ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- V-olakiotis
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Okkas73 περαστικά αδελφέ! Δε θα μας ξεκανουν τα μουνόπανα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Εναν Αρετοπουλο με τη χαλκηδονα να γελασει ο καθε πικραμενος.Μας αξιζει χοντρο δουλεμα.
- Παλαιολόγος
στενοχωρεθηκα πολυ με αυτο που διαβασαokkas73 έγραψε:Παιδία δεν αξίζει να συγχιζεστε.... Δε θα μας χαλάσουν την υγεία αυτά τα μουνοπανα. Ξέρουμε τι και πως το έκαναν πλέον και πως το περασαν στα προβατα τους.
Ειλικρινά πλέον ομως σας το λέω μέσα από την καρδια μου δώστε τόπο στην οργη ειδικα από τη στιγμη που δεν μπορείτε να αλλάξετε κάτι απο μονοι σας ή εστω απο τις σελίδες αυτού του φόρουμ.
Σας γράφω από το κρεβάτι νοσοκομειου όπου ειμαι με παροδικο εγκεφαλικο επεισόδιο και δεν μπορώ να βγάλω απο το μυαλό μου οτι ολα τα νευρα απο το παιχνίδι με το γαυρο και επειτα δεν επαιξαν καποιο ρολο ωστε να ειμαι εδω στα 45 μου. Η αγάπη μου για αυτη την ομάδα ειναι μεγάλη απλά θα τη βλέπω από αλλη οπτική πλεον γιατι το οφείλω στα παιδιά μου.
Καλους αγώνες σε ολους τους συμφορουμιτες. Θα σας παρακολουθώ όσο μπορώ γιατί νιώθω οτι εδω μέσα βρηκα πραγματικά σωστά παιδιά με αγνή καρδιά
θελω να σου ευχηθω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου περαστικα ,ο Θεος να ειναι μαζι σου και στην οικογενεια σου
και σωστα το θετεις,να δοθει τοπος στην οργη,δεν πρεπει να το παιρνουμε τοσο σοβαρα το πραγμα,ακομα και αν βλεπουμε την αδικια μπροστα μας(τοσα χρονια αλλωστε συνηθισμενοι ειμαστε
μιλαμε για μπαλα ομως,για χομπι.να μην το ξεχναει κανενα παιδι αυτο,οσο και αν αγαπαμε την ομαδα μας.
παλι θελω να σου ευχηθω ολοψυχα περαστικα,με συγκινησες
υπαρχουν πολλοι φανατικοι στον χωρο του ποδοσφαιρου(καλλιστα συμπαθεις και αγαπημενοι κατα τα αλλα,με τους οποιους συνδιαλλαζομαστε ),που και τον γαιδαρο θα σου πουν πως πεταει αν ετσι θελουν.μην ασχολουμαστε,λοιπον και μην το παιρνουμε στα σοβαρα,οσο δυσκολο και αν μας ειναι αυτο.καλυτερα να ξεκοψουμε και τελειως
καλη Ανασταση ευχομαι,Καλο Πασχα μην σε παιρνει απο κατω
okkas73
!!! Περαστικα φιλε,ολα να πανε και θα πανε καλα!
okkas73 περαστικά σου . Γρήγορα γερος και δυνατός σπίτι σου, σου εύχομαι .
- kataramenos5
- Kostomanolis
Οκκα να γινεις γρηγορα καλα,
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
- Dimitris_L4
Αδερφε οκκα να εισαι καλα και γρηγορη αναρρωση...ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα...
- painkiller4
Οκκα περαστικά και γερός και δυνατός.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταρχήν περαστικά στον παληκάρι
Κατά δευτερο λόγο το έυκολο είναι να του πω δεν αξιζει και δε χρειαζεται να τρελενεται
Το πραγματικό είναι όμως ότι όταν νοιώθεις να σε αδικούν (σε οτιδηποτε) το ανθρωπινο ειναι να τρελαθείς και να θες να τα κανεις ολα λαμπογυαλο...
Κατά δευτερο λόγο το έυκολο είναι να του πω δεν αξιζει και δε χρειαζεται να τρελενεται
Το πραγματικό είναι όμως ότι όταν νοιώθεις να σε αδικούν (σε οτιδηποτε) το ανθρωπινο ειναι να τρελαθείς και να θες να τα κανεις ολα λαμπογυαλο...
Περαστικα στο φιλο οκκας73 και γρηγορα να το αφησεις πισω σου.Οσο για την ομαδα μη στεναχωριεσαι,μελλοντικα θα παρεις πολλες χαρες και χαμογελα.
Περαστικα στο παιδί. Ψοφος σε όσους εμμεσα κι αμεσα εχουν την ευθύνη σε αυτό που ζούμε. Να το παθουν επι χιλια.
Με βαση τις διαρροές για grexit και την ατμόσφαιρα που υπάρχει φοβάμαι εξοντωτική τιμωρία. Ειναι φανερό οτι ολοι διψανε για αιμα. Δυστυχώς τους δωσαμε αφορμές και θα μας σταυρωσουν στιγματιζοντας μας άδικα. Και αντι η προσοχή να ειναι στους ξεφτιλισμενους που δυναμιτιζουν το κλιμα συστηματικα απο την αρχη της χρονιας, ειναι πλεον πανω μας.
Με βαση τις διαρροές για grexit και την ατμόσφαιρα που υπάρχει φοβάμαι εξοντωτική τιμωρία. Ειναι φανερό οτι ολοι διψανε για αιμα. Δυστυχώς τους δωσαμε αφορμές και θα μας σταυρωσουν στιγματιζοντας μας άδικα. Και αντι η προσοχή να ειναι στους ξεφτιλισμενους που δυναμιτιζουν το κλιμα συστηματικα απο την αρχη της χρονιας, ειναι πλεον πανω μας.
- Sick Bastard
Με βάση το παραπάνω, περί εξοντωτικής τιμωρίας, δεν μπορώ να διαφωνήσω πολύ με την ουσία του κειμένου που ανέβηκε στο paokworld και διάβασα στο looper5
Περαστικά να είναι αδερφέ. Με το καλό να βγεις.