Βόλλεϋ 2017/18
- The_Stalker
Re: Βόλλεϋ 2017/18
Όλα τα γ@μίσια είναι ωραία.
Μερικά είναι πολύ πιο ωραία από τα υπόλοιπα, αισθάνεσαι την κορύφωση με όλο σου το είναι, όπως σήμερα πχ.
Μέχρι το επόμενο και ΚΑΛΥΤΕΡΟ λοπόν γ@μήσι π@@στόγαυροι... Ξέρω, θα μας περιμένετε με αγωνία.
Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, διοργανωτές και γκέιδες, ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ Μ' ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ, ΤΟ XXXL ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. Μ@@ΝΟΠΑΝΑ.
Μερικά είναι πολύ πιο ωραία από τα υπόλοιπα, αισθάνεσαι την κορύφωση με όλο σου το είναι, όπως σήμερα πχ.
Μέχρι το επόμενο και ΚΑΛΥΤΕΡΟ λοπόν γ@μήσι π@@στόγαυροι... Ξέρω, θα μας περιμένετε με αγωνία.
Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, διοργανωτές και γκέιδες, ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ Μ' ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ, ΤΟ XXXL ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. Μ@@ΝΟΠΑΝΑ.
Βάλτε τις προσκλήσεις στον πάτο σας καρκίνοι της Ελλάδας.
Μπράβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΠΟΔΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
Μπράβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΠΟΔΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
Αυτο είναι σωστο
Πρωτάθλημα και κύπελλο στον πύργο τον λευκο
Προσοχή αύριο μην υποτιμησουμε την κωλόγρια.
Πρωτάθλημα και κύπελλο στον πύργο τον λευκο

Προσοχή αύριο μην υποτιμησουμε την κωλόγρια.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΓΑΛΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ ΜΟΥ!!!!
ΦΕΡΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ
ΜΑΣ ΦΕΤΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!!
Πουστόγ@υροι δεν σας βλέπουμε βρε μηδαμινοί, τιποτένιοι...Τώρα μπορείτε να πα' να γ-------ε...Ξέρετε εσείς...Αυτό που σας μάθαμε εδώ και τρία χρόνια να κάνετε πολύ καλά...
ΟΕΟΕΟΕ, ΟΕΟΕΟΕ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ ΔΙΚΕΦΑΛΕ...

ΦΕΡΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ

Πουστόγ@υροι δεν σας βλέπουμε βρε μηδαμινοί, τιποτένιοι...Τώρα μπορείτε να πα' να γ-------ε...Ξέρετε εσείς...Αυτό που σας μάθαμε εδώ και τρία χρόνια να κάνετε πολύ καλά...

