Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παλικάρι ξέρεις πού πονάει η ομάδα. Για του χόρονυ μιλάω, που στο Ch.L. πρέπει να φτιάξουμε ΠΟΛΥ καλή ομάδα για να μπούμε στους ομίλους.
11αδάτοι:
1. Ένα 6άρι σίγουρα,
2. Ένα φορ γιατί είναι πολύ πιθανό ο Πριγιο να μας χαιρετίσει
3. Τον Κυριάκο Παπαδόουλο και
4. Καλή διαχείριση των δανεικών, γιατί τον Ιούνιο επιστρέφουν 12(!) παίκτες.
Άβαταρ μέλους
Sub-Zero

Δημοσίευση από Sub-Zero »

Ράζβαν αρχίζω και σε πάω όλο-και-περισσότερο!
Η ομάδα με τα λεγόμενα Σαββιδάκου Jr. πισυεύω και 'συ με τον Πατερούλη σου να συμμετέχετε στις μεταγραφές να έρθουν Παχταράδες.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Αν και ο δρόμος των μη πρωταθλητών είναι πολύ δύσκολος,αν η ομάδα μείνει όπως έχει και κάνουμε κάποιες λίγες στοχευμένες προσθήκες τότε μόνο την γαλλική διασταύρωση φοβάμαι
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ας είμαστε συγκρατημένοι, παίδες. Μπορεί μέχρι το τέλος να δούμε τίποτα ακόμα ... θαύματα στο "βαθμολογικό" πίνακα.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Στη πολη μου εχει βουηξει οτι ο Παπαδημητριου θα ερθει στον ΠΑΟΚ σαν δεξι χερι του Ρουμανου πολυ πιθανο παρεα με νεαρο ταλεντο. Ειναι κολλητος με τον Ραζβαν και απειρως πιο σοβαρος απο τον Σλοβακο...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Πρώτον από πού προκύπτει ότι είναι πιο σοβαρός από τον Σλοβάκο και δεύτερον ακόμα και να έρθει σίγουρα δεν θα έρθει ως τεχνικός διευθυντής που είναι ο Σλοβάκος,άρα τελείως άκυρη η σύγκριση που επιχειρησες
Άβαταρ μέλους
crow1581

Ο Παπαδημητριου δεν προκειται να κανει ποτε τραμπουκο σε διαιτητη η να μπει σε αγωνιστικο χωρο με τσαμπουκα. Ειναι χαμηλων τονων με προφιλ "καλου παιδικυ" και πιο πολυ του παρασκηνιου παρα του φαινεσθαι. Πολυ μα παρα πολυ διαφορετικος απο τον Μιχελς....Θα φανει...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δηλαδή ο Μίχελ "έκανε τραμπούκο στον διαιτητή" επειδή μπήκε μέσα έξαλλος και ζήτησε το αυτονόητο? :? :shock:
Γνωρίζεις την έννοια της έκφρασης "έκανε τραμπούκο" αδερφέ ή το γράφεις για να γράψεις κάτι? :ugeek:

Υ.Γ. Πιο αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσής απ τον Παπαδημητρίου πεθαίνεις...Χρόνια ολόκληρα λύσσαγε σε βάρος μας το @ίδι... :redcard:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 03 Απρ 2018, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

desperando έγραψε:Αν και ο δρόμος των μη πρωταθλητών είναι πολύ δύσκολος,αν η ομάδα μείνει όπως έχει και κάνουμε κάποιες λίγες στοχευμένες προσθήκες τότε μόνο την γαλλική διασταύρωση φοβάμαι
Ειτε τσου λου ειτε γιουροπα,η ομαδα πρεπει να ενισχυθει εκει που "ποναει"
ωστε να κανει καλες πορειες και να μαζεψει πολλους βαθμους
για να εχει τις καλυτερες δυνατες κληρωσεις.
Ας ξεκινησουμε με το γιουροπα,να βλεπουν οι πιτσιρικαδες ολης της Ελλαδας
ποδοσφαιρο αξιωσεων καθε Πεμπτη ;)
και αν προκυψει τσου λου,καλοδεχουμενο.

