ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- Petros1988
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Μάγκες το ξαναλέω αυτό που ήθελα να δω φέτος απτόν ΠΑΟΚ το είδα είμαι ευχαριστημένος σαν φίλαθλος! Ειμουν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο αλλά δυστυχώς εσκεμενα μας κερδίσανε στα δικαστήρια γιατί φέτος μόνο εκεί μπορούσανε! Δεύτερον φέτος έπεσαν οι μάσκες είδαμε ότι δεν έχουμε κοινά συμφέροντα με κανέναν δεν υπάρχουν φίλοι για τον ΠΑΟΚ αλλά μόνο εχθροί! Δεν με πειράζει φέτος καθόλου καμία τιμωρία γιατί πολύ απλά είμαι ευχαριστημένος και καραγουσταρα! Πλέον θα έχουν και αυτοί τις δικιες τους τιμωρίες!Έτσι έρχονται και άλλες γενιές ΠΑΟΚτσηδων από πίσω τα επόμενα χρόνια γιατί έτσι γιναμε και εμείς ΠΑΟΚ! ΠΑΟΚ δεν έγινα ούτε για τα Πρωταθλήματα ούτε για την μόδα όπως οι φίλαθλοι του ΠΟΚ! Δε θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουνε γιατί έχουμε γίνει ΠΑΟΚ και γιατί διξαμε για ΠΑΟΚ! Οι τίτλοι θα ρθουν  τα επόμενα χρόνια για αυτό πλέον είμαι σίγουρος Κυπελά Πρωταθλήματα και Μεγάλα ευρωπαϊκά Βράδυα έρχονται! Έχουμε πλέον Πρόεδρο με Κύρος Χρήμα και το κυριότερο Μάγκα ΠΑΟΚτση που έχει κάνει το ΠΟΚ να τρέμει! Αυτό να το κρατήσετε το τελευτεο!Είμαι υπερήφανος που είμαι ΠΑΟΚ και έχω πρόεδρο τον Ιβάν Σαββίδη!

- Petros1988
Α και επιτέλους κλείστε το Ποστ τελείωσε με Αεκ όπως και με γαυρο δύο ματς που τα πήραν στα χαρτιά με το έτσι θέλω γιατί φυσικά αλλιώς δε θα μπορούσανε να κερδίσουνε! Τσπ και του χρόνου εδώ θα μαστε και έχει ο τροχός γύρισματα!

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Παλαιολόγος
σκεψου τωρα πως θα εμφανιστουμε!
ουτε καν νημα δεν πηγε στο νου μας να ανοιξουμε εμεις οι φιλαθλοι,το ξεχασαμε!αντε να σκεφτονται οι παιχτες το ματς μετα τα οσα γιναν εις βαρος του συλλογου
αλλα παρολαυτα ειναι υποχρεωμενοι,αλλωστε ειναι η δουλεια τους

ουτε καν νημα δεν πηγε στο νου μας να ανοιξουμε εμεις οι φιλαθλοι,το ξεχασαμε!αντε να σκεφτονται οι παιχτες το ματς μετα τα οσα γιναν εις βαρος του συλλογου
αν δεν κερδισουμε στον ατρομητο θα βγουν μαζικα ολα τα ποκεμον και θα λενε πως τζαμπα διαμαρτυροσασταν αφου ετσι κι αλλιως δε θα παιρνατε πρωταθλημα

- 
				Dimg4
Οι παικτες πληρωνονται να παιζουν για τη νικη. Εμεις το κανουμε για την τρελα μας. Δεν ειναι αδιαφορο πλεον, θελουμε τη 2η θεση κ κυπελλοΠαλαιολόγος έγραψε:σκεψου τωρα πως θα εμφανιστουμε!
- Παλαιολόγος
ασφαλως και ελπιζουμε να μην εχουν επηρεαστει απο ολα αυτα το κατα δυναμιν

