Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Κλειστό συμβόλαιο 3ετιας και δώρο απο τον Ιβαν ότι Ρουμάνο η Έλληνα παίκτη γούσταρει....
Βλέπω ότι ο ανταγωνισμός λειτουργεί σωστά μέσα στην ομάδα και βλέπουμε τα αποτελέσματα. Επίσης, η σημαντικη βελτίωση των ποδοσφαιριστών, ατομικά, είναι δείγμα καλών προπονήσεων. Αγωνιστικά κατάφερε να περάσει τη φιλοσοφία που θέλει για τον ΠΑΟΚ, που είναι τελειως διαφορετική από της Ξάνθης. Έκανε μια ομάδα με passing game αλλά Μπάρτσα, όπου το σύνολο είναι εξίσου δεμένο και για αυτό οι μεταγραφές αργούν να μπούνε και να φτάσουν σε απόδοση τους ήδη υπάρχοντες, όπως είπε ο Ραζβάν σε προηγούμενη δήλωση. Πραγματικά αυτό είναι πολύ σπουδαίο που πέτυχε ο Λουτσέσκου. Πλέον, ξεκάθαρα τον έχω ως προπονητή πιο πάνω από τον Ίβιτς, και κάνω μια πολύ ευχάριστη κωλοτούμπα.
Στον 1ο γύρο ήμουν πολύ απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας, την εμμονή στον Ελ Καντουρί (αυτό είναι το μόνο που δε μου αρέσει και τώρα, αλλά είναι πλέον λεπτομέρεια), την έλλειψη προόδου. Δεν πίστεψα ότι ήταν τόσο καταστροφικό το καλοκαίρι, που τελικά ήταν, γιατί είδαμε τεράστια διαφορά στη φυσική κατάσταση των παικτών. τελικά ο Στανόγιεβιτς ήταν τεράστιο λαχείο
. Ήμουν πολύ αυστηρός μαζί του, γιατί φέτος έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ (δεν τρώω κουτόχορτο από τα πλαστά νούμερα Μαριδάκη) και περίμενα να βγει αυτό στο χορτάρι και ειδικά εν συγκρίσει με την αεκ. Άργησε να έρθει η μεταμόρφωση της ομάδας και χάσαμε πολύτιμους βαθμούς, όμως ήρθε, και αυτό είναι το σπουδαιότερο. Ελπίζω αυτή τη φορά να κρατήσουμε τον προπονητή μας για αρκετά χρόνια. Βλέπω ότι έχει δέσει με την ομάδα, οι σχέσεις του με τους παίκες, οι πανηγυρισμοί, όλα δείχνουν ότι υπάρχει η κατάλληλη χημεία που θα φέρει πολλά αν μας αφήσουν.
Στον 1ο γύρο ήμουν πολύ απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας, την εμμονή στον Ελ Καντουρί (αυτό είναι το μόνο που δε μου αρέσει και τώρα, αλλά είναι πλέον λεπτομέρεια), την έλλειψη προόδου. Δεν πίστεψα ότι ήταν τόσο καταστροφικό το καλοκαίρι, που τελικά ήταν, γιατί είδαμε τεράστια διαφορά στη φυσική κατάσταση των παικτών. τελικά ο Στανόγιεβιτς ήταν τεράστιο λαχείο

- White Ranger
Ας φέρει ότι θέλει από τη SupaLigda.crow1581 έγραψε:Κλειστό συμβόλαιο 3ετιας και δώρο απο τον Ιβαν ότι Ρουμάνο η Έλληνα παίκτη γούσταρει....
3ετες κλειστό+3 παίχτες ότι θέλει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος White Ranger την Τετ 18 Απρ 2018, 04:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στον τελικο εαν περασει η χαρτινη ελπιζω να μη σε ξαναμπλοκαρει ο χιμενος και βραχυκυκλωσουμε στα χαφ. Εκει θελει πνευμονια
- ΑποστόληςΑ
Αν στο τελικό παίξουμε με τη χαρτοσαΚΟΥΛΑ , πρέπει να επιστρατεύσουμε και ποδοσφαιρική λογική εκτός από εγωισμό , που φαίνεται για την ώρα να ποντάρουμε.
Σε όλους μας αρέσει ότι ο προπονητής έχει παθιαστεί και όπου σταθεί και βρεθεί κράζει τους χάρτινους αλλά ιδίως αν παίξουμε μαζί τελικό , θα πρέπει όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω να ξαναδουν τα αγωνιστικά δεδομένα των 2 αντιπάλων και να παίξουμε σωστά , συγκεντρωμένα και υπομονετικά. Τα νεύρα συνήθως βοηθάνε την υποδεέστερα τεχνικά ομάδα.
Σε όλους μας αρέσει ότι ο προπονητής έχει παθιαστεί και όπου σταθεί και βρεθεί κράζει τους χάρτινους αλλά ιδίως αν παίξουμε μαζί τελικό , θα πρέπει όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω να ξαναδουν τα αγωνιστικά δεδομένα των 2 αντιπάλων και να παίξουμε σωστά , συγκεντρωμένα και υπομονετικά. Τα νεύρα συνήθως βοηθάνε την υποδεέστερα τεχνικά ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 18 Απρ 2018, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Σ εμενα οχι και τοσο.Προτιμω οι προπονητες να μιλανε μονο στο γηπεδο.Τ αλλα ειναι για λαικη καταναλωση.giapas έγραψε:Σε όλους μας αρέσει ότι ο προπονητής έχει παθιαστεί και όπου σταθεί και βρεθεί κράζει τους χάρτινους
Ιιιιιιιιιιιιιιιιι......Αντιλουτσόσκυλο...............................................Φάτον ΜΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

Να μιλάνε πρώτα στο γήπεδο αλλά μετά να μιλάνε και στον κόσμο δεν θα είναι μουγκοι....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Οχι και αντιλουτσοσκυλο.Απλα δε γουσταρω ο προπονητης να κρινεται ως καλος ή κακος απ το αν λεει καλα και αρεστα λογια.Στο παρελθον πεσαμε να φαμε καποιους επειδη ειπαν πραγματα που πονανε.Για μενα τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελι.
Η επικοινωνικαη πολιτικη ειναι αλλονων δουλεια.
Η επικοινωνικαη πολιτικη ειναι αλλονων δουλεια.
Άντε Λουτσο μου πάρε και μαστραπα μέσα στο ΟΑΚΑ .. έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το ΝΤΑΜΠΛ και να μπεις στο πάνθεον ως ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ .
- kataramenos5
Για μιλα καλυτερα,που θα μου πεις και πως θ απαντησω...goran 64 έγραψε:Άιντε ρε τράβα πιες κάναν καφέ πρώτα (11 πάει ήδη), που μ απαντάς και σοβαρά...
ΥΓ θα το συνεχισουμε για ωρα?Γιατι διαβαζει κι ο Μανι και θα χουμε τιποτα δραματα παλι