Πρωταρχικος στοχος πρεπει να ειναι,καθε φετος και καλυτερη ομαδα
και καλες πορειες στην Ευρωπη.

ΥΓ φυσικα συμφωνω απολυτα με τον ντεσπε
Άβαταρ μέλους
crow1581

desperando έγραψε:
crow1581 έγραψε:Ο Παπαδημητριου δεν προκειται να κανει ποτε τραμπουκο σε διαιτητη η να μπει σε αγωνιστικο χωρο με τσαμπουκα. Ειναι χαμηλων τονων με προφιλ "καλου παιδικυ" και πιο πολυ του παρασκηνιου παρα του φαινεσθαι. Πολυ μα παρα πολυ διαφορετικος απο τον Μιχελς....Θα φανει...
Συγνώμη που έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο συνομιλώ με ΠΑΟΚτση, όταν αυτός γράφει για τραμπούκο του μιχελ.
Όσο για τον ( πιθανότατα) φίλο σου Παπαδημητρίου, ευτυχώς δεν αρχησαμε να ασχολούμαστε χθες με το ελληνικό ποδόσφαιρο και ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι ο Παπαδημητρίου ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ
Ευχαριστω που μου θυμησες με 5 γραμμες για μια αλλη μια φορα γιατι τοσα χρονια απειχα απο τα οπαδικα forum και ειναι λαθος που ξαναξεκινησα να γραφω στα 38 μου. Αλλωστε τι παοκτσιδιλικι μπορω να πουλησω εγω με 39 ποστς απεναντι στα 11,000.

Αν θες παντως με Pm σου δινω επισημο ονομα, facebook account και linkedin για να με εχεις φακελωμενο για το ποσο παοκτσης ειμαι η αν ειναι φιλςο μου ο Παπαδημητριου...
Άβαταρ μέλους
crow1581

goran 64 έγραψε:Δηλαδή ο Μίχελ "έκανε τραμπούκο στον διαιτητή" επειδή μπήκε μέσα έξαλλος και ζήτησε το αυτονόητο? :? :shock:
Γνωρίζεις την έννοια της έκφρασης "έκανε τραμπούκο" αδερφέ ή το γράφεις για να γράψεις κάτι? :ugeek:

Υ.Γ. Πιο αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσής απ τον Παπαδημητρίου πεθαίνεις...Χρόνια ολόκληρα λύσσαγε σε βάρος μας το @ίδι... :redcard:
Αδερφε δεν μου αρεσει να μπαινει παραγοντας της ομαδας μου μεσα και να απειλει το κορακι οσο δικιο και να εχει. Δεν εχω εκπροσωπο ουτε τον κυρ Σαββα ουτε τον Καραπαπα, Δεν ειμαι σαν αυτους και ουτε θα πεσω στο επιπεδο τους. Αποψη μου ειναι και μπορει να μαι λαθος. Δεν τρεχει κατι. Ισως φταιει και το γεγονος οτι χρονια εβλεπα μπαλα μακρια απο Ελλαδα. Αλιμονο αν για την αποψη μας που μπορει και να ναι λαθος χαρακτηριζομαστε και μη παοκτσηδες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν σε χαρακτήρισε κανένας "μη Π.Α.Ο.Κ.τσή" ρε αδερφέ...Τι άλμα λογικής ήταν αυτό? Ησύχασε...
Τραμπούκο φάγανε πέρσι οι πλατανιάδες στο γαμωτήγανο, όχι ο κομπίνης απ τον Λούμπος, αυτό σε λέω...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