Το ότι πληρώνονται δε σημαίνει ότι έιναι ρομπότ. 
Κατά κύριο λόγο αυτοί είναι που αδικούνται, γιατί κλέβουν τον κόπο τους και δευτερευόντως αδικούμαστε όλοι εμείς.
Προφανώς και επηρεάζεται η ψυχολογία τους, όταν συμβαίνουν τα τραγελαφικά που βιώνουμε.
Και προφανώς πρέπει να δείξουν για άλλη μια φορά χαρακτήρα και να συνεχίσουν να αποδίδουν στην παρωδία που λέγεται αιλινικό πρωτάθλημα.
Αλλά όποιος βγει και αρχίσει τα κραξίματα σε περίπτωση που δεν δούμε τον ΠΑΟΚ που βλέπαμε πριν τη διακοπή και τα αίσχη, θα είναι τουλάχιστον καθυστερημένος αν όχι ύποπτος.

Κατά κύριο λόγο αυτοί είναι που αδικούνται, γιατί κλέβουν τον κόπο τους και δευτερευόντως αδικούμαστε όλοι εμείς.
Προφανώς και επηρεάζεται η ψυχολογία τους, όταν συμβαίνουν τα τραγελαφικά που βιώνουμε.
Και προφανώς πρέπει να δείξουν για άλλη μια φορά χαρακτήρα και να συνεχίσουν να αποδίδουν στην παρωδία που λέγεται αιλινικό πρωτάθλημα.
Αλλά όποιος βγει και αρχίσει τα κραξίματα σε περίπτωση που δεν δούμε τον ΠΑΟΚ που βλέπαμε πριν τη διακοπή και τα αίσχη, θα είναι τουλάχιστον καθυστερημένος αν όχι ύποπτος.
Εγώ βλέπω άλλη μία τρίπολη.
Ή άλλη μία συνέχεια όπως μετά την ήττα στο χαριλάου τη χρονιά που μας το έκλεψε ο βάζελος.
Και τότε κίτρινοι πανηγύριζαν.
Και δεν αδικώ κανέναν. Οι παίκτες δώσανε και την ψυχή τους.
Ας πάρουνε το κύπελο.
Και όποιος βαστάει ακόμα, να μείνει και του χρόνου εδώ να παλέψουμε.
Όποιος σιχάθηκε, ας φύγει.
Όποιος πορώθηκε ανανέωση εφ' όρου ζωής γιατί νιώθει.

Ή άλλη μία συνέχεια όπως μετά την ήττα στο χαριλάου τη χρονιά που μας το έκλεψε ο βάζελος.
Και τότε κίτρινοι πανηγύριζαν.
Και δεν αδικώ κανέναν. Οι παίκτες δώσανε και την ψυχή τους.
Ας πάρουνε το κύπελο.
Και όποιος βαστάει ακόμα, να μείνει και του χρόνου εδώ να παλέψουμε.
Όποιος σιχάθηκε, ας φύγει.
Όποιος πορώθηκε ανανέωση εφ' όρου ζωής γιατί νιώθει.
Γραψ΄τους στ΄@@ σου κι ελα σε μενα.trouman έγραψε:Πεθερός γαύρος. Τα ίδια. Έχω δώσει σήμα να μη μιλάμε για τετοια θέματα μπροστά μου. Ελπίζω να μην κάνουν το λάθος. Θα'ναι γαύροι και αεκτσηδες. Ο μόνος βόρειος εγώ. Προβλέπω αξέχαστο Πάσχα.denyparxeisalio έγραψε:Μάγκες ψυχραιμία...
Εγώ πάντως έκοψα τα πάρε δώσε με αλλόθρησκους, διαβάζω μόνο παοκμανια και δεν βλέπω να κάνω Πάσχα με τον πεθερό γτ είναι γαύρος και κόβω να τον σουβλίζω σαν τον Αθανάσιο Διάκο
Προσοχή στην υγεία μας , στις οικογένειες μας και στις δουλειές μας.
Προσφερω υπνο,και θα φατε οτι κι εμεις.
Φτωχικα βεβαια,αλλά θα γευτεις αρνι γαστρας στον ξυλοφουρνο,αγριογουρουνο επισης,
λουκανικα Τζουμαγιας ορίτζιναλ,το παγκοσμιου φημης νεκταρ του παπά
και επιδορπιο ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ του παπά φυσικα.
Αντε θα βαλω την παπαδια να κανει κι ενα κανταιφι.
ΥΓ δεν ξερω αν εχεις θεμα,γιατι τα κοκόρια μου λαλουνε πολυ νωρις.
κατα τ΄άλλα μια χαρα θα περασουμε.
Έχουμε πει τόσα και τόσα, ξεχάσαμε και κάτι. Αυτό το @ρχιδ@κι που τράβηξε τις φωτό του Ιβαν στα 45’’ που φάνηκε το γκάνι και τις έβγαλε στο Ίντερνετ, εννοείται ότι δεν πρέπει να ξαναδεί την Τούμπα από μέσα

