ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Δεν έχεις ιδέα. Πλέον στο αυτοκίνητο ΜΟΝΟ μουσικούλα. Βρήκα την ηρεμία μου.
Ούτε ειδήσεις.
Ούτε ειδήσεις.
-
Σε περιπτωση εισβολης παραγοντων με απειλητικη ή βιαιη συμπεριφορα εχει δικαιωμα η αντιπαλη ομαδα να παρει τα στελεχη της να φυγει και να κερδισει ανευ αγωνος?
Σωστη αποφαση. Τωρα ελπιζουμε στα υπολοιπα αυτονοητα, πχ να εξεταστει ολο το υλικο απο την αναμετρηση (οπτικοακουστικο)
Δεν έγινε τελικά αποδεκτό το αίτημα της χάρτινης για εξαίρεση του Σκουτέρη...
Μην τυχόν τρομοκρατηθούν τώρα και φύγουν δεν ξέρω...

Μην τυχόν τρομοκρατηθούν τώρα και φύγουν δεν ξέρω...

εμενα ολη αυτη η ενταση σκουτερη-κουλας μου μοιαζει λιγο στημενη, για δυο κυριως λογους. Ενα, αναγκασε την ΠΑΟΚΑΡΑ να πει οτι δεν εχει κανενα ενδοιασμο για την κριση του - αρα σε οποιαδηποτε αποφαση θα πρεπει να κανει μοκο. Δυο, δημιουργει την εντυπωση οτι ο σκουτερης θα ναι φορτισμενος συναισθηματικα και θα την αδικησει, με αποτελεσμα οποιαδηποτε αποφαση να ειναι πιο ευκολα διαχειρισιμη επικοινωνιακα στο τσιρκου του ηθικου πλεονεκτηματος που χει στησει. ξερω, βλεπω πολλες ταινιες.
Άστο φίλε, άστο. Έχω αλλάξει το επώνυμο μου σε Γκάντι.Alastor έγραψε:μες την μποχα ολοι τους στην χαβουζα.Φανταστειτε τι βλεπουν και ακουνε καθημερινα οποιοι συνοπαδοι ζουνε εκει περα ειναι, ηρωες στην κυριολεξιαtrouman έγραψε:Για να καταλάβουμε πώς παίζεται το παιχνίδι. Όλοι θεωρήσαμε ότι όντως διώκεται...βρωμιάρηδες..ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Έπρεπε να ρωτήσω επειδή κυκλοφορεί ότι δήθεν ελέγχομαι πειθαρχικά. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ελέγχομαι!
Στην αεκ μπερδευτηκαν και αντι τιτλο, θα σηκώσουν κουπόνια του οπαπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 11 Απρ 2018, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό, μόνο για να δουν κάποιοι πόσο στα @@πάρια μας πρέπει να γράφουμε τα επικοινωνιακά τους πουστριλίκια!!!!ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ: Έπρεπε να ρωτήσω επειδή κυκλοφορεί ότι δήθεν ελέγχομαι πειθαρχικά.
Και η αλήθεια είναι ότι δεν ελέγχομαι!
Όπως και όσους τα αναπαράγουν παίζοντας το πολύ τραβελιάρικο παιχνιδάκι τους...

Να πω ότι δεν συμφωνώ με τον jibbie, θα πω ψέματα. Κάτι μου βρωμάει με την εξέλιξη της διαδικασίας. Βαστάτε μικρό καλάθι αδέρφια.
Να πω ότι δε μου πέρασε από το μυαλό, θα πω ψέματα.jibbie έγραψε:εμενα ολη αυτη η ενταση σκουτερη-κουλας μου μοιαζει λιγο στημενη, για δυο κυριως λογους. Ενα, αναγκασε την ΠΑΟΚΑΡΑ να πει οτι δεν εχει κανενα ενδοιασμο για την κριση του - αρα σε οποιαδηποτε αποφαση θα πρεπει να κανει μοκο. Δυο, δημιουργει την εντυπωση οτι ο σκουτερης θα ναι φορτισμενος συναισθηματικα και θα την αδικησει, με αποτελεσμα οποιαδηποτε αποφαση να ειναι πιο ευκολα διαχειρισιμη επικοινωνιακα στο τσιρκου του ηθικου πλεονεκτηματος που χει στησει. ξερω, βλεπω πολλες ταινιες.
Η πλάκα έιναι οτι περνάνε οτι ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε με την απόφαση για γάβρο ενώ στην πραγματικότητα αδικήθηκε. Η φοβερή προπαγάνδα συνεχίζεται η κούλα αδικείται και σφάζεται και ο ΠΑΟΚ ευνοείται. Αυταπ τα μασκαριλίκια που κάνανε σήμερα ήτανε καθαρό μπούλινγκ.
Η Κούλα αντι να στηριξει στην ψεύτικη αληθεια της, χτυπάει διαδικαστικά θέματα για να δικαιωθει
ειπε οτι θα το δουνε μετα. δεν το εχουν ξαναπει αυτο