ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- Παλαιολόγος
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
delete
γιατι το χω ξαναγραψει
γιατι το χω ξαναγραψει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 22 Μαρ 2018, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυστυχώς φίλοι μου τα ζω και γω από κοντά. Υπάρχουν μόνο φωτεινές εξαιρεσεις στους οπαδούς του ΠΟΚ που παραδέχονται τι ακριβώς έχει γίνει τον τελευταίο μήνα. Μιλάμε οτι η συντριπτική πλειοψηφία εμφανιζει συμπεριφορα προβάτου με πολτοποιημενο εγκεφαλο και καταπινει άμασητη την προπαγανδα. Εχω τσακωθει με φίλους χρόνων μεχρι και κουμπάρους και μιλάμε για μορφωμενα άτομα ως επι τω πλείστον. Τους παραθέτεις επιχειρηματα και σου απαντανε με κολλημενη βελόνα αυτά που τους εχουν ταισει. Η λογική τους ειναι οτι ειμασταν χαλιφηδες και καλα μας εκαναν και μας τιμωρησαν. Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτη τη χώρα τελικά.....Παλαιολόγος έγραψε:μηπως μιλας με σκληροπυρηνικους οπαδους ή σε τρολαρουν επειδη εισαι παοκτσης;
- Παλαιολόγος
καλυτερα μην συζητας και εσυ,μην μαλωνεις και μην χαλας την καρδια σου και των αλλων
μην ανοιγετε καλυτερα τετοιες κουβεντες αφου βλεπεις αδιεξοδες ειναι
μην ανοιγετε καλυτερα τετοιες κουβεντες αφου βλεπεις αδιεξοδες ειναι
- navigator11
Ισχύει. Αναγκάστηκα κι εγώ να κόψω διπλωματικές με φίλους. Προσωρινά ή μόνιμα, δεν ξέρω. Αλλά μου προξενεί αηδία το να επιχειρούν γαυροβάζελοι να επιτιμήσουν τον ΠΑΟΚ. Μετά από όσα έχουν συμβεί. Να έριχνε ο μ@λ@κ@ς μπουκάλι, γυάλινο ας πούμε, στον οσκαρικό κλοουν να πω, ναι, καφρίλα, τιμωρία χωρίς δεύτερη σκέψη! Αλλά όχι τώρα να θέλει να μου εξισώσει ο άλλος τη χαρτοταινία με τη φωτοβολίδα σε βάρος του Γλύκου και την ... ήπια βία κατά των παιχτών του Πλατανιά! Τι λετε ρε γελοιοί!! Ρεε οοουυυυσστττττττokkas73 έγραψε:Δυστυχώς φίλοι μου τα ζω και γω από κοντά. Υπάρχουν μόνο φωτεινές εξαιρεσεις στους οπαδούς του ΠΟΚ που παραδέχονται τι ακριβώς έχει γίνει τον τελευταίο μήνα. Μιλάμε οτι η συντριπτική πλειοψηφία εμφανιζει συμπεριφορα προβάτου με πολτοποιημενο εγκεφαλο και καταπινει άμασητη την προπαγανδα. Εχω τσακωθει με φίλους χρόνων μεχρι και κουμπάρους και μιλάμε για μορφωμενα άτομα ως επι τω πλείστον. Τους παραθέτεις επιχειρηματα και σου απαντανε με κολλημενη βελόνα αυτά που τους εχουν ταισει. Η λογική τους ειναι οτι ειμασταν χαλιφηδες και καλα μας εκαναν και μας τιμωρησαν. Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτη τη χώρα τελικά.....Παλαιολόγος έγραψε:μηπως μιλας με σκληροπυρηνικους οπαδους ή σε τρολαρουν επειδη εισαι παοκτσης;
-
Ksenitemenos4
περα απο αυτο, αν δεν κανω λαθος εχουμε αποδειξει οτι το οπλο το ειχε νομιμα ο ιβαν (και στο γηπεδο νομιμα) για την ασφαλεια του... θεωρητικα απο τη στιγμη που ουδεποτε αγγιξε το οπλο, δεν μπορω να καταλαβω πως νομικα μπορει να σταθει ο εκφοβισμος...mbison έγραψε:Να πω κ ενα τελευταιο για το αν δυναται να τιμωρηθει μια ομαδα για μια ΦΩΤΟ με οπλο στη ζωνη του Προεδρου.
Αυτο δεν πρεπει να συνδεεται με την εισβολη, γιατι κανεις δεν το ειδε κατα την εισβολη και ειναι καταγεγραμμενο απο ολους τους εμπλεκομενους.