Φτωχικά? Τι είναι πιο πλούσιο? Περιέγραψες σκηνικό ιδανικό. Να'σαι καλά. Τη δεύτερη βδομάδα ίσως είμαι Κεφαλοχώρι Σερρών πάντως, με καθαρο ορεινο αερα ΠΑΟΚτσήδικο, με λουκάνικα Παναγιωτάκη πάτερ!!(μια ερώτηση αδιάκριτη: προς τι το πατερ πάτερ μου?)prist64 έγραψε:trouman έγραψε:Πεθερός γαύρος. Τα ίδια. Έχω δώσει σήμα να μη μιλάμε για τετοια θέματα μπροστά μου. Ελπίζω να μην κάνουν το λάθος. Θα'ναι γαύροι και αεκτσηδες. Ο μόνος βόρειος εγώ. Προβλέπω αξέχαστο Πάσχα.denyparxeisalio έγραψε:Μάγκες ψυχραιμία...
Εγώ πάντως έκοψα τα πάρε δώσε με αλλόθρησκους, διαβάζω μόνο παοκμανια και δεν βλέπω να κάνω Πάσχα με τον πεθερό γτ είναι γαύρος και κόβω να τον σουβλίζω σαν τον Αθανάσιο Διάκο
Προσοχή στην υγεία μας , στις οικογένειες μας και στις δουλειές μας.
Γραψ΄τους στ΄@@ σου κι ελα σε μενα.
Προσφερω υπνο,και θα φατε οτι κι εμεις.
Φτωχικα βεβαια,αλλά θα γευτεις αρνι γαστρας στον ξυλοφουρνο,αγριογουρουνο επισης,
λουκανικα Τζουμαγιας ορίτζιναλ,το παγκοσμιου φημης νεκταρ του παπά
και επιδορπιο ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ του παπά φυσικα.
Αντε θα βαλω την παπαδια να κανει κι ενα κανταιφι.
ΥΓ δεν ξερω αν εχεις θεμα,γιατι τα κοκόρια μου λαλουνε πολυ νωρις.
κατα τ΄άλλα μια χαρα θα περασουμε.
Καλησπερα μετα απο καιρό...
Ο ποδοσφαιρικός χρόνος για εμένα πάγωσε όταν σκοράραμε...αγκαλιά με την 7χρονη κόρη μου μπροστά στην τηλεόραση κλαίγαμε απο χαρά...αυτο ειναι το τελευταίο ποδοσφαιρικό συναίσθημα που θέλω να θυμάμαι...απίστευτη ηδονή..
Μετα πάλι κλάματα...κλεισμένος σ ενα δωμάτιο...έτοιμος να εκραγώ...βαρέθηκα το ποδόσφαιρο της Αθήνας...με κλέβουν με όλο κ πιο απίθανους τρόπους κ πουλάνε πολιτισμική ανωτερότητα οι Έμποροι ναρκωτικών,οι λαθρέμποροι και οι καταχραστές δημοσίου χρήματος...
Εχω να μιλήσω για ποδόσφαιρο απο εκείνο το βράδυ...κανεις δν ειχε τν τύχη να μου μιλήσει για ποδόσφαιρο...όλοι το αποφεύγουν...ευτυχώς για όλους...
Λόγω επαγγέλματος συναναστρέφομαι με παιδιά...ολα Πόκεμον...τους έμαθα ομως τι σημαίνει κλοπή...τι σημαίνει να σου αρπάζουν με τη βία κατι που εχεις ιδρώσει να αποκτήσεις...τους μίλησα για τόσες Έλληνες του Πόντου και ποσό ατιμωτικά τους φέρονται διαχρονικά οι Έλληνες των Αθηνών...για την Παναγία Σουμελα...
Όλοι κάνουμε μαλακιες...ψήφιζα συνεχώς ΝΔ...τέρμα πλέον...ειναι εχθροι μας...
Άκουγα κ διάβαζα αθηναϊκά μέσα κ δήθεν αντικειμενικούς...τέρμα πλέον...ειναι εχθροί μας...
Είχα υποσχεθεί οτι θα έκοβα οριστικά το τσιγάρο όταν θα παίρναμε το πρωτάθλημα...ΝΑΣΙΑ το έκοψα...γιατί η ιστορία η δίκη μου έγραψε...ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2017-2018
ΠΑΟΚ ΡΕ...

