ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- V-olakiotis
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Υπάρχει και η αρχή της αναλογικότητας στον υπολογισμό των ποινών.
Αν η έσχατη των ποινών για απειλές αξιωματούχων - λέμε τώρα για να εκφράσω το σκεπτικό μου - είναι ο υποβιβασμός της ομάδας που ευθύνεται, τότε απέχει πολύ από το να καταλογιστεί στον ΠΑΟΚ.
Ποια θα ήταν η ποινή δηλαδή αν είχε βγάλει το πιστόλι;
Αν το είχε κολλήσει στη μούρη κανενός γουρουνομουρη;
Αν είχε πυροβολησει, έστω και στον αέρα;
Πιθανά, θα επιχειρήσουν απλά να μας βγάλουν εκτός διεκδικησης πρωταθλήματος κι αυτό είναι που με τρελαίνει περισσότερο.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αν η έσχατη των ποινών για απειλές αξιωματούχων - λέμε τώρα για να εκφράσω το σκεπτικό μου - είναι ο υποβιβασμός της ομάδας που ευθύνεται, τότε απέχει πολύ από το να καταλογιστεί στον ΠΑΟΚ.
Πιθανά, θα επιχειρήσουν απλά να μας βγάλουν εκτός διεκδικησης πρωταθλήματος κι αυτό είναι που με τρελαίνει περισσότερο.
Θα μας πάνε εκεί που θέλουν, 3-4 θέση και ουεφάκι. Δεν τους συμφέρει παρακάτω. Μετά την έφεση φυσικά, για να αποτελεί "σκάνδαλο" η μείωση της ποινής της ομάδας του χαλίφη και να πούμε και ευχαριστώ. Και μεγάλη τιμωρία Ιβάν και μάλλον και Μίχελ. Κι αν το επιτρέπει ο νόμος, μείωση βαθμών και για τη νέα περίοδο.
Δυστυχώς συμφωνώ ειδικά με το "εκτός διεκδίκησης"V-olakiotis έγραψε:Υπάρχει και η αρχή της αναλογικότητας στον υπολογισμό των ποινών.
- BlackMagicPAOK
Ολοι σε ετοιμότητα, αν χρειαστεί, για ειρηνικες διαμαρτυρίες. Απο δημοσιεύματα:
" την Τετάρτη στις 19:30 σε ξενοδοχείο στην οδό Μοναστηρίου είναι προγραμματισμένο να μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας."!
" την Τετάρτη στις 19:30 σε ξενοδοχείο στην οδό Μοναστηρίου είναι προγραμματισμένο να μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας."!
"Αργά θα πέσει η δουλειά"... :ugeek:
Το σύνθημα ποιος θα το δώσει,
για τις ειρηνικές διαμαρτυρίες?
Το σύνθημα ποιος θα το δώσει,
για τις ειρηνικές διαμαρτυρίες?
-
Maniaq@Deepwood
«Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί, λέγεις να προσκυνήσω. Κι εγώ πασά μου ρώτησα τον πούτζον μου τον ίδιον, κι αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω, κι αν έλθεις καταπάνω μου, ευθύς να πολεμήσω»
Γεώργιος Καρα'ι'σκάκης
Γεώργιος Καρα'ι'σκάκης
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Σήμερα είναι η ομιλία της Σπυρακη στο Δημαρχείο!
- Παλαιολόγος
απο την συνεντευξη του βιερινια στην forza,την ειδηση την διαβασα εδω στο paokmania
εγω παντως αν ημουν φιλαθλος της αεκ θα ντρεπομουν
«Δυστυχώς, αυτή είναι η κατάσταση. Κερδίζουν αυτοί, που φωνάζουν. Κερδίζουν οι ψεύτες και οι κλέφτες»
«Ο διαιτητής βγήκε από τα αποδυτήριά του, σφύριξε και είπε να παίξουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Οι κύριοι από την Αθήνα δεν ήθελαν να βγουν»
«Υπάρχει ένας διαιτητής, που λέει "έδωσα γκολ και μετά οφσάιντ", μετά γράφει κάτι άλλο στο φύλλο αγώνα. Τι είναι αυτός; Σοβαρός άνθρωπος;»
«Εγώ αισθάνομαι ότι είμαστε πρωταθλητές. Έχουμε μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κι αυτό δεν μπορεί να μας το κλέψει κανείς. Εμείς μιλάμε μέσα στο γήπεδο»
«Πίστευα ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά το μόνο, που άλλαξε είναι ο τρόπος. Παλιά σε έκλεβαν με πέναλτι, τώρα βρήκαν άλλο τρόπο να σε κλέβουν»
«Ο Σαββίδης ήρθε από μία άλλη χώρα, είναι Έλληνας, και ρίχνει λεφτά στη Ελλάδα, δίνει δουλειές. Είναι κακό αυτό; Γιατί είναι κακό;»
εγω παντως αν ημουν φιλαθλος της αεκ θα ντρεπομουν
zougla.gr
Κοιτάξτε να δείτε κάτι συμπτώσεις… Ο πρόεδρος του μονομελούς –πλέον- πειθαρχικού οργάνου της Super League, Σπύρος Καποδίστριας έχει μία, όχι οποιαδήποτε, πεθερά. Ως εδώ όλα καλά.
