Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
rouki

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από rouki »

The_Stalker έγραψε:Οι προϋποθέσεις και όροι για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα έπρεπε να είναι αυτοί που δηλώνονται με τα ερωτήματα του ίδιου του Γ. Σαββίδη προς τον μουσάτο κρυπτόπ@@στα. ΠΡΩΤΑ ότι ο ίδιος ο Γ.Σ. έθεσε και όλος ο ΠΑΟΚ προσυπογράφει, και ΜΕΤΑ κάθε συζήτηση περί όσων ο gay υφυπουργός ζήτησε. Και συζήτηση μάλιστα με τον ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ του, αφού ο gay υφυπουργός πήρε απροκάλυπτα θέση εναντίον του ΠΑΟΚ με περισσότερους του ενός τρόπους και ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε ΗΔΗ ζητήσει την παραίτησή του.

Η υπογραφή μπορεί στην ουσία να μη σημαίνει τίποτα, για μένα παραμένει ΞΕΦΤΙΛΑ ως κίνηση. Από "διπλωματία" χόρτασα, δεν δέχομαι για μια ακόμα φορά να με σφάζουν και να είμαι απολογούμενος, βαρέθηκα να έχω αμυντική στάση, βαρέθηκα να έχω τα μάπετς για δικηγόρους (εννοώ μπίρδα - μαυρομμάτη) που μια φορά δεν έχουν υψώσει φωνή, δεν έχουν χτυπήσει χέρι, δεν έχουν απαιτήσει το ΣΕΒΑΣΜΟ που δικαιούται ο ΠΑΟΚ.

Και κάτι ακόμα: έμαθα ότι ο αρχιραγιάς του sdna, ο υποψήφιος γενίτσαρος, ο οσφυοκάμπτης ονόματι κεφαλογιάννης, είναι μέλος της ομάδας του Τoumba Magazine. Λοιπόν εκεί στην παε, να μη σας πω πού να τον βάλετε κι αυτόν και τη διπλωματία σας.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΚΥΨΕΙΣ. ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ.
Σωστός!!!

Γιατί επιμένει ο λόγιος, δεν ξέρω.
Ίσως παίζεται κάτι πολύ μα πολύ κρυφό σε ανώτερα επίπεδα, που εμείς οι απλοί δεν μπορούμε ούτε να διανοηθούμε...
Φαντασμα

Δημοσίευση από Φαντασμα »

Τι να παιζεται ρε παλικαρια; Χτες ανακοινωθηκε οτι πηρε στα χερια του το λιμανι. Η εταιρια με την οποια συνεργαζεται εχει αλλη μια προσφορα για την εγνατια η οποια εκρεμμει.Το προτζεκτ του βαζελου φαινεται να προχωραει ειναι μεγαλη μπιζνα αυτο οπως και η αλλαγη ιδοκτησιας τους. Η λιγκα εχει πλεον σοβαροτατα προβληματα που δεν μπορουν να κρυφτουν και φαινεται να καταρρεει και καπου εκει ενδιαμεσα ο καθενας προσπαθει να διασωσει τα συμφεροντα του. Τον εχετε για αφελη τον Ιβαν; Ολοι ξαφνιαστηκαμε απο την αποφαση για συναινεση αλλα κανενας μας δεν διοικει επιχειρησεις δισεκατομυριων ουτε συνομιλει με τον Πουτιν ουτε κανει συνεργειες με γερμανους για δημοσια εργα που συνδεονται μεταξυ τους τα οποια πολυ θα τα ηθελε η "αλλη" μερια. Πουλησε τα τσιγαρα ο ανθρωπος για να μπει στα λοτζιστικς αφου πηρε το λιμανι, παιρνει κι ενα δρομο, τι εμεινε; τα καραβια και τα κοντεινερ. Μια χαρα τα λεει ο logios και μην αρπαζεστε για ψυλου πηδημα. Ας κανουμε ολοι υπομονη εαν δεν μπορουμε να καταλαβουμε εκ πρωτης οψεως. Καλως η κακως η μπαλα παιζεται σε επιπεδο μπιζνες πλεον. Ο ανθρωπος αυτος τσαλακωσε παρα πολυ την εικονα του με τροπο που δεν το χει κανει ποτε κανεις πλουσιος στην Ελλαδα και γιατι; για την μπαλα.
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

ο gay θα υπογραψει ή οχι αναλογα με τη σημερινη αποφαση του διαιτητικου. Τα προβατα πεινασαν και περιμενουν τη νεα παρτιδα σανο.
Αλλωστε, πρεπει να διαφωνησουν - ντεμεκ - με τον υπουργο τους.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Σωστός
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έστειλε το μήνυμα του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου...

