ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- V-olakiotis
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Αφού μας κλέψανε οριστικά το ματς με γκέουλα, πάνε τώρα και για διαμαρτυρίες στον Τσακαλώτο τα χρυσαυγουλα του Μπειραιά.
Έχω ένα μήνα σαλταρισμένος, αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη να αποτραβηχτώ.
Περιμένω την απόφαση για το ματς με κούλα.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Έχω ένα μήνα σαλταρισμένος, αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη να αποτραβηχτώ.
Περιμένω την απόφαση για το ματς με κούλα.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- navigator11
Αφήστε τα πουστρ@κια του Πειραιά. Είναι γνωστοί τιποτενιοι. Από εδώ και μπρος οι ΚΙΤΡΙΝΟΓΑΥΡΟΙ νομίζω ότι πρέπει να μπούνε στο στόχαστρό μας! Είναι πραγματικά εμετικοί. Δεν υπάρχει η αποστροφή που νιώθω για αυτούς πλέον.
Συμφωνώ απόλυτα μεγαλα Κοπρόσκυλα οι κιτρινογαβροι
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Maniaq@Deepwood
πουστρ@κια ίδια σκουληκάκια
ρούληδες των αθηνών
κάτι παραπάνω ξέραν οι παλιοί και τους συχαινόντουσαν πιο πολύ από όλους
ύπουλοι και πονηροί
μια ζωή σάπιοι και τρύπιοι
ρούληδες των αθηνών
κάτι παραπάνω ξέραν οι παλιοί και τους συχαινόντουσαν πιο πολύ από όλους
ύπουλοι και πονηροί
μια ζωή σάπιοι και τρύπιοι
Μάλιστα, οι πουτάνας γιοι που δίκασαν σήμερα, δώρισαν το ματς στο τσίρκο του μπεραια.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
ΚΑι εμείς θα παίξομε στο στημένο θεατράκι τους την Κυριακή,ε;
Μπραβο μας...καλοί μ@λ@κες είμαστε...
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
ΚΑι εμείς θα παίξομε στο στημένο θεατράκι τους την Κυριακή,ε;
Μπραβο μας...καλοί μ@λ@κες είμαστε...
Έφυγε ο Τσίπρας; Άντε βγάλτε τώρα και τα της κούλας, να τελειώνουμε με την παραμύθα. Αυτό το πρωτάθλημα δεν έπρεπε να ξεκινήσει. Μακάρι να μην τελειώσει. Πλέον ελπίζω οι γαύροι να το τινάξουν στον αέρα, να έχουμε και κάνα grexit, να μπει η ταφόπλακα στην παρωδία.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ήρθε και ο Τσιπρας και μίλησε για την νέα τούμπα για να μας χρυσώσει το χάπι. Αισθάνομαι ότι μας θεωρούν τελείως αγράμματους και απολίτιστους. Σε λέει θα κάνουν ένα γήπεδο και θα τα ξεχάσουν όλα.
- navigator11
Τα φετινά αίσχη, ο,τι κι αν σκαρφιστούν από οποιαδήποτε πλευρά, δεν πρόκειται να ξεχαστούν των ποτών ποτέ. Τουλάχιστον από πραγματικούς ΠΑΟΚτσήδες κι όχι τίποτα εξαρτώμενα κομματόσκυλα.
Τον πιστεύετε ρε;;;;;;;;Τον αρχιψεύτη;;;;;
Πιό πιθανό είναι να καταλήξει όπως το μετρό το γήπεδο.
Ιβάν, μήν κουνήσεις ούτε τούβλο απο το γήπεδο, μας έχουν στήσει!!!
Πιό πιθανό είναι να καταλήξει όπως το μετρό το γήπεδο.
Ιβάν, μήν κουνήσεις ούτε τούβλο απο το γήπεδο, μας έχουν στήσει!!!
Παιδία δεν αξίζει να συγχιζεστε.... Δε θα μας χαλάσουν την υγεία αυτά τα μουνοπανα. Ξέρουμε τι και πως το έκαναν πλέον και πως το περασαν στα προβατα τους.
Ειλικρινά πλέον ομως σας το λέω μέσα από την καρδια μου δώστε τόπο στην οργη ειδικα από τη στιγμη που δεν μπορείτε να αλλάξετε κάτι απο μονοι σας ή εστω απο τις σελίδες αυτού του φόρουμ.
Σας γράφω από το κρεβάτι νοσοκομειου όπου ειμαι με παροδικο εγκεφαλικο επεισόδιο και δεν μπορώ να βγάλω απο το μυαλό μου οτι ολα τα νευρα απο το παιχνίδι με το γαυρο και επειτα δεν επαιξαν καποιο ρολο ωστε να ειμαι εδω στα 45 μου. Η αγάπη μου για αυτη την ομάδα ειναι μεγάλη απλά θα τη βλέπω από αλλη οπτική πλεον γιατι το οφείλω στα παιδιά μου.