- ΑποστόληςΑ
Ρε μη βρίζετε...τους γαμημένους κωλόγαυρους...
κάθε χρόνο μας τρελαίνει αυτή η ομάδα και πιο πολύ. Αξίζουν πολλά παραπάνω πραγματικά. τι να πει κανείς , εκεί που λες δεν, τσα μια πο@τσα πάλι τεράστια και καυτερή!!
κάθε χρόνο μας τρελαίνει αυτή η ομάδα και πιο πολύ. Αξίζουν πολλά παραπάνω πραγματικά. τι να πει κανείς , εκεί που λες δεν, τσα μια πο@τσα πάλι τεράστια και καυτερή!!
σοκαρισμενος δηλωσε ο υπουργος αθλητισμου πειραιως απο τη βγουλαρικη τσαπου..."δεν ειναι δυνατον να παιζονται τετοιες τσοντες μπροστα σε παιδακια" και "κατεβηκαν οι τρομοκρατες απο το βορρα και μονο μπουγατσα με ψωλη μας κερασαν" μερικες απο τις χαρακτηριστικες ατακες του...
τιμωρια απο την ουεφα βρισκεται στα σκαρια...
- giwrgos04dex
σοκαρισμενοι ολοιSera4 έγραψε:σοκαρισμενος δηλωσε ο υπουργος αθλητισμου πειραιως απο τη βγουλαρικη τσαπου..."δεν ειναι δυνατον να παιζονται τετοιες τσοντες μπροστα σε παιδακια" και "κατεβηκαν οι τρομοκρατες απο το βορρα και μονο μπουγατσα με ψωλη μας κερασαν" μερικες απο τις χαρακτηριστικες ατακες του...
το contra αγνοει οτι παιχτηκε ημιτελικος κυπελλου σημερα.
-
Ετσι....ετσι...τον ΠΑΟΚ θα τον σεβεστε....
Τον εχεται αναγκη καθε Ανοιξη τον βιασμο
για αυτο ειμαστε εδω.,.πιστοι στο ραντεβου.μας
Υ.Γ Πριν πολλα χρονια σε ενα δικαστηριο.....πραγματικο γεγονος.....
Υποθεση ανηλικου νεαρου που βιαστηκε απο ενηλικα.....
Προεδρος....
...καλα εσυ που λες οτι ο κατηγορουμενος σε βιαζε ...γιατι στο τελος αποφασισες να το κανεις επαγγελμα
Θυμα....
Γιατι κυριε Προεδρε.....αμα γνωρισεις την γλυκα του πουτσου,δεν την αφηνεις με τιποτα.....
...χαμος στην αιθουσα....κολαση...της πουτανας
Τι μου θυμιζει.....τι μου θυμιζει
Ρε τι μου ηρθε στην κλαβα
Αρα ετσι πρεπει να ναι...
.....την γλυκα της ΠΑΟΚτσιδικης ψ@λης δεν την αφηνει με τιποτα ο πατος σας πουστρ@κια
Τον εχεται αναγκη καθε Ανοιξη τον βιασμο

Υ.Γ Πριν πολλα χρονια σε ενα δικαστηριο.....πραγματικο γεγονος.....
Υποθεση ανηλικου νεαρου που βιαστηκε απο ενηλικα.....
Προεδρος....
...καλα εσυ που λες οτι ο κατηγορουμενος σε βιαζε ...γιατι στο τελος αποφασισες να το κανεις επαγγελμα
Θυμα....
Γιατι κυριε Προεδρε.....αμα γνωρισεις την γλυκα του πουτσου,δεν την αφηνεις με τιποτα.....

...χαμος στην αιθουσα....κολαση...της πουτανας

Τι μου θυμιζει.....τι μου θυμιζει

Ρε τι μου ηρθε στην κλαβα

Αρα ετσι πρεπει να ναι...
.....την γλυκα της ΠΑΟΚτσιδικης ψ@λης δεν την αφηνει με τιποτα ο πατος σας πουστρ@κια
- Παλαιολόγος
αλλοι τα σηκωνουν στο γηπεδο και αλλοι την κοπανανε με ιστοριες για δρακους και κανουν φιεστες με αποφασεις δικαστηριων
εκαστος στο ειδος του
εντωμεταξυ ο τελικος βολευ δεν θα ειναι παιξε γελασε,θα ναι μεγαλο και δυσκολο ματς,αφου και οι αλλοι οποιος και αν ειναι δηλ θα ..λυσσαξουν τωρα που βλεπουν πιθανοτητες περισσοτερες απο οτι αν ειχαν ολυμπιακο
θα παρω για κανα εισιτηριο το ΤΑΠ γιατι ειμαι κοντα,αλλα δυσκολο να υποθεσω
εκαστος στο ειδος του
εντωμεταξυ ο τελικος βολευ δεν θα ειναι παιξε γελασε,θα ναι μεγαλο και δυσκολο ματς,αφου και οι αλλοι οποιος και αν ειναι δηλ θα ..λυσσαξουν τωρα που βλεπουν πιθανοτητες περισσοτερες απο οτι αν ειχαν ολυμπιακο
θα παρω για κανα εισιτηριο το ΤΑΠ γιατι ειμαι κοντα,αλλα δυσκολο να υποθεσω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 20 Απρ 2018, 19:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΕΚΤΑΚΤΟ!!
εντρομη η χαρτοσακουλα του νοτου, αρνειται πεισματικα να συμμετασχει στον τελικο κυπελλου, γιατι πλανο της κρατικης τηλεορασης εδειξε ξεκαθαρα υποπτο αντικειμενο μεγαλου μηκους στο παντελονακι του κουμεντακη...
ματαια οι ανθρωποι της επο προσπαθουν να καθησυχασουν τους ανθρωπους της ενωσης (ρουφιανων), προβαλλοντας ως επιχειρημα οτι μιλαμε για κυπελλο βολλευ και οχι ποδοσφαιρου...στον αερα ο τελικος, με υπαιτιοτητα των υπανθρωπων της Βορειου Ελλαδος!!!
νεα τιμωρια απο την ουεφα στα σκαρια!!!
εντρομη η χαρτοσακουλα του νοτου, αρνειται πεισματικα να συμμετασχει στον τελικο κυπελλου, γιατι πλανο της κρατικης τηλεορασης εδειξε ξεκαθαρα υποπτο αντικειμενο μεγαλου μηκους στο παντελονακι του κουμεντακη...
ματαια οι ανθρωποι της επο προσπαθουν να καθησυχασουν τους ανθρωπους της ενωσης (ρουφιανων), προβαλλοντας ως επιχειρημα οτι μιλαμε για κυπελλο βολλευ και οχι ποδοσφαιρου...στον αερα ο τελικος, με υπαιτιοτητα των υπανθρωπων της Βορειου Ελλαδος!!!
νεα τιμωρια απο την ουεφα στα σκαρια!!!
Μπράβο ΟΜΑΔΑΡΑ μου!!!
ΨΥΧΑΡΕΣ τους ΟΛΟΙ τους!!!
Προσοχή όμως. ΔΕΝ το σηκώσαμε ακόμα!!!
Όσο για τους κ@λόγαυρους τι να πεις... Τρία χρόνια τώρα έχουν συνηθίσει την ασπρόμαυρη π@υτσα τέτοια εποχή!!!

