Βόλλεϋ 2017/18

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
panpangr77

Re: Βόλλεϋ 2017/18

Δημοσίευση από panpangr77 »

Μπράβο στην ομάδα, καταπληκτικά πράγματα αυτή η ομάδα, αν είμαστε ενωμένοι τίποτα δεν μας σταματάει, ενάντια στο πιο σιχαμενο σύστημα, επειδή γνωρίζω προσωπικά τον Καραμπετσο το χάρηκα 100φορες. Το βολευ δείχνει τον δρόμο πως τα βάζεις με τα σκάτα και δεν λερωνεσαι.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Μετά τις δηλώσεις μου στην αρχή του ημιτελικού, δεν θέλω να πω τίποτε άλλο εκτός από συγχαρητήρια στην ομάδα.

:pano: :pano: :pano: :pano:

Αύριο πρέπει να συντριψουμε τον αντίπαλο που εδώ και 3 χρόνια μας βρίζει και φτύνει τους παίκτες μας στους μεταξύ μας αγώνες.

Ελπίζω ο Γκιον να μην ξέχασε τα φτυσιματα που έφαγε, αλλά και την υπόσχεση που έδωσε το Δεκέμβριο ότι θα τα ξαναπούμε με αυτούς.

Ο προπονητής μας Daniele Ricci μετά τη συντριπτική μας νίκη (3-0) στο Παλατάκι είχε πει στις δηλώσεις του οτι ευχοταν να ξανασυναντηθουμε με τους συγκεκριμένους μην ξεχνώνας και αυτός τη συμπεριφορά τους στην έδρα τους το Δεκέμβριο.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

panpangr77 έγραψε:Μπράβο στην ομάδα, καταπληκτικά πράγματα αυτή η ομάδα, αν είμαστε ενωμένοι τίποτα δεν μας σταματάει, ενάντια στο πιο σιχαμενο σύστημα, επειδή γνωρίζω προσωπικά τον Καραμπετσο το χάρηκα 100φορες. Το βολευ δείχνει τον δρόμο πως τα βάζεις με τα σκάτα και δεν λερωνεσαι.
Πως τον γνωρίζεις και τι ξέρεις γι'αυτόν έκτος του ότι ήταν υπάλληλος του εμπορα και πρόεδρος των σωματιων βολλευ μπειραια?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μπραβο
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Πόσες χαρές αυτό το τμήμα!!!
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

potamda έγραψε:Με τη γριά λοιπόν! Ανθρωπίνως είναι αδύνατον να παίξουν αύριο στις 5 τελικό. Έχουν και τρεις σαραντάρηδες βασικούς.
Δεν ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη να το παίξουμε την Κυριακή; :opaokara:
:D :D :D
ΦΑΠΕΣ στους νότιους ! !
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Οοοο γ@μήστε την γριά οοοοο οθωμανικά!!
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Μπραβο στην ομαδα που επαιξε με καρδια και πολυ καλη τακτικη!
Μπραβο και στους διοικουντες που ηταν κατω και εκαναν οτι μπορουσαν....Οπως ειπε και ο team manager της ομαδας Δημητρακοπουλος που απο Αθηνα ειναι ο ανθρωπος τον ΠΑΟΚ θα τον σεβεστε!

5ο σετ

[youtube]GmQwMo9HSvU[/youtube]

Ολοκληρο το παιχνιδι

[youtube]OJ7v6n3LQjo&t=371s[/youtube]
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Τεράστιος ΠΑΟΚ.
Το πιο γαμάτο είναι, που πανηγύριζε όλο το γήπεδο εκτός από τις αμοιβάδες την νίκη του ΠΑΟΚ στο tie break.
Όσο σκέφτομαι πόσα μικρά ΠΑΟΚτσάκια γεννήθηκαν σήμερα στις σχολικές εξέδρες του κλειστού, τόσο καρφώνεται ένα γλυκό χαμόγελο στα μούτρα μου.
Έχει πολλή δουλειά από εδώ και πέρα ο Zorro στην κατήχηση της νέας γενιάς στην Ρόδο.

Υ.Γ.: Βούλγαρος είναι ο μπαμπάς σας και τον λένε Uchikov, θρασύδειλα μπαστάρδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Σάβ 21 Απρ 2018, 10:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
northernlights

Δημοσίευση από northernlights »

Αξέχαστο παιχνίδι :opaokara: Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτΑΡΑΔΕΣ!! Φερτέ το κύπελλο στον Πυργο το Λευκο!!!! :nairepaok:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Descartes έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Μπράβο στην ομάδα, καταπληκτικά πράγματα αυτή η ομάδα, αν είμαστε ενωμένοι τίποτα δεν μας σταματάει, ενάντια στο πιο σιχαμενο σύστημα, επειδή γνωρίζω προσωπικά τον Καραμπετσο το χάρηκα 100φορες. Το βολευ δείχνει τον δρόμο πως τα βάζεις με τα σκάτα και δεν λερωνεσαι.
Πως τον γνωρίζεις και τι ξέρεις γι'αυτόν έκτος του ότι ήταν υπάλληλος του εμπορα και πρόεδρος των σωματιων βολλευ μπειραια?
Για υπάλληλο του εμπορα δεν ξέρω ως πρόεδρος της ομοσπονδίας έτσι φέρεται, πρώην διεθνής διαιτητής βολευ, και παράγοντας ποδοσφαίρου στην ομάδα που μεγάλωσα, έχω διαμόρφωσει πολύ κακή γνώμη για εκείνον.και δεν θέλω να επεκταθώ. Αρκεί που ο ΠΑΟΚ του έδειξε πως είναι να κυκλοφορείς με ψηλά το κεφάλι. Οι παράγοντες του γαυρου πάντα θα πουλάνε τσατσιλικη , επειδή έχω μεγαλώσει μέσα στον Πειραιά και τους έχω αντιμετωπίσει πρέπει να τα σέρνεις για να τους κερδίσεις, να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε βρωμιά τους, νιώθω ευλογημενος που μικρός διάλεξα να είμαι ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Παντως τωρα που ξαναειδα το ματς...στο 5ο σετ ολη απεναντι κερκιδα πανηγυριζε σε καθε μας ποντο...ελπιζω σημερα τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ της ροδου να καταφερουν να μπουν και να σηκωσουμε ολοι μαζι την κουπα..
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ κύπελλοοοοο!!
Πατήστε την κομπλεξική μειονότητα αυτής της πόλης! Σκίστε τις κωλόγριες!
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΣΗΜΕΡΑ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”