Ειναι το ΙΔΙΟ με το να σφυριξει για ημιχρονο, και κατα την παραμονη των παικτων στα αποδυτηρια, να ανοιξουν τα κινητα τους και να δουν δημοσιευμενες φωτο του Ιβαν στη σουιτα με το οπλο στη ζωνη.
Σε αυτην την περιπτωση μπορουν να ισχυριστουν απειλή?
Οχι βεβαια.
Το ιδιο συνεβη κ τωρα αφού κανεις τους δεν το ειδε κατα την εισοδο του στο χορτο.
Φανταστειτε τι δεδικασμενο δημιουργειται και τι εχει να γινει στο ιντερνετ από καλοθελητες που θα δημοσιευουν φωτο κατα τη διαρκεια των ημιχρονων, τις οποιες δεν θα τις επιβεβαιωνει κανεις εμπλεκομενος, ομως οι παικτες θα δηλωνουν και καλα τρομοκρτημενοι!
- BlackMagicPAOK
Γι αυτο και ο Καποδιστριας .. μαγειρεύει. Πρέπει η απόφαση του να στηρίζεται σε πραγματικά στοιχεία. Κι αυτά είναι πολυ άχνα για να "καταδικάσουν" τον ΠΑΟΚ!
Ο μικρός έχει πει και έχει ποστάρει και φώτο σχετικές. Δσκολο φαίνεται να έχουν παρτίδεςBlackMagicPAOK έγραψε:Νομίζω ότι η "αμοιβαία συμπάθεια" δικεφαλων έχει εξασθενήσει στις μέρες μας. Εξάλλου μετά τον περσινό τελικό προσπάθησαν να απαξιώσουν το κύπελλο που κατακτήσαμε (με το περίφημο οφ σαιντ..). Τους εχει κάνει ζημιά η ξηρασία της Γ εθνικής. Η μονη συμμαχία που υπάρχει είναι μεταξύ των Ποντίων. Γι'αυτό πιστευω και δεν κάνουν δηλώσεις ο ένας εναντίον του άλλου.
-
mbison
O ποινικος κωδικας λεει οτι υφισταται απειλη ακομα και απο παραλειψη. Δλδ οφειλεις να το εχεις κρυμμενο.Ksenitemenos4 έγραψε:περα απο αυτο, αν δεν κανω λαθος εχουμε αποδειξει οτι το οπλο το ειχε νομιμα ο ιβαν (και στο γηπεδο νομιμα) για την ασφαλεια του... θεωρητικα απο τη στιγμη που ουδεποτε αγγιξε το οπλο, δεν μπορω να καταλαβω πως νομικα μπορει να σταθει ο εκφοβισμος...mbison έγραψε:Να πω κ ενα τελευταιο για το αν δυναται να τιμωρηθει μια ομαδα για μια ΦΩΤΟ με οπλο στη ζωνη του Προεδρου.
Αυτο δεν πρεπει να συνδεεται με την εισβολη, γιατι κανεις δεν το ειδε κατα την εισβολη και ειναι καταγεγραμμενο απο ολους τους εμπλεκομενους.
Ειναι το ΙΔΙΟ με το να σφυριξει για ημιχρονο, και κατα την παραμονη των παικτων στα αποδυτηρια, να ανοιξουν τα κινητα τους και να δουν δημοσιευμενες φωτο του Ιβαν στη σουιτα με το οπλο στη ζωνη.
Οχι βεβαια.
Το ιδιο συνεβη κ τωρα αφού κανεις τους δεν το ειδε κατα την εισοδο του στο χορτο.
Φανταστειτε τι δεδικασμενο δημιουργειται και τι εχει να γινει στο ιντερνετ από καλοθελητες που θα δημοσιευουν φωτο κατα τη διαρκεια των ημιχρονων, τις οποιες δεν θα τις επιβεβαιωνει κανεις εμπλεκομενος, ομως οι παικτες θα δηλωνουν και καλα τρομοκρτημενοι!
ΟΜΩΣ δεν το ειδε κανενας. Απο φωτο και εκ των υστερων δεν στειχειοθετειται απειλη. Δηλαδη τι ισχυριζονται οι αεκτζηδες, οψιμο τρομο???
Πια αποφεύγω συζητήσεις κι εγώ εδώ στη χαβούζα, καθώς είναι προδιαγεγραμμένη η πορεία και η κατάληξή τους. Δεν μπορώ πια να ακούω το σανό που τους έχουν ταΐσει και σε μιλάνε λες και έχουν δίκιο χίλιες φορές, η βεβαιότητα της αγαλάδας που έχει κάθε μέρα σανό και ξέρει ότι όλα είναι κανονισμένα. Για αυτό καμία κουβέντα πια.