crow1581 έγραψε:
desperando έγραψε:
crow1581 έγραψε:Ο Παπαδημητριου δεν προκειται να κανει ποτε τραμπουκο σε διαιτητη η να μπει σε αγωνιστικο χωρο με τσαμπουκα. Ειναι χαμηλων τονων με προφιλ "καλου παιδικυ" και πιο πολυ του παρασκηνιου παρα του φαινεσθαι. Πολυ μα παρα πολυ διαφορετικος απο τον Μιχελς....Θα φανει...
Συγνώμη που έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο συνομιλώ με ΠΑΟΚτση, όταν αυτός γράφει για τραμπούκο του μιχελ.
Όσο για τον ( πιθανότατα) φίλο σου Παπαδημητρίου, ευτυχώς δεν αρχησαμε να ασχολούμαστε χθες με το ελληνικό ποδόσφαιρο και ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι ο Παπαδημητρίου ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ
Ευχαριστω που μου θυμησες με 5 γραμμες για μια αλλη μια φορα γιατι τοσα χρονια απειχα απο τα οπαδικα forum και ειναι λαθος που ξαναξεκινησα να γραφω στα 38 μου. Αλλωστε τι παοκτσιδιλικι μπορω να πουλησω εγω με 39 ποστς απεναντι στα 11,000.

Αν θες παντως με Pm σου δινω επισημο ονομα, facebook account και linkedin για να με εχεις φακελωμενο για το ποσο παοκτσης ειμαι η αν ειναι φιλςο μου ο Παπαδημητριου...
Μπορεί να έχεις δίκιο, απλά θα σου πω μόνο ότι σ' ένα ανώνυμο οπαδικο φόρουμ τίποτα δεν είναι αυτονόητο και τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν.
Προσωπικά θα σου πω ότι με όλα αυτά που γίνονται από τους κάτω μας έχουν κάνει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί και προσεκτικοι με τα πάντα.
Και σίγουρα όταν εμφανίζεται κάποιος που καλώς ή κακώς ακόμα δεν ξέρουμε τι καπνό φουμαρει και αποκαλεί τραμπούκο τον μιχελ...άρα και τον Ιβάν μετά την μοναδική κλοπή που ζήσαμε, είναι λογικό να τίθεται θέμα οπαδικης ταυτότητας.

Υγ στα πρωταθλήματα που παρακολουθούσες και οι παράγοντες δεν κάναν ντου όπως οι δικοί μας, γί αυτό και σου είναι ξενη όλη αυτή η εικόνα, συμβαίνουν εξωαγωνιστικά τα εγκληματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα,που καταλήγουν στον να κατακρεούργειται μια συγκεκριμένη ομάδα και να την κλέβουν διαχρονικά τίτλους?
Άβαταρ μέλους
crow1581

Ναι βρε αδερφε Desperado δεν εχω πεσει ξαφνικα στην γη. Βλεπω τι γινεται και οργιζομαι. Δεν ειμαστε Αγγλια και ουτε θα γινουμε ποτε γιαιτι καλως η κακως το ποδοσφαρο ειναι ο καθρεφτης της κοινωνιας μας. Σαπιο ως το κοκκαλο...Μας εχουν κλεψει τιτλους και θα μας κλεψουν και αλλους. Ακομα και ο ορισμος του κυπελου στο ΟΑΚΑ (στην εδρα του αντιπαλου) για μενα σημανει οτι μπορει να μου στερησει τον τιτλο. Εμεις δεν γιναμε ομως ΠΑΟΚ για τους τιτλους. Αυτα ειναι για αλλους.

Εν πασει περιπτωση επειδη αυτο ειναι θεμα για τον Ραζβαν να πω οτι πρεπει να ανενωσει για 2 η 3 χρονια γιατι αυτο το κερδισε με το σπαθι του. Τον Παπαδημητριου δεν τον ξερω αλλα εχω οικογενειακο φιλο που τον ξερει καλα. Δεν ξερω αν θα κανει το βημα να ερθει εδω γιατι πιο πολυ μοιαζει με ψαρι της μικρης λιμνης παρα του ωκεανου. Ειναι κολλητος του Ρουμανου και μαλιστα ηταν στην Τουμπα οταν ειχε ερθει και ο μπαμπας Λουτσεσκου. Ουτε την δουλεια του μπορω να κρινω αφου δεν παρακαλουθω την Ξανθη λογω του Πανοπουλου. Ειναι παντως πολυ μετρημενος και σοβαρος. Απο τους τυπους που σε κερδιζουν με την σοβαροτητα τους (μιλαω σαν ανθρωπος που αν ερχοταν στην δουλεια μου θα ηθελα να κανω δουλεια μαζι του)..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”