του)-"ο Σουάνης έχει κάθε δίκιο να διαμαρτύρεται", αλλά ο σπίκερ δεν αντιδρά και ΦΥΣΙΚΑ δεν δίνεται ριπλέι στην φάση.
Περιμένω τα σχόλιά σας. Δεν θα σχολιάσω την εύνοια που υπάρχει αλλά την αντιμετώπιση από την ΕΡΤ.....
δεν το ειδα το ματς.
εμαθα οι σπικερς ηταν ο ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ και ο ΛΙΑΛΙΑΤΣΗΣ...
τα σχολια για το δευτετρο περιττα..
Ωστοσο ο ηλιας βλαχος ειναι ενας πολυ ελπιδοφορος σπικερ,σχεδον αλανθαστος (τον εχω ακουσει πολλες φορες και στο σπορ+) και αποτελει μια απο τις ευχαριστες παραφωνιες της ερτ.
Δεν αποκλειω να ειπε αυτος την αληθεια για το μη δοθεν πεναλτι.
Επαναλαμβανω δεν ειδα το ματς.
εμαθα οι σπικερς ηταν ο ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ και ο ΛΙΑΛΙΑΤΣΗΣ...
τα σχολια για το δευτετρο περιττα..
Ωστοσο ο ηλιας βλαχος ειναι ενας πολυ ελπιδοφορος σπικερ,σχεδον αλανθαστος (τον εχω ακουσει πολλες φορες και στο σπορ+) και αποτελει μια απο τις ευχαριστες παραφωνιες της ερτ.
Δεν αποκλειω να ειπε αυτος την αληθεια για το μη δοθεν πεναλτι.
Επαναλαμβανω δεν ειδα το ματς.
Απίστευτα προκλητική η αναμετάδοση του σημερινού παιχνιδιού, όπως απίστευτες και οι ατάκες "ο άρης πρέπει να πιέσει περισσότερο", "είμαστε στο 80' και νομίζω ότι οι κίτρινοι έχουν χρόνο μπροστά τους", "ο Μάρκος Αντόνιο κέρδισε, αν και νομίζω ότι έκανε φάουλ", "ο Μουσλίμοβιτς φαίνεται καθαρά να έχει κάνει φάουλ"..
ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΛΈΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ..
ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!
ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΛΈΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ..
ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Δευ 26 Ιαν 2009, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- costacurtaG4
...
+1000 ρε φρεε...
αφου στο καφε που εβλεπα το ματς, στο 30' κλεισαμε την φωνη.
τα σταριαπου της ΝΕΤ...
ΝΕΤ, ΕΡΤ, ΕΡΑ
δεν ξερετε ποιον εχετε πατερα
και σας λεει η μαμα σας
Τουρκος ειναι ο μπαμπας σας!!!
αφου στο καφε που εβλεπα το ματς, στο 30' κλεισαμε την φωνη.
τα σταριαπου της ΝΕΤ...
ΝΕΤ, ΕΡΤ, ΕΡΑ
δεν ξερετε ποιον εχετε πατερα
και σας λεει η μαμα σας
Τουρκος ειναι ο μπαμπας σας!!!
Re: "Αλητικη Κυριακη" στη ΝΕΤ
το παρακάτω video είναι γεμάτο με διάφορα αποσπάσματα απ την εμετική εκπομπή της πρωινής ζώνης της νετ...
http://www.youtube.com/watch?v=Rs3nubD7 ... re=related
προσέξτε ιδιαίτερα από το 0.25 έως το 0.28...
ΝΑΙ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
http://www.youtube.com/watch?v=Rs3nubD7 ... re=related
προσέξτε ιδιαίτερα από το 0.25 έως το 0.28...
ΝΑΙ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ
ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