Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Πάρτε κι άλλο ένα
[youtube]8e4YaZ03at0[/youtube]
Αυτό κι αν είναι αφιερωμένο
Ε ρε γλέντια
Έφτιαξα τε την νύχτα μου απόψε
Αυτό κι αν είναι αφιερωμένο
Ε ρε γλέντια
Έφτιαξα τε την νύχτα μου απόψε
πριν λιγο τα χανουμια πηραν το μπουλο στον πανελληνιο σφ ΠΑΟΚ αθηνων στην προσπαθεια τους να ανεβουν πανω
αυτα για τις υπουλες ξαδερφες
ειναι μεγαλη ευκαιρια να τελειωσουμε με τους υπουλους υποκριτες σε μερη που ο πολυπληθης λαος του ΠΑΟΚ τους προσφερει ασυλια (πχ καβαλα)
ειναι μεγαλη ευκαιρια να τελειωσουμε με τους υπουλους υποκριτες σε μερη που ο πολυπληθης λαος του ΠΑΟΚ τους προσφερει ασυλια (πχ καβαλα)
μπραβο αδερφια ξεβρακωστε τις αδερφεςPAOKpanta έγραψε:πριν λιγο τα χανουμια πηραν το μπουλο στον πανελληνιο σφ ΠΑΟΚ αθηνων στην προσπαθεια τους να ανεβουν πανω
Μιλώντας για ξεβρακώματα αδερφών...

ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ AYTO ΤΟ NOOR 1 ΡΕ ΣΕΙΣ "ΛΕΒΕΝΤΕΣ"?

ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ AYTO ΤΟ NOOR 1 ΡΕ ΣΕΙΣ "ΛΕΒΕΝΤΕΣ"?
- Pastor_of_Muppets
-
Που χάθηκες ωρε;Pastor_of_Muppets έγραψε:Γατάκια...
Από τις μνημειώδεις συζητήσεις για τα οικονομικά έχεις χαθεί...
-
σχολιο στο σδνα
''Μεγάλη μαυρογατα ο Αλαφουζος!!!
Στήριξε ΝΔ και βγήκε κυβέρνηση ο Σύριζα...
Μπήκε στον ΠΑΟ και κοντεύει να διαλυθεί...
Έγινε σύμμαχος του Μαρινάκη και και δεν σταματούν οι διώξεις...
Αλαφούζο, δώσε μας δέκα στανταρακια στο στοίχημα να παίξουμε τα αντίθετα να κονομησουμε!!!''

''Μεγάλη μαυρογατα ο Αλαφουζος!!!
Στήριξε ΝΔ και βγήκε κυβέρνηση ο Σύριζα...
Μπήκε στον ΠΑΟ και κοντεύει να διαλυθεί...
Έγινε σύμμαχος του Μαρινάκη και και δεν σταματούν οι διώξεις...
Αλαφούζο, δώσε μας δέκα στανταρακια στο στοίχημα να παίξουμε τα αντίθετα να κονομησουμε!!!''

Η δήλωση του κ. Μαρινάκη για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις:
Η εναντίον μου δίωξη είναι προϊόν σκευωρίας και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια. Το σχέδιο είχε από καιρό αποκαλυφθεί. Και δεν είναι απλώς ένα σχέδιο προκλητικό και αποκρουστικό, αλλά κυριολεκτικώς εγκληματικό. Το κράτος δικαίου καταλύεται και η δημοκρατία υπονομεύεται.
Δεν είχα ποτέ και δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τις πράξεις για τις οποίες πρόκειται να διενεργηθεί ανακριτική έρευνα, το αποτέλεσμα της οποίας είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα είναι η επιβεβαίωση της αθωότητάς μου. Δεν υπάρχει εις βάρος μου ούτε το ελάχιστο αποδεικτικό στοιχείο και η εναντίον μου ενέργεια είναι αυθαίρετη.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα στελέχη της συγκυβέρνησης, με επίμονο τρόπο, με έχουν στοχοποιήσει και σταθερά προαναγγέλλουν τις δικαστικές ενέργειες.
Σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον μου, χειραγωγούν και χρησιμοποιούν συγκεκεριμένα δημοσιογραφικά δίκτυα και δημοσιογράφους με βαρύ «μητρώο», για να προκαλέσουν ή να εκβιάσουν δικαστικές εξελίξεις. Στο ίδιο αποκρουστικό σχέδιο και προανακριτικοί υπάλληλοι, που συστηματικά καταπιέζουν και επίμονα «πολιορκούν» κατάδικο, στον οποίο υπόσχονται μεγάλα οικονομικά ανταλλάγματα και αποφυλάκιση, προκειμένου να με ενοχοποιήσει, λέγοντας τερατώδη ψέματα.
Δυστυχώς τις επιδιώξεις αυτές προθυμοποιήθηκαν να εξυπηρετήσουν και συγκεκριμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης, που επιθυμούν να είναι αρεστοί στην κυβέρνηση.
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί περίτρανα στους Έλληνες πολίτες ποιοί είναι οι αρχιτέκτονες της άθλιας σκευωρίας: Οι συγκυβερνήτες της πιο επικίνδυνης κυβέρνησης που έχει γνωρίσει ο τόπος, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό λαό από τα αδιέξοδα στα οποία τον έχουν οδηγήσει, με την ελπίδα φίμωσης κάθε ανεξάρτητης φωνής. Ας είναι βέβαιοι οι σκευωροί ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστώ, να συνθηκολογήσω και να υποκύψω, όπως νομίζουν και επιδιώκουν.
Από χαζέτα...φυσικά...
................................................................................
Δακρύσαμε... :ugeek:

