Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Συμφωνώ...Αλλά πέντε χρονάκια είναι αρκετά θαρρώ...Μην πω και τρία...Πόσα απ αυτά τα λαμόγια θα αντέξουν?
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου (άλλωστε το ματς θα γίνει στις 12 Μαΐου) και στρέφει ξανά την προσοχή του στο πρωτάθλημα, όπου την προσεχή Κυριακή (22/4) υποδέχεται την Ξάνθη στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Θράκης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη χωρίς δύο παίκτες, καθώς ο Λισγάρας είναι τραυματίας και ο Ντε Λούκας δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του.
Ο Χρήστος Λισγάρας έχει υποστεί θλάση και δεν προλαβαίνει το ματς με τον Δικέφαλο, ενώ ο Πάμπλο Ντε Λούκας είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Στον αντίποδα διαθέσιμος να αγωνιστεί είναι και πάλι ο Μπαξεβανίδης.
Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου (άλλωστε το ματς θα γίνει στις 12 Μαΐου) και στρέφει ξανά την προσοχή του στο πρωτάθλημα, όπου την προσεχή Κυριακή (22/4) υποδέχεται την Ξάνθη στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Θράκης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη χωρίς δύο παίκτες, καθώς ο Λισγάρας είναι τραυματίας και ο Ντε Λούκας δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του.
Ο Χρήστος Λισγάρας έχει υποστεί θλάση και δεν προλαβαίνει το ματς με τον Δικέφαλο, ενώ ο Πάμπλο Ντε Λούκας είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Στον αντίποδα διαθέσιμος να αγωνιστεί είναι και πάλι ο Μπαξεβανίδης.
Χιμένεθ pre game. Δεν υπάρχει το άτομο.
Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι από το πρώτο παιχνίδι, το οποίο έγινε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, με εμάς σε ρόλο... κηπουρών, θα ήταν το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας για το 1-1 και πιστεύω δεν ήταν, δεχθήκαμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο κατά τη γνώμη μου».
Νόμιζα ότι παίζουν στις 7 και έψαχνα λινκ. Θέλω κι εγω να θαυμάσω την ομάδα που παίζει την καλύτερη μπάλα και δεν κρατιέμαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Τετ 18 Απρ 2018, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
Μαλακες σοβαρα τωρα αυτος ο καριολης ο χιμενες ποσο καρναβαλι ειναι....
Εντάξει αφού δε παραπονέθηκε που τόλμησε η ΑΕΛ να παίξει και για αποτέλεσμα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Συγνώμη ρε παιδια στην Ισπανία έλεγε αυτός ο τύπος τέτοιες μαλακιες; πόσο ανόητος είναι;Mīngus έγραψε:Χιμένεθ pre game. Δεν υπάρχει το άτομο.Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι από το πρώτο παιχνίδι, το οποίο έγινε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, με εμάς σε ρόλο... κηπουρών, θα ήταν το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας για το 1-1 και πιστεύω δεν ήταν, δεχθήκαμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο κατά τη γνώμη μου».
Eιπε κανεις στον Χιμενεθ οτι η Λαρισα θα παιξει κανονικα ποδοσφαιρο γιατι ξερω γω θελει να παρει την προκριση, ή παλι μετα το ματς θα αναρωτιεται γιατι ο αντιπαλος επαιξε κανονικα;
Επισης τον ρεπορτερ του οτε σπορτ τον εχουν δασκαλεψει (οπως εχουν κανει με της νοβα) να λεει τι ειναι οφσαιντ και τι οχι και να διαμορφωνει αποψεις σε παραγοντες και βοηθους διαιτητων; ή θα βαλει κανα γκολ η Λαρισα και θα μετρησει κανονικα;
Δεν παιζουν με αυτα χαρτινοι φιλοι μου.
Επισης τον ρεπορτερ του οτε σπορτ τον εχουν δασκαλεψει (οπως εχουν κανει με της νοβα) να λεει τι ειναι οφσαιντ και τι οχι και να διαμορφωνει αποψεις σε παραγοντες και βοηθους διαιτητων; ή θα βαλει κανα γκολ η Λαρισα και θα μετρησει κανονικα;
Δεν παιζουν με αυτα χαρτινοι φιλοι μου.
-
πόσο γελοία ομάδα σε όλα τα επίπεδα είναι αυτές οι κούλες ρε γμτη μου 

- navigator11
Τι γίνεται στο ματσάκι; Δεν το βλέπω. Προσπαθεί να αποκλειστεί ο χαρταεκτός;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 18 Απρ 2018, 19:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Βρε παιδιά πως γίνεται η υπερομάδα, η αεχμας να μη κερδάει;;;
Κόντε κρατά γερά για ένα ημίχρονο ακόμη!
Κόντε κρατά γερά για ένα ημίχρονο ακόμη!
- john4serres
0-0 σούπα ημίχρονο το τσίρκο του καρνάβαλου Χιμένεθ
- sourmenetes
- Moderator
Απαράδεκτη η Λάρισα που αμύνεται και δεν επιτρέπει στην κούλα να βγάλει φάσεις. Ελπίζω στο ημίχρονο να τους εξηγήσει κάποιος τα θέλω του Χιμένεθ και να διορθωθούν.