- V-olakiotis
Σήμερα πήγε να με πιάσει κουβέντα ο παιδίατρος των θυγατέρων μου στο Περιστερι, ο οποίος είναι χανούμι, αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν είχε απάντηση όταν του έλεγα ότι μετά από χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε ομαδάρα και δεν παίζονταν και έψαχναν όλοι αφορμή να φύγουν από την Τούμπα και τώρα πάνε να μας σφάξουν στο γόνατο για μια βλακεία του Ιβαν, ο οποίος όμως δεν απείλησε κανέναν.
Ήταν σα να ήξερε ότι έχω δίκιο, αλλά και ότι η Κούλα θα επωφεληθεί από την κατάσταση που δημιούργησε και ουσιαστικά σταμάτησε την κουβέντα, η οποία είχε ξεκινήσει από την ερώτηση στην τρίχρονη κόρη, "τι ομάδα είσαι;"
- ΠΑΟΚ γιατλέ, απάντησε η κορακλα και ακολούθησαν τα προεκτεθεντα...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ήταν σα να ήξερε ότι έχω δίκιο, αλλά και ότι η Κούλα θα επωφεληθεί από την κατάσταση που δημιούργησε και ουσιαστικά σταμάτησε την κουβέντα, η οποία είχε ξεκινήσει από την ερώτηση στην τρίχρονη κόρη, "τι ομάδα είσαι;"
-
Maniaq@Deepwood
χανούμι, γαύρος δεν έχει σημασία ...γιατρός είναι και μακάρι να είναι καλός γιατρός και άνθρωποςV-olakiotis έγραψε:Σήμερα πήγε να με πιάσει κουβέντα ο παιδίατρος των θυγατέρων μου στο Περιστερι, ο οποίος είναι χανούμι, αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν είχε απάντηση όταν του έλεγα ότι μετά από χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε ομαδάρα και δεν παίζονταν και έψαχναν όλοι αφορμή να φύγουν από την Τούμπα και τώρα πάνε να μας σφάξουν στο γόνατο για μια βλακεία του Ιβαν, ο οποίος όμως δεν απείλησε κανέναν.
navigator11 έγραψε: Αλλά όχι τώρα να θέλει να μου εξισώσει ο άλλος τη χαρτοταινία με τη φωτοβολίδα σε βάρος του Γλύκου και την ... ήπια βία κατά των παιχτών του Πλατανιά! Τι λετε ρε γελοιοί!! Ρεε οοουυυυσστττττττ
Δεν το εξισωνει. Το κανει 10 φορες χειροτερο. Για τα περιστατικα που περιγραφεις υπηρξε ατιμωρησια ή ποινες χαδια. Για το ρολο χαρτι χανεις πρωταθλημα κι εχεις φτασει με τη ροη των γεγονοτων να εισαι μεχρι και υποψηφιος για υποβιβασμο.
mbison έγραψε:Ειναι το ΙΔΙΟ με το να σφυριξει για ημιχρονο, και κατα την παραμονη των παικτων στα αποδυτηρια, να ανοιξουν τα κινητα τους και να δουν δημοσιευμενες φωτο του Ιβαν στη σουιτα με το οπλο στη ζωνη.
Οχι βεβαια.
Το τοποθετεις στην πραγματικη του διασταση. Αν αντιστοιχο περιστατικο συνεβαινε σε αθηναϊκο γηπεδο, ετσι ακριβως θα το αντιμετωπιζαν ολοι. Μεσα και δικαστες. Τωρα αυτο που εχει περασει στην κοινη γνωμη (και βασει του οποιου θα κρινει ο δικαστης πιθανοτατα) ειναι οτι ο Ιβαν μπουκαρε μεσα με πιστολιες και ειχαμε και 3 τραυματιες στην 5 απο τους πυροβολισμους, αλλα δεν μιλανε επειδη ειναι πετσια και δεν θελουν να τιμωρηθει ο ΠΑΟΚ.
- NIKOS_PAOK04
Το έγγραψα στην υπόθεση του πολυτραυματία γκαρσία θα τα γράψω και τώρα ο ΠΑΟΚ είναι το πειραματόζωο για τις αντοχές μιας ομάδας με πολύ κόσμο μεν μακρυά από τα κέντρα εξουσίας δε.
Θα μας τιμωρήσουν παραδειγματικά το θέμα είναι αν τα πράγματα οδηγήσουν σε κάποιο είδος εσωστρέφειας και η ζημιά γίνει πολλαπλάσια.