Πάντως η πεθερά του Πρωτοδίκη, ο οποίος ως γνωστόν θα βγάλει την απόφαση για την τύχη του επεισοδιακού αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, είναι συνταξιούχος δικαστικός και εργάζεται πλέον στο γραφείο του Ανδρέα Πάτση.
Ποιος είναι όμως ο Ανδρέας Πάτσης; Είναι δικηγόρος-επιχειρηματίας και φίλος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη με τον οποίο βρίσκεται αυτό το διάστημα στις ΗΠΑ.
Αν αληθεύουν όλα αυτά που μας είπε ένα… πουλάκι και, επειδή επανειλημμένα προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τον κύριο Καποδίστρια χωρίς όμως αποτέλεσμα, πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν εντυπώσεις και κρίσεις, που δεν είναι οι πρέπουσες για έναν δικαστή.
Από ότι θα δείτε γράφω σπάνια. Τον τελευταίο καιρό αυτά που ακούω από φίλους μου με έχουν κάνει να αναθεωρήσω πολλά πράγματα. Τυχαίνει και μένω στην Αθήνα μόνιμα από το 95. Τέτοια πράγματα δεν τα έχω ζήσει ούτε τα έχω ακούσει ποτέ.
Δουλεύω σε σχολείο. Τα παιδιά όλα ανεξάρτητα την ομάδα που υποστηρίζουν ( υπάρχει και ένας ΠΑΟΚ) θεωρούν ότι το σύστημα κάνει τα πάντα για να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Οι φίλοι ότι όλα τα παιχνίδια ήταν στημένα υπέρ του ΠΑΟΚ (ΑΕΚ και Τρίπολη... Πέρα από τα άλλα μέσα την διάρκεια της χρονιάς)
Θα πω το τελευταίο που με έκανε να βγω από τα ρούχα μου. Δείχνω σε ΑΕΚ το βίντεο με το θέατρο του λιβαγια στην φάση με Μάτος... Μου λέει καθαρή κάρτα... Έχει απλώσει τα χέρια... Το ότι είναι μακρυά και δεν τον βρήκε.. είναι άλλο θέμα.....
Δουλεύω σε σχολείο. Τα παιδιά όλα ανεξάρτητα την ομάδα που υποστηρίζουν ( υπάρχει και ένας ΠΑΟΚ) θεωρούν ότι το σύστημα κάνει τα πάντα για να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Οι φίλοι ότι όλα τα παιχνίδια ήταν στημένα υπέρ του ΠΑΟΚ (ΑΕΚ και Τρίπολη... Πέρα από τα άλλα μέσα την διάρκεια της χρονιάς)
Θα πω το τελευταίο που με έκανε να βγω από τα ρούχα μου. Δείχνω σε ΑΕΚ το βίντεο με το θέατρο του λιβαγια στην φάση με Μάτος... Μου λέει καθαρή κάρτα... Έχει απλώσει τα χέρια... Το ότι είναι μακρυά και δεν τον βρήκε.. είναι άλλο θέμα.....
- john4serres
Κατάλαβα πως τα χανούμια δεν είναι πρόβατα όσο οι γαύροι.
Απλά είναι ξεροκέφαλοι και κομπλεξικοί.
-
Maniaq@Deepwood
ποια δεν είναι πρόβατα?αυτοί που τους είπε ο τζάμπας να ρίξουν την ομάδα τους στην γάμμα για να την πάρει χωρίς χρέη? υπάλληλοι πρόβατα είναι και όχι οπαδοίjohn4serres έγραψε:Κατάλαβα πως τα χανούμια δεν είναι πρόβατα όσο οι γαύροι.
- navigator11
Είναι αρχιμπάστ@ρδοι. Χειρότεροι από γαύρους. Εύχομαι όχι απλά να διαλυθούν αλλά να καταστραφούν πλήρως. Για πάντα. Τηρούσα μια πιο ήπια στάση απέναντί τους για πάρα πολλά χρόνια αλλά αποδεικνύονται αλητ@ράδες από τους λίγους. Και θα εισπράττουν συμπεριφορών τουλάχιστον ισάξιων με τους απογόνους ...
Βγαλε και συ την μαλαπέρδα έξω και πες τον, τώρα σε γ@μησ@ και εγινες π@υστης. Το ότι δεν στον ακούμπησα είναι άλλο θεμα.Jipakos έγραψε:Από ότι θα δείτε γράφω σπάνια. Τον τελευταίο καιρό αυτά που ακούω από φίλους μου με έχουν κάνει να αναθεωρήσω πολλά πράγματα. Τυχαίνει και μένω στην Αθήνα μόνιμα από το 95. Τέτοια πράγματα δεν τα έχω ζήσει ούτε τα έχω ακούσει ποτέ.