Ο εισαγγελέας θα τον καλέσει να τον ρωτήσει ποιοι είναι οι δικαστικοί λειτουργοί, στους οποίους αναφέρεται?
Υ.Γ. Άραγε γιατί δεν έχει διαταχθεί η προφυλάκιση του για τόσα κακουργήματα?
Η εναντίον μου δίωξη είναι προϊόν σκευωρίας και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια. Το σχέδιο είχε από καιρό αποκαλυφθεί. Και δεν είναι απλώς ένα σχέδιο προκλητικό και αποκρουστικό, αλλά κυριολεκτικώς εγκληματικό. Το κράτος δικαίου καταλύεται και η δημοκρατία υπονομεύεται.
Δεν είχα ποτέ και δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τις πράξεις για τις οποίες πρόκειται να διενεργηθεί ανακριτική έρευνα, το αποτέλεσμα της οποίας είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα είναι η επιβεβαίωση της αθωότητάς μου. Δεν υπάρχει εις βάρος μου ούτε το ελάχιστο αποδεικτικό στοιχείο και η εναντίον μου ενέργεια είναι αυθαίρετη.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα στελέχη της συγκυβέρνησης, με επίμονο τρόπο, με έχουν στοχοποιήσει και σταθερά προαναγγέλλουν τις δικαστικές ενέργειες.
Σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον μου, χειραγωγούν και χρησιμοποιούν συγκεκεριμένα δημοσιογραφικά δίκτυα και δημοσιογράφους με βαρύ «μητρώο», για να προκαλέσουν ή να εκβιάσουν δικαστικές εξελίξεις. Στο ίδιο αποκρουστικό σχέδιο και προανακριτικοί υπάλληλοι, που συστηματικά καταπιέζουν και επίμονα «πολιορκούν» κατάδικο, στον οποίο υπόσχονται μεγάλα οικονομικά ανταλλάγματα και αποφυλάκιση, προκειμένου να με ενοχοποιήσει, λέγοντας τερατώδη ψέματα.
Δυστυχώς τις επιδιώξεις αυτές προθυμοποιήθηκαν να εξυπηρετήσουν και συγκεκριμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης, που επιθυμούν να είναι αρεστοί στην κυβέρνηση.
Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί περίτρανα στους Έλληνες πολίτες ποιοί είναι οι αρχιτέκτονες της άθλιας σκευωρίας: Οι συγκυβερνήτες της πιο επικίνδυνης κυβέρνησης που έχει γνωρίσει ο τόπος, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό λαό από τα αδιέξοδα στα οποία τον έχουν οδηγήσει, με την ελπίδα φίμωσης κάθε ανεξάρτητης φωνής. Ας είναι βέβαιοι οι σκευωροί ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστώ, να συνθηκολογήσω και να υποκύψω, όπως νομίζουν και επιδιώκουν.
Από χαζέτα...φυσικά...
................................................................................
Δακρύσαμε... :ugeek:

Ο εισαγγελέας θα τον καλέσει να τον ρωτήσει ποιοι είναι οι δικαστικοί λειτουργοί, στους οποίους αναφέρεται?

Υ.Γ. Άραγε γιατί δεν έχει διαταχθεί η προφυλάκιση του για τόσα κακουργήματα?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 24 Μαρ 2018, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
καλα εδω ηδη λενε για την Τζιβα οτι ειναι φιλη του κοντονη...
- denyparxeisalio
Προσπαθώ να καταλάβω εάν την δήλωση του Μαρινάκη την έκανε ο ίδιος με τους συνεργάτες του ή το γραφείο επικοινωνίας της νδούλας...
ουστ κοπρόσκυλα
ουστ κοπρόσκυλα
- PAOK_Antarctica
Για ξαδέρφες τις είχαμε αλλά αδερφές μας βγήκαν.PAOKpanta έγραψε:πριν λιγο τα χανουμια πηραν το μπουλο στον πανελληνιο σφ ΠΑΟΚ αθηνων στην προσπαθεια τους να ανεβουν πανω
-
και το σκάνδαλο Νοβάρτις σκευωρία το λέγανε κάποιοι
και την δολοφονία Φύσσα σκευωρία τη λέγανε κάποιοι
αχ το καημένο το παιδί το μπλέξανε
η ουεφα θα έρθει να το βοηθήσει το παιδί?
και την δολοφονία Φύσσα σκευωρία τη λέγανε κάποιοι
αχ το καημένο το παιδί το μπλέξανε
η ουεφα θα έρθει να το βοηθήσει το παιδί?
- denyparxeisalio
PAOK_Antarctica έγραψε:Για ξαδέρφες τις είχαμε αλλά αδερφές μας βγήκαν.PAOKpanta έγραψε:πριν λιγο τα χανουμια πηραν το μπουλο στον πανελληνιο σφ ΠΑΟΚ αθηνων στην προσπαθεια τους να ανεβουν πανω