Ο ποδοσφαιρικός χρόνος για εμένα πάγωσε όταν σκοράραμε...αγκαλιά με την 7χρονη κόρη μου μπροστά στην τηλεόραση κλαίγαμε απο χαρά...αυτο ειναι το τελευταίο ποδοσφαιρικό συναίσθημα που θέλω να θυμάμαι...απίστευτη ηδονή..
Μετα πάλι κλάματα...κλεισμένος σ ενα δωμάτιο...έτοιμος να εκραγώ...βαρέθηκα το ποδόσφαιρο της Αθήνας...με κλέβουν με όλο κ πιο απίθανους τρόπους κ πουλάνε πολιτισμική ανωτερότητα οι Έμποροι ναρκωτικών,οι λαθρέμποροι και οι καταχραστές δημοσίου χρήματος...
Εχω να μιλήσω για ποδόσφαιρο απο εκείνο το βράδυ...κανεις δν ειχε τν τύχη να μου μιλήσει για ποδόσφαιρο...όλοι το αποφεύγουν...ευτυχώς για όλους...
Λόγω επαγγέλματος συναναστρέφομαι με παιδιά...ολα Πόκεμον...τους έμαθα ομως τι σημαίνει κλοπή...τι σημαίνει να σου αρπάζουν με τη βία κατι που εχεις ιδρώσει να αποκτήσεις...τους μίλησα για τόσες Έλληνες του Πόντου και ποσό ατιμωτικά τους φέρονται διαχρονικά οι Έλληνες των Αθηνών...για την Παναγία Σουμελα...
Άκουγα κ διάβαζα αθηναϊκά μέσα κ δήθεν αντικειμενικούς...τέρμα πλέον...ειναι εχθροί μας...
Είχα υποσχεθεί οτι θα έκοβα οριστικά το τσιγάρο όταν θα παίρναμε το πρωτάθλημα...ΝΑΣΙΑ το έκοψα...γιατί η ιστορία η δίκη μου έγραψε...ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2017-2018
ΠΑΟΚ ΡΕ...
Δώρο στον εαυτό σου καταρχήν το τσιγάρο..αυτό με τα παιδιά εδωστην Αθήνα δε γιατρευεται . Πού βρήκες δύναμη να ασχοληθείς. Η κόρη σου πρόλαβε έστω λίγο και έζησε το όνειρο..και όλοι μαζί της. Αυτό θα επανέλθει..vasilis.A έγραψε:Καλησπερα μετα απο καιρό...
ΠΑΟΚ ΡΕ...
- navigator11
Αυτονόητα μεν, καλό είναι να εμπεδωθούν δε.Mīngus έγραψε:Το ότι πληρώνονται δε σημαίνει ότι έιναι ρομπότ.