Δεν νομίζω να φτάσουν και στο έσχατο σημείο του υποβιβασμού αλλά αν το κάνουν θα το αποφύγουμε σίγουρα στους επόμενους βαθμούς δικαιοσύνης(λέμε τώρα).
Το θέμα είναι όμως βαθύτερο για εμάς ΘΕΛΟΥΜΕ να συνυπάρχουμε μαζί τους ? Μπορούμε να πάμε σε άλλη λίγκα ?
Τι νόημα έχει να παίζεις σε ένα τραπέζι ξεροντας πως η τράπουλα είναι σημαδεμένη και όταν ακόμα και έτσι είσαι σε πλεονεκτική θέση τότε σου πέρνουν τα φύλλα από το χέρι για να δείξουν σε όλους τα σημάδια ?
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ
αν θέλεις κάνα κυπελλάκι έχεις τις ευκαιρίες σου (αν χρειασθεί και εκει στημμένος θα πας).
Δεν μπορείς να υπολογίσεις τον βαθμό πίεσης που ασκεί ο αρειος πάγος στον Καποδίστρια πόσο μάλλον όταν έχει ή πίεση αρχίσει από το γνωστό κοκκινο κέντρο με την βοήθεια τις νεοκούλας και έχει σχεδόν εκδωθεί βουλευμα από τον υπουργό (οι κανόνες για υποβιβασμούς είναι κατευθυνση και μόνο).
Για τους ρομαντικούς που προσπαθούν να που τα πραγματικά γεγονότα για να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ μόνο για αυτά που του αναλογούν θα πω πως ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ αλλά ρε παιδιά στην Ελλάδα ?
Στην χώρα του αυτού που κατηγορείτε ως αρχηγός Ε.Ο. με 5-6 κακουργήματα ?
Στην χώρα του Νονού της νυχτας που ξέρουμε όλοι οι παλαιότεροι το ποιον του ?
Στην χώρα που η ΕΝΟΧΗ για στημμένα παιχνίδια από επισημα δικαστήρια δεν απέφερε ούτε την αθλητική επιπληξή ?
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ
Θα μας τιμωρήσουν παραδειγματικά το θέμα είναι αν τα πράγματα οδηγήσουν σε κάποιο είδος εσωστρέφειας και η ζημιά γίνει πολλαπλάσια.
Δεν νομίζω να φτάσουν και στο έσχατο σημείο του υποβιβασμού αλλά αν το κάνουν θα το αποφύγουμε σίγουρα στους επόμενους βαθμούς δικαιοσύνης(λέμε τώρα).
Το θέμα είναι όμως βαθύτερο για εμάς ΘΕΛΟΥΜΕ να συνυπάρχουμε μαζί τους ? Μπορούμε να πάμε σε άλλη λίγκα ?
Τι νόημα έχει να παίζεις σε ένα τραπέζι ξεροντας πως η τράπουλα είναι σημαδεμένη και όταν ακόμα και έτσι είσαι σε πλεονεκτική θέση τότε σου πέρνουν τα φύλλα από το χέρι για να δείξουν σε όλους τα σημάδια ?
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ
αν θέλεις κάνα κυπελλάκι έχεις τις ευκαιρίες σου (αν χρειασθεί και εκει στημμένος θα πας).
Δεν μπορείς να υπολογίσεις τον βαθμό πίεσης που ασκεί ο αρειος πάγος στον Καποδίστρια πόσο μάλλον όταν έχει ή πίεση αρχίσει από το γνωστό κοκκινο κέντρο με την βοήθεια τις νεοκούλας και έχει σχεδόν εκδωθεί βουλευμα από τον υπουργό (οι κανόνες για υποβιβασμούς είναι κατευθυνση και μόνο).
Για τους ρομαντικούς που προσπαθούν να που τα πραγματικά γεγονότα για να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ μόνο για αυτά που του αναλογούν θα πω πως ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ αλλά ρε παιδιά στην Ελλάδα ?
Στην χώρα του αυτού που κατηγορείτε ως αρχηγός Ε.Ο. με 5-6 κακουργήματα ?
Στην χώρα του Νονού της νυχτας που ξέρουμε όλοι οι παλαιότεροι το ποιον του ?
Στην χώρα που η ΕΝΟΧΗ για στημμένα παιχνίδια από επισημα δικαστήρια δεν απέφερε ούτε την αθλητική επιπληξή ?
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ
- Kostomanolis
Δεν ξερω αν τους συμφερει να μας ισοπεδωσουν, γιατι ο πιο επικινδυνος λαος, ειναι αυτος που δεν εχει τιποτα να χασει...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...