Καλους αγώνες σε ολους τους συμφορουμιτες. Θα σας παρακολουθώ όσο μπορώ γιατί νιώθω οτι εδω μέσα βρηκα πραγματικά σωστά παιδιά με αγνή καρδιά

Ειλικρινά πλέον ομως σας το λέω μέσα από την καρδια μου δώστε τόπο στην οργη ειδικα από τη στιγμη που δεν μπορείτε να αλλάξετε κάτι απο μονοι σας ή εστω απο τις σελίδες αυτού του φόρουμ.
Σας γράφω από το κρεβάτι νοσοκομειου όπου ειμαι με παροδικο εγκεφαλικο επεισόδιο και δεν μπορώ να βγάλω απο το μυαλό μου οτι ολα τα νευρα απο το παιχνίδι με το γαυρο και επειτα δεν επαιξαν καποιο ρολο ωστε να ειμαι εδω στα 45 μου. Η αγάπη μου για αυτη την ομάδα ειναι μεγάλη απλά θα τη βλέπω από αλλη οπτική πλεον γιατι το οφείλω στα παιδιά μου.
Καλους αγώνες σε ολους τους συμφορουμιτες. Θα σας παρακολουθώ όσο μπορώ γιατί νιώθω οτι εδω μέσα βρηκα πραγματικά σωστά παιδιά με αγνή καρδιά
δεν υπαρχει καμια περιπτωση να συνεχισει ο αγωνας.Petros1988 έγραψε:Λοιπόν βλέπω ότι καθυστερεί πολύ η απόφαση για το ΠΑΟΚ αεκ! Κάτι γίνεται.Θα κάνω μια πρόβλεψη και ας πέσω έξω δεν με νοιάζει.-3 ΠΑΟΚ - 3Αεκ και συνέχιση του παιχνιδιού από εκεί που σταμάτησε μέχρι να λήξει!
Σκεψου μονο το εξης:
Αν οριστει ημερομηνια για τα υπολοιπα 5 λεπτα και μεχρι τοτε τραυματιστει καποιος παικτης πχ σε μια προπονηση?
Η φαει τιμωρια απο την ομαδα για πειθαρχικο παραπτωμα?
Θα μπει να παιξει κουτσος? η αν και τιμωρημενος, για 5 λεπτα θα το ξεχασουμε και ολα καλα?
Το ζητουμενο ειναι εις βαρος ποιας ομαδας θα αποφασιστει η υπαιτιοτητα. Φανταζομαι και αυτος ειναι ο λογος της καθυστερησης της αποφασης.
Το ΦΑ ειναι τοσο διπλωματικα φτιαγμενο που δεν οριζει τπτ με σαφηνεια. Ακομα και με βαση το ΦΑ ουτε ο διαιτητης κινδυνευει να τιμωρηθει για "σφυριγμα στα αποδυτηρια".
Και ολα αυτα ερχονται σε αντιθεση μ αυτα που ειδαν ολοι να γινονται στο γηπεδο.
Εδω θα φανει αν η δικαιοσυνη τιμωρησει ενα ΦΑ φτιαγμενο απο ΨΕΜΑ η αν παει με την περπατημενη και κανει τα στραβα ματια. Που και παλι επαναλαμβανω το ΦΑ δεν αναφερει διακοπη λογω υπαιτιτιοτητας.
Για την ωρα και μετα την σημερινη αποφαση ειδαμε οτι το ΘΕΑΤΡΟ δεν τιμωρειται. Το ΨΕΜΑ?
- navigator11
Περαστικά να σου ευχηθώ, φίλε. Την υγεία σου σαν τα μάτια σου. Μετά η οικογένειά σου. Και μετά ο ΠΑΟΚ.okkas73 έγραψε:Παιδία δεν αξίζει να συγχιζεστε.... Δε θα μας χαλάσουν την υγεία αυτά τα μουνοπανα. Ξέρουμε τι και πως το έκαναν πλέον και πως το περασαν στα προβατα τους.
Περαστικά. Περαστικά. Τις ευχές όλων μας. Πραγματικά ρε Οκκα μας στεναχωρεί όλους πιστεύω αυτό που λες και μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Περαστικά και υγιής το συντομότερο κοντά στην οικογένειά σου.okkas73 έγραψε:Παιδία δεν αξίζει να συγχιζεστε.... Δε θα μας χαλάσουν την υγεία αυτά τα μουνοπανα. Ξέρουμε τι και πως το έκαναν πλέον και πως το περασαν στα προβατα τους.
- Παλαιολόγος
ηρθε παραμονες της αποφασης με την οποια θα μας αρπαξουν το πρωταθλημα
να μας πουλησει καθρεφτακια για θαμνους και θεσεις παρκινγκ στον περιβαλλοντα χωρο;
να μας πουλησει καθρεφτακια για θαμνους και θεσεις παρκινγκ στον περιβαλλοντα χωρο;