Αγαπητοί συμπατριώτες!

Σας εύχομαι ολόψυχα για την εθνική εορτή!

Η 25η Μαρτίου είναι η μέρα της Εθνικής Ανεξαρτησίας, και επομένως της υπερηφάνειας, της ενότητας και του θριάμβου του ελληνικού έθνους.

Καθ' όλη μας τη ζωή τρέφουμε το αίσθημα της αγάπης για το λαό μας, όμως ειδικά σήμερα ο καθένας μας έχει μία ιδιαίτερα αίσθηση για τις ρίζες του, αισθάνεται την προσωπική συμμετοχή του στο μεγάλο ιστορικό μονοπάτι της Ελλάδας.

Αυτήν την ημέρα μάς ενώνει το βαθύ αίσθημα της ευγνωμοσύνης προς τους ήρωες της Ελλάδας, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για χάρη της ελευθερίας και της ευημερίας της Ελλάδας.

Είμαστε υποχρεωμένοι πάντα να διατηρούμε στις καρδιές μας τη μνήμη του κατορθώματος των προγόνων μας και από γενιά σε γενιά να μεταφέρουμε αυτές τις διαχρονικές αξίες που αποτελούν το θεμέλιο της ελληνικής νοοτροπίας – την πνευματικότητα, τον πατριωτισμό, την επιδίωξη της δικαιοσύνης.

Αυτή τη γιορτινή μέρα σας εύχομαι εγκάρδια ειρήνη, αρμονία, ευημερία και να έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε με αξιοπρέπεια και να δουλέψετε σκληρά για το καλό του λαού σας.

Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό,

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας

Ιβάν Σαββίδης

...............................................................................
Καλά τα λέει...
Σαν πολιτικός...
Αν ίσχυαν κιόλας, "την σήμερον ημέρα", για τους αίλειναισ, θα χαιρόμουν που τα διαβάζω...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Αναλυτικά όσα επεσήμανε:

«Τα κίνητρα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικά και λιγότερο αθλητικά. Φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρηθεί το πρόβλημα. Εγώ θέλω να υπάρξει εκεχειρία έως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να διαμορφώσουμε νέους κανόνες», ανέφερε αρχικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος στη συνέχεια επισήμανε ότι «η FIFA έχει κουραστεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο» και πως «οι παράγοντες δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση».

Αφιερωμενο σε κάποιον που με είπε καραγκιόζη, όταν διαφωνήσαμε για την υπογραφή στις απαιτήσεις του υφυπουργού και υποστήριξα την διαλακτικότητα της ΠΑΕ.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Rorschach

Δημοσίευση από Rorschach »

Εκεχειρια μαλιστα...να στειλουμε και συγχαρητηρια στους κιτρινομαυρους γαυρους οταν σηκωνουν το χαρτινο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ιβαν,ο Τριανταφυλλοπουλος ειναι η πιο παλια εν ενεργεια πουτανα στο κουρμπετι της δημοσιογραφιας,καντου μια προσληψη με λευκη επιταγη και θα τους μαμησει τα πρεκια μεσα σε ενα μηνα,θα τους ταραξει στη νομιμοτητα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΑΝ κ ν δεν τον παω συμφωνω
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δανεια εκατομμυριων που επαιρναν(με θεμο) για να αγορασουν την ιδια τους την εταιρεια μεσω οφσορ που ηταν μετοχοι οι ιδιοι οπως γραφτηκε στο τυπο.Τα ξεχασατε? Μακρια Μπανε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Είπα εγώ ότι είναι αγιος;
Υπάρχει κανένας τέτοιος και δεν τον ξέρω;
Ρε να τους ταράξει στη νομιμότητα λαιμαι.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Είχε φύγει ήδη τότε, αν θυμάμαι καλά.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το Έθνος έχει απλά μια μικρή μόνο αναφορά στο πρωτοσέλιδο για τον ναρκέμπορα. Τι σκατά γίνεται; Ο άλλος για ένα πιστόλι όλη μέρα μας τα κανε μπαλόνια.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

obanebane έγραψε:Είπα εγώ ότι είναι αγιος;
Υπάρχει κανένας τέτοιος και δεν τον ξέρω;
Ρε να τους ταράξει στη νομιμότητα λαιμαι.
Χάρηκα μπάνε,Άγιος...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Καλως τον,ενταξει υπαρχει ενας και ειναι δικος μας. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”