ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Ως ατομο που ασχολειται με τον νομο, μεχρι τωρα τα παμε σκ@τ@. Οι αλλοι τα πανε μετριοσκ@τ@. Αλλα για καποιο λογο, εχω μια ανεξηγητη πιστη στον Σκουτερη.
Νά'βλεπα μια φορά στη ζωή μου δικαιοσύνη για τον ΠΑΟΚ σε δικαστική μάχη με το ΠΟΚ και τι στον κόσμο ρε παιδιά. Μισό αιώνα το περιμένω...
Προσωπικά δεν ελπίζω σε τίποτα.
Έχει ξεφτιλιστει τελείως το θέμα και είναι τόσο έντονος ο κανιβαλισμός που δε γίνεται να δικαιωθούμε.
Απλά ξεφτιλιστηκε η Κούλα με το βίντεο.
Έχει ξεφτιλιστει τελείως το θέμα και είναι τόσο έντονος ο κανιβαλισμός που δε γίνεται να δικαιωθούμε.
Απλά ξεφτιλιστηκε η Κούλα με το βίντεο.
Γουάι?adamroxas έγραψε:Ως ατομο που ασχολειται με τον νομο, μεχρι τωρα τα παμε σκ@τ@. Οι αλλοι τα πανε μετριοσκ@τ@. Αλλα για καποιο λογο, εχω μια ανεξηγητη πιστη στον Σκουτερη.
- White Ranger
Εγώ πάλι πιστεύω οτί στο ΤΕΛΟΣ θα δικαιωθούμε.
εγω ειμαι προβλαματσμενος απ την μια λεω θα εχουμε ευχαριστα νεα απ την αλλη λεω γ@μησετ@
εγω παλι δεν πιστευω τιποτα αλλα απολαμβανω την ξεφτιλα της χαρτινης.
Ειναι γνωστο οτι στην Ελλαδα δικαζουν οι εφημεριδες και οχι η δικαιοσυνη. Και αυτο τον πολεμο τον χασαμε ηδη,οποτε μην εχετε φρουδες ελπιδες. Αν θελουμε πραγματικη δικαιοσυνη,πρωτα πρεπει να χουμε 2-3 καναλια και καμια 10αρια εφημεριδες που να προασπιζονται το δικαιο. Και μερικους δικαστες στα κοντα.
Τωρα αν θα το κανουμε η οχι ειναι αλλο θεμα,ωστοσο μην περιμενετε δικαιοσυνη σε αυτο το μπουρδελο χωρις τα παραπανω
Τωρα αν θα το κανουμε η οχι ειναι αλλο θεμα,ωστοσο μην περιμενετε δικαιοσυνη σε αυτο το μπουρδελο χωρις τα παραπανω
Γιατι οι δικοι μας το πανε παρα πολυ στο παρακαλητο και στο φιλοτιμο, ενω δεν ειναι αυτος ο τροπος που λειτουργει η δικαιοσυνη. Τα νομικα θεματα προηγουνται των πραγματικων, οποτε αν υπαρχει νομικο ερεισμα στο να μην δειχθει το βιντεο, ή δεν υπαρχει νομικο ερεισμα να καλεσουν τον κομινη, και η αεκ νομικα με βαση τα οσα αναφερονται στο φυλλο αγωνα βγαινει απο πανω.trouman έγραψε:Γουάι?adamroxas έγραψε:Ως ατομο που ασχολειται με τον νομο, μεχρι τωρα τα παμε σκ@τ@. Οι αλλοι τα πανε μετριοσκ@τ@. Αλλα για καποιο λογο, εχω μια ανεξηγητη πιστη στον Σκουτερη.
Αυτα τα νομικα προβληματα, τα επεσημανε μεσες ακρες η πλευρα της αεκ, οι δε δικοι μας δεν ειδα να αναφερονται σε κατι νομικο, πανε ειτε για να φωναξουν τον κομινη και να ξεφτιλιστει ειτε να συγκινησουν τον Δικαστη (το οποιο κανουν οι κακοι δικηγοροι).
Αν ρωτας γιατι εχω πιστη στον Σκουτερη, δεν ξερω. Μπορει να κανω και λαθος.
αυτη η κ@ριολα η ριζου μονο για το οπλο εχει να πει η σαπια
Κατανοητό αυτό που λες.adamroxas έγραψε:Γιατι οι δικοι μας το πανε παρα πολυ στο παρακαλητο και στο φιλοτιμο, ενω δεν ειναι αυτος ο τροπος που λειτουργει η δικαιοσυνη. Τα νομικα θεματα προηγουνται των πραγματικων, οποτε αν υπαρχει νομικο ερεισμα στο να μην δειχθει το βιντεο, ή δεν υπαρχει νομικο ερεισμα να καλεσουν τον κομινη, και η αεκ νομικα με βαση τα οσα αναφερονται στο φυλλο αγωνα βγαινει απο πανω.trouman έγραψε:Γουάι?adamroxas έγραψε:Ως ατομο που ασχολειται με τον νομο, μεχρι τωρα τα παμε σκ@τ@. Οι αλλοι τα πανε μετριοσκ@τ@. Αλλα για καποιο λογο, εχω μια ανεξηγητη πιστη στον Σκουτερη.
Αυτα τα νομικα προβληματα, τα επεσημανε μεσες ακρες η πλευρα της αεκ, οι δε δικοι μας δεν ειδα να αναφερονται σε κατι νομικο, πανε ειτε για να φωναξουν τον κομινη και να ξεφτιλιστει ειτε να συγκινησουν τον Δικαστη (το οποιο κανουν οι κακοι δικηγοροι).
Υγ. Βγάλανε το βίντεο με τον Ιβάν στα αποδυτήρια
- keep_paokizein
καλησπέρα σε οσους ειναι εδώ. επειδή τώρα μπήκα και ενημερώνομαι, δοθηκε καμια εξήγηση γιατί το βιντεο δεν έχει ήχο;
Δηλαδή, αδερφέ adamroxas, αν καταλαβαίνω καλά από αυτά που λες (διόρθωσέ με , σε παρακαλώ, αν κάνω λάθος) τη δικαιοσύνη δεν την ενδιαφέρει πρωτίστως να λάμψει η αλήθεια, αλλά να υπάρχει νομικό έρεισμα για να συμβεί αυτό;adamroxas έγραψε:Γιατι οι δικοι μας το πανε παρα πολυ στο παρακαλητο και στο φιλοτιμο, ενω δεν ειναι αυτος ο τροπος που λειτουργει η δικαιοσυνη. Τα νομικα θεματα προηγουνται των πραγματικων, οποτε αν υπαρχει νομικο ερεισμα στο να μην δειχθει το βιντεο, ή δεν υπαρχει νομικο ερεισμα να καλεσουν τον κομινη, και η αεκ νομικα με βαση τα οσα αναφερονται στο φυλλο αγωνα βγαινει απο πανω.trouman έγραψε:Γουάι?adamroxas έγραψε:Ως ατομο που ασχολειται με τον νομο, μεχρι τωρα τα παμε σκ@τ@. Οι αλλοι τα πανε μετριοσκ@τ@. Αλλα για καποιο λογο, εχω μια ανεξηγητη πιστη στον Σκουτερη.
- V-olakiotis
Έτσι δόθηκε από την μπατσαρία.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Παμε στο μεγαλο μας χαρτι νουμερο 1, να πει μακακια ο Λυσ.