Γι' αυτό στους τελικούς του πρωταθλήματος θα φέρουν τον όσκαρ!!!

ΨΥΧΑΡΕΣ τους ΟΛΟΙ τους!!!
Προσοχή όμως. ΔΕΝ το σηκώσαμε ακόμα!!!

Όσο για τους κ@λόγαυρους τι να πεις... Τρία χρόνια τώρα έχουν συνηθίσει την ασπρόμαυρη π@υτσα τέτοια εποχή!!!
Ποιος τους γ@μεί κι αυτούς... Αφήστε τους στη μιζέρια τους και στο μπούκωμά τους!!! ΟΥΤΕ ΚΛΙΚ ακόμη κι από περιέργεια!!!giwrgos04dex έγραψε:σοκαρισμενοι ολοιSera4 έγραψε:σοκαρισμενος δηλωσε ο υπουργος αθλητισμου πειραιως απο τη βγουλαρικη τσαπου..."δεν ειναι δυνατον να παιζονται τετοιες τσοντες μπροστα σε παιδακια" και "κατεβηκαν οι τρομοκρατες απο το βορρα και μονο μπουγατσα με ψωλη μας κερασαν" μερικες απο τις χαρακτηριστικες ατακες του...
το contra αγνοει οτι παιχτηκε ημιτελικος κυπελλου σημερα.
Sera4 έγραψε:σοκαρισμενος δηλωσε ο υπουργος αθλητισμου πειραιως απο τη βγουλαρικη τσαπου..."δεν ειναι δυνατον να παιζονται τετοιες τσοντες μπροστα σε παιδακια" και "κατεβηκαν οι τρομοκρατες απο το βορρα και μονο μπουγατσα με ψωλη μας κερασαν" μερικες απο τις χαρακτηριστικες ατακες του...

jyc έγραψε:Τελικά λάθος ισπανό πήραν για προπονητή οι γαυροι

Sera4 έγραψε:σοκαρισμενος δηλωσε ο υπουργος αθλητισμου πειραιως απο τη βγουλαρικη τσαπου..."δεν ειναι δυνατον να παιζονται τετοιες τσοντες μπροστα σε παιδακια" και "κατεβηκαν οι τρομοκρατες απο το βορρα και μονο μπουγατσα με ψωλη μας κερασαν" μερικες απο τις χαρακτηριστικες ατακες του...

Τι ψυχάρες, τι ομάδα
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